![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Hej mamuśki!
Ja OM miałam 14.08 , @ dalej brak robiłam 3 testy i wszystkie negatywne ... Także czekam na @ i działamy dalej! ![]() Mam nadzieje ze tak jak przy pierwszym synku uda nam się w 2c.s i będę mamuska czerwcowa ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#1472 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
![]() Ja też dziś wizyta i proszę o kciuki . ostatnio tyle złych wieści się dowiedziałam że trochę boję się. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kochana trzymaj się jakoś i nie zamykaj w sobie bo to najgorsze. Płacz jeśli masz ochotę i mów o swoich uczuciach chociażby TŻ. I tak jak pisze monika dziewczyny uważajcie na siebie!!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak dobrze być w domu i spędzić noc z moimi mężczyznami ![]() Z rana troszkę kręci mi się w głowie ale to chyba dlatego że za szybko wstałam. Tak jak pisałam wyżej dziś mam wizytę i proszę o kciuki bo trochę się boję. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1473 | |
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Taki jest slodki ![]() Mykam spac robaczki kochane♡[/QUOTE] Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Ty trzymaj za mnie na za ciebie ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Niki już rezerwę złych wiadomości wykorzystałaś więc nie bój nic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szczerze mówiąc źle się dzisiaj czuję. Boli mnie głowa, zatkany nos mnie dobija i jestem strasznie zmęczona. W ogóle się nie wysypiam. Wstaję jeszcze bardziej zmęczona niż kiedy szłam spać. ![]() Zapowiada się kolejny dzień w domu bo pogoda paskudna, a młody nie jest jeszcze do końca zdrowy. Ja oszaleję ![]() Jeszcze dobija mnie myśl o studiach (został mi ostatni rok mgr). 11.10 mam pierwszy zjazd ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | ||||
Wtajemniczenie
|
hej mnie też tu mało, od rana praca, popołudnia z synkiem, siadam na dupkę koło 21ej i nic mi się już nie chce
u mnie już większość rodziny wie, w pracy też powiedziałam, bo po wizycie wszystko jest ok ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Santom śliczna fasolka ![]()
Edytowane przez Martusiaaa21 Czas edycji: 2013-09-19 o 07:55 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jutro mam USG i juz drżę ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1478 |
Zadomowienie
|
Cześć!
U mnie ciąg dalszy mdłości i złego samopoczucia ![]() ![]() Z dobrych wieści to zaczynam 9 tydzień ![]() ![]() Niki co za straszne przeżycia ![]() My też mamy szczepienie 26.09 przekładane już z cztery razy. Mam nadzieję że teraz się uda zaszczepić Misię. Na szczęście to już ostatnie. U nas każda wizyta u lekarza to traumatyczne przeżycie dla mojej Córci ![]() Monika bardzo mi przykro ![]() Gratulacje dla mamuś po udanych wizytach ![]() Witam nowe mamusie ![]() Idę zawieźć Misię do przedszkola. PS. Właśnie się dowiedziałam, że moja najlepsza przyjaciółka też się spodziewa drugiego dzidziusia ![]()
![]() |
#1479 |
Rozeznanie
|
Hej wizazanki
![]() Może cos o sobie napisze... Miałam stwierdzony zespół policystycznych jajnikow dlatego do tej pory brałam tebletki hormonalne. W czerwcu je odstawiłam i od razu przeszłam na kwas foliowy. Od lipca zaczelismy się z mezem starać o dziecko. Pierwszy cykl normalny po tabletkach byl 35 dniowy wiec juz myslam ze powrocil moj problem ktory mialam przed braniem tabletek. Wtedy moje cykle byl bardzo długi. 15 lipca mialam pierwszy dzien ostatniej miesiaczki. 6 wrzesnia zrobilam test i były dwie grube kreski. Wczesniej nic nie podejrzewałam ze moge byc w ciazy okres ktory mi sie spozniał zwaliłam na chorobę. 9 wrzesnia na badaniu usg lekarz widział pecherzych ciazowy ale kazal mi z dystansem do tego podejsc bo wg om powinno być juz cos wiecej widac. Naczytałam sie w internecie o pustych pecherzykach ciążowych. Bardzo sie bałam ze i umnie cos takiego jest. Jednak wczoraj byłam u lekarza i jest juz serduszko ![]() ![]() Bardzo sie ciesze i mam nadzieje ze moge sie u Was zaklimatyzować. Zawsze w grupie w podobnej sytuacji bedzie razniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
Masz termin tak jak ja!!
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | ||
Zakorzenienie
|
będzie dobrze
![]() Cytat:
![]() Fajnie że przyjaciółka też w ciąży będziecie razem na spacerki chodzic ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1482 | ||||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Witam
![]() U mnie znowu średnio... rano myślałam, ze nie wytrzymam, ale zjadłam śniadanie i na chwile zrobiło mi się nieco lepiej... Potem wzęłam prysznic i znowu ledwo żyje... Już nawet kąpać się nie moge ![]() Zawsze uważałam, że organizm sam dobrze wie co potrzebuję i daje nam o tym znać... Mój chce być głodny i brudny ![]() Monika, strasznie mi przykro ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pomarańczka, za Ciebie też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() monika... strasznie mi przykro.. i doskonale wiem co czujesz niestety, chociaz wolalabym, zeby to uczucie bylo mi obce ![]() teorema bedzie gicior ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie ITN sprawdził by się na II semestrze. Zajęć tyle co nic, więcej godzin pracy z promotorem niż ćwiczeń więc może udało by mi się na II semestrze to załatwić. Teraz z tym semestrem może być taki problem, że mam jeszcze trochę zajęć laboratoryjnych i pewnie nie byłoby tego jak nadrobić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | ||||
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Wczoraj wieczorem nie miałam dostępu do internetu / a niestety stwierdzam u siebie lekkie uzależnienie od wizażu hehe /, udało mi sie nadrobić to co napisałyście ![]() -------------------------------------------------------------------------------- [QUOTE=santom;42871935 a ja tymczasem przedstawiam Wam mojego misia harribo ![]() ![]() ![]() Witaj ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
hehe, jakiś" wysyp" mamy chyba ![]() u mnie również spokój, ale Gosiu to chyba za wcześnie u nas jeszcze Witaj ![]() Cytat:
ja miałam 15.08, i powinnam dostać 11.08 - całe szczescie @ nie przyjechała Cytat:
![]() ![]() ========================= ======================= kurcze a ja zaczynam sie martwić i dobierać do głowy : jak jeszcze nie wiedziałąm ze jestem w ciąży, był to może 2 tydz. nosiłam w jednym dniu ciężkie rzeczy / dokłądnei 2 worki ziemniaków/ z 30 kg/- ale tylko to przeniesienie z 20 metrów, i byliśmy wtedy na wykopkach więc tylko wiaderko kilku kg/ .... ehhh ![]() na drugi dzień czułam tylko mięśnie brzucha- jak po mocniejszych ćwiczeniach |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() Ja też nie mam za wiele czasu, żeby się udzielać. Od rana jestem z synkiem, potem od 16 do 20 w pracy. A kiedy wieczorem mam wreszcie czas dla siebie, to jestem taaaaka śpiąca... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny dziekuje wszystkim za mile slowa. Nigdy nie myslalam ze moze byc az tak ciezko. Za dwa tygodnie mamy przeprowadzke do wiekszego domu zeby dzidzius mial swoj pokoj jak podrosnie a tu ... no coz czekam jej jak zbawienia bo wtedy sie czyms zajme i nie bede tak myslala.
Witam wszystkie nowe mamy i gratuluje, trzymam kciuki
#1488 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pisz jak bedziesz na siłach ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
![]() / teraz dopiero doczytałąm twojego posta/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1489 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1490 |
Wtajemniczenie
|
Cześć. Dzisiaj mam dzień do kitu, czekam na stan euforii. Podobno w ciąży to naprzemienne jest. Chwilowo wszystko widzę w szarych barwach i zaraz myślę o tym, że pęcherzyk może być pusty. I mi smutno.
#1491 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A masz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Więcej ciężarów nie noś !! ![]() Nawet tak nie myśl !!!!!!! :baty: wszystko jest dobrze !!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1494 | |||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dużo małego nosiłam na początku. Teraz się mocno wystrzegam, ale czasem, jak sama kąpie, to muszę do wanny i z wanny wyjąć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kusicie tymi łazankami ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ===================== Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2013-09-19 o 11:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Wtajemniczenie
|
Ja chyba dziś umrę! Jak mi jest niedobrze. Matko święta.
![]() |
#1497 |
Zadomowienie
|
![]() czuję się tak samo ![]()
![]() |
#1498 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja dzisiaj tez okropnie sie czuje ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1499 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie tez zero objawów,hm. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i były ulgowo traktowane przy zaliczeniach, tzn nawet ci narwani wykładowcy nagle odnajdywali w sobie odrobinę empatii i jak do innych studentów krzyczeli i wprowadzali nerwówkę, to z przyszłymi mamami normalnie rozmawiali, czasem nawet uspokajali, żeby się nei stresowali ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.