|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Rozeznanie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Hey
![]() Monia polecam ![]() ![]() ![]() ![]() Zosia jesteś cudowna ![]() Asia ![]() Mam problem nie wiem jaki kolor żakietu kupić ![]() ![]() ![]()
-17kg ![]() "Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty." 10.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Niuuniiaaa Czas edycji: 2013-09-17 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
W obu Ci będzie ładnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Rozeznanie
|
Też mnie kusi w stronę niebieskiego jest spokojniejszy
![]() ![]()
#4715 |
Zakorzenienie
|
Super nadalko
![]() Mi jeszcze do podpisu brakuje ale poniżej kilograma to już kroczek ![]() ![]() Tyle że ... jak ostatnio zeszło to potem od razu zepsułam ![]() ![]() Więc już się przygotowuje psychicznie - żeby potem mi nie odbiło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Rozeznanie
|
asiu fajnie!!!!
nun wyslalam ci pw ![]()
#4717 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe ile ja mam na różowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Rozeznanie
|
wam tez sie dzisiaj nic nie chce tak jak i mnie
![]() pada deszcz, jest szaro ale o dziwo w miare cieplo, a ja w takich warunkach pozniej mam wysiedziec cztery godziny ![]() ![]()
#4719 |
Zadomowienie
|
Witam!
Zniknęłam znów tak szybko jak się pojawiłam... no ale już wracam. U mnie duuużo zmian. Przeprowadziłam się do swojego rodzinnego miasta, znalazłam tu prace na 3/4 etatu, czekam na rozpoczęcie, jakoś leci, tylko waga stoi, leci, stoi leci i tak w kółko, ale po ostatniej wizycie TŻta w PL poszła w górę i to ostro, z czym mi jest bardzo źle... Postaram się nadrabiać Was po troszku, wiem, że wszystkiego nie dam rady, ale... no stęskniłam się ![]() ![]()
#4720 |
Rozeznanie
|
Asiu i Nadalko upewniłyście mnie co do żakietu - niebieski już zamówiony i zapłacony, pozostaje czekać na niego
![]() Nadalka idziesz jak burza z wagą a Aśka Cię szybko goni ![]() ![]() Zosia odpisałam ![]() ![]() Monia hehe ja też ważę się gdy nic nie mam na sumieniu ![]() Całe sprzątanie zostawiłam na jutro, ciekawe czy jutro będzie mi się chciało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Milenka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4721 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moj urlop byl przymusowy od diety dzialo sie tyyyyle, ze az glowa mala, zareczyny, wyjazd K., przeprowadzka ciagle na walizkach no cyrk byl, ale juz teraz zniw wracam na jasna strone mocy, dzien 2 zaliczony! Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Rozeznanie
|
Milenko to faktycznie dobrze zrobiłaś z przeprowadzką, z tego co piszesz to musiało być okropnie ciężko, szkoda tylko, że pieska musiałaś zostawić na pewno było Ci ciężko i tęsknisz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4723 |
Rozeznanie
|
jakos przezylam dzisiejsz dzien i mam dosc wiec zmykam do lozka
![]()
#4724 |
Zadomowienie
|
![]()
Joł joł, ja na chwilkę, tym ciekawskim dać znać co i jak
![]() ![]() Otóż wyrwałam informatyka, takiego z krwi i kości, choć przepraszam - flanelowych koszul w kratę nie nosi ![]() ![]() ![]() Poza tym staram się trzymać w ryzach - żarciowo sobie popuściłam przez dwa ostatnie dni, tzn nie obżeram się, ale zjadłam np dziś sporą porcję domowych frytek.. ale wieczorem poszłam biegać, 6km zrobione. Muszę opracować inne trasy i dojść sukcesywnie do 10km, bo ta szóstka przestaje brzmieć dumnie ![]() ![]() ![]() Asiu - chyba pytałam o Twoje tempo, nie pamiętam, czy odpisywałaś, a chciałabym sobie porównać i się zmobilizować trochę do poprawy... mi teraz wyszło 6 kilosów w 45 minut, więc d*** nie urywa... :/
#4725 |
Zakorzenienie
|
Odp: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Furry, mój mąż też informatyk i w życiu nie miał flanelowej koszuli
![]() Ja też teraz dążę do 10 km, tempo miałam ostatnio takie jak Twoje (6,5 km w 45 minut), ale ja pierwszy raz w życiu pokonałam taki dystans ![]()
#4726 |
Zakorzenienie
|
uu Milenka widze zmiany ;p dobrze zrobiłas, od tesciow jak najdalej ;p a Ty nie mialas do niego tam wyjechac? Ja mojego nieobecnosc dobrze znosze, tylko czasami do glowy dostaje sama z dzieciakiem ;/ no ale cóż.. takie czasy ;/
nadalka, widze ze 6 tuz tuz ![]() ja ciągle na czerwonym, ale mam nadzieje, ze juz niedlugo ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zaczelam dzien dietetycznie od owsianki i banana, zaraz zbieram sie do warzywniaka po skladniki na obiad, pozniej wymyje lepetynke i puszczam sie na miasto za butami na jesien, bo nie mam... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
Ha dziś mam 200g więcej co prawdoppodobnie oznacza spadek jutro - jesli nie zepsuje bo chodzą mi po głowie złe mysli (wiecie czekolada i chrupki orzechowe
![]() ![]() Wczoraj srednio na jeża - zjadłam nawet nie za dużo ale o porach z d.... Ratuje mnie to że produkty dozwolone (troche za dużo dobrych tłuszczów chyba - bo nadprogramowa garsc migdałów i całe awokado ![]() Potem się troche ogarnęłam i zrobilam 45 min workoutu z interwałami ...I jakoś zrezygnowałam z żarcia... Też miałam wczoraj dzień "nie chce mi sie" - i pół dnia czytałam książkę .. niestety cos takiego ma zły wpływ na diete- lepiej idzie jak pracuje ![]() Pogoda paskudnie jesienna u nas ... Jem śniadanko -szynka, pomidor,jaja na twardo - wiec tez bez szału .. ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Furry informatycy są fajni (mam pięc lat doświadczenia ![]() Psotka mój tez nie ma koszuli takiej ![]() Milenko no to dobrze że się ogarnęłaś - czasem myśle że podstawą do diety jest spokój i czas ... Cieżko się odchudzać jak ma się akurat życiowe zawirowania ...Dobrze że już ok ... Ach do tego okazało się że jadę w piątek do domu na weekend - i tak się zastanawiam co z dietą? Przechodzić na II fazę dwa dni wczesniej? Raczej bez szans żebym utrzymała pierwszą ... Czy poprostu w miarę możliwości ograniczyć węgle ![]() ![]() Zobaczymy - może ta myśl da mi siłę żeby dotrwać do soboty "na czysto" - to juz byłby sukces ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zadomowienie
|
Asiuuuu napisz mi proszę o tym swoim bieganiu, tu albo na priva
![]() ![]()
#4730 |
Rozeznanie
|
u mnie kolejny dzien z serii ''nic mi sie nie chce'' i bym tylko caly dzien spala, a tu dupa za niedlugo trzeba isc i siedziec znowu cztery godziny choc chyba dam godzine wczesniej karte do podpisu.
