Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-17, 21:32   #2251
hje
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

http://wiadomosci.onet.pl/wielka-bry...aniela-p/7nd6k
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 21:35   #2252
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
nadrobiłam wszystko

dziękuję dziewczynki za pocieszenie tak mi źle

meduzka, jakbyśmy mieli "taki styl bycia razem", to chyba bym sobie w łeb palnęła;
po prostu z pierdoły zrobił się foch, potem wielka obraza i tak brniemy w to dalej

Kurde u nas w mieście otwierają jutro nową galerię(robia z tego wydarzenie wieku normalnie:/) i tż otwiera tam drugi punkt.... i co? właśnie dzwonił że nie wie kiedy wróci bo tyle nieogarnięte jeszcze jest ;( a oczywiście wpuścili go dopiero dziś tam....
Stary 2013-09-17, 21:36   #2253
Debrah
Zakorzenienie

A ja się znowu schizuję jedzeniem Małej..po 2 dniach postępu szczękościsk, a ja już mam zaraz zajęcia
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 21:38   #2254
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
kochane, przepraszam za nieobecnosc, nic mi sie nie chce, humor mam paskudny, jeszcze zasmarkana jestem, do tego pogoda z dupy,leje, wieje, wyjsc sie nie da- młody dostaje wscieklizny bo nauczony na dworze siedziec
Zdrowiej

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, Tzta mi rozklada Ja nie chce miec trojki dzieci w domu
Biedna

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Moja Hania jest z dnia na dzień piękniejsza a najpiękniejsza jak wstanie dopiero co ! mogłabym ją wdety wycałować od stóp do głów ! AHHHH

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Ta, mój tata zupy nie jadł, bo przecież tam nie ma mięsa

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------
Mamy dżejkobowe ruchy na całego, o Jezu, aż się napatrzeć nie mogę

Filmik obowiązkowo poproszę

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Oooo to u mnie to samo Ostatnio częściej mu się zdarza mnie dziabnąć, ostatnio aż mi łzy poleciały i krzyknęłam AŁA że aż się wystraszył biedulek i zaczął płakać. Tylko że mój mąż w tej sytuacji reaguje odwrotnie niż Twój, mówi żebym uczyła z butli jeść i odstawiała.

Oooo rozkręca się

Ależ on ma cudowny uśmiech

Mam na to sposób który u mnie poskutkował. Ze 3 razy jej nie otworzyłam i nauczyła sie dzwonić i uprzedzać że zamierza przyjechać. A wtedy jak nie chciałam jej widziec to mogłam powiedzieć że mam inne plany czy coś.
No ale teraz juz po ptakach bo jest u nas codziennie od ponedziałku do piątku
Dziękuje
Mój mnie raz ugryzł i mam nadzieję nie doświadczyć tego nigdy więcej
za postępowanie z teściową

Cytat:
Napisane przez karusia_2007 Pokaż wiadomość
nie. Ta pani to mój teść
Ja też myślałam, że to Ty

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Zrobiłam jej taki mix -bo ogólnie zabawki które oglądałam to ona już ma,więc bezsensu kupować coś takiego samego albo podobnego. W każdym razie przewodnim prezentem był taki zestaw stempelków (w jego skład wchodził taki notesik,kredki świecowe,12 różnych stempli które odkłada się do takiego domku i drzewka-ten dom i drzewko można po swojemu pokolorować,no i kolorowe tusze). Ona lubi rysować więc stwierdziłam że będzie ją to cieszyć (mogłam w sumie z ziemniaka jej coś wyciąć ). Do tego kupiłam taka wieeeeelką książkę z bajkami i kolorowankami w środku. Mały notesik,zestaw lepszych kredek i ołówków (bo jej mama tylko to narazie jej pozwala używać). Bańki mydlane (miały fajne opakowanie więc nie mogłam nie wziąć ). I dużo dużo słodkości. Czekoladki,kinder jaja,jakieś pianki,żelki,cuksy No chyba wszystko o czym marzy dziecko
Ale pierwsze co wyjęła to właśnie te stemple

Nie wiem czy to dobry zestaw dla dwulatki

Ja bym się cieszyła,ale ja to ja mnie wszystko cieszy.
Ej o jak dla mnie to ekstra prezent

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Insolito, miałam pisać, świetny filmik!!! A tatuś z oballem i pilotem mnie po prostu rozwalił

dziewczyny, wiecie, ile wynosi kuroniówka??? kurczę, nie ma szans, żebym w tyg poszła do roboty w styczniu, na dodatek mały wczoraj prawie cały dzień na piersi (przedwczoraj wytrzymał 6godz na obiadku + deserku a wczoraj ) dzisiaj też średnio je....
No i chyba pójdę na bezrobotny...

