Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz.IX - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę:
Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy 0 0%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 0 0%
Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy! 1 1,75%
Wszystkie w stresie tu żyjemy, torby nasze pakujemy 0 0%
Idzie jesień, za nią zima- czas porodów się zaczyna! 16 28,07%
Tu łóżeczko, tam przewijak- wnet nadejdzie wielka chwila! 1 1,75%
Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? 29 50,88%
Spakuj torbę,kąpiel weź, czas na porodówkę już tyłek wieźć. 1 1,75%
Złota jesień,śnieżna zima czas porodów się zaczyna 8 14,04%
Jesień w pełni,zima za pasem niedługo mama będzie się cieszyć bobasem 1 1,75%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-19, 10:43   #721
motylek85
Zakorzenienie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Witam sie z rana , oczywiscie w komplecie ta pelnia to dzis ?
Do 3.30 nie spalam napewno
Jestem wykonczona
Ale za to wyczailam ze dzis w Lidlu mam promocje na dzidziusiowe - I jak tylko dojde do siebie to lece sznupac bo podobno te butelki z TT z kołeczkiem sa 2za 4£ I duzo innych ..

Do tego czeka mnie dzis sprzatanie , bo jutro wlasciciel robi najazd
Bedzie smiesznie bo my mu pol chaty do gory nogami przewrocilismy a on nic o tym nie wie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
hmmm a jakby były te buteleczki to ile by od ciebie np do mnie wysyłka wyniosła? ale pewnie wyszłoby tyle w sumie co w pl kupić albo i drożej
a to dlaczego wam ten nalot robi??? tak co jakiś czas czy teraz jakoś specjalnie?
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;42885122]Rodziła- właśnie we 2 chodziłyśmy w ciąży na uczelnię w tym samym czasie. Z tym, że ona mieszka obok przychodni i biegała do lekarza jak miała katar, a ja byłam w 1 ciąży na IP raz- jak mnie z bólu skręcała i miałam 39stopni- okazało się, że to zastój w nerce.
Teraz jestem jakaś bardziej wyczulona, wcześniej się niczego nie bałam.

Wiem wiem, ale kurcze, żebym to ja na 100% wiedziała, że to cc będzie, a tak to tylko pani dr coś wspomniała- wolałabym mieć skierowanie

W 1 ciąży miałam właśnie tego paciorkowca, ale leczyła mi g przed porodem.

Tego ostatniego to też się właśnie boję... Bo teraz to co? Ja sobie moge mówić, że muszę mieć cc, że boli mnie blizna, że nie miałam wymazu, że mam 4 raz infekcję, że poprzednio nie było postępu porodu i że pan dr mówił, że taka uroda mojej szyjki, że się nie rozwiera- Nie mam na to żadnego papierka, potwierdzenia [/QUOTE]

no tak to może być ta sama sytuacja jak u mnie:/ współczuję może chociaż ze względu na tą bliznę zrobią ci cc i teraz w sumie nie wiem czy to o paciorkowca chodzi bo on powiedział, że tej bakterii nie leczy się w ciąży...

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 10:43   #722
sorento
Rozeznanie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c

O rany, ale się tu dzieje!!! A ja od 2 dni zasypiam nad komputerem jak tylko ze SR wracamy

Domichyba jestem ostatnia ale gratulacje dla Ciebie, Jaśka i Damiana!!!! niech maluszek ładnie rośnie, a Ty szybko dochodź do siebie!

dzidzia dla Was również gratulacje!!!! dużo sił dla Ciebie, odpoczywaj, a synek niech szybciutko przybiera na wadze!!!!

Trele teraz Ty w końcu mówiłaś, że będziesz trzecia a tak w ogóle to obudziłam się w środku nocy i nie mogłam usnąć, i tak mi się jakoś wierszyk o Tobie i Mai wymyślił Ale jak się rano obudziłam to połowa mi uciekła, jak sobie przypomnę to wrzucę później

nasturcja za twórczość

Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
Wiecie co mi się urodziło w głowie. Chciałabym kupić mężowi zegarek i wygrawerować na na nim KOCHAM CIE TATO - Filip.
super pomysł!!! ktoś podpowiadał breloczek, też bardzo fajnie! a i zdjęcia super

maomamidobrze, że nic Wam się nie stało!!!!!! a za obronę już zaczynamy trzymać

U nas wszystko ok, choć bardzo intensywny ten tydzień, dużo spraw do ogarnięcia a popołudniami SR, we wtorek siedzieliśmy ponad 3 godziny na wykładzie o porodzie z panem dr, który od lat w szpitalu pracuje, żartowniś jakich mało(ot choćby : my zalecamy paniom w ciąży, żeby się oszczędzały, więcej leżały , ale oczywiście dopiero wtedy jak ugotują mężowi pyszny obiadek i ogarną domek-bo wtedy czują się spełnione
Tomasz mi podczas wykładu w brzuchu figlował, potem wieczorem nic(jak na niego to dziwne), a w nocy mnie obudziło takie szaleństwo, że się wystraszyłam, że coś mu się dzieje! Dopiero moja i tż łapka na brzuchu i głaskanie pomogły, się dzieć uspokoił, a mój mąż stwierdził, że maluch przespał swoją wieczorną porcję zabawy i się ostro o nią upominał jak się przebudził
A wczoraj na SR były ćwiczenia z pielęgnacji noworodków, stwierdzam, że w kąpaniu lalek jesteśmy ekspertami już A potem jeszcze gimnastyka z partnerami Miłego dnia dwupaki A! I tym rozpakowanym też

nasz synek
sorento jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 10:44   #723
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry
Witam sie z rana , oczywiscie w komplecie ta pelnia to dzis ?
Do 3.30 nie spalam napewno
Jestem wykonczona
Ale za to wyczailam ze dzis w Lidlu mam promocje na dzidziusiowe - I jak tylko dojde do siebie to lece sznupac bo podobno te butelki z TT z kołeczkiem sa 2za 4£ I duzo innych ..

Do tego czeka mnie dzis sprzatanie , bo jutro wlasciciel robi najazd
Bedzie smiesznie bo my mu pol chaty do gory nogami przewrocilismy a on nic o tym nie wie

aż pójdę zobaczyć co tam u ans jest
Cytat:
Napisane przez lubieolowki Pokaż wiadomość
U nas niby od dzisiaj mają grzać, bo zimno jak nie wiem :/ Rano jak wstaję to mam wrażenie, że okna pootwierane są!
ja to nie wiem kiedy zaczną grzać, ale do tego czasu zamarznę. Dogrzewam się suszarką
Cytat:
AdOosienka - no dziewczyno mam nadzieje ze Twoje sny sa prorocze

NASTURCJA - Twoje Tez

Moj Tz za to stwierdzil pewnie ze to Od poczatku bedzie materialistka (po mamie ) I urodzi sie w jego wyplate - we wtorek

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 10:45   #724
iskra75
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie!

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
Trele zaklepala sobie kolejke :P i zadna inna ma sie nie wpindalac

Dzidzia my poczekamy na opis porodu nie spieszy sie, a Ty odpoczywaj a z malym bedzie na pewno dobrze zobaczysz wszystkie trzymamy kciuki!

Iskra, wiesz co moj TZ powiedzial a propos VATu za fotelik, ze teoretycznie nie musicie placic bo podatek od wzbogacenia (a im pewnie o to chodzilo) placi sie wtedy kiedy wartosc wygranej przekracza 1000 zl...

a nie jest to tak że za nagrodę jako taką się płaci? z reszta nie przyjdzie od nich PIT to nie będę się wychylać on w ogóle tam sam nie był pewien czy i ile trzeba.. więc mam nadzieję, że po cichutku mnie oszczędzą
Stary 2013-09-19, 10:47   #725
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sorento Pokaż wiadomość
O rany, ale się tu dzieje!!! A ja od 2 dni zasypiam nad komputerem jak tylko ze SR wracamy

Domichyba jestem ostatnia ale gratulacje dla Ciebie, Jaśka i Damiana!!!! niech maluszek ładnie rośnie, a Ty szybko dochodź do siebie!

dzidzia dla Was również gratulacje!!!! dużo sił dla Ciebie, odpoczywaj, a synek niech szybciutko przybiera na wadze!!!!

