Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-18, 23:18   #2251
martucha0205
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żon

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Mnie ciagle przeraza wizja butow. Wzyscy, doslownie wszyscy moi bliscy sa na NIE czeraonym butom

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
a ja bym sie tym nie przejmowala to tobie ma sie podobac nie innym jak chcesz czerwone to biez czerwone

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 00:14   #2252
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990
Dot.: Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żon

wenedka
powodzenia na przymiarkach!

ana909
już jestem ciekawa próbek!

Wy o Rafaello a ja właśnie skończyłam jeść alpejskie mleczko bo mam doła...;/
Stary 2013-09-19, 06:05   #2253
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
To jest Twój dzień ! Więc jeśli masz ochotę to ubierz czerwone buty !
Oczywiście, ze tak!
Moja mama tez była przeciwna, kręciła z politowaniem głową, ale postawiłam na swoim, mam czerwone buty i nie wymienię je na żadne inne!
Chciałabym zobaczyć minę teściowej

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 06:15   #2254
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Ja z jednej strony jestem przeciwna klubowi, bo obawiam sie, że tu na głównym już nikt nic nie będzie pisać... Trochę to dziwne, za każdym razem wchodzić do klubu,tylko po to żeby zobaczyc zdjęcia... Bo tak to będzie wyglądać: "kupiłam suknię - zdjęcia w klubie"
Drugi argument: wątek mogę nadrobić przez telefon w pracy, a klubu nie, bo nie ma takiej opcji w aplikacji.

Ale z drugiej strony chce widzieć Wasze przygotowania, byc na bieżąco w tych sprawach.
Sama nie wiem co mam zrobić.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 06:42   #2255
madzixx88
Zakorzenienie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Dzien dobry pogoda nie zacheca do wstania, ale mus to mus. Ogladalam w nocy kolor przewodni fashionelki i snil mi sie
Ale chyba do fioletowo-bialej sali srednio taki tiffany blue pasuje zaproszenia tez miala boskie, ah ten projekt slub...

Ja tez jestem maniaczka ferrero ! ale musze sie pilnowac bo jak zaczne to nie moge skonczyc i zawsze jest 'dobra ten bedzie ostatni'

Alloffkowa- jak marzysz o czerwonych butach to zaloz. Jak dziewczyny pisza- to Twoj dzien

Kroliczek-udanych przymiarek!

madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 06:57   #2256
Isusia91
Raczkowanie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
zależy czy chcesz bardziej poważne czy takie mniej ja mam podobny dylemat i chyba starszym damy takie bardziej oficjalne poważne a młodszym takie bardziej "na luzie" te są całkiem ładne mnie się podobają też takie
bardzo fajne te zaproszenia
Stary 2013-09-19, 07:12   #2257
justynkie
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Ja z jednej strony jestem przeciwna klubowi, bo obawiam sie, że tu na głównym już nikt nic nie będzie pisać... Trochę to dziwne, za każdym razem wchodzić do klubu,tylko po to żeby zobaczyc zdjęcia... Bo tak to będzie wyglądać: "kupiłam suknię - zdjęcia w klubie"
Drugi argument: wątek mogę nadrobić przez telefon w pracy, a klubu nie, bo nie ma takiej opcji w aplikacji.

Ale z drugiej strony chce widzieć Wasze przygotowania, byc na bieżąco w tych sprawach.
Sama nie wiem co mam zrobić.

Ja mogę tylko powiedzieć że zdjęcia winietek, zawieszek czy innych będę wrzucać też na forum. W Klubie będą bardziej prywatne informacje, gdzie mam ślub i o której (usunęłam link z pierwszej strony), jaka sala, jaka sukienka, może trafi się gdzieś zdjęcie w całej okazałości. Tak naprawdę jak ktoś będzie chciał coś na mnie znaleźć to może przejrzeć poprzednie wątki których już nie mogę edytować a tam też były zdjęcia i prywatne info...

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:
Mnie ciagle przeraza wizja butow. Wzyscy, doslownie wszyscy moi bliscy sa na NIE czeraonym butom

Daj spokój, nie przejmuj się gadaniem innych. Masz długą suknię i tych butów praktycznie nie będzie widać. Gorzej ze mną bo przy sukni do kostek pomarańczowe buty będą dawały po oczach

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-19, 07:43   #2258
madzixx88
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonu

Dziewczyny, macie moze jakas aplikacje na androida typu wedding planner?

Stary 2013-09-19, 07:50   #2259
enzunio
BAN stały

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z na

Cytat:

Ja jestem za Może bliską osobą nie jestem, ale jestem tak bardzo za, że aż zagłuszam wszystkich innych
A pokazywałaś im zdjęcia, np. te? https://www.google.pl/search?q=weddi...2wIKLA0QXh_4FQ
Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Oczywiście, ze tak!
Moja mama tez była przeciwna, kręciła z politowaniem głową, ale postawiłam na swoim, mam czerwone buty i nie wymienię je na żadne inne!
Chciałabym zobaczyć minę teściowej
Kapcie jej spadną z wrażenia

Cytat:
Ja z jednej strony jestem przeciwna klubowi, bo obawiam sie, że tu na głównym już nikt nic nie będzie pisać... .
Ja będę pisać, jestem jeszcze na dwóch forach i nie mam dość

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Dzien dobry pogoda nie zacheca do wstania, ale mus to mus. Ogladalam w nocy kolor przewodni fashionelki i snil mi sie
Ale chyba do fioletowo-bialej sali srednio taki tiffany blue pasuje zaproszenia tez miala boskie, ah ten projekt slub...
A jak to Ci się podoba? https://www.google.pl/search?q=weddi...N6mf0QW3pIC4DQ

Cytat:
Dziewczyny, macie moze jakas aplikacje na androida typu wedding planner?

A sąąąąą?
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 07:56   #2260
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:

E tam. Dlatego ja jeszcze nic nikomu nie mówiłam ! Nic nikomu do tego To ja mam się czuć super

Dzień dobry !

Pogoda paskudna
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 08:11   #2261
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Hello kobitki zwariuje zaraz!! Kolejny dzień przeglądam zaproszenia na necie i nie mogę znaleźć takich WOW dla mnie no i niezbyt drogie- mniej niż 4zł. jak tak dalej pójdzie to nie wiem jakie kupię...załączam foto takich które ewentualnie mi się podobają....ale sama nie wiem wow nie ma . Za to coraz bardziej podobają mi się strzelające tuby na wyjście z kościoła lub 1 taniec- co o nich myślicie??
Mi się podoba i sama ma cały czas dylemat jakie zaproszenia kupić- wesołe czy klasyczne
Co do tub to też mi się podobają

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Tez mam jasno zóltą sale, tzn kolor scian jest taki, wiec wybralam kolory zloty i bialy z delikatnymi elementami fioletu
Naszą sale właśnie malują i remontują i nie mam pojęcia jakie teraz będzie miała kolory

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
A nie opłaca się samemu zrobić takie pudełeczka?
Kiedyś próbowałam ale po pierwsze zajmuje to dużo czasu, a po drugie nie były takie idealne.

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Tuby na wyjście z kościoła mi się bardzo podobają! Zaproszenia też fajne, ale właśnie jak piszesz bez wow.

Pierwsze jest rewelacyjne! Skąd one są i po ile?

super im to wyszlo

Bardzo miły gest dla osób które nie będą na weselu

Ja się pochwalę że mamy już podpisaną umowę z zespołem i fotografem Teraz się zastanawiamy na kamerzystą czy brać. Z jednej strony teraz nie czuję potrzeby posiadania filmu, ale wydaje mi się że kiedyś możemy tego żałować. Jak jest z tym u Was? Bierzecie duet fotograf & kamerzysta, czy tylko jedną z tych opcji?
My mamy zarówno kamerzyste jak i foto. Może na początki nie będę często oglądała wesela ale wiem od siostry, że ona dopiero oglądając płytę przypominała sobie wiele chwil ze ślubu i wesela.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-19, 08:21   #2262
201605100
Konto usunięte

alloffkowa tak jak dziewczyny mówią - to Twój dzień i zakładaj buty takie jakie chcesz
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 08:24   #2263
Grace O Malley
Raczkowanie

Cytat:

A co im do tego? :P Oni biorą ślub czy Ty?
A tak poza tym to przeważnie jest tak, że jak ktoś ma pomysł inny od standardowego (białe buty do białej sukni ślubnej) to ludzie krytykują. A potem jak zobaczą na własne oczy to są zachwyceni. Ot i tyle. Takie nie bo nie, bo tego nie znam itd.

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Ja jestem za Może bliską osobą nie jestem, ale jestem tak bardzo za, że aż zagłuszam wszystkich innych
A pokazywałaś im zdjęcia, np. te? https://www.google.pl/search?q=weddi...2wIKLA0QXh_4FQ

A sąąąąą?
O tak, my przekrzykujemy, bierz CZERWONE! bierz CZERWONE!

A połączenie fioleti i tiffany blue

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
E tam. Dlatego ja jeszcze nic nikomu nie mówiłam ! Nic nikomu do tego To ja mam się czuć super

Dzień dobry !

Pogoda paskudna
Ja powiedziałam tylko kilku osobom moją ogólną wizję jak będe wyglądać, ale nikt nie zna szczegółów. Hm.. w sumie to ja nawet jeszcze nie znam szczegółów no ale na pewno nie będę mówiła za dużo. Chcę żeby choć trochę to jak wyglądam był niespodzianką, bo wiem że wiele osób jest bardzo ciekawych "jak młoda będzie wyglądać"
Stary 2013-09-19, 08:29   #2264
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Grace O Malley Pokaż wiadomość

Ja powiedziałam tylko kilku osobom moją ogólną wizję jak będe wyglądać, ale nikt nie zna szczegółów. Hm.. w sumie to ja nawet jeszcze nie znam szczegółów no ale na pewno nie będę mówiła za dużo. Chcę żeby choć trochę to jak wyglądam był niespodzianką, bo wiem że wiele osób jest bardzo ciekawych "jak młoda będzie wyglądać"
Mojej sukni nie widział nawet mój tata... Moja mama dostała hopla i nie pozwala nikomu się zbliżyć do sukni (mnie to też dotyczy, na szczęście rzadko jestem w domu to aż tak nie kusi). Mama stwierdziła, że niespodzianka musi być dla wszystkich (bo suknia jest o 180 stopni inna niż chciałam kupić).
Stary 2013-09-19, 08:31   #2265
cashmere
Zakorzenienie

alloffkowa nie bierz do głowy gadania innych! To Twój ślub i Twoja sprawa jakie buty zakładasz. Znając życie jakbyś dopiero na ślubie zrobiła im nimi niespodziankę to by chwalili jaki oryginalny pomysl

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 08:50   #2266
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:

A sąąąąą?
piękne to połączenie bieli sukni ślubnej i czerwonych butów

o shit..to mnie zagięłaś..super wygląda z fioletem na tych inspiracjach, ale zaraz wstawie fotki mojej sali to ocenicie same

są są, właśnie rano sobie ściągnęłam odlicza czas, jest lista do zrobienia, odhacza się i liczy budżet
Stary 2013-09-19, 08:50   #2267
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ja też mam pakt z mamą, ona jedyna zna moją dokładną wizję
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 08:51   #2268
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Zakładaj czerwone buty i nawet się nie oglądaj!

Cytat:
Za to coraz bardziej podobają mi się strzelające tuby na wyjście z kościoła lub 1 taniec- co o nich myślicie??
Mnie takie tubki bardzo się podobają i koniecznie chcę je mieć

Cytat:
Teraz się zastanawiamy na kamerzystą czy brać. Z jednej strony teraz nie czuję potrzeby posiadania filmu, ale wydaje mi się że kiedyś możemy tego żałować. Jak jest z tym u Was? Bierzecie duet fotograf & kamerzysta, czy tylko jedną z tych opcji?
U nas będzie tylko fotograf. Nie bardzo lubimy oglądać siebie na filmie i raczej nie oglądalibyśmy go zbyt często. Ewentualnie w grę wchodziłby pakiet "mini" (przysięga, pierwszy taniec), ale raczej trudno byłoby znaleźć kogoś, kto się tego podejmie (wiadomo - taka usługa powinna być tańsza niż całonocne filmowanie, a data jest zajęta).
Stary 2013-09-19, 08:55   #2269
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Grace O Malley Pokaż wiadomość
To prawda

Cytat:
Mojej sukni nie widział nawet mój tata... Moja mama dostała hopla i nie pozwala nikomu się zbliżyć do sukni (mnie to też dotyczy, na szczęście rzadko jestem w domu to aż tak nie kusi). Mama stwierdziła, że niespodzianka musi być dla wszystkich (bo suknia jest o 180 stopni inna niż chciałam kupić).
To jest super pomysł ! Chyba też tak zrobię- mam nadzieję, że nie pokusi mnie paplanie o kiecy jak już ją kupię !

Moja przyjaciółka, ślubująca tydzień po mnie, jedzie w sobotę zamówić kieckę! Ależ się cieszę
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 09:00   #2270
madzixx88
Zakorzenienie

http://www.hotelkonstancja.pl/galeria/16

tutaj link do galerii ze zdjęciami sali, nie umiem tego skopiować
doradzcie czy pasowałby ten tiffany blue nie wiem czy nie za dużo wszystkiego. Co prawda te fioletowe ledy można wyłączyć
Stary 2013-09-19, 09:02   #2271
cornflower_girl
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z na

Cytat:
Hello kobitki zwariuje zaraz!! Kolejny dzień przeglądam zaproszenia na necie i nie mogę znaleźć takich WOW dla mnie no i niezbyt drogie- mniej niż 4zł. jak tak dalej pójdzie to nie wiem jakie kupię...załączam foto takich które ewentualnie mi się podobają....ale sama nie wiem wow nie ma . Za to coraz bardziej podobają mi się strzelające tuby na wyjście z kościoła lub 1 taniec- co o nich myślicie??
Mnie się te zaproszenia bardzo podobają, są urocze

A tuby - świetnie wyglądają na zdjęciach lub na filmie - np. na .

Cytat:
Ładne, ładne. Aczkolwiek oglądając zdjęcia z wesela i przygotowań tej blogerki, stwierdzam, że naprawdę wcale nie jest wielką sztuką zorganizować takie przyjęcie z nieograniczonym budżetem.
Dużo bardziej przemawiają do mnie relacje dziewczyn, które same coś przygotowały,a stworzyły równie piękne (jeśli czasem nie piekniejsze) rzeczy.
Offtopując - strasznie wykonana ta sukienka. Rozumiem, że Zień, ale za te pieniądze na pewno by znalazła coś lepiej uszytego.

Cytat:
Kilka dziewczyn pisało o butach la body . Wyglądem nie powalają , ale podczas moich pierwszych poszukiwań sukni w sobotę , miałam okazję je mieć na nogach i szczerze mówiąc po 5 min zapomniałam , że mam na nogach 10 cm szpilki . Mega wygodne !
Widziałam je na żywo. Może są skromne, ale tutaj bym dodała do nich finezyjne klipsy. No i mają ładne, zgrabne modele na 5 cm obcasie (chwała im za to).

Cytat:
A sa jakieś racjonalne argumenty na nie? Wg mnie przepięknie wyglądają buty w wyrazistym kolorze, zwłaszcza jak jest to sppójne z bukietem

Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale ja będę miała ogromne przeprawy z butami o odkrytych palcach. Uwielbiam chodzić w takich butach, ale rodzina się burzy z powodu przesądów

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Dzwoniłam do salonów ślubnych i w poniedziałek idę mierzyć suknie
W sobotę nie było terminów, ale może to i lepiej
Udanego mierzenia Tak to zobaczysz sukienki na spokojnie, w soboty byłby pewnie duży kociokwik.

Cytat:
Ja się pochwalę że mamy już podpisaną umowę z zespołem i fotografem Teraz się zastanawiamy na kamerzystą czy brać. Z jednej strony teraz nie czuję potrzeby posiadania filmu, ale wydaje mi się że kiedyś możemy tego żałować. Jak jest z tym u Was? Bierzecie duet fotograf & kamerzysta, czy tylko jedną z tych opcji?
Na samym początku chcieliśmy tylko fotografa, więc wysupłaliśmy trochę na kogoś świetnego warsztatowo. A przyjaciółka mnie przekonała, żeby jednak wziąć kogoś, kto nakręci najwazniejsze momenty.

W klimacie poszukiwań kamerzysty - zakochałam się w filmikach kręconych lustrzankami. Niesamowita jakość obrazu, kolory.

Z prozaicznych rzeczy - wysyłam zapytanie ofertowe. Jedna wycena mnie rozwaliła, bo pan (nagradzany, nie czepiam się, jego filmiki są ciekawe) za sam reportaż od przygotowań po oczepiny zażyczył sobie bagatela 7 tys. zł. Wylicza na roboczogodziny, co ile mu zajmuje - ale zaprojektowanie okładki na płyty, żeby zajmowało 16 h ?

Z cycklu kwiatki w - nie wiem, co dziwniejsze, czy młodzi chcący takie swobodne zabawy, czy kamerzyści uważający, że naprawdę warto dać to jako prywatny top5 dokonań

I na koniec - świetnie zrobiony teledysk weselny z jajem . Aż sama chcę zatańczyć pierwszy taniec do Weekendu

Cytat:

doradzcie czy pasowałby ten tiffany blue nie wiem czy nie za dużo wszystkiego. Co prawda te fioletowe ledy można wyłączyć
Wg mnie by bardzo pasował, jak jeszcze do tego dojdą akcenty w kolorze morskim, to będzie idealnie
My też mamy salę w podobnej kolorystyce, tylko się zdecydujemy na fuksję, koral i pastele (jak w załączniku).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg TiffanyBlueGrey.jpg (74,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg teal-and-grey-wedding-inspiration.jpg (89,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg blue-wedding-inspiration-board.jpg (124,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pink_grey_colorpalette.jpg (52,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg peach-grey-inspiration-board.jpg (72,8 KB, 8 załadowań)

Bogini kuchennego zniszczenia

Edytowane przez cornflower_girl
Czas edycji: 2013-09-19 o 09:13 Powód: Dodanie zdjęć
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 09:09   #2272
rabbitka
Rozeznanie

Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!

Cytat:
My mamy tylko foto, kamerzysty nie chcieliśmy, bo nie lubimy być filmowani, ani ogladać filmow z wesela, postawiliśmy na dobrego fotografa

Cytat:
Mam takie same obawy, no ale jak większość Dziewczyn tak zdecydowała, to tak bedzie.

Alloffkowa bierz czerwone buty i sie nie przejmuj! Twój dzień, Twoja decyzja! Bo jak nie, to potem morzesz zalowac, ze mialas okazje miec wymarzone, a zrezygnowalas

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 09:14   #2273
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość

Dzwoniłam do salonów ślubnych i w poniedziałek idę mierzyć suknie
W sobotę nie było terminów, ale może to i lepiej
super poniedziałek wydaje się lepszy, bo wtedy mniej osób umawia się na mierzenie i spokojnie pomierzysz suknie, nie będzie presji, że ktoś zaraz przyjdzie

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
czy ktoras z Was wie jak ksztaltuja sie w Polsce ceny sukien White One?
mierzyłam kilka i były w przedziale 2500 - 3600

Cytat:

Nie przejmuj się nimi To TWÓJ dzień, musisz czuć się wtedy wyjątkowa. Przecież Oni nawet nie będą widzieli tych butów - suknia je zasłoni.

Przygotowałam regulamin dostępu do klubu. Jeśli macie inną koncepcję lub sugestie - piszcie
1. Do klubu PM 2014 zapraszane będą osoby udzielające się na wątku głównym (nie w klubach dodatkowych) minimalnie przez 2 miesiące oraz dające się na wątku poznać i wzbudzić zaufanie.
2. W celu dołączenia do klubu należy wysłać PW do osoby zarządzającej klubem z informacją od kiedy się udzielacie (najlepiej konkretną datę aby skrócić czas weryfikacji)
3. Klubowiczki wspólnie rozpatrzą kandydaturę.

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 09:23   #2274
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
I na koniec - świetnie zrobiony teledysk weselny z jajem . Aż sama chcę zatańczyć pierwszy taniec do Weekendu
super ten teledysk a przy okazji znalazłam taki http://www.youtube.com/watch?v=3fuvdnY9jyU

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Wg mnie by bardzo pasował, jak jeszcze do tego dojdą akcenty w kolorze morskim, to będzie idealnie
My też mamy salę w podobnej kolorystyce, tylko się zdecydujemy na fuksję, koral i pastele (jak w załączniku).
jak rozmawiałam z dekoratorką tej sali to Wasze wybrane kolory właśnie wymieniła jako najcześciej wybierane mam się z nią spotkać i obejrzeć inne stylizacje, ciekawe co powie na niebieski
Stary 2013-09-19, 09:25   #2275
przezduzeem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Ja jestem za stricte ślubnym klubem, bo szczerze, samą ideę klubów na Wizażu słabo ogarniam... Nie mam czasu angażować się w całe forum plotkarskie, ale bardzo chętnie miałabym dostęp do klubu stricte ślubnego, gdzie są np. fotki z przymiarek czy bardziej prywatne sprawy, ale nadal dotyczące stricte ślubu.
Chyba, że w plotkowym klubie zrobi się wątek, gdzie będą TYLKO takie ślubne sprawy, to ok. Ale nie chciałabym szukać zdjęć danej PMki w sukni w gąszczu postów pt. "co zjeść na obiad" albo na temat jakiś życiowych rozterek....
Zgadzam się z Tobą Anesthesia. Też chętnie dołączyłabym do takiego klubu.
Na moje nieszczęście zaręczyliśmy się z TŻ miesiąc temu, dołączyłam do wątku na początku września, czyli 2tygodnie po zaręczynach kiedy zaczęliśmy ogarniać sprawy ślubno-weselne, więc czas przebywania na forum pm2014 mnie wyklucza

Ale żeby ne robić offtopa, napiszę, że we wtorek mielismy spotkanie z dj i tak nam się spodobał, że już wczoraj podpisaliśmy umowe
Buty już czekają na odbiór w sklepie, także lecę jak na skrzydłach.
Oprócz tego zamówiłam próbki zaproszeń, czekam z niecierpliwością. Mają być takie nietypowe w formie notesu. zobaczymy co to będzie i czy w ogóle warte uwagi

Edytowane przez przezduzeem
Czas edycji: 2013-09-19 o 10:00
przezduzeem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 09:28   #2276
enzunio
BAN stały

Cytat:

Według mnie pasuje jak najbardziej

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość

Przygotowałam regulamin dostępu do klubu. Jeśli macie inną koncepcję lub sugestie - piszcie
1. Do klubu PM 2014 zapraszane będą osoby udzielające się na wątku głównym (nie w klubach dodatkowych) minimalnie przez 2 miesiące oraz dające się na wątku poznać i wzbudzić zaufanie.
2. W celu dołączenia do klubu należy wysłać PW do osoby zarządzającej klubem z informacją od kiedy się udzielacie (najlepiej konkretną datę aby skrócić czas weryfikacji)

To teledysk kolezanki z innego forum na którym się udzielam, mega

EDIT: A ten filmik (KLIK) może słaby w wykonianiu, bo robiła go PMka z tego teledysku (KLIK2), ale regularnie na nim ryczę jak widzę wzruszonego pana młodego

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2013-09-19 o 09:32
Stary 2013-09-19, 09:29   #2277
ParisParisienne
Rozeznanie

Pogoda niestety wciaz paskudna... ale chyba na poprawe humoru polece sobie na zakupki i moze sie porozgladam z butami do slubu ( w kolorze)....

Cytat:
Kilka dziewczyn pisało o butach la body . Wyglądem nie powalają , ale podczas moich pierwszych poszukiwań sukni w sobotę , miałam okazję je mieć na nogach i szczerze mówiąc po 5 min zapomniałam , że mam na nogach 10 cm szpilki . Mega wygodne !
Dzieki za opinie! Jak bede w salonach slubnych to na pewno przymierze.... mi jest trudno kupic buty, w szpilkach mi nie wygdnie, takze dla mnie obcas do 8 cm to absolutne maximum....

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość

Wy o Rafaello a ja właśnie skończyłam jeść alpejskie mleczko bo mam doła...;/
a co sie dzieje?

Cytat:

Masz piekna sale! Mysle, ze tiffany blue bedzie bosko wygladal! Ja bym zrobila wlasnie takie polaczenie...
ale jak chcesz cos bardziej bezpiecznego to mozesz tez dobrac fuksje i roz ale nie bierz samych fioletowych i bialych kwiatow bo bedzie za smutno. Jakis zywy akcent bedzie wygladal genialnie!

Cytat:

Z prozaicznych rzeczy - wysyłam zapytanie ofertowe. Jedna wycena mnie rozwaliła, bo pan (nagradzany, nie czepiam się, jego filmiki są ciekawe) za sam reportaż od przygotowań po oczepiny zażyczył sobie bagatela 7 tys. zł. Wylicza na roboczogodziny, co ile mu zajmuje - ale zaprojektowanie okładki na płyty, żeby zajmowało 16 h ?

Z cycklu kwiatki w - nie wiem, co dziwniejsze, czy młodzi chcący takie swobodne zabawy, czy kamerzyści uważający, że naprawdę warto dać to jako prywatny top5 dokonań

.
zalamalam sie tym teledyskiem CIALO... ja bym ze wstydu z domu nie wychodzila
a film lustrzankowy do wekendu wyszedl super.

No wlasnie jestem ciekawa, ktora z Was ma lustrzanki? Niestety ceny sa powalajace, no ale jakosc.....

aloffkowa
dziewczyny maja racje - Twoj dzien Twoje buty! Dla pocieszenia moge Ci powiedziec, ze kolezanka zrobila szal na wsi, bo do slubu zalozyla fioletowe buty, w dodatku sandalki, nie zakryte na poczatku wszystkie ciotki krcily nosem u niej w rodzinie, ze no no no jak odwaznie, a potem wszystkie gadaly, ze to super wyglada, i jej gratulowaly. Mlodszemu pokoleniu od razu sie spodobala, a temu straszemu troszke pozniej
Realizuj swoje marzenie, jak nie teraz to kiedy?
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-19, 09:30   #2278
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Dobrze by było, gdyby przy zakładaniu nowego wątku ta informacja pojawiła się na 1 stronie

enzunio super teledysk!

30.08.2014
Nasz Dzień

Edytowane przez Ad rem
Czas edycji: 2013-09-19 o 09:34
Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 09:31   #2279
Dotka90
Zakorzenienie

Przezduzeem - ale przecież chwilkę poczekasz i wtedy możesz zgłosić swoją kandydaturę. Nie przesadzajmy, 2 m-ce to nie dwa lata
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 09:31   #2280
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie się podoba.

Cytat:
super ten teledysk a przy okazji znalazłam taki http://www.youtube.com/watch?v=3fuvdnY9jyU
One night in remiza - boskie - coś czuję, że się tym mocno zainspiruję

Cytat:
jak rozmawiałam z dekoratorką tej sali to Wasze wybrane kolory właśnie wymieniła jako najcześciej wybierane mam się z nią spotkać i obejrzeć inne stylizacje, ciekawe co powie na niebieski
Dlaczego miałaby coś mówić, wg mnie bardzo piękne zestawienie. Co prawda może trochę bardziej trzeba będzie pokombinować z kwiatami.

A myślałam, że jesteśmy taaacy oryginalni

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
No wlasnie jestem ciekawa, ktora z Was ma lustrzanki? Niestety ceny sa powalajace, no ale jakosc.....
My szukamy, widziałam dwie fajne oferty osób z ciekawym portfolio za cały dzień od przygotowań po oczepiny (jedna za ok. 2500, druga za 3500). Mogę podać namiary na PW.

Bogini kuchennego zniszczenia

Edytowane przez cornflower_girl
Czas edycji: 2013-09-19 o 09:39 Powód: Dopisek
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości