|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żon
Cytat:
![]()
![]() |
#2252 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żon
wenedka
powodzenia na przymiarkach! ![]() ana909 już jestem ciekawa próbek! ![]() Wy o Rafaello a ja właśnie skończyłam jeść alpejskie mleczko bo mam doła...;/
![]() |
#2253 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja mama tez była przeciwna, kręciła z politowaniem głową, ale postawiłam na swoim, mam czerwone buty i nie wymienię je na żadne inne! ![]() Chciałabym zobaczyć minę teściowej ![]()
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Ja z jednej strony jestem przeciwna klubowi, bo obawiam sie, że tu na głównym już nikt nic nie będzie pisać... Trochę to dziwne, za każdym razem wchodzić do klubu,tylko po to żeby zobaczyc zdjęcia... Bo tak to będzie wyglądać: "kupiłam suknię - zdjęcia w klubie"
Drugi argument: wątek mogę nadrobić przez telefon w pracy, a klubu nie, bo nie ma takiej opcji w aplikacji. Ale z drugiej strony chce widzieć Wasze przygotowania, byc na bieżąco w tych sprawach. Sama nie wiem co mam zrobić. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2255 |
Zakorzenienie
|
Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Dzien dobry
![]() ![]() Ale chyba do fioletowo-bialej sali srednio taki tiffany blue pasuje ![]() Ja tez jestem maniaczka ferrero ! ![]() ![]() Alloffkowa- jak marzysz o czerwonych butach to zaloz. Jak dziewczyny pisza- to Twoj dzien ![]() Kroliczek-udanych przymiarek! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2256 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Cytat:
![]()
![]() |
#2257 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
Cytat:
---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonu
Dziewczyny, macie moze jakas aplikacje na androida typu wedding planner?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2259 | |||||
BAN stały
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z na
Cytat:
![]() ![]() A pokazywałaś im zdjęcia, np. te? https://www.google.pl/search?q=weddi...2wIKLA0QXh_4FQ Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tub to też mi się podobają ![]() Cytat:
![]() Kiedyś próbowałam ale po pierwsze zajmuje to dużo czasu, a po drugie nie były takie idealne. Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Konto usunięte
|
alloffkowa tak jak dziewczyny mówią - to Twój dzień i zakładaj buty takie jakie chcesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak poza tym to przeważnie jest tak, że jak ktoś ma pomysł inny od standardowego (białe buty do białej sukni ślubnej) to ludzie krytykują. A potem jak zobaczą na własne oczy to są zachwyceni. Ot i tyle. Takie nie bo nie, bo tego nie znam itd. Cytat:
![]() A połączenie fioleti i tiffany blue ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
alloffkowa nie bierz do głowy gadania innych! To Twój ślub i Twoja sprawa jakie buty zakładasz. Znając życie jakbyś dopiero na ślubie zrobiła im nimi niespodziankę to by chwalili jaki oryginalny pomysl
![]()
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o shit..to mnie zagięłaś..super wygląda z fioletem na tych inspiracjach, ale zaraz wstawie fotki mojej sali to ocenicie same ![]() są są, właśnie rano sobie ściągnęłam ![]() ![]()
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam pakt z mamą, ona jedyna zna moją dokładną wizję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U nas będzie tylko fotograf. Nie bardzo lubimy oglądać siebie na filmie i raczej nie oglądalibyśmy go zbyt często. Ewentualnie w grę wchodziłby pakiet "mini" (przysięga, pierwszy taniec), ale raczej trudno byłoby znaleźć kogoś, kto się tego podejmie (wiadomo - taka usługa powinna być tańsza niż całonocne filmowanie, a data jest zajęta).
![]() |
#2269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moja przyjaciółka, ślubująca tydzień po mnie, jedzie w sobotę zamówić kieckę! Ależ się cieszę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
http://www.hotelkonstancja.pl/galeria/16
tutaj link do galerii ze zdjęciami sali, nie umiem tego skopiować ![]() doradzcie czy pasowałby ten tiffany blue ![]() ![]()
#2271 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z na
Cytat:
![]() A tuby - świetnie wyglądają na zdjęciach lub na filmie - np. na . Cytat:
Dużo bardziej przemawiają do mnie relacje dziewczyn, które same coś przygotowały,a stworzyły równie piękne (jeśli czasem nie piekniejsze) rzeczy. Offtopując - strasznie wykonana ta sukienka. Rozumiem, że Zień, ale za te pieniądze na pewno by znalazła coś lepiej uszytego. Cytat:
Cytat:
![]() Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale ja będę miała ogromne przeprawy z butami o odkrytych palcach. Uwielbiam chodzić w takich butach, ale rodzina się burzy z powodu przesądów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
W klimacie poszukiwań kamerzysty - zakochałam się w filmikach kręconych lustrzankami. Niesamowita jakość obrazu, kolory. Z prozaicznych rzeczy - wysyłam zapytanie ofertowe. Jedna wycena mnie rozwaliła, bo pan (nagradzany, nie czepiam się, jego filmiki są ciekawe) za sam reportaż od przygotowań po oczepiny zażyczył sobie bagatela 7 tys. zł. Wylicza na roboczogodziny, co ile mu zajmuje - ale zaprojektowanie okładki na płyty, żeby zajmowało 16 h ![]() Z cycklu kwiatki w - nie wiem, co dziwniejsze, czy młodzi chcący takie swobodne zabawy, czy kamerzyści uważający, że naprawdę warto dać to jako prywatny top5 dokonań ![]() I na koniec - świetnie zrobiony teledysk weselny z jajem . Aż sama chcę zatańczyć pierwszy taniec do Weekendu ![]() Cytat:
![]() My też mamy salę w podobnej kolorystyce, tylko się zdecydujemy na fuksję, koral i pastele (jak w załączniku).
Bogini kuchennego zniszczenia Edytowane przez cornflower_girl Czas edycji: 2013-09-19 o 09:13 Powód: Dodanie zdjęć |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
Cytat:
![]() Cytat:
Alloffkowa bierz czerwone buty i sie nie przejmuj! Twój dzień, Twoja decyzja! Bo jak nie, to potem morzesz zalowac, ze mialas okazje miec wymarzone, a zrezygnowalas ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
![]() |
#2273 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przygotowałam regulamin dostępu do klubu. Jeśli macie inną koncepcję lub sugestie - piszcie ![]() 1. Do klubu PM 2014 zapraszane będą osoby udzielające się na wątku głównym (nie w klubach dodatkowych) minimalnie przez 2 miesiące oraz dające się na wątku poznać i wzbudzić zaufanie. 2. W celu dołączenia do klubu należy wysłać PW do osoby zarządzającej klubem z informacją od kiedy się udzielacie (najlepiej konkretną datę aby skrócić czas weryfikacji) 3. Klubowiczki wspólnie rozpatrzą kandydaturę. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2275 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na moje nieszczęście zaręczyliśmy się z TŻ miesiąc temu, dołączyłam do wątku na początku września, czyli 2tygodnie po zaręczynach kiedy zaczęliśmy ogarniać sprawy ślubno-weselne, więc czas przebywania na forum pm2014 mnie wyklucza ![]() Ale żeby ne robić offtopa, napiszę, że we wtorek mielismy spotkanie z dj i tak nam się spodobał, że już wczoraj podpisaliśmy umowe ![]() ![]() Buty już czekają na odbiór w sklepie, także lecę jak na skrzydłach. Oprócz tego zamówiłam próbki zaproszeń, czekam z niecierpliwością. Mają być takie nietypowe w formie notesu. zobaczymy co to będzie i czy w ogóle warte uwagi ![]()
Edytowane przez przezduzeem Czas edycji: 2013-09-19 o 10:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To teledysk kolezanki z innego forum na którym się udzielam, mega ![]() EDIT: A ten filmik (KLIK) może słaby w wykonianiu, bo robiła go PMka z tego teledysku (KLIK2), ale regularnie na nim ryczę jak widzę wzruszonego pana młodego ![]() Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2013-09-19 o 09:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | ||||
Rozeznanie
|
Pogoda niestety wciaz paskudna... ale chyba na poprawe humoru polece sobie na zakupki i moze sie porozgladam z butami do slubu
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale jak chcesz cos bardziej bezpiecznego to mozesz tez dobrac fuksje i roz ![]() ![]() Cytat:
![]() a film lustrzankowy do wekendu wyszedl super. No wlasnie jestem ciekawa, ktora z Was ma lustrzanki? Niestety ceny sa powalajace, no ale jakosc..... ![]() aloffkowa dziewczyny maja racje - Twoj dzien Twoje buty! Dla pocieszenia moge Ci powiedziec, ze kolezanka zrobila szal na wsi, bo do slubu zalozyla fioletowe buty, w dodatku sandalki, nie zakryte ![]() ![]() Realizuj swoje marzenie, jak nie teraz to kiedy? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() enzunio super teledysk!
You're mad. Bonkers. Off your head... but I'll tell you a secret... all of the best people are. ![]() ![]() Nasz Dzień Edytowane przez Ad rem Czas edycji: 2013-09-19 o 09:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
Przezduzeem - ale przecież chwilkę poczekasz i wtedy możesz zgłosić swoją kandydaturę. Nie przesadzajmy, 2 m-ce to nie dwa lata
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A myślałam, że jesteśmy taaacy oryginalni ![]() My szukamy, widziałam dwie fajne oferty osób z ciekawym portfolio za cały dzień od przygotowań po oczepiny (jedna za ok. 2500, druga za 3500). Mogę podać namiary na PW.
Bogini kuchennego zniszczenia Edytowane przez cornflower_girl Czas edycji: 2013-09-19 o 09:39 Powód: Dopisek |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.