|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Nie no bez przesady, to są ośmiolatki, ośmiolatki molestowały? Rozumiem 11-12-13 latek, ale skąd ośmiolatki miały w sobie świadomość seksualną i na tyle rozbudowany popęd? Można jedynie wysnuwać smutny wniosek skąd.
|
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w to wierze. Swiadomosc seksualna tu nie ma nic do rzeczy, zreszta dzieci wcale nie sa takie asekualne. Czynnikiem decydujacym zapewne faktycznie nie byl poped plciowy, lecz agresja i sadystyczna satysfakcja z ponizenia. Uderzyli w sfere seksualna, bo tak mogli ja najdotkliwiej upokorzyc i skrzywdzic.
|
|
|
|
#2433 |
|
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Nie chcę cyca roznaleśnikować^^.
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42873425]Ej a wy też tak macie, że mimo poduszki to jeszcze kładziecie głowę na rękę z kawałkiem kołdry? Bez tego nie zasnę.[/QUOTE] Ha, jeśli śpię w pozycji innej niż trumienna, to na boku z głową na poduszce, jaśku, ręce i kołdrze .Też tak mówiłam w dzieciństwie^^. Nie no, jeśli wkładam rajstopy bądź spodnie, to majtki również - właśnie ze względów higienicznych. Mówiłam wyłącznie o sytuacjach kiedy mam gołe nogi albo pończochy.
|
|
#2434 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2436 |
|
Konto usunięte
|
Małe potwory to ty możesz mieć w gaciach, to są co najwyżej dzieci
:facepalm: http://www.tvn24.pl/katowice,51/jest...bu,355552.html |
|
|
|
#2437 | ||
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2439 |
|
Konto usunięte
|
Dobra, a teraz niech wszyscy gryzą się w język
Pójdę już, dobranoc. |
|
|
|
#2440 |
|
Zadomowienie
|
Czyli dziecko nie może być psychopatą? Przecież tego typu zaburzenia nie biorą się nagle w dorosłym życiu.
Według mnie wzięli to skądś, ale ja się tak zastanawiam. W szkole nie wiedzieli, że z nimi coś nie tak? Jeśli były symptomy a rodzice olewali powinni byli kuratorium czy kogos zawiadomić. I nie karać tych chłopców, ale próbować wyprowadzić na ludzi |
|
|
|
#2441 |
|
Konto usunięte
|
Nawet Korczak uważał, że nie wszystkie dzieci da się uratować. Wierzę, że są dzieci po prostu złe.
|
|
|
|
#2442 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
chociaż może te dwie rzeczy się po prostu nałożyły).Rodzice - wiesz, nie wszyscy mają kochających rodziców którzy się tobą interesują. A szkoła - tak jak pisałam, szkoła to jest jakaś beka generalnie ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- No. Są złe dzieci i źli dorośli. Dziecko może mieć już od urodzenia spaprane życie jeśli np jest synem z kazirodczego związku heroinistki. O piciu w ciąży nie wspominając. Lista wad rozwojowych i dysfunkcji u takiego dziecka może być dłuższa niż sklepowy paragon z zakupami na rok... |
|
|
|
|
#2443 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2444 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem
|
|
|
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jasne, że nie wszystkie są takie, to margines. Tylko jak raz piszą o karach cielesnych, a za dwie strony bronią sprawców takiego czynu "to tylko dzieci" to mnie skręca. |
|
|
|
|
#2446 |
|
Zadomowienie
|
Ja czytałam, że go pobili i wrzucili. Ale to dwa dni temu pisali, może jakieś nowe wiadomości.
Może 11 - latek psychol, a młodsi za nim podążali? Ja tylko mam nadzieję, że będą próbować ich wyprostować |
|
|
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podejrzewam, że jeśli taki typ zasłużył na karę cielesną to równie dobrze mógłby Ci oddać . W moim liceum jeśli ktoś gadał to zwyczajnie był wypraszany z sali, w 90% przypadkach kończyło się na "przepraszam" i była cisza.
Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2013-09-18 o 23:53 |
|
|
|
|
#2448 | |
|
Konto usunięte
|
No ale to są tylko dzieci. Mogą to być złe dzieci, ze skłonnościami sadystycznymi, ale to nadal dzieci. Które pewnych rzeczy nie są w stanie pojąć, w ogóle nie wiem po co to piszę toć to jest aż oczywiste
nie wiem kiedy ostatnio miałaś kontakt z ośmiolatkiem ale no niestety nawet jak jest zły do szpiku kości od urodzenia i z piątego pokolenia wstecz to jednak coś musiało ich do tego popchnąć. Sami z siebie na ten genialny pomysł nie wpadli, podejrzewam że gdyby byli sadystami to w tym wieku skupili by się na zdobywaniu pozycji ew męczeniu słabszych/zwierząt a nie na seksualnych gwałtach (mają pojęcie seksualności ale nie kieruje nimi popęd aż w takim stopniu, bez jaj. mogą być uświadomieni seksualnie ale nie są w stanie tego pojmować jak dorosły)---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
A jakbym dostała kluczem w twarz to też bym się zeźliła. I nie wiem czy zauważyłaś to mycie japy mydłem było pół żartem pół serio i bardziej skupiłam się na fizycznej pracy w wyższym celu niż "biciu dla bicia" edit: no ale to przepraszam jest niestety gje warte. To nie oznacza nawet minimalnej chęci poprawy bo tak jak w 90% przypadków ta osoba za pięć minut zacznie robić to samo ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Prędzej bym tę wersję łyknęła, że byli pod wpływem starszego, niż że wpadli na to sami z siebie bo są "źli" |
|
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak przypuszczam. No i oczywiście, trzeba im ułatwić wyjście na prostą, zająć się musi nimi psycholog. Ale kara być jakaś musi. Nie cielesna, bo jestem absolutną przeciwniczką, ale jakieś prace społeczne czy coś takiego - jak najbardziej.
|
|
|
|
#2450 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas wywalali z sali i co jakiś czas sprawdzali. Ale to w ZSO |
|
|
|
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem o co Ci chodzi, u mnie po prostu tak było i się sprawdzało, ale wiadomo - młodzież jest różna, ja byłam raczej w babskiej klasie, na 30 dziewczyn miałyśmy 5 chłopa
|
|
|
|
|
#2452 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2453 |
|
Konto usunięte
|
No to tym razem ja zgadzam sie z toba
![]() A co do dziennika - to nie jest tak latwo wywalic kogos z lekcji. Po prostu. ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/art...SK%2F130919570 no to akurat prawda, biedronki mnożą się jak grzyby po deszczu |
|
|
|
#2454 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
U mnie też. Choć właściwie nie trzeba było nikogo wypraszać, bo wszyscy byli na ogół grzeczni. Ale w moim mieście liceum to była inna bajka niż technikum i zawodówka. Tam to dyrektor lał uczniów po mordach. Nie skutkowało.
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2013-09-19 o 07:57 |
|
|
|
#2455 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2456 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2457 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Wg jednostki, które są złe, cli s urodzonymi psychopatami to kwestia strasznie rzadka. Są jednak dzieci dorośli, ktorych okoliczności życiowe ' pomogły' w rozwoju masakrycznych skłonności. I są to jednostki zdemoralizowane czasami w strasznie młodym wieku. I z tym się jak najbadziej zgodzę. Tinkerbell jak chcesz po reso byc pedagogiem szolnym- to lepiej sprawdź ustawę, czy akceptują reso czy potrzebujesz np. jakiejś opiekuńczej czy czegoś w tym sensie. Kiedyś chciałam uczyc Ewentualnie, gdybym miała ze studentami pracować ![]() A wcześniejsze stopnie edukacji... dzieciaki są różne, ale współpraca rodzicami bywa strasznie ciężka.
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Po lekturze ostatnich stron, że dzieci są takie i owakie, dziwię się, że ktoś kto nie lubi dzieci, chce z nimi pracować. Mnie przerażałaby praca z mocno niepełnosprawnymi osobami i się w to nie pcham
.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2459 | ||
|
sissy that walk
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
Dzieciaki się często boją chodzić do szkoły, bo sfrustrowana swoją pracą pani traci cierpliwość albo ma wszystko z dupie.Ale nie piję tu do nikogo stąd.
|
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
Sent from my A1-810 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.

.

chociaż może te dwie rzeczy się po prostu nałożyły).

. W moim liceum jeśli ktoś gadał to zwyczajnie był wypraszany z sali, w 90% przypadkach kończyło się na "przepraszam" i była cisza.

Dzieciaki się często boją chodzić do szkoły, bo sfrustrowana swoją pracą pani traci cierpliwość albo ma wszystko z dupie.