|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Zmyłam farbę, trzymajcie kciuki oby za ciemno nie było
Okażę się jutro co to wyszło Oczywiście zimną wodę miałam
|
|
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą zawsze mam za krótkie. Zima +u mnie chyba depresja/dół, co mnie trzyma od wiosny co najmniej. Idealna mieszanka ![]() Zazdraszczam, bo ja osobiście poniżej 20 stopni nie wypiję piwa. Zawsze mi zimno, plus słaby pęcherz. No chyba, że mam blisko łazienkę do własnej dyspozycji i nie muszę liczyć się z dziwnymi spojrzeniami, ze co 10 min latam Jaki to problem? Też mam problem - kupić normalną marynarkę w swoim rozmiarze.
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
|
|
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a naprawdę dobrze leżą, znaczy leżały).No właśnie leżały... zawsze miałam u nich M-kę. I takie 3 pary, nawet lekko przyciasnawe, kupiłam 1,5 miesiąca temu - we wszystkich wyglądam jak skejt, nie mówiąc już o moich starszych spodniach. Zachodzę więc dziś do mego ulubionego przybytku, by zakupić spodnie sztuk 1. Patrzę, są po 30 zł jakieś egzemplarze, biorę. S-ka... wisi, mniej niż M, ale jednak. XS - za wąskie w łydce ![]() Czeka mnie wymiana całej szafy...
|
|
#2314 |
|
Wtajemniczenie
|
kas zastanawiałm się jaki Ty możesz mieć problem odzieżowy
![]() Sprzedaj szafe obecną na allegro i kupuj nowe..i się ciesz Smażyłam dzieciakom chleb w jaju.... i teraz nakładam olej słonecznikowy na włosie...first time
Oh, foolish.. Harmless.. Foolish, harmless child.. Edytowane przez justusia16 Czas edycji: 2013-09-20 o 21:25 |
|
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do francuza je też nie potrafię Czasem mamuśkę poproszę ![]() Tą miodową proszę mnie tu nie kusić będzie musiała na chwile obecną przeboleć tą samotność ![]() Jaki odzieżowy problem? Wysuszyłam włosy jest lekki puszek jak to u mnie po farbowaniu aleee kolor wyszedł chyba ok, bo teraz przy beznadziejnym świetle nie jest wcale ciemny |
|
|
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyżej ![]() Straciłam 8 cm na tyłku. Czyli dalej wszystko jak zwykle - najpierw zrzucam pośladki
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
Ożesz. Dobra jesteś.
![]() Ja już wypiłam, bo myślałam, że nasi drodzy siatkarze pobiją Turków 3 do jaja, a tu zonk. I teraz o suchym pysku będę musiała patrzeć. ![]() Idę się naoliwić.
|
#2318 |
|
Konto usunięte
|
Marzy mi się czarna sukienka, taką, jaką Dita ma na sobie podczas tego wywiadu. Coś cudnego
|
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
Lekarstwo inne niż paracetamol wyszło mi na dobre.
![]() No brawo ![]() Właśnie. Piwa to i ja bym się napiła. ![]() Przyszliśmy do Was z alko, kto się przyłącza ?---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- [1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42915589]Marzy mi się czarna sukienka, taką, jaką Dita ma na sobie podczas tego wywiadu. Coś cudnego Wszystko ładnie, pięknie- klasyczna długość, odpowiednie rękawy, pięknie podkreślona talia, ale na Boga, czemu ona ma przyczepioną do sukienki różę z pomnika |
|
|
|
#2320 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42915684]Cóż, lubi takie dodatki
[/QUOTE]Zupełnie nie kojarzę jej stylu (widzę tylko, że śliczna jest
|
|
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwykle o 15-20 cm
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc dziewczęta Uciekam spać jutro od rana czekają mnie prace ogrodnicze Miłego wieczoru
|
|
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
podczytuje Was cały czas ale jakoś nie miałam czasu by się odezwać
oglądałam mecz, na szczęście nasze ciostka wygrały ![]() a za chwilkę uciekam do spania, muszę wstać o 8 bo jadę z TŻ na zlot motocyklowy gdzieś pod Łódź ![]() a żeby nie było offtopowo to miałam dziś na herach mieszankę oleju winogronowego i awokado, a potem mixa bingacza drożdżowego i maski z alterry, która dla mnie ma bardzo sztuczny, chemiczny zapach może mam jakiś felerny egzemplarz? a z działaniem jest u niej podobnie jak z zapachem, jest bardzo żadka użyłam 3 razy i już połowę opakowania nie mam. jak u Was sprawdziła się ta maska?
Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-09-20 o 23:15 |
|
|
|
#2327 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już z olejem na głowie..
![]() ..oglądam na TVN style o prszeszczepianiu włosów O.O
|
#2328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się i mam nadzieję, że w całości.
Nie ma. Ale trzeba dobrze skład sprawdzić, czy rzeczywiście w opakowaniu jest proso. Spotkałam się z oszukaństwem. Cytat:
A czym się rożni podkład od bronzera ? Tzn. jeśli mamy na myśli podkład - puder (niepłynny). Cytat:
Twierdzę, że z makijażem tak jak z horoskopem ( ) : indywidualnie. Nie można generalizować. Życzę powodzenia, bo "moja", na pytanie o konkretną kolorówkę, odpowiedziała : wie pani, nie wiem, bo nie używałam, na rabat pracowniczy czekam. [1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42912888]Wciskały też Eveline 8w1 [/QUOTE] Do paznokci czy do włosów ? Bo u mnie przysięgały na wszystko co im święte (a ja umiem przesłuchać), że Hebe tej drugiej serii nie ma. |
||
|
|
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maska uciekała między palcami iii wkurzało mnie to śliskie opakowanie ![]() Taka brzydka pogoda zimnoo, aż nie chce się na dwór iść a muszę naspamujcie troszeczkę aby było co czytać
|
|
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane! Dzisiaj mam zabiegany dzień, o ile wszystkie plany wypalą. Zaraz wstaję z ciepłego łóżeczka (
), umyję włosy, ubiorę się, posprzątam, jak starczy czasu to jeszcze się pouczę, później idę po tą nagrodę, jak nie będzie padać to na mecz (grają fajni chłopacy z mojego LO ), i wieczorem na kręgielnię
|
#2331 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zawsze się okazuje, że jakaś jeszcze też coś sączy ![]()
|
|
#2332 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Hej
Prezent zapakowany, sukienka naszykowana, jeszcze włosy ogarnę (umyje i uczesze ) umaluje się i idę na to wesele Wiecie, że w Biedronce jest -25% na wszystkie szampony? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
byłam wczoraj na debacie którą prowadził mój TŻ, na afterze zgadałam się z jedną dziewczyną o włosach, TŻ to z daleka poznał o czym rozmawiamy ![]() w ogóle nie jadę do Włoch... okazało się, że musiałabym z lotniska jechać do Florencji, by stamtąd złapać busa do Sieny... zje mnie to czasowo i finansowo ponadto nie wiem jak w tych okolicznościach miałabym wrócić na poranny samolot do Bolonii... szkoda trochę wakacji, ale na szczęście lot nie był drogi...i poszłam wczoraj po spódnicę, wyszłam z płaszczem z Carry, ponadto przyszły mi przepiękne buty z allegro ze złotym obcasem
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koleżanka dała wyraźnie do zrozumienia, że w wybitnie zimnych odcieniach jej źle. I jest typem ciepłym. Nie widziałam twarzy, to mogę oceniać tylko po opisie.
WYMIANA Nie znoszę osób przemądrzałych, których ich ZAWSZE musi być na wierzchu. I do tego w ich mniemaniu ZAWSZE mają rację. Dieta cud- seks i głód. Edytowane przez Dolczi Czas edycji: 2013-09-21 o 12:03 |
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
O 8 miałam być w drodze. O 7:55 dzwoni klient, że musi przełożyć. Po co tak rano wstawałam ?
![]() Zjadłam śniadanko, wypiłam kawkę i zaraz idę poznęcać się woskiem nad nogami. ![]() K coś przebąkiwał, że idziemy gdzieś na kolację.
|
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
o, zazdroszczę
ode mnie właśnie wyszedł TŻ, współlokatorzy pojechali, więc chyba pora zacząć coś sprzątać
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
USG było, obraz na USG też. Przepisanie w takim przypadku jak u niej luteiny na początek to jak najbardziej prawidłowe i normalne postępowanie.---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- A ja wciąż walczę o loki. Jedyny moment kiedy osiągać coś innego jak mop na głowie, to wtedy kiedy włosy mi wyschną przed pójściem spać i nałożę piankę na suche/prawie suche. W związku z moim codziennym myciem, na bycie kręconą nie mam szans
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42918596]Hej
Prezent zapakowany, sukienka naszykowana, jeszcze włosy ogarnę (umyje i uczesze ) umaluje się i idę na to wesele [/QUOTE] Miłej zabawy ![]() Cytat:
Włosy się tak zbuntowały że ostatnio po koczku były proste Co do koloru, szału nie ma, ciemne nie są ale jest wkuuuuurzająca czerwona poświata nie lubię takiej u siebie |
|
|
|
|
#2340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To przeczytałam bez zrozumienia, iż dostała lek po zwykłym badaniu, bo USG w gabinecie nie było. Na USG musiałaby się na nową wizytę zapisać. Jeśli nie zrozumiałam - głowę popiołem posypuję. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.

Okażę się jutro co to wyszło
Oczywiście zimną wodę miałam

Też mam problem - kupić normalną marynarkę w swoim rozmiarze.

będzie musiała na chwile obecną przeboleć tą samotność 

może mam jakiś felerny egzemplarz? a z działaniem jest u niej podobnie jak z zapachem, jest bardzo żadka użyłam 3 razy i już połowę opakowania nie mam. jak u Was sprawdziła się ta maska?
), umyję włosy, ubiorę się, posprzątam, jak starczy czasu to jeszcze się pouczę, później idę po tą nagrodę, jak nie będzie padać to na mecz (grają fajni chłopacy z mojego LO