Aaaaaaaaaaaaa miałam wam pisać, małż w tym albo przyszłym tyg szkolenie na to stanowisko na które ma awansować!!! tzn szkolenie, ciepli go na głęboką wodę i jedzie sam do klienta i ma go wdrażać, już trzęsie portami

Marsi - pizgawica
Dziękuję

A Wy próbujecie też łyżeczką?
Gratki dla męża

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 21:39   #2255
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Bokeh, a ja nie mogłam znaleźć = jaki to był prezent dla męża?

Dziewczyny, oballe

http://www.smyk.com/oball-piramidka-...y-dla-dzieci-p pomijając cenę, podoba mi się bardzo

http://www.smyk.com/oball-autko-nieb...y-dla-dzieci-p
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 21:40   #2256
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Taaaa teraz takie mądre a jak latem mówiłam że ja lubię czikę to takie mądre były i narzekały
)
halo halo ja też kocham czike i nawet 36 st mi nie straszne
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 21:41   #2257
ILLUSION
Wtajemniczenie

Dobranoc. Odezwę się jutro z pracy. Mam nadzieję że Iguś doczeka jutro do budzika bo dzisiaj wstał o 5
Stary 2013-09-17, 21:42   #2258
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Biedna moja dałam jej w koncu czopek bo miała 37,8 śliny tony leją jej się z paszczaka, do tego normalnie całą rękę pcha do buzi, i do tuli, puściałam kołysanki na yt i zasnęła moja bidulka. Mam nadzieję że te zęby już serio wychodzą bo ona tak się męczy a cAŁY dzień była takim jęczydłem....że masakra. U nas jeszcze leje to nawet z nią wyjść nie mogłam...
biedulka

elmii
tuulam
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 21:42   #2259
marsi11
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42859249]Bokeh, a ja nie mogłam znaleźć = jaki to był prezent dla męża?

Dziewczyny, oballe

http://www.smyk.com/oball-piramidka-...y-dla-dzieci-p pomijając cenę, podoba mi się bardzo

http://www.smyk.com/oball-autko-nieb...y-dla-dzieci-p[/QUOTE]

szaja do klubu z tym ale już !
a tak przy okazji to szukam zabawki na przyssawce wiem,ze kiedyś wklejałaś link ale niestety to były takie typowe grzechotki, Leo już chyba za duży, szukam czegoś interaktywnego na przyssawke, żeby w krzesełku wysiedział, podrzucisz coś?
Stary 2013-09-17, 21:46   #2260
bokeh
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42859249]Bokeh, a ja nie mogłam znaleźć = jaki to był prezent dla męża?

Dziewczyny, oballe

Na blogu wpis z wczoraj....

W ogóle, apropo Twoich dwóch marudów, to biedna Agatka, angina jest straszna ja dwa lata temu w lato miałam 3 razy pod rząd angine.

Ehhh chyba ide spać skoro tż niewiadomo kiedy wróci

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2013-09-17 o 21:48
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 21:50   #2261
marsi11
Zakorzenienie

ja też zmykam bo mam fajne dwa czytadła
Kronosa oraz najnowszą książkę Krajrewskiego
Stary 2013-09-17, 21:52   #2262
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
ja też zmykam bo mam fajne dwa czytadła
Kronosa oraz najnowszą książkę Krajrewskiego
fajny Kronos?
Stary 2013-09-17, 21:53   #2263
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
A ja się znowu schizuję jedzeniem Małej..po 2 dniach postępu szczękościsk, a ja już mam zaraz zajęcia

A moja już pięknie jadła , a dziś to masakra jakaś była, więc może taki dzień ???

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
hello,

Sarah nie pogniewaj się na mnie ale nie rozumiem po co wklejasz te wszystkie informacje o pomocy? nie można tego zebrać w jakiś jeden wątek? sorry, ale nie widzę w tym żadnej logiki, chyba,że coś przeoczyłam to przepraszam

Też miałam o tym dziś pisać..........Tylko jakoś tak no nie wiem.... nie odważyłam się
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 22:00   #2264
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484
Też miałam o tym dziś pisać..........Tylko jakoś tak no nie wiem.... nie odważyłam się
Haha, ja też
Stary 2013-09-17, 22:02   #2265
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Biedna moja dałam jej w koncu czopek bo miała 37,8 śliny tony leją jej się z paszczaka, do tego normalnie całą rękę pcha do buzi, i do tuli, puściałam kołysanki na yt i zasnęła moja bidulka. Mam nadzieję że te zęby już serio wychodzą bo ona tak się męczy a cAŁY dzień była takim jęczydłem....że masakra. U nas jeszcze leje to nawet z nią wyjść nie mogłam...
Biedna Hania

Cytat:
kaja, kurcze, no przeciez mamy nie oddam nigdzie musimy ja wziac do siebie bo jest chora - nie bede sie rozpisywac, ale za pare lat moze sobie sama po prostu nie dac rady. i to jest jedyne wyjscie, jakie w tym momencie nam do glowy przychodzi

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

bokeh, buziak dla hanulki!

u nas jeczydlowate jeczydlo, nawet nie pomoglo mt, eh, glowa mi juz pekala, polozylam sie na chwile jak malz przyszedl.

dzisiaj mamy 5lat odkad sie poznalismy dostalismy lancuszek
biedny Piotruś

Najlepszego z okazji rocznicy

Cytat:
hej
nadrabiam od rana, od 46 strony chyba, i został mi tylko dzisiejszy dzień, więc się odzywam; widziałam, że pytałyście o mnie, ale u mnie dalej penisowo
po ostatnim "cudownym" weekendzie, całym tygodniu milczenia, nie spodziewałam się, że na ten weekend przyjedzie; niestety przyjechał piszę niestety, bo było chyba gorzej niż ostatnio w ogóle po kiego ciula on przyjeżdżał, jak nie odzywaliśmy się w ogóle, nie spędziliśmy ze sobą czasu, bo ciągle był poza domem albo spał, i nawet mnie nie przytulił, nie pocałował, nawet mnie ku.rwa nie dotknął niechcący mam okropnego doła

a dzisiaj jest nasza druga rocznica ślubu też się nie odezwał; ja siedzę, żłopię wino i zagryzam biszkoptami, jest zaje.bi.ście
Oj

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość

Ale fajny prezent! Ja się nie mogę doczekać, kiedy Miś będzie na tyle duży, że będziemy razem malować, rysować, lepić, wycinać, piec ciasteczka

Tak, tak ja też sie już nie mogę doczekać

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość

Czekam na męża aż wróci z pracy, bo dziś obchodzimy 2 rocznicę ślubu (cywilnego) Co prawda średnio mam nastrój do świętowania, bo rano się dość mocno pokłóciliśmy, no ale przygotowałam sałatkę i czekam. Mam nadzieję, że nie wróci o 22, bo chyba nie wytrzymam do tej godziny

Insolito świetny filmik

Dobrze, że już po i buziaki dla dzielnej Ewci

Przykro mi
dziękuję

Najlepszego dla Was

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42858620]
Agatka zaczynała wstawanie od klęczenia

[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
ech , u nas też dramat z jedzeniem

Stary 2013-09-17, 22:06   #2266
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
hej
nadrabiam od rana, od 46 strony chyba, i został mi tylko dzisiejszy dzień, więc się odzywam; widziałam, że pytałyście o mnie, ale u mnie dalej penisowo
po ostatnim "cudownym" weekendzie, całym tygodniu milczenia, nie spodziewałam się, że na ten weekend przyjedzie; niestety przyjechał piszę niestety, bo było chyba gorzej niż ostatnio w ogóle po kiego ciula on przyjeżdżał, jak nie odzywaliśmy się w ogóle, nie spędziliśmy ze sobą czasu, bo ciągle był poza domem albo spał, i nawet mnie nie przytulił, nie pocałował, nawet mnie ku.rwa nie dotknął niechcący mam okropnego doła

a dzisiaj jest nasza druga rocznica ślubu też się nie odezwał; ja siedzę, żłopię wino i zagryzam biszkoptami, jest zaje.bi.ście
Niefajnie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42858620]
ale to od dziecka zależy, Dorka jadła pomidorową i nic się nie działo fakt, że ja naprawdę leciutką robię, bez ostrych przypraw (bo u nas pomidorowa głównie dla Agatki, bo uwielbia).[/QUOTE]

No, ja to wiem, taka moja dygresja była mała Chodziło mi o sytuację, jak można za plecami rodzica coś dziecku dawać. Nie mieści mi się w głowie. Moja mama mnie pyta o wszystko, nawet jak z małym jest na spacerze to dzwoni i pyta czy przykryć go kocykiem np.

Cytat:
nooooooooo a ile płacisz średnio za tę kandyzowaną przyjemność?
Marsi dowiem się i dam znać

Dziewczyny, oballe

No na all też widziałam. Ahh jakby biedronka miała, fajnie by było

Będę takie coś na ścianę młodemu robiła. Ciekawe jak mi wyjdzie
I takie pompony mi się podobają.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1 (1).jpg (21,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 79ideas-petra-bindel-happy-interiors.jpg (48,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gjugkjhkj.jpg (27,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg yellow-gray-nursery-1.jpg (60,5 KB, 16 załadowań)
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 22:11   #2267
aska27adopcje
Zadomowienie

kurcze dziewczyny, ale bym poszla na grzyby ... ale nie mam jak, a z mloda w tuli to chyba nie jest dobry pomysl
Stary 2013-09-17, 22:12   #2268
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Padłam

https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/...58059975_n.png
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 22:13   #2269
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
kurcze dziewczyny, ale bym poszla na grzyby ... ale nie mam jak, a z mloda w tuli to chyba nie jest dobry pomysl
ja to samoooooo aaaaaaaaaaaaaaaa, w tamtym roku znalazłam idealnego prawdziwka

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 22:15   #2270
jakajakaja5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
U nas jest coś takiego, że koło północy, przed/po oczepinach przychodzi np. jakiś wujek z Arabii, ciotka z Ameryki, Cyganka, kochanek panny młodej To są albo jakieś znajome osoby, których p. młodzi nie zaprosili i rodzina ich załatwiła, albo nawet goście obecni na weselu. Przychodzą, z jakąś wymyśloną historią, jakąś piosenkę śpiewają, tańczą, nawet jakąś konkurencję wymyślą dla gości

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Jacierpiędolę Wózek stał na balkonie przed drzwiami wejściowymi i tak piździ, że go zwiało na ziemię Na szczęście bez usterek się skończyło.
Masakra, drzewa się w pół zginają, wiatrak też już prawie z ziemi wychodzi
Rano było 15 stopni, a teraz jest 7

Tak żeśmy w piecu napalili, że aż na podłogowe poszło
To co Ty na dzikim zachodzie mieszkasz??:hahah a:
Zwyczaj fajny , nawet bardzo

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Jakaja...inhalator fajna sprawa-my akurat po zapaleniu płuc długo używaliśmy
, ale i jak dziecko potem będzie chorowac albo Wy-to fajnie się poinhalowac...
Co do sprzedaży ziemi...no co Ty-ojcowiznę sprzedać? nawet nie podejmuje tego tematu, musiałoby byc top jedyne wyjście np. żeby uratować nasze małżeństwo...czyli ostateczność..a i to nie wiem co tescie na to..
Pozatym jak sie wjezdza na,posesje-po lewej stronie jest dom brata, po prawej nasza, działka a na wprost dojeżdża się do teściów (no i obecnie do nas bo i my mieszkamy)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Eghmmm przepraszam Ciebie i Lady !!! Pomimo tego że długo was podczytywałam wiele spraw nie znam gdyż one omawiane gdzie indziej. Oczywiście jak tak jest jak piszecie to w życiu bym nie namawiała do sprzedaży. Ale swoją drogą ja to taka łajza jestem i przebywam tylko tam gdzie mi wygodnie, a jak przestaje być wygodnie to spitalam aż kłęby kurzu są za mnąno chyba że bardzo mi na czymś/kimś zależy. W efekcie wszyscy wiedzą że ze mną nie ma żartów i jak coś kończę to na amen. a że musicie przyznać ludzi się mierzy własną miarką to i palnęłam o tych sprzedażach.

Cytat:
A zaglądalaś do buzi Hanuli ?? może coś tam widać?? mój to nie za bardzo chętny do pokazywania. muszę go rozśmieszać i kukać jednocześnie

Cytat:
netiiiiiiiii!!!!!!!!
allegro.pl/show_item.php?item=355582 8062

kaja, kurcze, no przeciez mamy nie oddam nigdzie musimy ja wziac do siebie bo jest chora - nie bede sie rozpisywac, ale za pare lat moze sobie sama po prostu nie dac rady. i to jest jedyne wyjscie, jakie w tym momencie nam do glowy przychodzi
Napisałam przy odpowiedzi Neti jak ja to widziałam. Jeszcze raz przepraszam

Cytat:
hej

O to nie ciekawie. Ciche dni i takie zacietrzewianie to mordercy większości małżeństw zaraz po teściowych !!! Tu trzeba schować dumę do kieszeni i się grzecznie przeprosić, powiedzieć że sie Kocha ponad życie i chce budować wspólnie życie a nie stawiać mur, albo przynajmniej zacząć rozmowę by wspólnie usiąść i przedyskutować co nas boli. Zwykle takie rozmowy są mega oczyszczające i gdy problem powróci bo powróci napewno to można skwitować to tekstem " no przecież już rozmawialiśmy o tym i miało być tak i tak ..." albo też samemu zainicjować pocałunek w większości przypadków oni też na to czekają tylko grają twardzieli a potem mięknie im dupka A może twój tz też liczył że jakoś sie pouklada i spędzicie miłą rocznicę?. Ja wiem napiszesz mi ile razy masz tak się zachowywać - ano tyle ile trzeba żeby ten palantunio zrozumiał jaką ma super żonę i warto nie niszczyć tego. inaczej jest jak współmałżonek czerpie przyjemność z widoku gdy małżonek cierpi przez te ciche dni. Wtenczas to cycki opadają i trza spitalać ( i tu też przepraszam za wymądrzanie ale w moim otoczeniu mam kilka takich znajomych którym ciche dni zabiły związek. ja natomiast Tobie życzę kochającej rodziny i kolejnych pięknych i upojnych rocznic. A i tak zrobisz jak uważasz bo to Toje życie)

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
sloooooooooooooooooodka Amelka <3<3<3

o biedna... trzymaj sie kochana*

Niekapek? a po co mi niekapek ? ? ?
Ło żesz Matko Bosko jaka ślicznota

Krzysio jeszcze nie ma "ruchów Dżejkoba " ale zaczyna być bardziej mobilny i w obawie przed nieszczęściem obniżyłam łóżeczko ale usypianie jako tako poszło uffffff lecę do męża na niby mam PCO ale i tak liczę na wpadkę
jakajakaja5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 22:15   #2271
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Niefajnie

No, ja to wiem, taka moja dygresja była mała Chodziło mi o sytuację, jak można za plecami rodzica coś dziecku dawać. Nie mieści mi się w głowie. Moja mama mnie pyta o wszystko, nawet jak z małym jest na spacerze to dzwoni i pyta czy przykryć go kocykiem np.

Marsi dowiem się i dam znać

No na all też widziałam. Ahh jakby biedronka miała, fajnie by było

Będę takie coś na ścianę młodemu robiła. Ciekawe jak mi wyjdzie
I takie pompony mi się podobają.
Fajne, na pewno ładne macie takie super mieszkanko
A te pompony masz jakąś instrukcje jak zrobić?

Szaja a jaką pomidorowke mozna by dac dziecku? Jak bym np obrazka pomidorki zagotowala do tego ryż? Czy jeszcze za wcześnie?

Ejjj chciałam iść spać weszlam do pokoju i sie obudziła....:P
Stary 2013-09-17, 22:18   #2272
Delicjanka
Zakorzenienie

to którą pozycje na dziś wybieracie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 421878_4959932793464_1552457034_n.jpg (85,7 KB, 41 załadowań)

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 22:23   #2273
insolito
Zadomowienie

Byliśmy dziś na basenie Pietrek zachwycony, machała nogami, a oczyska mało mu nie wyskoczyły Cieszę się bardzo, będziemy mieli 8 spotkań

Stary 2013-09-17, 22:24   #2274
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
to którą pozycje na dziś wybieracie?
haha do nas najbardziej pasuje 3 i 1,45 .. boje sie az nadejdzie czas 12,15
Stary 2013-09-17, 22:24   #2275
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Czy Wy też jak w nocy budzicie się na karmienie to musicie iść do wc na siku ???
Ja bez względu czy są 2 pobudki czy 4 po karmieniu idę a kiedyś tak w ogóle nie miałam :brzyda l:

I pytanko : otwieramy soczek dla dziecka of course, otwarty chowamy do lodówki, jak go hmm podgrzewacie potem????
Bo ja leje do butelki gorącej wody, wlewam soczek i już. Ale to chyba tak nie powinno być
Stary 2013-09-17, 22:30   #2276
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jakajakaja5 Pokaż wiadomość
O to nie ciekawie. Ciche dni i takie zacietrzewianie to mordercy większości małżeństw zaraz po teściowych !!! Tu trzeba schować dumę do kieszeni i się grzecznie przeprosić, powiedzieć że sie Kocha ponad życie i chce budować wspólnie życie a nie stawiać mur, albo przynajmniej zacząć rozmowę by wspólnie usiąść i przedyskutować co nas boli. Zwykle takie rozmowy są mega oczyszczające i gdy problem powróci bo powróci napewno to można skwitować to tekstem " no przecież już rozmawialiśmy o tym i miało być tak i tak ..." albo też samemu zainicjować pocałunek w większości przypadków oni też na to czekają tylko grają twardzieli a potem mięknie im dupka A może twój tz też liczył że jakoś sie pouklada i spędzicie miłą rocznicę?. Ja wiem napiszesz mi ile razy masz tak się zachowywać - ano tyle ile trzeba żeby ten palantunio zrozumiał jaką ma super żonę i warto nie niszczyć tego. inaczej jest jak współmałżonek czerpie przyjemność z widoku gdy małżonek cierpi przez te ciche dni. Wtenczas to cycki opadają i trza spitalać ( i tu też przepraszam za wymądrzanie ale w moim otoczeniu mam kilka takich znajomych którym ciche dni zabiły związek. ja natomiast Tobie życzę kochającej rodziny i kolejnych pięknych i upojnych rocznic. A i tak zrobisz jak uważasz bo to Toje życie)
bardzo fajnie to podsumowałaś i dziękuję, ale właśnie to Ci napiszę, bo tym razem nie przyjdę pierwsza się przepraszać, nie ma takiej opcji choćby nie wiem jak mi źle było
nie będę się zagłębiać w szczegóły, w każdym razie teraz nie będzie jak zawsze i mam nadzieję, że w końcu to do niego dotrze tylko w weekendy się widzimy, więc to wszystko utrudnia

dobra, nie smęcę już tutaj i spadam
dobranocki

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 22:31   #2277
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Czy Wy też jak w nocy budzicie się na karmienie to musicie iść do wc na siku ???
Ja bez względu czy są 2 pobudki czy 4 po karmieniu idę a kiedyś tak w ogóle nie miałam :brzyda l:

I pytanko : otwieramy soczek dla dziecka of course, otwarty chowamy do lodówki, jak go hmm podgrzewacie potem????
Bo ja leje do butelki gorącej wody, wlewam soczek i już. Ale to chyba tak nie powinno być
Mam podobnie, moze nie po kazdym karmieniu, bo spimy razem i cycek jest do jej dyspozycji, ale przebudzam sie w nocy z 2 x i ide siku ... przed ciaza przesypialam cale nocki

Z soczkiem robie dokladnie tak samo, wlewam pol butelki soku, potem dolewam goracej wody, a potem zimnej ... zauwazylam, ze mloda woli pic cieple
Stary 2013-09-17, 22:35   #2278
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Mam podobnie, moze nie po kazdym karmieniu, bo spimy razem i cycek jest do jej dyspozycji, ale przebudzam sie w nocy z 2 x i ide siku ... przed ciaza przesypialam cale nocki

Z soczkiem robie dokladnie tak samo, wlewam pol butelki soku, potem dolewam goracej wody, a potem zimnej ... zauwazylam, ze mloda woli pic cieple

No właśnie moja mama się mnie pytała czy gorąca woda nie "zabija" wartości odżywczych soku i tak mnie to zastanawia
Ale jak Ty też tak robisz to chyba jest ok

Branoc
Stary 2013-09-17, 22:39   #2279
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:

Na oba pytania odpowiadam ze robię tak samo

Cytat:
bardzo fajnie to podsumowałaś i dziękuję, ale właśnie to Ci napiszę, bo tym razem nie przyjdę pierwsza się przepraszać, nie ma takiej opcji choćby nie wiem jak mi źle było
nie będę się zagłębiać w szczegóły, w każdym razie teraz nie będzie jak zawsze i mam nadzieję, że w końcu to do niego dotrze tylko w weekendy się widzimy, więc to wszystko utrudnia

dobra, nie smęcę już tutaj i spadam
dobranocki
Powodzenia i wytrwaj skoro tak chcesz. I niech mezunio pójdzie po rozum do głowy !
Stary 2013-09-17, 22:43   #2280
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jakajakaja5 Pokaż wiadomość
lecę do męża na niby mam PCO ale i tak liczę na wpadkę
Trzymam kciuki za udane wpadkowanie

Cytat:
Zawsze mi się chce, ale najczęściej wstrzymuję do rana A często jest tak, że jak mi się w nocy zachce, to i do po południa nie załatwiam, bo... zapominam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości