|
|
#2551 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Elo! My już w domu
. Powiem wam, ze czuję się jak po wczasach, siedzenie u teścia przez tyle czasu - same plusy. Miałam opiekę nad gałganem, miałam czas na eksperymenty kulinarne, no i wszystkie szmateksy były moje. Mieszkanie w centrum jednak ma swoje plusy, wszędzie miałam blisko. Wczoraj wróciliśmy i powiem wam, że po tym remoncie to dwa tygodnie sprzątać chyba będę, żeby osiągnąć fewciowy bałagan, bo teraz to mozna nazwać co najwyżej burdelem u mitabe... No nic ale mamy ladna kabinę, z głębokim brodzikiem i kuba będzie miał się gdzie kąpać. Nawet już zamówiłam zabawkę do kąpieli - ośmiorniczki tomy, później wkleję link bo nie wiem czy bylo.U was tez tak zimno w domu? Nie chciało mi sie wstawić Mam do nadrobienia 600 postów, mlody śpi jeszcze więc moze doczytam. Sent from my RM-825_eu_czech_397 using Tapatalk
|
#2552 |
|
Zadomowienie
|
dziendobry laseczki
![]() mloda mnie obudzila po 6, masakra jeszcze ciemno bylo. tz jeszcze spi, a ja sie kawy napilam odkurzylam i umylam podlogi w chalupie. przeczytalysmy ju po raz setny wszystkie ksiazeczki ... jakos sie nie moge dobudzic ... Meneq programy o zarciu a wszystkie azjatki takie chudziny :p Silver strasznie sie ciesze ze mloda zdrowieje .. buziaki dla was i mamy .. oby szybko doszla do siebie ... ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- czyzby nowe okreslenie burdel u mitabe
|
|
#2553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buziaki dla Darii i zdrówka dla mamy ![]() aaa i super, że zapalenie uszek minęło |
|
|
|
|
#2554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Poza tym tradycyjna kuchnia japonska jest niesamowicie zdrowa. Jeszcze jedno - porcje tez nie sa takie, jak dla chlopa panszczyznianego. ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Silver świetnie że uszka zdrowe...a mała może wymeczona czy jak? Teraz już będzie tylko lepiej..mówię Ci.
![]() ![]() -nie ma emotki z tuleniem ![]() Ja się witam..mały się kręcił z 10 minut ale usnął dalej ![]() ![]() To od dawna się nie zdarzyło aby pospal do 8...a tymczasem jest po .....i właśnie wywolalam wilka z lasu... ..teraz śpiewa![]() lecę przygotować mu amu.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2556 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty tak planujesz Fifkowi, a dla Dadusia to nie jest bliska kuzynka, to wiesz... (btw jak się dudkowa K. czuje? )niestety nie mogą go wziąć/nie chcą? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ty.. Ja nie mam chuja... Charlizz...? Cytat:
![]() Cytat:
jej zdrówka Daruni i mamie
|
||||||||
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam coś intymnego i bardzo wstydliwego...
Za ciula jednego nie umiem wielocytować...próbowałam tyle razy i nic..i przez przeglądarkę i w aplikacji....ciemna masa ze mnie ...-nie śmiejta się ... ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
#2558 | ||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Jak ona gotowala to wszystko wydawalo sie takie banalne.Cytat:
baaa nawet sie na niego nie zapisalam. Wczoraj zmiana 16-2, mala mi sie obudzila o 7, dopiero teraz padla... Dzisiaj 18-4, nie wiem jak sie wyspie na piatek
|
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie raz z jej przepisów korzystałam przerąbane te zmiany |
|
|
|
|
#2560 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry !
Widzę, że wczoraj TUGEZA na całego, baby zamiast spać to plotkuja JA też miałam tugezę wczoraj z Blanką o 22 się obudziła królewna i spać nie chciała, mimo iż usilnie próbowałam ją lulać ale po godzinie dałam se spokój i puściłam na dywan i sobie biegała . O 24 zasnęła GDzie jest mój śpiący całą noc niemowlak ?![]() Ja się właśnie wygrzewam w łóżeczku z laptopkiem a moja mama zajmuje się Blanką , także mam w końcu czas by sobie chorować. Cytat:
Cytat:
Biedna Ty, mimo że nie wiem co to to bardzo współczuje zdrówka!Cytat:
Dziękuje ! ![]() Cytat:
Jesteś taka śliczna i fajna babka, że nie ma mowy że będziesz sama! Poza tym masz Bartula ! Kochana uszka do góry Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2561 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Michała uśpiłam i idę kawę zrobić sobie wreszcie. Pogoda dupiata, zimno strasznie a jeszcze nie grzeją Miałam 18 stopni rano w pokoju gdzie z małym śpimy, musiałam farelką dogrzewać.
|
|||||
|
|
|
#2562 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Laseczki, moja Mała kończy dzisiaj 7 miesięcy...uff ale to zleciało
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
z grilla, z piekarnika albo z patelni ![]() Cytat:
![]() Zdrówka życzę no i dobrze że siostrę masz bo wiem jak samej cięzko. Współczuję kochana, ale w końcu się ułoży. Trzymam kciuki i ściskam.
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
A ja też nie mam ![]() Silver, chociaż jedno zmartwienie mniej Zły czas w końcu minie! ![]() 100 lat dla Oliwii Iwfki ------------------- Hehe, zauważyłam, że pogoda idzie takim tropem: jeden dzień brzydki, drugi dzień ładny Wczoraj było pięknie, dziś paskudnie. Jest ciemno jak w d***e, ale na szczęście nie u Murzyna tylko białego, bo cokolwiek widać ![]() Moja córeczka dorasta Pierwszy raz od dawna wzięła ją do łóżka od razu przy pierwszym przebudzeniu, koło 1. I przed 3 już się obudziła z płaczem. Ululałam, dałam do łóżeczka i spała do 7 Ale potem znowu do łóżka i jeszcze do 8.30
|
|
|
|
#2564 |
|
Zadomowienie
|
moja mloda padla przed chwila, a j mialam sie polozyc z nia ale kurcze sniadanie trzeba zjesc.
Hope zle to ujelam :d ogladam komisarza rexa na tv4. uzaleznilam sie normalnie
|
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Niemiecką wersję?
|
|
|
|
|
#2566 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zdrówka dla Oli ![]() A cóże Cię na teatr wzięło ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no co tu się wczoraj działo ?! Ale żeby tylko po jednym ? Cytat:
A regionalizm znałam , bo Hope już w poczekalni Z "chujem złotym" nam tu wyskakiwała ![]() Cytat:
Oby jeszcze z mamą byyło lepiej... Trzymam kciuki za Was ! |
|||||
|
|
|
#2567 |
|
Zadomowienie
|
Hej ho!
Obudziłam Olę o 7.15,bo mnie kaszel zaatakował ale już znowu śpi. Kurka faaajnie w tym teatrze było, chodziłabym zdecydowanie częściej gdyby nie byłaby to tak droga impreza Little, słabe te zmiany ale może dzięki temu więcej widzisz Małą? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2568 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie w domu też zimno chyba będę piecyk włącząć ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ufff nadrobione |
||||
|
|
|
#2569 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale masz masakryczne te zmiany:/ Cytat:
Cytat:
dzień dobry u nas pogoda piękna, słoneczko świeci, ale zimno strasznie, jakoś tak mroźno:/ Dziewczyny pytanie, Hani wprowadziłam gluten ponad miesiąc temu, na początku błyskawiczna z bobovity łyżeczka a teraz łyżeczka manny do obiadku. kiedy mogę podać kaszkę z gluteten, ta z holle np? tzn chodzi mi o zrobienie z kaszki posiłku, tzn wsypuje 5 łyżek i daje Małej;p nie wiem czy to jakoś zrozumiale wytłumaczyłam
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Lecem sprzątać dalej
---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Jeśli mnie nie będzie za max 2 godziny, to znaczy, że wpadnę już wieczorem. Więc się nie martwcie
|
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Lenova slonce to widze, ze nasze dzieciaki wczoraj randke uskutecznialy bo nasz babel tez o 22 sie obudzil i buszowal do 24 ![]() Malz dzisiaj do klienta jechal wiec oczywiscie na mnie spadlo uspanie mlodego ![]() Laski jestem wykonczona, ja juz naprawde nie wiem o co chodzi z tymi nocami, myslicie, zeby sie wybrac do lekarza??? Czy....to taki etap? bo mam wrazenie, ze jest coraz gorzej ![]() Silver, buziaki dla was! Sylwia, kochana, piekna, mloda i madra z Ciebie kobieta jest, na pewno sama nie bedziesz!!! poza tym...masz Bartula![]() Fewciu, zapalenie okostnej??? A to nie od biegania??? Bidulinko, przytulam mocno!!! Elllmi, co za pala z Twojego tz!!!!!!!! mam nadzieje, ze sie pogodzicie ![]() Bokeh, i jak otwarcie??? My juz po drzemerce porannej, co prawda nie byly to szalone 3godz jak wczoraj ale 1,5h tez nie pogardze ![]() Czy wasze dzieci przy rozszerzaniu diety tez robia takie....diabelskie kupsztale??? powiem wam, ze jak otwieram pieluszke przy kupsztalu to sie boje, bo zastaje nieraz takie niespodzianki ze dorosly czlowiek by sie nie powstydzil ![]() Babel wlasnie wyjmuje rzeczy z mojego koszyczka z szafki nocne A sasiad spiewa swojemu Franiowi na korytarzu kolysanke Swoja droga....to chyba samotny tatus jest, bo nigdy nie widzialam tego brzdaca z mama, a koles wiecznie zapitala z wozkiem o roznych porach, w ktorych teoretycznie powinien byc w pracy ![]() Sylwia a szczerze Ci powiem, ze mega przystojny ten tatus jest ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#2572 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Przerabane masz te zmiany Dzięki wszystkim za życzonka dla Oliwki ![]() Cytat:
Co do zimna w domku, mój Tz już od kilku dni pali ale tylkko na łazienki jest puszczone ciepło żeby Małej było ciepło w kąpieli ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2574 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
silver- trzymaj się, najwazniejsze że Daria ma już zdrowe uszka a apetyt jej wróci, zobaczysz ![]() fewciu - jak zdrówko? mitabe - pytałaś czy zimno w mieszkaniu. Oj tak, u nas zimno, dzisiaj jedziemy kupić jakąś farelkę/grzejnik na prąd i będziemy dogrzewać zwłaszcza przed kąpielą. No i w dzień młody naubierany na cebulkę bo łazi po całym mieszkaniu a podłoga zimna. U mnie w pracy dziś przyjechali z NFZtu i można iść po numer do tego systemu co jest wgląd do historii wizyt, leków itd. Na razie duża kolejka ale później pójdę i wezmę sobie i Igusiowi.
|
|
#2575 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() mam pytanie, robiłam w pd obiadki, i jeszcze zostało, nie wekowany tylko trzymany w lodowce, Młoda wczoraj nie miała apetytu. Ile Wy trzymacie obiadek domowy w lodówce? Nie bede sie skarzyła na noc, bo była koooszmarna , drzemka poranna trwała raptem godz. z przerwa na cycka i właśnie dobiega konca No to sobie pogadałam z Wami
|
|
|
|
#2576 | |||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Lenova, fajnie tak sobie poleżeć jak jest taka pogoda, co?
Cytat:
ciepło? ma sa kra, zimno Cytat:
trza się czasem odchamić, czyż nie? ![]() Cytat:
załatw mi numer do tego tatusia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() Dziewczyny czy to pozycja wysciowa zwiastujaca...siadanie??: confused: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2578 |
|
Zadomowienie
|
Jesli chodzi o kaszke glutenową... ja przez pomyłkę dawałam Oli właśnie taka gęsta z 8 miarek
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2579 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
dzięki Dziewczyny
neti u mnie Hania robi tak samo i wydaję mi się, że takaa silver, cieszę się, że uszka wyeczone
|
#2580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez mojego kiero nad głową... ale on pewnie nie będzie chciał mnie puścić...![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

. Powiem wam, ze czuję się jak po wczasach, siedzenie u teścia przez tyle czasu - same plusy. Miałam opiekę nad gałganem, miałam czas na eksperymenty kulinarne, no i wszystkie szmateksy były moje. Mieszkanie w centrum jednak ma swoje plusy, wszędzie miałam blisko. Wczoraj wróciliśmy i powiem wam, że po tym remoncie to dwa tygodnie sprzątać chyba będę, żeby osiągnąć fewciowy bałagan, bo teraz to mozna nazwać co najwyżej burdelem u mitabe... No nic ale mamy ladna kabinę, z głębokim brodzikiem i kuba będzie miał się gdzie kąpać. Nawet już zamówiłam zabawkę do kąpieli - ośmiorniczki tomy, później wkleję link bo nie wiem czy bylo.

burdel u mitabe

..teraz śpiewa

)![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
chodzę i się snuję w dresie z wypchanymi kolanami i nie wiem co robić
a jak wieczorem umyje a na drugi dzień rano wychodzę to też muszę umyć bo nie wytrzymam
jej 

Miałam 18 stopni rano w pokoju gdzie z małym śpimy, musiałam farelką dogrzewać.

22.05.2008
14.08.2011
Pierwszy raz od dawna wzięła ją do łóżka od razu przy pierwszym przebudzeniu, koło 1. I przed 3 już się obudziła z płaczem. Ululałam, dałam do łóżeczka i spała do 7
załatw mi numer do tego tatusia