![]()
#4731 |
Zakorzenienie
|
Asia, nawet nie wiesz ile bym dała za pół dni z książką
![]() Dziś też mi się nic nie chce, trzecią noc z rzędu pobudki co 2h, więc oczy mi się zamykają. Ale biegać wieczorem idę ![]() ![]()
#4732 |
Rozeznanie
|
psotka witam w klubie ''nic mi sie nie chce''
![]() wykapalam sie ale i tak mi to nic nie dalo. Kawy niestety nie moge pic, bo od jej nadmiaru okazalo sie, ze brzuch mnie boli, niedobrze mi i wymiotuje wiec jestem w fazie odstawienia kawy. Za to co chwila pije zielona grejpfrutowa z biedry.
#4733 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry Skarby
![]() Furry coż Ci mogę powiedzieć ![]() ![]() Hehe widzę, że zalewa nas branża informatyczna ![]() Milenka mój K. kocha takie sytłację ![]() ![]() Asia ojj chętnie bym poczytała ale nie mam nic interesującego w papierowej wersji, może w końcu pójdę do biblioteki ![]() Ach wiecie co mi też dziś średnio się chciało ale słońce pięknie świeci ![]() ![]()
#4734 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czemu zaczęła się budzić, wcześniej spała już bardzo ładnie. Mogą być już zęby, może być skok rozwojowy - zaczęła pełzać i strasznie się wszystkim interesować
![]()
#4736 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Cytat:
![]()
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
Ja tez nie mam butów na jesien
![]() ![]() co do informatykow to sie nie wypowiadam, bo nie mam dobrych doswiadczen ;p 1200kcal na dzis za mna... i chyba bedzie trzeba na tym skonczyc ;(( okres mi sie 4dni spoznia i jestem juz wykonczona(test negatywny) |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Cytat:
![]() ![]() ja aktualnie robię pożądki w szafie i mam płaszcz który kupiłam w zeszłym roku rozmiaru 44 i miałam go 2x na sobie. teraz muszę go zmniejszyć do 38 ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- ps. też nie mam butów na jesień ![]()
![]() |
#4739 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Cytat:
![]() te 50 jakiś czas temu wywaliłam do kontenera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
Furry specjalnie dla Ciebie :
7,19 km / 51:34 7.06 /44:22 7:01 /43:29 To trzy ostatnie treningi z endomondo (te które się zapisały bo 2-3 mi nie zaskoczyły ![]() ![]() ![]() ![]() Podziwiam Ciebie i Psotke że nie dajecie się jesiennej pogodzie ... Właśnie zbieram się do ćwiczeń choć czuje do tego mega niechęć ... Znowu przegiełam troche z migdałami i zjadłam nadprogramowe (niedużo ![]() ![]() ![]() Niby daje rade bo te "deser" są dozwolone - ale jest coraz trudniej... I budzi się wątpliwość - po co się tak męczyć (zero owoców od 10 dni) skoro apetyt na słodkie wrócił ![]() W dodatku mam w kuchni pomarańcze - i patrze na nią od 3 dni jak narkoman na głodzie ... Z drugiej strony - efekty są - 9 dni i 2,5 kg na minusie. ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Nadalko ![]() Ja muszę zrobić porządek w ciuchach .. Wiosna odłożyłam zakup prochowca do czasu "jak schudne"; teraz jako ze ciagle nie schudłam znowu szkoda mi kupować wiec chodzę w starych ciuchach ... Tyle dobrego że tej jesieni swobodnie dopinam sie w starym płaszczu (w zeszłym roku chodziłam porozpinana ![]() Spojrzałam - stary płaszcz i kurtka - XL ( no i nie wyglądaja za dobrze ![]() Spodnie z 44 z zeszłego roku (schowałam na pamiątkę ![]() Czyli może nie spektakularnie ale jest dobrze. Tylko jakoś w lustrze tego nie wiszę ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Oczywiscie równiez nie mam butów na jesień ![]() Samo się nie schudnie ide machać cięzarkami ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.