Scent Bar L - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-20, 01:08   #3931
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje
Dot.: Scent Bar L

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Ja też cipieję od siedzenia w domu, przestaję dbać o siebie, przestaje mi zależeć na tym, żeby się jakoś ubrać i umalować
Ano właśnie - o tym też pisałam. Redzia siedzi w domu i się stroi, a ja akurat naprawdę potrzebuję motywacji, żeby się odpicować, albo nawet po prostu zwyczajnie ubrać. Aktualnie mam mega odrost i dzień w dzień z piżamy wskakuję prosto w legginsy. O malowaniu nawet nie myślę, jak wiem, że nigdzie nie wychodzę. Dopiero za tydzień się ogarnę, przed powrotem na studia/do pracy.
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 01:13   #3932
justynaneyman
Zakorzenienie

A z zupełnie innej beczki - znacie Intense Very Irr (...) Givenchy? Ten cieniowany z różą srebrno. Mnie wydał się interesujący w kwestii kobiecości

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 01:24   #3933
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Oczywiście, że można, ale ile ludzi to robi? A ile kobiet na macierzyńskim spędza dzień na gotowaniu zupy i oglądaniu dzień dobry tvn?
nie wiem, i nie moja brocha, a skąd ktoś inny to wie co te kobiety na tym macierzyńskim tak na prawdę robią ? zupy byłoby chyba dla wojska
tak poważnie to po prostu częste wyobrażenie, łątwo jest sobie zwizualizować że tak właśnie wygląda życie matek na macierzyńskim nie mając w nie faktycznie wglądu

zdziwiłabyś sie jak mało zupy je did
Cytat:
Chyba oczywiste, że nie pisałam o ludziach z zainteresowaniami, uczących się języków i czytających o sztuce. Pewnie, że to wszystko można z domu. Poza tym pisałam tylko o sobie - ja głupieję od siedzenia na dupie w chałupie, syfiasto się ze sobą czuję, jak nie mam motywacji, żeby wyjść do ludzi.
Widzę, że zupełnie się nie zrozumialyśmy, ale już mi się nie chce produkować dziś. Film był kiepski.
nie no jasne, że każdy robi co chce i jak chce i tak wąłśnie winno być i basta! Ja wiem, że pisałąś o sobie, ale też moje posty nie były odnośnie Ciebie. Ten samorozwój był hakiem słownym, pretekstem do rozmowy o tym jak inni, znani mi, ludzie wprost o tym mówią, oceniają itd. Ot temat do rozmowy. Nie pisałam o Tobie że Ty tak twierdzisz - zauważ, że pierwsza wspomniaąłm o tym w poście, zanim pojawił się Twój, także to nic akurat tutaj personalnego
Ja kumam, że ktoś ma inaczej, i mam z tym absolutny luz

Cytat:
Jeszcze dodam, że ja od ponad miesiąca siedzę w domu, w międzyczasie niby robię jakieś tłumaczenia na zlecenie, czytam książki, gazety, oglądam co najmniej film dziennie, raz w tygodniu wychodzę na piwo czy gdzieś i po prostu czuję się jak leń śmierdzący i mam wrażenie, że marnuję czas. Dlatego napisałam, że zdechłabym, gdybym miała siedzieć w domu 3 lata. Tyle. Ja akurat potrzebuję takiego silnika w postaci pracy i nauki, źle się czuję bez tego.
rozumiem to, że ktoś tak ma
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 01:27   #3934
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
nie wiem, i nie moja brocha, a skąd ktoś inny to wie co te kobiety na tym macierzyńskim tak na prawdę robią ? zupy byłoby chyba dla wojska
tak poważnie to po prostu częste wyobrażenie, łątwo jest sobie zwizualizować że tak właśnie wygląda życie matek na macierzyńskim nie mając w nie faktycznie wglądu
Zapomniałam dodać pisanie na wizażu w międzyczasie
Naprawdę - wystarczy poczytać wizaż, setki wątków, całodniowa relacja na żywo.
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 01:31   #3935
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam dodać pisanie na wizażu w międzyczasie
Naprawdę - wystarczy poczytać wizaż, setki wątków, całodniowa relacja na żywo.
w międzyczasie rozumiem ale pogrubione serio? a skąd macie czas to czytać wszystko? te setki wątków? też mnie to zawsze zastanawiało jak ktoś wrzucał linczki kiedy na nie trafia jak mu się chce czytać to WSZYSTKO

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2013-09-20 o 01:34
Stary 2013-09-20, 07:23   #3936
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Poza tym pisałam tylko o sobie - ja głupieję od siedzenia na dupie w chałupie, syfiasto się ze sobą czuję, jak nie mam motywacji, żeby wyjść do ludzi.
też to mam
ale jak ktoś się dobrze czuje w domu to też fajnie
ja bym tak nie mogła, wypróbowałam 2x L4 po miesiąc i nie wiedziałam już co ze sobą zrobić (mimo że pracowałam cały czas, czytałam dużo, co jakiś czas mnie ktoś odwiedzał itp to jednak "wyjścia do ludzi" nic mi nie zastąpi)

Macham piątkowo

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 09:01   #3937
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
1. cudnie
2. chyba nie umiem sobie wyobrazić tego koloru.
1.no so , nie będziesz jedna wielu , tylko jedyną albo jedna z niewielu
2.krew żylna , skrzep krwi , dojrzała wiśnia , dojrzała fioletowo-czerwonawa śliwa
Cytat:
Napisane przez melagu Pokaż wiadomość
Jeśli masz pracę, w której się realizujesz i rozwijasz i jest twoją pasją, to rozumiem . Ale 90% znanych mi osób po prostu chodzi do pracy/pracuje/zarabia pieniądze i tyle. Praca jak praca. W obecnej się nawet trochę nudzę... W ogóle to lubię pracę zadaniową: jest-robię-wychodzę a nie kwitnięcie za biurkiem i papierologię nikomu niepotrzebną.
Pytań w stylu: "nie nudzisz się w domu"? (nie, niby kiedy??); "kiedy wracasz do normalności"? (a dlaczego uważasz, że moje życie teraz jest nienormalne?) itp, itd miałam po sufit.
Ja jakoś nie komentowałam np. decyzji o powrocie do pracy po 4 mies macierzyńskiego i zostawianiu dziecka co tydzień z inną ciocią/babcią/opiekunką - nie moje życie, nie moje decyzje...

Fakt, że moje potomstwo było raczej z tych niekłopotliwych (pomijam pierwsze kilka tyg życia pierworodnej, ale byłam zieloniuteńka i NIC o dzieciach nie wiedziałam, bo mnie nie interesowały), więc mozna było dzień zorganizować tak, że był czas i na spacer, zakupy, zabawę i CZYTANIE ().
klask i: praca to praca , życie jest poza pracą jeszcze jeżeli komus sie uda zdobyć pracę zaspokajająco pasje i zainteresowania to tak , ale to niekoniecznie wykonalne jest .
Cytat:
Dooobre... Ja miałam w pracy takie dziewczyny, których zupełnie nie rozumiałam, one po powrocie do domu robiły obiad, sprzątały a potem się NUDZIŁY. Mi natomiast zazwyczaj nie starczało dnia. Teraz też mi czasami nie starcza
mnie też dnia nie starcza (tymbardziej że pracuję) i autentycznie nie rozumiem , jak można się nudzić w domu , przecież jest tyle rzeczy , którymi można czas zapełnić , no ale do tego czeba czasem mósku używać

Cytat:
"To by se pani mogła postać albo poleżeć"

Cytat:
W ogóle nie ogarniam, co powoduje ludźmi, że NIEPROSZENI pouczają czy udzielają rad. Pół biedy jak zagadują w miarę przyjaźnie, ale mam alergię na takich wszystkowiedząco-oceniających.

I, wiem że może to zabrzmi dziwnie, ale muszę to z siebie wyrzucić, najlepsza (w sensie widocznych efektów i życiowego znaczenia) praca jaką do tej pory wykonywałam to ta okołodidowa. Serio. (Nie wiem, co prawda, co z nich powyrasta, ale...)
I nie jestem z opcji katotalibańskiej, wręcz przeciwnie
1.bo są wścibscy i goopi i nie mają czym się zająć ze względu na pacz powyżej , więc próbują żyć życiem innych .
2.bo tak szczerze mówiąc to jest najwartościowsza i najtrudniejsza robota jaka jest
Cytat:
tej Pani postawić cało flache , ba, beczkę

nie mam didów to się nie wypowiem, ale teksty o normalności i o rzekomym spełnianiu się wyłącznie poza domem, i że w domu sie człowiek nei rozwija - litoooooości, toż to są teksty neandertalskie
klask i:

Cytat:
no i znów ten samorozwój, ja już na samo słowo mam alergię

chyba nei twierdzisz ze w dzisiejszych czasach nie można sie samorozwijać w domu

jak ktoś chce to sobie wyjdzie się doporozwijać na zew np do szklarni, małpiarni, teatru, podróż se kupi (przez internet ) na wycieczke wyjedzie ale można się w kazdym kierunku rozwijać w domu - przez ineternet książki, rozmowy z ludźmi, nawet telewizję - stosowne programy

ja sie języka nauczyłąm sama - bez netu bez ludzi bez nauczycieli - wszystko można
kwestia tego co kto woli, nei ma jednych jedynych słusznych rozwiązań i patentów na samorozwój

znam ludzi co im stopa we życiu w żadnym muzeum nei postanęła a są bardziej rozwinięci w temacie sztuki niż ja, któram wydeptała ścieżki w co sławniejszych europejskich muzeach - nie powiem, fajnei tak wszystko namacalnie poznać, ale o samorozwoju decyduje człowiek i o formie jaką ono przybiera
jeżeli dla kogoś szczytem samorozwoju jest 23970541 odcinek Mody na sukces czy innej Konczity Dramatozy oraz obgadywanie ludzi z robo to jest to jego osobisty wybór i niech sobvie będzie szczęśliwy ale niech nie mierzy innych własną miarką i nie próbuje przerabiać innych na własny obraz i podobieństwo .

Cytat:
w Sephorze trafiłam na konsultantkę z pasją do perfum, obcykaną i absolutnie zafascynowaną - ucięłyśmy sobie pogawędkę na temat jak to kiedyś robili

i jesem zauroczona Si Armaniego - wydaje mi się podobny do Body Intense, Burberry, ale mniej kwaśny chuopin już mi chciał prezencić (tzn nei w sefo ino w sieci) ale ale ale stała się rzecz starszna - Armani wziął i znikł ze mnie mało co znika, sama lubię przyskórne, efemeryczne, subtelne zapachy - ale żeby tak bez dowidzenia? po angielsku?

tzn baza jest jak wsadzę nadgarstek do nosa ale to już raczej echo echa owej bazy
bo Si to pozorny mocarz a naprawdę szybkoznik

Cytat:
Czują, że są kołkami, ale chcą się poczuć mądrzejsi, a ponieważ sami z siebie nie są, więc potrzebują tła - tak mi się wydaje. Więc sięgają po sposób - Ty jesteś w błędzie, a ja nie. Biedni, w gruncie rzeczy. Ale mi ich nie żal, bo są zazwyczaj upierdliwi i dalej niż koniec swojego nosa nic nie widzo

wiesz, Rejcz, że zawzięłam się na Lalika. używam dalej, bardzo intensywnie (prawie 1/4 brakuje), a ponieważ mi nie przeszkadza (znika jak twój Si) to się poświęcę i pewnie do końca może i tego tyg albo połowy następnego SKOŃCZĘ PIERWSZĄ FLASZKĘ W ŻYCIU.
dziś był kryzys - ale zażegnany
Mówię sobie, że to zapach bardzo tajemniczy, dziwna substancja - inni go czują, a ja nie i że to jego molekułowy kaprys
1.
2.czyli zużyjesz go przed powrotem W i nie będzie problemu tak miesię zdawało po twoich pierwszych entuzjastycznych reakcjach i tak chciałam napisać , ale późniejszy kryzys zachwiał moją opinią więc się zamkłam

Musze się pochfalić wyjątkowymi zdolnościami - wczoraj po raz czwarty w ciągu miesiąca przypaliłam gar z marmoladą tudziez zostawiłam w drzwiach pracowej szafki klucze od chałupy

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Oczywiście, że można, ale ile ludzi to robi? A ile kobiet na macierzyńskim spędza dzień na gotowaniu zupy i oglądaniu dzień dobry tvn? Chyba oczywiste, że nie pisałam o ludziach z zainteresowaniami, uczących się języków i czytających o sztuce. Pewnie, że to wszystko można z domu. Poza tym pisałam tylko o sobie - ja głupieję od siedzenia na dupie w chałupie, syfiasto się ze sobą czuję, jak nie mam motywacji, żeby wyjść do ludzi.
Widzę, że zupełnie się nie zrozumialyśmy, ale już mi się nie chce produkować dziś. Film był kiepski.

Jeszcze dodam, że ja od ponad miesiąca siedzę w domu, w międzyczasie niby robię jakieś tłumaczenia na zlecenie, czytam książki, gazety, oglądam co najmniej film dziennie, raz w tygodniu wychodzę na piwo czy gdzieś i po prostu czuję się jak leń śmierdzący i mam wrażenie, że marnuję czas. Dlatego napisałam, że zdechłabym, gdybym miała siedzieć w domu 3 lata. Tyle. Ja akurat potrzebuję takiego silnika w postaci pracy i nauki, źle się czuję bez tego.
a to to zupełnie inna sprawa - są tacy , którzy potrzebują aktywności i bywania wśród ludzi , żeby normalnie funkcjonowac , a są tacy co nie potrzebują , a generalnie jak mówi Rejcz , sprawa dotyczy tych , co nie umieją sobie znaleźć sami zajęcia i uważają ze wobec tego inni też tak majo i nie potrafią zrozumiec , że człowiek może sobie zapełnić czas nie chodząc do pracy .
Cytat:
Ja też cipieję od siedzenia w domu, przestaję dbać o siebie, przestaje mi zależeć na tym, żeby się jakoś ubrać i umalować, a poza tym - to najstraszniejsze - coraz trudniej wybrać mi się do wyjścia, to urasta do problemu - raz dopuściłam do takiej sytuacji i wiem, że więcej nie będę.
Więc wychodzę i dobrze jest
A ja bym bardzo chętnie posiedziała w domu , ale niestety , wszystko wskazuje na to że nawet na emeryturze nie bedzie mi to dane jeżeli jej dożyję of kors

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

ż
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja bym tak nie mogła, wypróbowałam 2x L4 po miesiąc i nie wiedziałam już co ze sobą zrobić (mimo że pracowałam cały czas, czytałam dużo, co jakiś czas mnie ktoś odwiedzał itp to jednak "wyjścia do ludzi" nic mi nie zastąpi)
kiedys siedziałam 4 miesiące na zwolnieniu i powiem szczerze e byłam baardzo szczęśliwa

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 09:58   #3938
Redhaired Witch
Nindżopesz

Melk, też przesiaduję w dresach i szczątkowym makijażu ale wyzbyłam się wyrzutów sumienia z tego powodu

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
1.no so , nie będziesz jedna wielu , tylko jedyną albo jedna z niewielu

(...) sprawa dotyczy tych , co nie umieją sobie znaleźć sami zajęcia i uważają ze wobec tego inni też tak majo i nie potrafią zrozumiec , że człowiek może sobie zapełnić czas nie chodząc do pracy .
1. ależ ja się cieszę, cieszę
2. w przypadku moich znajomych (bezdzieckich) nudzących się w domu chodziło o to, że nie czytają książek i nie używają kompa - i wszystko jasne, też bym wieczorami durniała bo ile można polerować kafelki (hm, właściwie... ), siedzieć bezmyślnie na kanapie albo oglądać to, co zapodają w TV? Chociaż ja bym pewnie codziennie kwitła na balkonie pijąc wino...

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 12:25   #3939
rachell111
Zakorzenienie

no poczytałam recki Si - a nie czytam nigdy zanim sama nie testnę, nie lubię sie sugerować, ale no niestety nie sposób się nie zgodzić z wieloma aspektami

a już miałąm takie nadzieje - wracam do staroci cheba tzn takich sprzed kilku lat
Stary 2013-09-20, 12:29   #3940
Parabelka
Panaroja

Cytat:
1. ależ ja się cieszę, cieszę
2. w przypadku moich znajomych (bezdzieckich) nudzących się w domu chodziło o to, że nie czytają książek i nie używają kompa - i wszystko jasne, też bym wieczorami durniała bo ile można polerować kafelki (hm, właściwie... ), siedzieć bezmyślnie na kanapie albo oglądać to, co zapodają w TV? Chociaż ja bym pewnie codziennie kwitła na balkonie pijąc wino...
1.to topsz
2.no wuaśnie jeżeli nie ma się nic do roboty to wiadomo że się człek nudzi , ale ot tego ma się mósk , żeby se ciekawe zajęcie wymyślić . Np. siedzenie na wizażu chociażby

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2013-09-20, 13:26   #3941
Maja102
Zakorzenienie

znad przeziębienia

Zachciało mi się długiego czarnego tró black metalowego płaszcza ze skóry.
Na all nic ciekawego, w szmateksach za duże i po 250 zeta

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2013-09-20 o 13:29
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 13:51   #3942
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Zachciało mi się długiego czarnego tró black metalowego płaszcza ze skóry.
Na all nic ciekawego, w szmateksach za duże i po 250 zeta
O, mam taki M/L i nie noszę

Stary 2013-09-20, 14:24   #3943
Murszafka
To ja :)

Ghelou... Zaraz cała firma jedzie na grzybki, a ja zostaję sama... Niewiele do roboty, bo wszyscy od rana się zgęszczali, ale zostaje mój ulubiony szef, który mi zafundował w zeszłym roku piekiełko na ziemi...
Nawiasem mówiąc, wczoraj byłam u dentysty -to miała być przedostatnia. No i doopa... Nawet ząb robiony miesiąc tmu rozszczelnił plombę, a pod spodem już coś się dziac zaczęło I mam otwarte 4 sztuki... A już było wszystko ok... No dramat...

Za to... Mam wyzwanie.. Na za tydzień mam zrobić tort z gollumem... Jakies pomysły??

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 14:27   #3944
Katty_p13
Piers do przodu

Mursz a w czym problem?? w Gollumie, skale czy może pierścieniu??

zębowróżkowa
Stary 2013-09-20, 14:45   #3945
Murszafka

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Mursz a w czym problem?? w Gollumie, skale czy może pierścieniu??

zębowróżkowa
No bo on podobno powinien mieć rybę?? Nie dałam rady Władcy Pierdzieli, tylko Hobbita czytałam... No i on zaiste nie jest piękny... A ja bym wolała, żeby ludzkośc nie puszczała pawi na widok tortu

Dziękuję bardzo za wróżkę

Stary 2013-09-20, 14:54   #3946
Katty_p13
Piers do przodu

Ryba niekoniecznie nie przesadzajmy, wystarczy postać Goluma ze złotym pierścieniem w palcach na skale i będzie git!

2488.jpggollum_finding_ring_w1.jpg
Stary 2013-09-20, 14:58   #3947
Murszafka

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Ryba niekoniecznie nie przesadzajmy, wystarczy postać Goluma ze złotym pierścieniem w palcach na skale i będzie git!

Załącznik 5416590Załącznik 5416601
No właśnie... Skały moge w sumie z protein sojowych zrobić, pomalowac barwnikiem spożywczym... Z pierścieniem też nie będzie problemu Ale ulepić to cudo z masy cukrowej -to jest wyzwanie... Masa ma konsystencje podgrzanej plasteliny, będą mu się odnóża zwijać... No nic to, może się jakoś uda. I tak Wam pokażę potem!

Stary 2013-09-20, 15:07   #3948
melagu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
No właśnie... Skały moge w sumie z protein sojowych zrobić, pomalowac barwnikiem spożywczym... Z pierścieniem też nie będzie problemu Ale ulepić to cudo z masy cukrowej -to jest wyzwanie... Masa ma konsystencje podgrzanej plasteliny, będą mu się odnóża zwijać... No nic to, może się jakoś uda. I tak Wam pokażę potem!
to może niech on śpi? Nic mu się wtedy nie ugnie czy zawinie.
Albo wcisnąć go między skały, będzie rozrywka w bonusie, kto pierwszy znajdzie zjada pierścień czy cóś
melagu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 15:22   #3949
Murszafka

Cytat:
to może niech on śpi? Nic mu się wtedy nie ugnie czy zawinie.
Albo wcisnąć go między skały, będzie rozrywka w bonusie, kto pierwszy znajdzie zjada pierścień czy cóś
No w sumie jest myśl ze śpiącym... Oby tylko nie wyszedł, jak uśpiony

Stary 2013-09-20, 15:24   #3950
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Zrób skulonego, przestraszonego.

Stary 2013-09-20, 15:27   #3951
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Mursz ja w Ciebie wierzę, będzie dobrze
Stary 2013-09-20, 15:36   #3952
Murszafka

Cytat:
Zrób skulonego, przestraszonego.
O i z otwartym jednym okiem

Stary 2013-09-20, 16:34   #3953
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
No i inna sprawa, że ja bym się totalnie zapuściła, przytyłabym 50 kilo, własne odrosty by mnie zjadły i na pewno nie kupowałabym innych ciuchów niż domowe getry i kapcie. Ale to akurat Redzi też nie grozi
Na pewno

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

to chyba ja zgłupłam od tego siedzenia w domu ale na swoją obronę mam, że ja siedzę z psem
I z wiewiórem czasem i kozą

Cytat:
taaaaak.
Jeśli masz pracę, w której się realizujesz i rozwijasz i jest twoją pasją, to rozumiem . Ale 90% znanych mi osób po prostu chodzi do pracy/pracuje/zarabia pieniądze i tyle. Praca jak praca. W obecnej się nawet trochę nudzę... W ogóle to lubię pracę zadaniową: jest-robię-wychodzę a nie kwitnięcie za biurkiem i papierologię nikomu niepotrzebną.

Cytat:
Ghelou... Zaraz cała firma jedzie na grzybki, a ja zostaję sama... Niewiele do roboty, bo wszyscy od rana się zgęszczali, ale zostaje mój ulubiony szef, który mi zafundował w zeszłym roku piekiełko na ziemi...
Nawiasem mówiąc, wczoraj byłam u dentysty -to miała być przedostatnia. No i doopa... Nawet ząb robiony miesiąc tmu rozszczelnił plombę, a pod spodem już coś się dziac zaczęło I mam otwarte 4 sztuki... A już było wszystko ok... No dramat...
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 16:45   #3954
Parabelka
Panaroja

Mursz - zaiste wyzwanie z Gollumem , ja bym została przy pierścieniu i rybie ,a Gollum zaraz przyjdzie/właśnie uciekł dlatego go nie ma

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2013-09-20, 16:49   #3955
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
O, mam taki M/L i nie noszę

a nie sprzedajesz przypadkiem?
Stary 2013-09-20, 16:58   #3956
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:

a nie sprzedajesz przypadkiem?
Chętnie bym go puściła w świat ale że kupiłam go onegdaj za 1400 (chyba mnie wtedy pogrzało), zniszczyć nie zniszczyłam, fason uniwersalny (czyli wmawiam sobie, że jeszcze kiedyś go założę), to szkoda mi go sprzedawać za eee powiedzmy mniej niż pińcet. Co jest bez sensu bo ludzie teraz takich nie noszo (za wyjątkiem metali). Ale może moda na długie płaszcze jeszcze kiedyś wróci i wtedy będzie rozchwytywany Taa.
Podejrzewam, że 500 Cię nie urządza

Stary 2013-09-20, 17:03   #3957
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Chętnie bym go puściła w świat ale że kupiłam go onegdaj za 1400 (chyba mnie wtedy pogrzało), zniszczyć nie zniszczyłam, fason uniwersalny (czyli wmawiam sobie, że jeszcze kiedyś go założę), to szkoda mi go sprzedawać za eee powiedzmy mniej niż pińcet. Co jest bez sensu bo ludzie teraz takich nie noszo (za wyjątkiem metali). Ale może moda na długie płaszcze jeszcze kiedyś wróci i wtedy będzie rozchwytywany Taa.
Podejrzewam, że 500 Cię nie urządza
yyy... ponad połowa mojej pensji?
dziękuje, postoję i pomarznę bez
Stary 2013-09-20, 17:15   #3958
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
yyy... ponad połowa mojej pensji?
dziękuje, postoję i pomarznę bez
Mogę Ci wypożyczać na imprezy Za flachę (najlepiej Profumum )

Stary 2013-09-20, 17:17   #3959
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Mogę Ci wypożyczać na imprezy Za flachę (najlepiej Profumum )
znaczy tego Fumidusa, którego mam od Ciebie?

dumam nad tym
http://allegro.pl/plaszcz-skorzany-r...541104071.html
tylko kurde bez przymierzenia kicha, dziś w szmateksach mierzyłam 2 płaszcze ze skóry i leżały beznadziejnie
Stary 2013-09-20, 17:21   #3960
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
znaczy tego Fumidusa, którego mam od Ciebie?

dumam nad tym
http://allegro.pl/plaszcz-skorzany-r...541104071.html
tylko kurde bez przymierzenia kicha, dziś w szmateksach mierzyłam 2 płaszcze ze skóry i leżały beznadziejnie
To byłby niezły deal
Płaszcz tani, bier.
Aleee mój jest leeepszy Dłuższy... I podpinkę ma ciepłą... No mówię Ci, za Fumidusa będzie Twój! Na dwa tygodnie!

Doszły buty Flo, zaiste piękne. Chociaż cholewka mogłaby być ciut węższa ale jest zgodna z opisem więc nie kwękam. Dla mnie dla odmiany są ciut za duże.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości