Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-20, 08:40   #4681
Like_a_women
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
[/COLOR]Like superowe zakupki Zazdraszczam, tym bardziej, że sama nic sobie na jesień nie kupię

Otóż wszystko przez mojego Tż, uparł się, żeby teraz zakupić telewizorek i konto opustoszało a w ogóle to mieliśmy zrobić mały remont kuchni, czekam na to pół roku, a ten ciągle, że nie teraz i nie teraz A na dodatek wymyślił sobie, że potrzebuje nowy GPS w październiku, więc ja już widzę ten wydatek z 1500 zł. Tyle kosztują gpsy dla ciężarówek, masakra A on ma jakiś nawet nie stary, ale marudzi, że źle działa, nie pokazuje tras dla Tirów no i masz babo placek..
Nie mogę mu zakazać, bo to w końcu do pracy ma być.... Lepiej niech jeździ bezpiecznie.
Jak do pracy to nie ma co oszczędzać.Bezpieczeństwo przede wszystkim.
Aleś z tym sabotażem wymyśliła

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość

hej
Normalnie się uśmiałam z Waszych teorii spiskowych
z Patiuszka nikt nie gada bo ma 67cm w tali a z Cocktail bo ma piękne włosy to moja teoria

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
I co, przyjechał?
Tak,po prawie trzech godzinach.TŻ zdążył wrócić z basenu.Tak ten dziad wymyślałam,że myślałam że go wywalę.Oglądał trzy auta,czytał książki serwisowe i marudził.Udawałam,że go nie słyszę,łaził z godzinę,a później wyskoczył z tekstem,że tak "zziąbł" żeby się czegoś ciepłego napił,a ja ma na to: Wie Pan co,przy wyjeździe na główną drogę za jakieś 300m.jest zajazd... normalnie minę miał jak nie wiem Powiedział,że przyjedzie w sobotę z żoną jeszcze popatrzeć,bo nie chcę kupować nic bez niej

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Tak w ogóle to dzień dobry bobry
W nocy źle spałam,mam straszny katar.Wczoraj w tym kościele tak było zimno,jakbym na dworze stała,a mądra Sylwia w cienkiej kurtce poszła
Dziś planuję romantic wieczor bo muszę TŻ-ta udobruchać
Coctail Dlaczego ja już Cię nie mam w znajomych???

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
Chyba przez tą pełnię. Cudowna była.
A ja mam okno prawie na północ, to mi całą noc waliła.
Też mam w sypialni jak w dzień jasno jak jest pełnia,ale wczoraj nawet nie zauważyłam,bo tak zachmurzone niebo było.
Stary 2013-09-20, 10:14   #4682
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Dzień dobry

Dochodzę do siebie kawa poszłam spać po 1, wstałam po 5, wyszykowałam TŻ-ta do pracy i poszłam dalej spać, ale ciągle się budziłam bo o 7 zaczęli robotnicy coś wiercić pod blokiem pokręciłam się do 9, przysypiając parę razy o 9 zwlokłam swoje zwłoki i tak się kręciłam po mieszkaniu bez celu ogarnęłam kuchnię i włączyłam kompa. Słońce nawet u mnie dzisiaj jest zaraz muszę wstawić pranie i to nie jedno, a trzy zaraz też umyję łeb i pójdę na pocztę i do Biedry

Like, co za gość nie dość, że się spóźnił to jeszcze "czegoś by się napił" a ciort z nim!
Ja wczoraj też wymarzłam i dzisiaj tak samo mam katar bez kitu, można już w rękawiczkach chodzić
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 11:50   #4683
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Coctail Dlaczego ja już Cię nie mam w znajomych???

Sprawdziłam i faktycznie nie wiem o co kaman Już Cie dodałam
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 12:19   #4684
zooska
Zakorzenienie

Heloł Jakos mam złe dni ostatnio, tak od wtorku. Dzisiaj wyjeżdżam na 3 dni zakończenie wakacji itd...

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 13:27   #4685
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Heloł Jakos mam złe dni ostatnio, tak od wtorku. Dzisiaj wyjeżdżam na 3 dni zakończenie wakacji itd...
To miłych wakacji
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 14:46   #4686
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Co jest? wyjazd poprawi Ci humor miłego wypoczynku

Mam prostownicę jeszcze jej nie testowałam, ale wygląda pięknie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-09-20, 14:55   #4687
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Co jest? wyjazd poprawi Ci humor miłego wypoczynku

Nie wolno prostować wlosów

A prbl z Tż, wrócił.

Stary 2013-09-20, 14:57   #4688
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wolno prostować wlosów

A prbl z Tż, wrócił.
Wygrałam prostownicę, to co? Mam pogardzić?

O kurde... to co z Wami jest w końcu? Jesteście razem?
Stary 2013-09-20, 15:06   #4689
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
To testuj, czekamy na relacje
Ja właśnie wróciłam z miasta oczywiście wyszłam z domu i zaczęło lać kupiłam sobie botki i jestem już gotowa na jesień I zabijcie mnie, ale kupiłam słodzik pierwszy raz w życiu! właśnie dodałam jedna tabletkę do herbatki

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 15:24   #4690
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Wygrałam prostownicę, to co? Mam pogardzić?

O kurde... to co z Wami jest w końcu? Jesteście razem?
Tak...

A no widzisz, wygrana zmienia postać rzeczy:P

Stary 2013-09-20, 15:39   #4691
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
To testuj, czekamy na relacje
Ja właśnie wróciłam z miasta oczywiście wyszłam z domu i zaczęło lać kupiłam sobie botki i jestem już gotowa na jesień I zabijcie mnie, ale kupiłam słodzik pierwszy raz w życiu! właśnie dodałam jedna tabletkę do herbatki
Wieczorem przetestuję, bo na razie czytam instrukcję ma tyle bajerów, że nie ogarniam dopasowuje temperaturę do grubości, długości włosów oraz pod kątem farbowania włosy muszą być idealnie suche, bo inaczej ostrzega Cię buźka ze smutną minką, że masz mokre jak za szybko lub za wolno przesuwasz płytkami to też się odpowiednia buźka pojawia no i laski, jak zachce mi się loków to mogę sobie zrobić
Pokazuj botki! Też się czaję, ale nie mam kasy za bardzo w tym miesiącu... oszczędzanie nam się włączyło na maxa i żyjemy z kalkulatorem w ręku... także w październiku najwcześniej coś kupię a jaki słodzik kupiłaś? Też używałam swego czasu (podczas mojej przygody z Dukanem ) nie uważam żeby było to jakieś zło ja kupowałam taki bez aspartamu żeby można było też podgrzewać i piec miałam jakiś z Lidla i z Kauflandu, a najlepszy był taki sypki Sussina Gold, o ten:

Smakował zupełnie jak cukier!

Cytat:
Tak...

A no widzisz, wygrana zmienia postać rzeczy:P
Eh... Zoośka, dalej chcesz z nim być? Wcześniej tryskałaś optymizmem, a teraz znów jesteś smutna zasługujesz na szczęście!

No dokładnie

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2013-09-20 o 15:40
Stary 2013-09-20, 16:03   #4692
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Wieczorem przetestuję, bo na razie czytam instrukcję ma tyle bajerów, że nie ogarniam dopasowuje temperaturę do grubości, długości włosów oraz pod kątem farbowania włosy muszą być idealnie suche, bo inaczej ostrzega Cię buźka ze smutną minką, że masz mokre jak za szybko lub za wolno przesuwasz płytkami to też się odpowiednia buźka pojawia no i laski, jak zachce mi się loków to mogę sobie zrobić
Pokazuj botki! Też się czaję, ale nie mam kasy za bardzo w tym miesiącu... oszczędzanie nam się włączyło na maxa i żyjemy z kalkulatorem w ręku... także w październiku najwcześniej coś kupię a jaki słodzik kupiłaś? Też używałam swego czasu (podczas mojej przygody z Dukanem ) nie uważam żeby było to jakieś zło ja kupowałam taki bez aspartamu żeby można było też podgrzewać i piec miałam jakiś z Lidla i z Kauflandu, a najlepszy był taki sypki Sussina Gold
Smakował zupełnie jak cukier!
O ja pierdziele ! Normalnie pierwszy raz słysze o takich cudach Fajnie Ci też bym taka chciała
Botki poem pokaże, kupiłam takie czarne kozaczki za kostkę ze złotą klamrą A słodzik w Kauflandzie Nie widziałam nigdzie takiegie sypkiego Jak nie takie zło to mogę używać przecież wiadomo, ze nie zjem całego pudełka na raz i mój też bez aspartamu

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 16:17   #4693
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
O ja pierdziele ! Normalnie pierwszy raz słysze o takich cudach Fajnie Ci też bym taka chciała
Botki poem pokaże, kupiłam takie czarne kozaczki za kostkę ze złotą klamrą A słodzik w Kauflandzie Nie widziałam nigdzie takiegie sypkiego Jak nie takie zło to mogę używać przecież wiadomo, ze nie zjem całego pudełka na raz i mój też bez aspartamu
No mówię Ci, jestem pozytywnie zaskoczona moja mała główka musi najpierw ogarnąć co i jak wiecie, trochę techniki i człowiek się gubi
A botki gdzie kupiłaś? Na bazarku? Bo z opisu to kojarzę, że podobne widziałam w Deichmannie ale pewnie to tylko takie wrażenie
A to ten z Kauflandu jest spoko i ten sypki też kupowałam w Kauflandzie dobrze popatrzyłaś na półkach? U mnie jest na pewno, bo ostatnio nawet go widziałam wszystko w umiarkowanych ilościach nie zaszkodzi
Stary 2013-09-20, 17:35   #4694
pipson
Zadomowienie

Wczoraj dietkowo b. ładnie, dziś mi wyjdzie 1500- mama zrobiła knedle ze śliwkami, bo ją kiedyś bardzo prosiłam, głupio mi było powiedzieć, że nie zjem. Zjadłam 4. Ale tym sposobem wyszło mi bezbiałkowe śniadanie i obiad- jak do południa nie zjem nic białkowego, to potem mam w diecie istną tragedie. Ciągle głodna. Dziś z jajkami na kolacje mi wyjdzie 30 g białka
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 17:49   #4695
monika01011986
Zakorzenienie

cześć kruszynki moje!!!
ehhh, niby męża w domu nie mam ale roboty i tak mam tyle samo co zawsze :/ dzisiaj udało mi się szybciej wszystko ogarnąć, Kolin zasnął więc mam spokój Mój mąż przyjeżdża na weekend i właśnie jest już w drodze do domu także znowu mnie z 2 dni tutaj nie będzie
Ale się zimno zrobiło na dworze :/ w dzień to pół biedy bo powyżej 15 stopni jest ale w nocy to jakaś masakra! 5-7 stopni! Normalnie jeszcze jesień się nie zaczęła a już w nocy musimy właczać kaloryfery! co za porąbana pogoda
A ja sobie wczoraj moje włosiska pofarbowałam!!! Górę zrobiłam na czarno a od spodu mam brązowo-rude pasma miały być blond ale nie wyszło będę musiała poprawić Dziewczyny na kursie dziś się zachwycały i powiedziały że mam blond nie robić tylko zostawić takie ale ja nie wiem..... co wy sądzicie o takim kolorze? wrzucam foto moich kudłów

DSC_1751.jpg

DSC_1752.jpg

Biorę się za odpisywanie Wam

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 18:00   #4696
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
Dzień dobry

No to w końcu znalazłam chwilkę żeby z Wami popisać, ale znając moje szczęście, to jak ja jestem to nikogo nie ma

no Monia jak Ty się w S mieścisz, to wagę chrzanić Ja to nigdy spodni s nie miałam, bo jestem wysoka i mam szeroko rozstawione biodra

Monia a co do męża to u niego wszystko ok. Przynajmniej nie tak dawno było ok Jak do końca roku nic nie wyjdzie ze starań to pójdziemy znowu z plemnikami
Hehe ja też mam właśnie takie szczęście tutaj :P ostatnio jak tu byłam to 4 godziny sama siedziałam i nikt się nie odezwał

No ja właśnie też tak uważam dopóki moje s-ki pasują to luz, jem ile chcę będę się martwić jak już w nie nie wejdę
Kochana! Ujrzałam Twoje zdjęcie te w lustrze i TY jesteś laska nieziemska!
Normalnie jak modelka! Chuda, wysoka, piękne blond włosy Tylko pozazdrościć! I gdzie Ty masz szerokie biodra????? Po prostu w złych sklepach spodnie kupujesz i oszukują Cie na rozmiarach

Aha, to dobrze że z mężem ok Teraz więc pozostaje czekać i wierzyć że się uda trzymam bardzooooo mocno kciuki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-09-20, 18:01   #4697
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
cześć kruszynki moje!!!
ehhh, niby męża w domu nie mam ale roboty i tak mam tyle samo co zawsze :/ dzisiaj udało mi się szybciej wszystko ogarnąć, Kolin zasnął więc mam spokój Mój mąż przyjeżdża na weekend i właśnie jest już w drodze do domu także znowu mnie z 2 dni tutaj nie będzie
Ale się zimno zrobiło na dworze :/ w dzień to pół biedy bo powyżej 15 stopni jest ale w nocy to jakaś masakra! 5-7 stopni! Normalnie jeszcze jesień się nie zaczęła a już w nocy musimy właczać kaloryfery! co za porąbana pogoda
A ja sobie wczoraj moje włosiska pofarbowałam!!! Górę zrobiłam na czarno a od spodu mam brązowo-rude pasma miały być blond ale nie wyszło będę musiała poprawić Dziewczyny na kursie dziś się zachwycały i powiedziały że mam blond nie robić tylko zostawić takie ale ja nie wiem..... co wy sądzicie o takim kolorze? wrzucam foto moich kudłów

Biorę się za odpisywanie Wam

Monia, kochana, ten brązowy to taki karmel, mój wymarzony kolor nie farbuj na blondzik, zostaw tak!
Stary 2013-09-20, 18:06   #4698
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Dziękuję
Właśnie sprawdziłam maila TŻ i siorka nadal ich nie wysłała. Powiem TŻ żeby jej przypomniał Bo aż sama jestem ciekawa zdjęć.
Też uważam że ciuchy to najlepszy wyznacznik wagi. Ale mnie teraz każde jedne spodnie duszą nawet jeśli mam jeszcze trochę luzu. Po prosty są za sztywne i za mało rozciągliwe. Pierwsze co kupię na jesień to będą właśnie 2 pary legginsów takich imitujących spodnie, co by do pracy w nich też chodzić spokojnie.
Oooo dziękuję za polecenie tego mleczka Jak będę w markecie albo w Rossmannie to koniecznie je kupię i codziennie będę wsmarowywać
Ehh szkoda weź ją pospiesz bo ja się doczekać tych fotek nie mogę dziewczyny pewnie też
W Twoim stanie leginsy są najbardziej wskazane. Są mega wygodne - na ciąże idealne
Ja te mleczko w Rossmannie kupowałam własnie ale smarować nim brzuszek można dopiero od 4 miesiąca! Do tego czasu smaruj sobie oliwką skórę (np.Bambino) i najlepiej od razu po kąpieli na mokry jeszcze brzuch

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-09-20, 18:11   #4699
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Wczoraj dietkowo b. ładnie, dziś mi wyjdzie 1500- mama zrobiła knedle ze śliwkami, bo ją kiedyś bardzo prosiłam, głupio mi było powiedzieć, że nie zjem. Zjadłam 4. Ale tym sposobem wyszło mi bezbiałkowe śniadanie i obiad- jak do południa nie zjem nic białkowego, to potem mam w diecie istną tragedie. Ciągle głodna. Dziś z jajkami na kolacje mi wyjdzie 30 g białka
No to super, że się trzymasz u mnie też dzisiaj z białkiem średnio

Monia, zostaw tak jak jest jakoś nie widzę tu blondu na końcówkach za duży kontrast chyba będzie
I u nas zimno jak diabli Ty sobie przynajmniej kaloryfery możesz włączyć, a u nas jeszcze nie grzeją śpię w dresach i polarze, w skarpetkach i pod grubą kołdrą
Stary 2013-09-20, 18:19   #4700
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

No to sie cieszę, że jesteś

Też się cieszę że mogę Was częściej już odwiedzać brakuje mi strasznie pisania z Wami

Cytat:
Monia, kochana, ten brązowy to taki karmel, mój wymarzony kolor nie farbuj na blondzik, zostaw tak!
No w sumie to jest taki karmel - masz rację niektóre włoski mają też taki fajny złoty połysk ale na zdjęciu ciężko to pokazać Mówisz, żebym zostawiła taki kolor? a może tylko dać dodatkowo później jeszcze kilka blond pasemek? takich cienkich i gdzieniegdzie tylko ?

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
No ja myślę! póki męża nie ma i dzieciaki zajęte dziadkiem to masz tu być
Ja i tak Cię podziwiam za ten niemiecki, bo naprawdę pięknie sobie radzisz dla mnie to dopiero czarna magia, bo nigdy się go nie uczyłam i każde słowo brzmi dla mnie jak rozkaz rozstrzelania
Niedobrze z tym kolanem... ale mam nadzieję, że ortopeda pomoże
Dobra dobra, chuda to jesteś Ty! figurka jak marzenie chyba o sobie mówisz Ja narzekam głównie na brzuch, brak talii i flakowate ciało na szczęście umiem to jakoś maskować, tyle dobrego
Staram się jak mogę :P zaglądam tu gdy tylko kompa dorwę
Hahaha dobrze to nazwałaś : "każde słowo brzmi dla mnie jak rozkaz rozstrzelania"
Ja też tak na początku uważałam zanim się przyzwyczaiłam do tego języka Teraz już nie robi on na mnie żadnego negatywnego wrażenia, zaczyna mi się nawet podobać
Kochana! brzuch jest bardzo łatwo zgubić codziennie rób brzuszki, kup hula-hop, owijaj się folią podczas ćwiczeń i przede wszystkim jedz małe porcje jedzenia a zobaczysz że po kilku dniach brzucho się skurczy Najważniejsze to aby go nie rozpychać jedzeniem
No jeszcze 6 dni i ide do ortopedy. Cholerstwo boli strasznie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-09-20, 18:25   #4701
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo, chata wolna mówisz? to teraz masz spamować! u nas też pogoda do ostatnie dni to jakaś masakra była ciągle lało dziś nie pada, ale rewelacji nie ma
Ucz się ucz, na pewno przyniesie to efekty i wyjdzie Ci to na dobre
Super, że przestałaś przejmować się dietką, w sensie ważenia i pilnowania cyferek ja też się kieruję zasadą spodni jak się robią za ciasne to sygnał, że trzeba przestać wpier.dalać
Kurde ja pamiętam jak kiedys przychodził wieczór, dzieci szły spać a ja z Wami do 3-4 w nocy tu pisałam To były boskie czasy!!!!
Teraz przychodzi wieczór, dzieci zasypiają a ja z nimi bo padam ze zmęczenia :/ Te Niemcy mnie wykończą
Uczę się uczę codziennie nowe słowa poznaję. Ten kurs jest za.je.bi.sty! Przez rok nauczę się 10000 razy więcej niż w szkole w PL przez 8 lat (tyle czasu miałam niemiecki w szkole). A jak Twój mąż? Uczy się jeszcze Niemca?
No póki mieszczę się w spodnie to jem co chcę, gorzej będzie jak przestanę się mieścić i będę musiała znowu przejść na dietę :P

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-09-20, 18:28   #4702
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Staram się jak mogę :P zaglądam tu gdy tylko kompa dorwę
Hahaha dobrze to nazwałaś : "każde słowo brzmi dla mnie jak rozkaz rozstrzelania"
Ja też tak na początku uważałam zanim się przyzwyczaiłam do tego języka Teraz już nie robi on na mnie żadnego negatywnego wrażenia, zaczyna mi się nawet podobać
Kochana! brzuch jest bardzo łatwo zgubić codziennie rób brzuszki, kup hula-hop, owijaj się folią podczas ćwiczeń i przede wszystkim jedz małe porcje jedzenia a zobaczysz że po kilku dniach brzucho się skurczy Najważniejsze to aby go nie rozpychać jedzeniem
No jeszcze 6 dni i ide do ortopedy. Cholerstwo boli strasznie
Coś się mało starasz ale mam nadzieję, że będziesz tu coraz częściej bo wątek trzeba wykończyć i zakładać nowy
No dla mnie- osoby, która nigdy nie miała styczności z tym językiem takie właśnie sprawia wrażenie ale pewnie po kilku miesiącach, latach nauki bym się przyzwyczaiła do wszystkiego można przywyknąć
No właśnie to mi nie wychodzi ostatnio a co do brzuszków: one nie spalają tłuszczu za bardzo... wiem, bo robiłam dłuższy czas i nie widziałam efektów... brzuch się robił trochę twardy (bo mięśnie się pojawiały), ale stawał się jeszcze bardziej masywny, bo te mięśnie wytworzyły się pod warstwą tłuszczyku... a to dziadostwo tylko aerobami trzeba zwalczać hh nie mam, nigdy nie miałam i nie wyobrażam sobie kręcenia pewnie nie pojęłabym tej nauki
Kurcze, niedobrze, że Cię tak boli... z kolanami nie ma żartów mam nadzieję, że to nic poważnego
Stary 2013-09-20, 18:30   #4703
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
ja jestem często ale Ty nie a przecież ja tak lubię jak opowiadasz co u Ciebie!!
Gdzie byłam jak mnie nie było ? kurde praca, dom i potem jakieś wypady na miasto, za miasto itp . Dużo czasu spędzam po za domem po pracy jakieś zakupy z TŻ potem kino itp, itd
Kochana ja się staram jak mogę żeby tu być ale czasami mi to nie wychodzi
Wakacje były to wiesz jak to jest teraz jesień to więcej w domu się siedzi i dlatego będę tu częściej
Cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze i że się nie nudzisz W PL byłaś w wakacje? Kiedy się wybierasz teraz do PL?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-20, 18:32   #4704
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde ja pamiętam jak kiedys przychodził wieczór, dzieci szły spać a ja z Wami do 3-4 w nocy tu pisałam To były boskie czasy!!!!
Teraz przychodzi wieczór, dzieci zasypiają a ja z nimi bo padam ze zmęczenia :/ Te Niemcy mnie wykończą
Uczę się uczę codziennie nowe słowa poznaję. Ten kurs jest za.je.bi.sty! Przez rok nauczę się 10000 razy więcej niż w szkole w PL przez 8 lat (tyle czasu miałam niemiecki w szkole). A jak Twój mąż? Uczy się jeszcze Niemca?
No póki mieszczę się w spodnie to jem co chcę, gorzej będzie jak przestanę się mieścić i będę musiała znowu przejść na dietę :P
No właśnie! To były czasy! starzejemy się, nie ma co
Super, że tak Ci świetnie idzie tak, mąż się uczy dalej i jest bardzo zadowolony (znaczy teraz ma przerwę, bo nie jest tu na miejscu tylko ma "specjalizację na wyjeździe" i nie ma możliwości wygospodarować sobie czasu na lekcje z gościem... póki co uczy się sam chałupniczo. Ale od listopada znów zacznie
A powiesz co jesz teraz na co dzień? wpada słodkie?
Stary 2013-09-20, 18:59   #4705
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Coś się mało starasz ale mam nadzieję, że będziesz tu coraz częściej bo wątek trzeba wykończyć i zakładać nowy
No dla mnie- osoby, która nigdy nie miała styczności z tym językiem takie właśnie sprawia wrażenie ale pewnie po kilku miesiącach, latach nauki bym się przyzwyczaiła do wszystkiego można przywyknąć
No właśnie to mi nie wychodzi ostatnio a co do brzuszków: one nie spalają tłuszczu za bardzo... wiem, bo robiłam dłuższy czas i nie widziałam efektów... brzuch się robił trochę twardy (bo mięśnie się pojawiały), ale stawał się jeszcze bardziej masywny, bo te mięśnie wytworzyły się pod warstwą tłuszczyku... a to dziadostwo tylko aerobami trzeba zwalczać hh nie mam, nigdy nie miałam i nie wyobrażam sobie kręcenia pewnie nie pojęłabym tej nauki
Kurcze, niedobrze, że Cię tak boli... z kolanami nie ma żartów mam nadzieję, że to nic poważnego
Jeszcze sporo postów trzeba trzasnąć żeby wątek wykończyć także ja nawet nie próbuje na razie
Przyzwyczaiłabyś się tylko mieszkając w DE - inaczej nie, bo musiałabyś ten język słuchać na co dzień i musiałabyś też coś się nauczyć żeby jakoś porozumieć się z ludzmi. No i żeby Niemcy gadali jeszcze wyraźnie i powoli to pół biedy, a oni tu gadają jakimś dialektem i to jest największy problem :/
Co do mięśni to mój kolega instruktor kulturystyki do którego chodziłam kiedyś na siłownię w PL powtarzał mi zawsze że mięśnie które powstają gdy ćwiczymy to najlepszy pożeracz tłuszczu! Ale trzeba być cierpliwym i stanowczym
Ojjj ja widzę że ty w siebie w ogóle nie wierzysz! Nie przesadzaj, że nie dałabyś rady nauczyć się kręcić hh!!! A co w tym takiego trudnego??? Dzieci w przedszkolu potrafią a Ty byś nie potrafiła

Noooo mam nadzieje że mi nie obetną nogi

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
Monia, zostaw tak jak jest jakoś nie widzę tu blondu na końcówkach za duży kontrast chyba będzie
I u nas zimno jak diabli Ty sobie przynajmniej kaloryfery możesz włączyć, a u nas jeszcze nie grzeją śpię w dresach i polarze, w skarpetkach i pod grubą kołdrą
no kontrast by był już ostry i może faktycznie zbyt ostry. Może tylko kilka pasemek blond? ale tak na prawdę tylko kilka?
Ehhh ale ja mam kaloryfery na prąd.... i płacę 180 euro na miesiąc przez cały rok. Pewnie jeszcze pod koniec roku rozliczenie przyjdzie i pewnie dopłata będzie Rok temu w grudniu mieliśmy 500 euro dopłaty Prąd tu jest masakrycznie drogi. Jak zacznę grzać już we wrześniu mieszkanie to w grudniu będę miała z 2000 euro dopłaty

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-09-20, 19:10   #4706
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze sporo postów trzeba trzasnąć żeby wątek wykończyć także ja nawet nie próbuje na razie
Przyzwyczaiłabyś się tylko mieszkając w DE - inaczej nie, bo musiałabyś ten język słuchać na co dzień i musiałabyś też coś się nauczyć żeby jakoś porozumieć się z ludzmi. No i żeby Niemcy gadali jeszcze wyraźnie i powoli to pół biedy, a oni tu gadają jakimś dialektem i to jest największy problem :/
Co do mięśni to mój kolega instruktor kulturystyki do którego chodziłam kiedyś na siłownię w PL powtarzał mi zawsze że mięśnie które powstają gdy ćwiczymy to najlepszy pożeracz tłuszczu! Ale trzeba być cierpliwym i stanowczym
Ojjj ja widzę że ty w siebie w ogóle nie wierzysz! Nie przesadzaj, że nie dałabyś rady nauczyć się kręcić hh!!! A co w tym takiego trudnego??? Dzieci w przedszkolu potrafią a Ty byś nie potrafiła

Noooo mam nadzieje że mi nie obetną nogi
Jakbyś pisała więcej to byśmy go wykończyły raz dwa
No dokładnie tak jest z tym językiem... ze wszystkimi obcymi zresztą
Wiesz lepiej jest ćwiczyć niż nie ćwiczyć ale co do tych brzuszków to niestety- same mi tłuszczu nie spalą ćwiczyłam kiedyś ponad rok dzień w dzień i mówię Ci, brzuch był jedynie bardziej masywny. Już skakanka więcej daje
Wiesz, dzieci lepiej przyswajają wiedzę hmm, może i bym się nauczyła, ale ja się szybko zniechęcam pier.doln.ęłabym tym kółkiem jakby mi cały czas spadało

Weź, nie pisz takich głupot

Moja mama dzisiaj miała zabieg chirurgiczny u dentysty: ucinanie korzeni w dwóch jedynkach było to konieczne, jeżeli chciała zachować jedynki sra.łam po gaciach, bo to w końcu nie takie hop siup tylko rozcinanie dziąsła ale mówi, że spoko. Znieczulenie puszcza powoli, w związku z czym zaczyna napie.przać mówi, że się czuje jak Tyson po mordobiciu

Cytat:
no kontrast by był już ostry i może faktycznie zbyt ostry. Może tylko kilka pasemek blond? ale tak na prawdę tylko kilka?
Ehhh ale ja mam kaloryfery na prąd.... i płacę 180 euro na miesiąc przez cały rok. Pewnie jeszcze pod koniec roku rozliczenie przyjdzie i pewnie dopłata będzie Rok temu w grudniu mieliśmy 500 euro dopłaty Prąd tu jest masakrycznie drogi. Jak zacznę grzać już we wrześniu mieszkanie to w grudniu będę miała z 2000 euro dopłaty
Monia, ja bym zostawiła tak jak jest mówię serio. Ale jeśli już się uparłaś na te pasemka to sobie zrób ale niedużo
O masakra słyszałam, że drogi, ale że aż tak z torbami można pójść

Gdzie Paulę dzisiaj wcięło?
Stary 2013-09-20, 19:11   #4707
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Też się cieszę że mogę Was częściej już odwiedzać brakuje mi strasznie pisania z Wami

No w sumie to jest taki karmel - masz rację niektóre włoski mają też taki fajny złoty połysk ale na zdjęciu ciężko to pokazać Mówisz, żebym zostawiła taki kolor? a może tylko dać dodatkowo później jeszcze kilka blond pasemek? takich cienkich i gdzieniegdzie tylko ?
Wiesz co, ja bym tu blondu nie mieszała, moim zdaniem jest ok bo z Twoim czarnym jakoś blondu nawet w pasemkach małych nie widzę Tak jak jest mi sie bardzo podoba
No to fajnie, że zostajesz z nami, ja mam zawsze motywacje jak Ty jesteś Także zostać mi tu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-20, 19:12   #4708
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie! To były czasy! starzejemy się, nie ma co
Super, że tak Ci świetnie idzie tak, mąż się uczy dalej i jest bardzo zadowolony (znaczy teraz ma przerwę, bo nie jest tu na miejscu tylko ma "specjalizację na wyjeździe" i nie ma możliwości wygospodarować sobie czasu na lekcje z gościem... póki co uczy się sam chałupniczo. Ale od listopada znów zacznie
A powiesz co jesz teraz na co dzień? wpada słodkie?
No stare baby z nas już ja to nie długo babcią zostanę bo Oskar 7 lat już ma także jeszcze z 13 lat i mogę być babcią
Fajnie, że nie zrezygnował i się dalej uczy A dalej myślicie o wyjezdzie do DE?

Ja jem różnie płatków już rano nie jem bo muszę wypić kawe aby być przytomna i zazwyczaj zagryzę jakąś kromką chleba i mi starczy. Jak bym zjadła płatki to kawy już nie zmieszczę i na kursie bym zasypiała. Wracam z kursu to zazwyczaj coś zagryzam sobie, jakąś rybkę np. łososia z bułką razową, czasami płatki z mlekiem sobie zrobię ( bo żyć bez nich nie umiem) . Potem jakiś obiad - czasami miska zupy, czasami ziemniaki z jakimś mięsem - jem normalne obiady, takie jakie robię dla męża i dzieci Kolacja to już różnie..... czasami pizza, często kawa zbożowa z jakimiś kanapkami, często też tosty z czymś ostatnio pokochałam miód i często wcinam go z tostami i mlekiem do picia Ze słodyczy to nie wiele jem, prawie w ogóle ich nie jem - nie mam ochoty chipsów i słonych przekąsek też nie tykam bo nie mam ochoty

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-09-20, 19:13   #4709
pipson
Zadomowienie

Cytat:
No to super, że się trzymasz u mnie też dzisiaj z białkiem średnio
No ja niestety rezygnuję z owsianki na śniadanko, zamieniam ją na jajka w każdej postaci, a jak mnie najdzie ochota na słodkie, to może twarog z dzemem. Owsiankę będę jeść okazjonalnie, bo białka w niej śladowe ilości, ja na przekąski jem zwykle owoce więc defacto do obiadu jest węglowo, no i ciągły głodomór
Stary 2013-09-20, 19:25   #4710
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, ja bym tu blondu nie mieszała, moim zdaniem jest ok bo z Twoim czarnym jakoś blondu nawet w pasemkach małych nie widzę Tak jak jest mi sie bardzo podoba
No to fajnie, że zostajesz z nami, ja mam zawsze motywacje jak Ty jesteś Także zostać mi tu
No skoro twierdzicie z Heroinką żeby blondu nie dawać to nie dam Zostawię tak jak jest W poniedziałek poproszę dziewczyny z kursu żeby mi fotkę z tyłu zrobiły moich włosów i na dworze to będzie lepiej widać.
Dziękuję tyle, że ja teraz to działam jak antymotywacja hhehe bo jem wszystko czego nie powinnam jeść
W weekend może mnie nie być bo mąż przyjeżdża z delegacji ale w tygodniu postaram się zaglądać

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości