![]() |
#991 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
hehe. staralam sie wczoraj dojsc do drugiego Lidla, ale Histeriusz zaprotestowal. moze on nie lubi sowek....
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() podpinam sie. wczoraj kupilam orkiszowa. no ja tez. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wczoraj w Lidlu pierwszy raz mialam sytuacje, ze facet ścigał sie ze mna do kasy. Normalnie zbaranialam. puscilam go grzecznie i w myslach zachecalam syna by pokazal co potrafi. facet jakis kszy kszy... ja z dzieciakiem i z trzema produktami. on obladowany, pakujacy wszystko do roznych torebun, placacy jak wszystko wylozyl, zastanawiajacy sie na glos czy karta czy kesz... w pewnym momencie myslalam ze jestem w ukrytej kamerze ![]() Cytat:
kiedys sie tym przejmowalam, ale poczytalam ze to normalne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#992 | ||||
Przyczajenie
|
Odp: Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Wreszcie nadrobiłam. Wybaczcie, ale mam remont i zero czasu na neta
![]() Demeter wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Generalnie obecnie jestem bezdomna ![]() na wieś na czas macierzyńskiego (do tej pory wykorzystywany był tylko weekendowo). Po powrocie do pracy coś wynajmiemy i będziemy coś chcieli kupić w międzyczasie. No chyba, że znajdziemy coś wcześniej. A jak u Was mierzą maluchy? U mnie pielęgniarka mierzyła Małą, gdy ta leżała na brzuszku i wyszło jej 66cm. Pytam się, jak to możliwe, bo dziecko nie wchodzi w ŻADNE ciuszki na 68, a i niektóre 74 zaczynają być maławe. Odwróciła więc Mała na plecy i wyszło 74cm. Stwierdziła, że Mała się widocznie zgarbiła ![]() Cytat:
A promocja na body jest też w Selgrosie. Kosztują poniżej 5zł. Nie wiem jakie te są jakościowo, ale poprzednim razem były po 7zł i były bardzo dobre. Jest giant pack kosztuje 42zł. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#993 | ||||
Zakorzenienie
|
niech i bd Krzyz
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() - obecnie Milus jest na etapie za mala mata za male puzle, wczoraj szorowalprzeszlo godzine podloge LIZAC JA ![]() Cytat:
![]() ad 2 - ![]() ![]() witam sie ![]() - wiecie co KROPI !!!! ![]() ide czytac ....cdn ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
![]() co do drugiego - to ![]() choc ost cos takz mama i mlodsza gadamy o''du.p.ie marynie ... i nagle mloda do nas -'' ale wiecie sa ludzie Ludziska i sa Ryfki ![]() ![]() ![]() eeee tam koncze jesc ok 12 mam wizyte kolezanki ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#994 |
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() o 4.30 obudzila mnie Oliwia robiąca kupe i @ ![]() mam nadzieje dalszy dzień bedzie przyjemniejszy ![]()
#995 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#996 |
MBZ♥
|
Dzień dobry
![]() Pani, co za gość w tym sklepie ![]() Co do kaszek to podaję jaglaną, ostatnio zmierzyłam ile daję wody ![]() ![]() Kasia to mycie podłogi masz załatwione? ![]() Nemains, jak przyszła do nas połozna to położyła Roszpunkę na boczku i takim metrem krawieckim ![]() ![]() ![]() W rossmanie ta cena obowiązuje z kartą rossnę ![]() Córko my nie kp ale przy karmieniu też jest wiercenie, kręcenie, odginanie, wicie się ![]() Ależ u nas zimno brrrrrrr:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
Zakorzenienie
|
Lejemy cole, dziś Kamilek ma pół roczku
![]() (a mama wpada w depresje z powodu zbyt szybkiego zapierpapier czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#998 | |||||
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() bodziaki w pepco widziałam po 5,99 Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#999 |
Zadomowienie
|
hej
![]() Dzisiaj słoneczko od rana, to ruszymy sie gdzieś z Hanią, bo wczoraj cały dzień w domu, myślałam, że zeświruję, do tego 9 stopni było i lało lało lało.... Mam wrażenie że Hania już nudzi sie ze mną caly dzień, bo marudzi, potrzeba jej nowych atrakcji lub osób ![]() Tak w ogóle to poszłabym se na rower, ale akurat nie ma kto z Hanią zostać ![]() Tez myślałam o macie z puzzli piankowych, fajne sa te skip hop ale ....no kosztują ponad 270zł cos takiego http://allegro.pl/mata-piankowa-play...503704836.html Chyba się w takim razie kopsnę do tkmaxxa ![]() (Pani - jesli dotre i jak by byly to tyrknę do ciebie, czy chcesz ![]()
#1000 | |
Kniaginia
|
Witam
![]() Cytat:
Taaaaak! Plus ostatnio z pawiana zamieniła się w plującą papugę. Mam na zmianę skrzek-plucie-skrzek-plucie. ![]() Przyszły mi kaszki i słoiczki Holle. Będziemy próbować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Przyczajenie
|
Odp: Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Boskie te puzzle. Muszę Mężowi pokazać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1002 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jakie sloiczki wzielas? wczoraj sie nad nimi zastanawialam....
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Kniaginia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1005 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o patrz, nawet nie wiedziałam, że są słoiczki Holle, nie widziałam nigdzie. A gdzie zamawiałaś? ___________ Dziewczyny z Lublina: czy któraś obecnie daje dziecku te początkowe słoiczki? Pytam bo miałam zapas a musiałam zrobić przerwę w słoiczkach i zostały mi. Teraz daję mięsne i raczej nie będzie okazji dać tych podstawowych, więc mam na zbyciu. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1006 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nioo hihi, mama wczoraj do mnie '' jakbym wiedziala ze milus tak bd czyscil podloge, to bym jej nie myla '' ![]() uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uu mnie tez ZIMNO i Leje ... czyli u was by byla sciana deszczu ... a jeszcze z rana slonce chcialo sie przebic - no ale nie dalo rady hihi. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() my juz po drzemce ... kolezanki jakos nie widac chyba zaginela w akcji w tym deszczu hahah. no ale moze sie spozni - czort jeden wie ![]() dobra ide dac Mlodemu jedzonko ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1007 |
Zakorzenienie
|
tez te widzialam. dasz znac czy Rozak odroznia holle od np. gerbera
![]() mnie też zostały "czyste" jarzynówki, ale dokupiłam "czystego" indyka z gerbera i mam zamiar mieszac.
![]() |
#1008 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A facet dupek, niestety sporo takich... Choć wczoraj w Tesco przepuścił Krzysia i mnie jeden miły pan w kolejce ![]() ![]() Cytat:
![]() Wczoraj na plecach Krzyś leżał (i taki specjalny "stół" z przesuwną a'la belką i miarka wzdłuż boku), ale akurat podkulił nóżki i tak Mu zmierzyła... Wyszło 62, a jak ostatnio sama Go mierzyłam to było 66, więc pewnie się skurczył ![]() A gigant pack to 62 sztuki? Cytat:
![]() ![]() Szybko czas leci, szybko... Cytat:
![]() ![]() Ale już się spłukałam, więc do wypłaty BASTA! ![]() Dzień dobry ![]() Rano przyszła mi paczka z kawą ![]() ![]() Wczoraj odebrałam z poczty drugie pudełko z zabawkami (w pon. przyszło pierwsze ![]() ![]() Zbieramy się do parku, póki nie pada.
![]() |
#1009 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a obiadki i deserki mają małe ilości. Ja na początku dawałam po pół, teraz cały. ![]() ![]() nie kupiłam w końcu, bo kupiłam Nike Free Run 2 ![]() Cytat:
![]() dziękujemy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1010 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle teraz b. często sama proszę ludzi, żeby mnie przepuścili, bo zazwyczaj więcej niż 3 produkty nie kupuję - i o dziwo wszyscy są bardzo mili ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do nudzenia się Hani, to mam takie samo wrażenie z Wojtkiem - jak jesteśmy sami, to chyba dostarczam mu za mało wrażeń i kwęka z nudów. Trzeba zacząć się bardziej produkować ![]()
![]() |
#1011 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() czasem mam wrażenie, że to mnie, po prostu, nie lubi. swojemu ojcu takich cyrków nie odstawia... zmęczenie materiału ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1012 | ||||||
Raczkowanie
|
Witam!
Właśnie mi włączyli prąd, bo była awaria od 9 i internetu brak. Ale za to posprzatałam już w domku, jeszcze obiadek i mogę się lenić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
pogrubione ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do drugiego to moja kiedyś też wisiała na cycu a teraz może poje 5min i najedzona. Strasznie też się wierci, wszystko chce oglądać, a jak ktoś zacznie ze mną rozmawiać to nie ma jedzenia. Pewnie taki etap ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Anastazja ![]() ![]() ur.30.04.13r. 3980g 59cm Edytowane przez mamaNastuni Czas edycji: 2013-09-18 o 12:44 Powód: skleroza |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1013 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() czy ja wiem czy takie małe ilości? ja teraz daję obiadki całe (190g) a deserków połowę tych mniejszych słoiczków (130g) plus 1/3 słoiczka owocowego do kaszki. Jakubowi nie podchodzą deserki, pół zjada, ale bez rewelacji, obiadki lepiej mu idą, a zjada całe. ___________ dziś królewicz jadł w nocy, więc butle ze 4 wyjdą. trudno. wy też macie wrażenie że cały dzień tylko karmicie dzieci? Edytowane przez moni_ka.g Czas edycji: 2013-09-18 o 12:44 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1014 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1015 |
MBZ♥
|
Córko
![]() ![]() Strippi zawsze możesz dla swojej spokojności iść do położnej środowskowej i zważyć Misia wcześniej ![]() Mamo, u nas tak jak piszesz:Córunia Tatunia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1016 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale też częściej je... heh. z Gerbera jest na bank jeszcze kurak. wczoraj w tych holle tez indora widzialam. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1017 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Monika.g co do puzzli to dodam jeszcze ze trzeba patrzeć na grubość ja mam takie grubsze tzn mają 1,1 cm zmierzyłam i są takie sztywne stabilne elementy nie wypadają moja sisotra kupiła kiedyś i były o połowe cieńsze i takie wyginające się ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1018 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak, bardzo ![]() ![]() Cytat:
![]() Pogrubione ![]() Cytat:
![]() Właśnie zapuściłam małemu mozarta dla bobasa i od pół godziny mam spokojne dziecko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z netu ten mozart czy z płyty? jak z neta daj linka ![]()
![]() |
#1020 | ||
Kniaginia
|
Już pisałam wyżej
![]() Cytat:
Cytat:
Ten słoik ze szpinakiem i ziemniakiem ma w składzie też ryż pełnoziarnisty. Poodkurzałam i złożyłam podania o urlopy. Postanowiłam wykorzystać 8 tygodni rodzicielskiego. Moja bezdzietna szefowa mnie jeszcze bardziej znielubi. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.