Trele teraz Ty w końcu mówiłaś, że będziesz trzecia a tak w ogóle to obudziłam się w środku nocy i nie mogłam usnąć, i tak mi się jakoś wierszyk o Tobie i Mai wymyślił Ale jak się rano obudziłam to połowa mi uciekła, jak sobie przypomnę to wrzucę później

nasturcja za twórczość

super pomysł!!! ktoś podpowiadał breloczek, też bardzo fajnie! a i zdjęcia super

maomamidobrze, że nic Wam się nie stało!!!!!! a za obronę już zaczynamy trzymać

U nas wszystko ok, choć bardzo intensywny ten tydzień, dużo spraw do ogarnięcia a popołudniami SR, we wtorek siedzieliśmy ponad 3 godziny na wykładzie o porodzie z panem dr, który od lat w szpitalu pracuje, żartowniś jakich mało(ot choćby : my zalecamy paniom w ciąży, żeby się oszczędzały, więcej leżały , ale oczywiście dopiero wtedy jak ugotują mężowi pyszny obiadek i ogarną domek-bo wtedy czują się spełnione
Tomasz mi podczas wykładu w brzuchu figlował, potem wieczorem nic(jak na niego to dziwne), a w nocy mnie obudziło takie szaleństwo, że się wystraszyłam, że coś mu się dzieje! Dopiero moja i tż łapka na brzuchu i głaskanie pomogły, się dzieć uspokoił, a mój mąż stwierdził, że maluch przespał swoją wieczorną porcję zabawy i się ostro o nią upominał jak się przebudził
A wczoraj na SR były ćwiczenia z pielęgnacji noworodków, stwierdzam, że w kąpaniu lalek jesteśmy ekspertami już A potem jeszcze gimnastyka z partnerami Miłego dnia dwupaki A! I tym rozpakowanym też
A jak się doktorek nazywał??
Miałam Cię jeszcze pytać czy mówili coś w Narutowiczu o planie porodu?? Czy można przyjść ze swoim, czy oni w ogóle coś takiego respektują jak się przyniesie???

Był właśnie kurier z moją naklejką, wszystko fajnie tylko że pani napisała że w ramach rekompensaty wyśle drugą a tu du*pa jest jedna naklejka. A jeszcze dostałam od niej kilka dni temu maila że czeka na zapłatę i nie wiem czy to mail wygenerowany automatycznie bo Pani niestety ale znowu nie odpisuje

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 10:52   #726
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iskra75 Pokaż wiadomość
a nie jest to tak że za nagrodę jako taką się płaci? z reszta nie przyjdzie od nich PIT to nie będę się wychylać on w ogóle tam sam nie był pewien czy i ile trzeba.. więc mam nadzieję, że po cichutku mnie oszczędzą
http://www.pit.pl/rozliczenie-podatku--wygrane-12218/
Stary 2013-09-19, 10:52   #727
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Miałam Cię jeszcze pytać czy mówili coś w Narutowiczu o planie porodu?? Czy można przyjść ze swoim, czy oni w ogóle coś takiego respektują jak się przyniesie???

Był właśnie kurier z moją naklejką, wszystko fajnie tylko że pani napisała że w ramach rekompensaty wyśle drugą a tu du*pa jest jedna naklejka. A jeszcze dostałam od niej kilka dni temu maila że czeka na zapłatę i nie wiem czy to mail wygenerowany automatycznie bo Pani niestety ale znowu nie odpisuje
tak to jest z tymi sprzedawcami...

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 10:53   #728
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:

ja bym chyba wystawiła negatywa za takie coś, no chyba ze w końcu się odezwie to neutralny, pozytywnego na pewno nie :/
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 10:54   #729
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Ja mam 5 sztuk :P
najwyżej mąż dokupi
Też go wyślę do apteki jak coś

Wy też macie takie ilości śluzu? Cały czas muszę z wkładką łazić, bo w innym wypadku chodziłabym z mokrym tyłkiem

Dobija mnie ta pogoda Przez nią codziennie boli mnie głowa. Wczoraj na wieczór znowu złapała mnie migrena, na szczęście chwilowa.

Pewnie już większość z Was widziała zdjęcia ze ślubu/wesela i pleneru na fb. Dostaliśmy około 500 zdjęć, aż ciężko było coś wybrać i wrzucić

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 10:55   #730
motylek85
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie!

Cytat:
Napisane przez iskra75 Pokaż wiadomość
chyba nie ja tam za żadną swoją nagrodę nie płaciłam vatu chociaż np blender był wart ponad 500zł. też mi się wydaje, że dopiero powyżej 1000zł opłata przechodzi na wygrywającego a tak to fundator musi odprowadzić od tego vat (tak był w każdym regulaminie który czytałam odnośnie konkursów) ciesz się wygraną i nie myśl o tym jak trzeba będzie coś zapłacić to na pewno cię poinformują

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 10:57   #731
iskra75
Raczkowanie

a tak w ogóle to Dzień dobry wszystkim Dwupakom
ja noc do duuuuu.py masakra
wczoraj calusieńki dzień nie do zbicia i zatrzymania.. odczuwam że Maluch jest głową w górze i chyba jeździ tam ile wlezie..pół nocy nie spałam bo nie wiedziałam co mam zrobić ze sobą.. do tego mój pies...wkur.... mnie łażeniem, zaglądaniem, szturchaniem.. no wszystkim..obudziłam się o 4 i koniec.. "czwarta nad ranem.. może sen przyjdzie.. może mnie odwiedzi.." jakoś tak w piosence leciało. Śniła mi się moja Kochana nie żyjąca już Babcia więc chyba trzeba lecieć na cmentarza, bo we śnie się na siebie obraziłyśmy i pokłóciłyśmy
drugie pół "nocy" męczyły mnie mega skurcze w łydki i stopę.. myślałam że ocipieje- taki ból.. już mi nic na nic nie pomaga jadę na jakieś zakupy, bo lodówka pustkami świeci
Miłego dzionka Kobietki.. potem wpadnę podczytać co nie co

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

haha dzięki ale potem spróbuję zrozumieć co tam napisali bo teraz zgaga przesłania mi caaały świat i myślenie
Stary 2013-09-19, 10:57   #732
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
u mnie w centrum już grzeją od dzisiaj.
A u mnie na osiedlu podobno od nowego miesiaca

Nasturcja- Idź z Rinco do DDTVN. Ty bedziesz kulać wiersze, a Rinco szydełkować czapy Oni tam mają cykl taki tematycznie o dzieciach i innych. powiedz ze robisz wiersze na zamowienie, oni Cię wypromują
no właśnie, wspomnij jeszcze że to od wizażu się zaczeło a wizaż cię tez wspomoże
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 10:59   #733
Mya1989
Zakorzenienie

Miki, tez mam tyle ale ja biorę Lutkę to mam milion razy więcej

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 11:01   #734
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
ja bym chyba wystawiła negatywa za takie coś, no chyba ze w końcu się odezwie to neutralny, pozytywnego na pewno nie :/
Pozytywa napewno nie wystawię choćby za czas jaki czekałam na pierwszy kontakt ze sprzedającym, bo ja owszem zapomniałam dopisać jaki kolor naklejki ale babka się dopiero po dwóch tygodniach do mnie odezwała więc już wtedy wiedziałam że napewno nie będzie pozytywa, miałam wystawić neutralny ale nie wiem sama już. Może się królewna do mnie odezwie

Stary 2013-09-19, 11:01   #735
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Też go wyślę do apteki jak coś

Wy też macie takie ilości śluzu? Cały czas muszę z wkładką łazić, bo w innym wypadku chodziłabym z mokrym tyłkiem

Dobija mnie ta pogoda Przez nią codziennie boli mnie głowa. Wczoraj na wieczór znowu złapała mnie migrena, na szczęście chwilowa.

Pewnie już większość z Was widziała zdjęcia ze ślubu/wesela i pleneru na fb. Dostaliśmy około 500 zdjęć, aż ciężko było coś wybrać i wrzucić
Ja miałam, dzisiaj narazie sucho

Musze iść obczaić te focie
Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
no właśnie, wspomnij jeszcze że to od wizażu się zaczeło a wizaż cię tez wspomoże
hahaha dokładnie
Stary 2013-09-19, 11:01   #736
Anoula
Zakorzenienie

Miki ja też... biegam co chwilę wymieniać wkładki :x
Stary 2013-09-19, 11:01   #737
sorento
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
dziś mi się śniło, że przeczytałam, że urodziłam u nas na wątku

Przypomniał mi się mój sen Byliśmy z mężem u moich rodziców na wigilię, ja z brzuchem ogromnym(coś w tym jest, w końcu termin na 28.12 Ale ... w kuchni stało coś co przypominało małą lodówkę i jak się z góry na nią patrzyło to było widać relację na żywo co maluch w brzuchu wyprawia I moi rodzice cały czas tam stali i się zachwycali!ziewa, o! przeciąga się! o!ssie kciuk! A tu już godzina 15 a cała kolacja wigilijna w lesie! Mówię mamie, że może by się zabrać bo w sumie mam ochotę na barszczyk z uszami, rybkę i pierogi, a mama na to:a tam, schabowe się na szybko usmaży i będzie

nasz synek
sorento jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 11:02   #738
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Pozytywa napewno nie wystawię choćby za czas jaki czekałam na pierwszy kontakt ze sprzedającym, bo ja owszem zapomniałam dopisać jaki kolor naklejki ale babka się dopiero po dwóch tygodniach do mnie odezwała więc już wtedy wiedziałam że napewno nie będzie pozytywa, miałam wystawić neutralny ale nie wiem sama już. Może się królewna do mnie odezwie
no nie dziwię się, jak sie ktoś decyduje handlowac na allegro to powinien biznesu pilnować, takie moje zdanie.
Stary 2013-09-19, 11:05   #739
lubieolowki
Raczkowanie

Cytat:

Przypomniał mi się mój sen Byliśmy z mężem u moich rodziców na wigilię, ja z brzuchem ogromnym(coś w tym jest, w końcu termin na 28.12 Ale ... w kuchni stało coś co przypominało małą lodówkę i jak się z góry na nią patrzyło to było widać relację na żywo co maluch w brzuchu wyprawia I moi rodzice cały czas tam stali i się zachwycali!ziewa, o! przeciąga się! o!ssie kciuk! A tu już godzina 15 a cała kolacja wigilijna w lesie! Mówię mamie, że może by się zabrać bo w sumie mam ochotę na barszczyk z uszami, rybkę i pierogi, a mama na to:a tam, schabowe się na szybko usmaży i będzie
oby jednak na wigilii był barszczyk i uszka i ryba i pierogi, a nie same schabowe

Kubusiek rośnie!

25/08 - go! 2/7
01/09
08/09
15/09
22/09
29/09

lubieolowki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 11:06   #740
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
ale miałam sen! Trele urodziła i wysłała nam... filmik z porodu I to było tak: kichnęła i ... chluuup - dzidziolek już był
usmialam sie, poprawilas mi humor

anulka
- mi tez wlasnie przykro. Bo w pierwszej ciazy to jeszcze dbal i na rekach nosil a teraz jakbym w ciazy nie byla. I jak podam to jako argument, ze nalezy mi sie troche odpoczynku przed porodem, to on twierdzi ze przesadzam

Tak na szybko-lekarka mnie zobaczyla i sie przerazila. Stwierdzila, ze wygladam jak zombi. POdlaczyli mnie pod ktg nie wiem po co, bo jest zepsute i mierzylo tylko tetno maluszka.I tez o mnie zapomnieli- odlaczyli mnie po 40 minutach a ja tam co chwile im przysypialam i chrapalam. jejku, jaki obciach. Za to na usg maly sie zakrywal tak perfidnie rekoma, dwoma na raz, ze az ginka sie brechtala, ze to wyglada na perfidne chowanie twarzy. W koncu udalo sie zrobic fotke, na ktorej zabral raczki na chwilke od twarzy, po czym znow zaczal ssac kciuka i sie przy tym usmiechnal I znow mielismy skok, bo maly wazy 2580 g Ma pucolowate policzki ale reszte w sumie w normie. Wiec lekarka mowi, ze pewnie przez nastepne dwa tygodnie nie przybierze nic, bo teraz tak przybral.

Uciekam po syna.

Domii-maz nadal adrenalina zyje Super, ze tak o ciebie dba. Odpoczywaj.

Daniel

Christian

Edytowane przez De28
Czas edycji: 2013-09-19 o 11:10
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 11:09   #741
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:

hahahaa,

ja miałąm smutny sen, obudziałam sie z płaczem, wiec nie opowiadam.

jakie 4-5 lat temu jakieś 40 minut przed kolacją wigilijną przyszła jakas baba i zapytała czy kupimy odn iej kilo parówek za 6 zł.a moja mama jej mówi ze dzisiaj sie nie je parówek, a na świeta mieso ma, a ona opwiedziała ; jak to sie nie je, przecież to obowiązkowe danie na stole.
...
Stary 2013-09-19, 11:11   #742
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
o zapomniałam Wam powiedzieć (wiem to już nudne się robi:P) że Rysiek oglądał jeszcze wczoraj Kac Vegas 3
widzę że kot lubi pooglądać
Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
Jeeee Wygrałam aukcję. Będę miała kombinezon za całe 26 zł a ceny takiego używanego dochodziły nawet do 70 zł
O taki:
http://allegro.pl/show_item.php?item=3553646649
Sprzedająca jest z Wrocławia także mam nadzieję, że nie będie problemu z odbiorem osobistym i to jak najszybciej!
za kombinezon, jest śliczny

witam się w 32 tc czyli 8 m-cu

bardzo proszę o magiczne kciuki za wizytę dziś, żeby mi się tam już nic nie otwierało bo zwariuję

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 11:13   #743
nemosek
Zakorzenienie

Na szybkiego witam sie z telefonu.

Dzisiaj zaczynamy 33 tydzien!

Trzymam kciuki za wizyty

Zly dzien mam,katar dokucza,lydka,kluje mnie w piczce a jeszcze mysze do Up jechac.Zapomnialam ze termin mialam wczoraj.Mam nadzieje ze nie zrobia problemow.
MIlEGO DNIA

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-19, 11:13   #744
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Tak na szybko-lekarka mnie zobaczyla i sie przerazila. Stwierdzila, ze wygladam jak zombi. POdlaczyli mnie pod ktg nie wiem po co, bo jest zepsute i mierzylo tylko tetno maluszka.I tez o mnie zapomnieli- odlaczyli mnie po 40 minutach a ja tam co chwile im przysypialam i chrapalam. jejku, jaki obciach. Za to na usg maly sie zakrywal tak perfidnie rekoma, dwoma na raz, ze az ginka sie brechtala, ze to wyglada na perfidne chowanie twarzy. W koncu udalo sie zrobic fotke, na ktorej zabral raczki na chwilke od twarzy, po czym znow zaczal ssac kciuka i sie przy tym usmiechnal I znow mielismy skok, bo maly warzy 2580 g Ma pucolowate policzki ale reszte w sumie w normie. Wiec lekarka mowi, ze pewnie przez nastepne dwa tygodnie nie przybierze nic, bo teraz tak przybral.

Uciekam po syna.

.
De to co że usnełaś na badaniu, ja się wcale nie dziwie, kobiety w ciąży jednak są zmęczone, ty to już wogóle, wiec miałąś prawo, dobrze że młody zdrowy i duży a ciekawe po kim ma charakterek.
A mężowi zrób terapie wstrząsową i powiedz że dzis to chyba dziewczyna była a nie chłopiec, to może się obudzi a potem powiedz co ci leży na sercu
Stary 2013-09-19, 11:14   #745
basiula19
Zadomowienie

Cytat:
AdOosienka - no dziewczyno mam nadzieje ze Twoje sny sa prorocze

NASTURCJA - Twoje Tez

Moj Tz za to stwierdzil pewnie ze to Od poczatku bedzie materialistka (po mamie ) I urodzi sie w jego wyplate - we wtorek

mój synek urodził sie w dzień wypłaty tatusia a mi sie sniło, że rozbiłam auto a potem jak go wyciągneli z rowu to znowu gdzies jechałam i postawiłam na górce a ono sie stoczyło dalej do rowu tylko innego a tam było tyle wody, że zatopiło go całkiem ale powiem Wam, że w śnie Tż nie był zły na mnie tylko powiedział, że mówił mi żebym w ciąży autem nie jeździła.

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 11:16   #746
maomami
Wtajemniczenie

De za wagę synka, już nie taki maluszek z niego

Stary 2013-09-19, 11:18   #747
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Na szybkiego witam sie z telefonu.

Dzisiaj zaczynamy 33 tydzien!

Trzymam kciuki za wizyty

Zly dzien mam,katar dokucza,lydka,kluje mnie w piczce a jeszcze mysze do Up jechac.Zapomnialam ze termin mialam wczoraj.Mam nadzieje ze nie zrobia problemow.
MIlEGO DNIA
za koeljy tydzień, trzymam kciuki za UP, i kuruj się

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
widzę że kot lubi pooglądać

witam się w 32 tc czyli 8 m-cu

bardzo proszę o magiczne kciuki za wizytę dziś, żeby mi się tam już nic nie otwierało bo zwariuję
trzymam i gratuluję 8 miesiąca

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-19, 11:19   #748
ryba91
Zakorzenienie

Masz pytanie dotyczące urlopu rodzicielskiego?

Zapraszamy od teraz do godziny 13:00 kliknij w -> Pamiętnik Mamy - Blog gdzie ekspert Kancelarii Premiera...

NA FACEBOOK!! jak któras chce skorzystać
Stary 2013-09-19, 11:21   #749
maomami
Wtajemniczenie

Matulu ja mam dzisiaj chyba tasiemca w brzuchu, non stop jestem głodna

Stary 2013-09-19, 11:25   #750
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Uff to dobrze, że sama nie jestem

Ale mi włosy na brzuchu rosną Pewnie wina hormonów, bo przed ciążą aż tak nie miałam. Normalnie ścieżka do Leszka, z tym że Leszka brak

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Widzę, że wczoraj stuknął 33 tydzień Już coraz bliżej końca

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości