|
|
#3931 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar L
Ano właśnie - o tym też pisałam. Redzia siedzi w domu i się stroi, a ja akurat naprawdę potrzebuję motywacji, żeby się odpicować, albo nawet po prostu zwyczajnie ubrać. Aktualnie mam mega odrost i dzień w dzień z piżamy wskakuję prosto w legginsy. O malowaniu nawet nie myślę, jak wiem, że nigdzie nie wychodzę. Dopiero za tydzień się ogarnę, przed powrotem na studia/do pracy.
|
|
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
A z zupełnie innej beczki - znacie Intense Very Irr (...) Givenchy? Ten cieniowany z różą srebrno. Mnie wydał się interesujący w kwestii kobiecości
|
#3933 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak poważnie to po prostu częste wyobrażenie, łątwo jest sobie zwizualizować że tak właśnie wygląda życie matek na macierzyńskim nie mając w nie faktycznie wglądu zdziwiłabyś sie jak mało zupy je did ![]() Cytat:
Ja kumam, że ktoś ma inaczej, i mam z tym absolutny luz ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3934 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Naprawdę - wystarczy poczytać wizaż, setki wątków, całodniowa relacja na żywo. |
|
|
|
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy na nie trafia jak mu się chce czytać to WSZYSTKO
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-09-20 o 01:34 |
|
|
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak ktoś się dobrze czuje w domu to też fajnie ja bym tak nie mogła, wypróbowałam 2x L4 po miesiąc i nie wiedziałam już co ze sobą zrobić (mimo że pracowałam cały czas, czytałam dużo, co jakiś czas mnie ktoś odwiedzał itp to jednak "wyjścia do ludzi" nic mi nie zastąpi) Macham piątkowo
|
|
|
|
|
#3937 | ||||||||||
|
Panaroja
|
![]() 1.no so , nie będziesz jedna wielu , tylko jedyną albo jedna z niewielu 2.krew żylna , skrzep krwi , dojrzała wiśnia , dojrzała fioletowo-czerwonawa śliwa ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i: praca to praca , życie jest poza pracą jeszcze jeżeli komus sie uda zdobyć pracę zaspokajająco pasje i zainteresowania to tak , ale to niekoniecznie wykonalne jest .Cytat:
![]() mnie też dnia nie starcza (tymbardziej że pracuję) i autentycznie nie rozumiem , jak można się nudzić w domu , przecież jest tyle rzeczy , którymi można czas zapełnić , no ale do tego czeba czasem mósku używać ![]() Cytat:
i nie mają czym się zająć ze względu na pacz powyżej , więc próbują żyć życiem innych .2.bo tak szczerze mówiąc to jest najwartościowsza i najtrudniejsza robota jaka jest Cytat:
![]() ![]() klask i: Cytat:
jeżeli dla kogoś szczytem samorozwoju jest 23970541 odcinek Mody na sukces czy innej Konczity Dramatozy oraz obgadywanie ludzi z robo to jest to jego osobisty wybór i niech sobvie będzie szczęśliwy ale niech nie mierzy innych własną miarką i nie próbuje przerabiać innych na własny obraz i podobieństwo .Cytat:
![]() Cytat:
2.czyli zużyjesz go przed powrotem W i nie będzie problemu tak miesię zdawało po twoich pierwszych entuzjastycznych reakcjach i tak chciałam napisać , ale późniejszy kryzys zachwiał moją opinią więc się zamkłam ![]() Musze się pochfalić wyjątkowymi zdolnościami - wczoraj po raz czwarty w ciągu miesiąca przypaliłam gar z marmoladą tudziez zostawiłam w drzwiach pracowej szafki klucze od chałupy ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
Cytat:
jeżeli jej dożyję of kors ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- ż Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||||
|
|
|
#3938 | |
|
Nindżopesz
|
Melk, też przesiaduję w dresach i szczątkowym makijażu ale wyzbyłam się wyrzutów sumienia z tego powodu
![]() Cytat:
![]() 2. w przypadku moich znajomych (bezdzieckich) nudzących się w domu chodziło o to, że nie czytają książek i nie używają kompa - i wszystko jasne, też bym wieczorami durniała bo ile można polerować kafelki (hm, właściwie... ), siedzieć bezmyślnie na kanapie albo oglądać to, co zapodają w TV? Chociaż ja bym pewnie codziennie kwitła na balkonie pijąc wino...
|
|
|
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
no poczytałam recki Si - a nie czytam nigdy zanim sama nie testnę, nie lubię sie sugerować, ale no niestety nie sposób się nie zgodzić z wieloma aspektami
a już miałąm takie nadzieje - wracam do staroci cheba tzn takich sprzed kilku lat
|
|
|
|
#3940 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.no wuaśnie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Zachciało mi się długiego czarnego tró black metalowego płaszcza ze skóry. Na all nic ciekawego, w szmateksach za duże i po 250 zeta
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-09-20 o 13:29 |
|
|
|
#3942 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3943 |
|
To ja :)
|
Ghelou... Zaraz cała firma jedzie na grzybki, a ja zostaję sama... Niewiele do roboty, bo wszyscy od rana się zgęszczali, ale zostaje mój ulubiony szef, który mi zafundował w zeszłym roku piekiełko na ziemi...
Nawiasem mówiąc, wczoraj byłam u dentysty -to miała być przedostatnia. No i doopa... Nawet ząb robiony miesiąc tmu rozszczelnił plombę, a pod spodem już coś się dziac zaczęło I mam otwarte 4 sztuki... A już było wszystko ok... No dramat...Za to... Mam wyzwanie.. Na za tydzień mam zrobić tort z gollumem... Jakies pomysły??
|
#3944 |
|
Piers do przodu
|
Mursz a w czym problem?? w Gollumie, skale czy może pierścieniu??
![]()
|
#3945 | |
|
|
Cytat:
![]() Dziękuję bardzo za wróżkę
|
|
#3946 |
|
Piers do przodu
|
Ryba niekoniecznie
nie przesadzajmy, wystarczy postać Goluma ze złotym pierścieniem w palcach na skale i będzie git!2488.jpggollum_finding_ring_w1.jpg
|
#3947 | |
|
|
Cytat:
Ale ulepić to cudo z masy cukrowej -to jest wyzwanie... Masa ma konsystencje podgrzanej plasteliny, będą mu się odnóża zwijać... No nic to, może się jakoś uda. I tak Wam pokażę potem!
|
|
#3948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Albo wcisnąć go między skały, będzie rozrywka w bonusie, kto pierwszy znajdzie zjada pierścień czy cóś
|
|
|
|
|
#3949 | |
|
|
Cytat:
|
|
#3950 |
|
Nindżopesz
|
Zrób skulonego, przestraszonego.
|
|
|
|
#3951 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#3952 |
|
|
|
#3953 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#3954 |
|
Panaroja
|
Mursz - zaiste wyzwanie z Gollumem , ja bym została przy pierścieniu i rybie ,a Gollum zaraz przyjdzie/właśnie uciekł dlatego go nie ma
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3956 |
|
Nindżopesz
|
Chętnie bym go puściła w świat ale że kupiłam go onegdaj za 1400 (chyba mnie wtedy pogrzało), zniszczyć nie zniszczyłam, fason uniwersalny (czyli wmawiam sobie, że jeszcze kiedyś go założę), to szkoda mi go sprzedawać za eee powiedzmy mniej niż pińcet. Co jest bez sensu bo ludzie teraz takich nie noszo (za wyjątkiem metali). Ale może moda na długie płaszcze jeszcze kiedyś wróci i wtedy będzie rozchwytywany
Taa.Podejrzewam, że 500 Cię nie urządza
|
|
|
|
#3957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuje, postoję i pomarznę bez
|
|
#3958 |
|
Nindżopesz
|
Mogę Ci wypożyczać na imprezy
Za flachę (najlepiej Profumum )
|
|
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
znaczy tego Fumidusa, którego mam od Ciebie?
dumam nad tym ![]() http://allegro.pl/plaszcz-skorzany-r...541104071.html tylko kurde bez przymierzenia kicha, dziś w szmateksach mierzyłam 2 płaszcze ze skóry i leżały beznadziejnie
|
#3960 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Płaszcz tani, bier. Aleee mój jest leeepszy Dłuższy... I podpinkę ma ciepłą... No mówię Ci, za Fumidusa będzie Twój! Na dwa tygodnie! ![]() Doszły buty Flo, zaiste piękne. Chociaż cholewka mogłaby być ciut węższa ale jest zgodna z opisem więc nie kwękam. Dla mnie dla odmiany są ciut za duże. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.

kiedy na nie trafia jak mu się chce czytać to WSZYSTKO

klask i: praca to praca , życie jest poza pracą
i nie mają czym się zająć ze względu na pacz powyżej , więc próbują żyć życiem innych .
tudziez zostawiłam w drzwiach pracowej szafki klucze od chałupy