|
|
#3961 | ||
|
Japońska rzepa
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
Mam swoje ulubione,taką świętą 20-stkę,których nie tykam, a reszta jest sukcesywnie wymieniana. Ty bardziej,że ja się w lumpach zaopatruję,więc nie żal mi odsprzedawać
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie 8cm to już są wysokie ja nienawidzę obcasów moje obecne ślubne tez się świecą bo są satynowe jakoś nie wiem takie mi najbadziej na ślub pasowały no i wygodne są a to cenię na pierwszym miejscu w życiu takich wysokich jak te nie założę ![]() no i ogólnie wydaje mi się, że do stylu mojej sukienki pasują najbardziej takie niskie obcasiki albo balerinki Edytowane przez existence Czas edycji: 2013-09-20 o 22:15 |
|
|
|
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3964 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
) .Aczkolwiek mówię o słupku,nie o szpilce. Ale szpilka to też nie ma problemu,takie biorę sobie na zmianę zawsze Jako te wygodniejsze
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie się właśnie jakoś satynowe na ślub bardziej podobają niż ze skóry, nie wiem dlaczego
fajnie wychodzą na zdjęciach tak zaobserwowałam no nie ważne, ale to przecież mnie się mają podobać |
|
|
|
#3966 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Zaczyna robić się tłocznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ej Cytat:
![]() Ja też miałąm Filipa nawet o tym pisałam:http://nabiurkuoli.blogspot.com/2012...ec-swiata.htmlCytat:
![]() Cytat:
200 kiecek??![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dużo mi szczęśliwiej w trampeczkach niż w obcasach jak mi zabijają stopy, nie nadaję się
|
|
|
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3969 |
|
Japońska rzepa
|
NabiurkuOli 200
Mniej więcej,tak liczę,bo miałam 187 a potem dowaliłam wakacyjne zakupy w lumpach,wiec przypuszczam,że tak się to przedstawia ![]() No i sukienkę wybrałam tą,co pokazałaś
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
no ja planuję 3 pary
na obcasie do kościoła i początek wesela, pierwszy taniec trampki i balerinki na zmianę ej ale póki co mam jedneee nadal ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
to moje kolejne uzależnienie ale nie wydaję dużo, tak około 150/200zł miesięcznie na allegro ale ja tam nie kupuję tylko ciuchów a też takie rzeczy użytkowe jak soczewki, jakieś coś co w danej chwili mi potrzebne a w necie kosztuje mniej itp ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- pokazałam tż te ![]() "czyli co mówisz, że jednak nie będzie ślubu?" mam cichą nadzieję, że ludzie tego nie kupują.
|
|
|
|
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
Też lubię pobuszować po allegro, ale głównie skupia się to na perfumach
Mam sporo perfum na liście, które są swoistymi perełkami i nigdzie poza internetem ich nie dostanę, więc tak poluję ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Dobra, lecę spać. Starczy tego wizażowania na dzisiaj |
|
|
|
#3972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie nie wiem jak bym się w tym odnalazła TŻ juz by mnie chyba całkiem z mieszkania wykopał ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko po staremu
|
|
|
|
|
#3974 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wiem co czujesz bo moja ukochana małpa umarła rok temu, była najcudowniejsza na świecie. Tak bardzo za nią tęsknie że nie jestem gotowa na nowego psa. Eee ja też Na parapetówę jeeeaaaCytat:
Nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem co kieruje takimi ludźmi. No ale to ja. Cytat:
Cytat:
![]() Trzymam mocno kciuki za niego. Cytat:
Cytat:
No to nieźle. Ja akurat butów mam mało nie mam ich zupełnie gdzie trzymać. Marzy mi się taka mała kolekcja bucików, szczególnie szpilek bo je kocham ale nie dane mi w nich chodzić. Cytat:
Ojjj ja też. Trampki uwielbiam.
|
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3976 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej, ale to jest zbieractwo, to się leczy! haha mi tak zawsze TŻ mówi o moich balerinach .... mam tyyyyyyyyle par, a on narzeka, że przeze mnie miejsca na swoje rzeczy nie ma .Cytat:
więc ja już nie kupię. Nie chcę takich butów jak ona :P ![]() Cytat:
moja Siostra raz zdecydowała się na zakup CK Euphoria przez Allegro, ale niedaleko nas z odbiorem osobistym. Często wcześniej kupowała te perfumy w drogeriach czy na lotnisku, więc dokładnie wiedziała, jak mają wyglądać, pachnieć itd. Przyjechała odebrać i mówi, że masakra to była. Tak chamskiej podróbki jeszcze nie widziała, a do tego psiknęła nimi, to zapachu po chwili już nie było :/. A Sprzedawca normalnie pełną cenę sobie życzył :/.Cytat:
. Zeszłej jesieni trochę schudłam i w styczniu bez problemu zmieściłam się w spodnie, w których już od dobrego roku-dwóch nie mogłam się dopiąc . Plus większośc wtedy moich aktualnych spodni zrobiła się po prostu duża i z tyłka mi leciały... a że były w super stanie, to wszystkie poszły na Allegro . A sama mogłam chodzić w starych spodniach, które były w sumie nówki, bo szybko z nich "wyrosłam" . Teraz dążę do upchania się w spodnie z LO (mój najlepszy wagowo czas ), w Polsce w domu je trzymam na tą okazję . I zaświadczam, że przed weselem wejde we wszystkie moje stare spodnie .A ze skórą- od kąd wzięłam pod uwagę, że może mogę mieć kolorowe buty- stwierdziłam, że kupię, ale tylko jeśli będą ze skóry . I mam . Choć wciąż nie wiem czy faktycznie w nich pójdę... mimo wszystko wciąz nie jestem przekonana do kolorowych butów na wesele DLA MNIE (ogólnie mogą być, ale w stosunku do mojej osoby nie jestem przekonana).
|
|
|
#3977 | ||||||
|
na przekór do celu
|
Ale szybko odpadłyście, a ja dopiero teraz skończyłam nadrabiać
![]() Ok. 70-80 stron miałam do teraz ![]() Cytat:
![]() a Tobie to "szybciej"="wcześniej " ze śląskiej mowy się udzieliło, oni też tak mówili ![]() Cytat:
Mowa o lotnisku i o taranowaniu się bagażem. W hotelu personel też często zwracał Polakom uwagę, żeby lepiej się zachowywali i np. nie okładali się kwiatami doniczkowymi z holu No błagam.A my byliśmy na południowym wybrzeżu, w Słonecznym Brzegu ![]() Cytat:
pewnie są i jestem sierotą, ale naprawdę nie potrafiłam tego ogarnąć![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() lolusl, jaki dział moderujesz?
|
|
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Viva, ixi tez sie chwile nad tym szybciej zastanawiałam myslalam, ze np. ixi szybko pisała i sie słówko złe wplatalo, ale w sumie sens bez problemu zrozumiany . A tu proszę, to to po Śląsku sie tak mowi? jak z naszym polem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3980 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Choć przyznam szczerze, że powoli sie z tego leczę bo od kąd jest dziecko to rzeczy jest 15 razy więcej niż wcześniej, a i mały co znajdzie to do buzi pakuje. Cytat:
|
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoja drogą, ja chętnie poszłabym już do spania... ale... za namową TŻ'ta puściłam pralkę :/. I muszę jeszcze jakąś godzinę czekać, aż pranie się skonczy, żeby je wyciągnac chociaz wyciągnąc . Sadzilam, ze bedzie to jeszcze maksymalnie pol h, a ta pralka ma zryty czasomierz i nagle kurde ten czas zwalnia :/.
|
|
|
#3982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nooo może to faktycznie jakieś naloty ja w sumie nie wiem czy tu się tak mówi czy nie bo nigdy na to uwagi nie zwracałam ale oprócz wątku tu nikt mi na to uwagi nigdy nie zwrócił więc możliwe, że to wina śląska
|
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Hehehe, no dla mnie też to była nowość pierwszy raz z użyciem słowa "szybciej" spotkałam sie w takim znaczeniu Ale dopoki viva nie poruszyla tej kwestii, to sadzilam, ze to zwykle przejezyczenie/ zle slowo ![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Ok, ja też już wyłączam lapka . Idę zabijać czas pod prysznicem, czekając na to głupie pranie . Dobranoc! udanego weekendu
|
|
|
#3984 |
|
Raczkowanie
|
ufff, ja dziś wstałam wcześnie jak na sobotę (i końcówkę urlopu, wolne mam już tylko do środy...), właśnie czekam aż wyschnie mi lakier na paznokciach i za godzinę jedziemy do Warszawy na ... TOP GEAR LIVE - to jeden z ulubionych programów motoryzacyjnych mojego TŻ i jedyny, który ja jestem w stanie obejrzeć (nawet przeczytałam część książki gospodarza - Jeremy'ego Clarksona); przy okazji zwiedzimy stolicę (nie byłam tam ponad 10 lat) i odwiedzimy mojego kuzyna
może któraś z Was też się wybiera? ![]() a wczoraj mimo PMS dzień był całkiem fajny; po południu wybraliśmy się do naszych znajomych, którym urodziła się mała dzidzia (4-tygodniowa Zuzia, słodziutka); TŻ rozczulił mnie dwa razy: najpierw w aucie, kiedy chciałam żeby pokazał jakie śpiochy kupił małej, i kiedy mówiłam, że fajne, mimochodem wetknął mniej więcej coś takiego: "jeszcze trochę i nam będą takie potrzebne" (nie pamiętam dokładnie, a jak udałam, że nie dosłyszałam, to nie chciał powtórzyć, wredota ); a potem oczywiście na standardowe pytanie ("to kiedy u Was jakieś wesele?"), odpowiedział sam (czekałam na jego reakcję), że planujemy w 2015 r. także tego, zobaczymy jak się akcja potoczy...
|
|
|
|
#3985 |
|
Raczkowanie
|
hej
nadrobiłam tylko jedną stronę :P TŻ w pracy a ja się w końcu mogę polenić Przyjechałam na weekend na wieś. Co do ubrań też mam ich całe szafy - zarówno w domu jak i na stancji. Co jakiś czas wrzucam je, ale często mi szkoda i zostaje część. TŻ przeraża moje ilości szmat - zastanawia się gdzie to zmieścimy jak w końcu razem zamieszkamy
|
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj do po 1 oglądałam film
o ranyyyy Bols?! widzę Bols? To najgorsza wódka jaką piłam serio! Wśród naszych znajomych już ma wyrobioną opinię, ona na pierwszym miejscu odpadła. Jak bym ją zobaczyła gdzieś u nas na weselu nawet kieliszka bym się nie napiła i tż podobnie Z tymi ciuchami to ja mam tak, że chodzę nadal w tych z LO i niektórych z gimnazjum no bo mnie waga się nie zmienia, jedynie urosłam ale np. bluzeczek z krótkim rękawem nadal kilka mam bo się mieszczę idealnie ja uważam, że nie mam co wyrzucać, czasem robię taki przegląd szafy i coś się znajdzie ale ogólnie to we wszystkim chodzę i mam ciuchy zarówno w krk jak i u mamy |
|
|
|
#3987 |
|
na przekór do celu
|
Jeszcze mi klub został do nadrobienia, ale to nie wiem kiedy
![]() Właśnie jem śniadanko i czekamy na nowych współlokatorów, którzy mają się pojawić, zobaczymy co to za elementy... Zapisałam sobie kilka postów, na które chcę odpowiedzieć, ale to później
|
|
#3988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to powodzenia no i smacznego klub no tak do nadrobienia i stworzenia własnego profilu już nie ma, że boli |
|
|
|
|
#3989 |
|
Japońska rzepa
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
Moje to jakieś dziwni ludzie. Serio ja nie wiem jak to będzie z nimi mieszkać :O
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

ja mówię tylko o butach na pierwszy taniec
Chyba w życiu bym się nie połapała co mam i tym bardziej nie miałabym co na siebie włożyć, bo nie byłabym w stanie się zdecydować
Mam swoje ulubione,taką świętą 20-stkę,których nie tykam, a reszta jest sukcesywnie wymieniana. Ty bardziej,że ja się w lumpach zaopatruję,więc nie żal mi odsprzedawać 

) .Aczkolwiek mówię o słupku,nie o szpilce. Ale szpilka to też nie ma problemu,takie biorę sobie na zmianę zawsze
Zaczyna robić się tłocznie
... i płaszczyk i te paznokcie łopaty, albo szpadle nawet i te cudne ozdoby! 

ale w sumie mało osób znam które tak mówią, głównie na wsiach się to jeszcze praktykuje albo jakieś starsze osoby z miast tak mówią (z moim obserwacji) 

więc ja już nie kupię. Nie chcę takich butów jak ona :P

moja Siostra raz zdecydowała się na zakup CK Euphoria przez Allegro, ale niedaleko nas z odbiorem osobistym. Często wcześniej kupowała te perfumy w drogeriach czy na lotnisku, więc dokładnie wiedziała, jak mają wyglądać, pachnieć itd. Przyjechała odebrać i mówi, że masakra to była. Tak chamskiej podróbki jeszcze nie widziała, a do tego psiknęła nimi, to zapachu po chwili już nie było :/. A Sprzedawca normalnie pełną cenę sobie życzył :/.