W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6 - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-20, 23:01   #3841
sloneczko740
Rozeznanie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez Eimee Pokaż wiadomość
Bedzie dobrze jesteśmy w podobnej sytuacji w styczniu minie rok od naszych ciągłych starań ale nie podajemy sie... Chociaż widzę, ze moj mężu już chciałby bardzo zostać tatusiem... Zbadalam sobie hormony i okazało sie ze mam wysokie tsh ... Niedoczynnosc tarczycy. Teraz ma już byc tylko lepiej !! Głowa do góry Uda sie zobaczysz
licze na to chociaż miewam czasami takie dni że przestaje w to wierzyć i łudzić się że kiedyś bede mamusią a mój tż tatą
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 23:08   #3842
Kamel
Wtajemniczenie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
Następny cykle bedzie tak naprawde tym pierwszym, bo teraz dopiero po owulacji zdecydowałismy sie nie uważać. Jeden jedyny raz to noc poślubna
To tym bardziej powodzenia

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny u mnie coraz gorzej ciągle klotnie z tż.. o dziecko..
mam infekcję co chwilę i nie zawsze mam ochotę na coś wiecej.. ale on tego nie rozumie i zaraz foch..
on już tak bardzo chciałby być tatą ale niestety już tyle czasu nie wychodzi.. zaraz będzie rok jak się staramy o dzidzi;(
Ja też jestem po infekcji, tydzień temu skończyłam macmiror, mam nadzieję, że już jest ok, powolutku, uda Wam się, a meża sie spytaj czy chce sie zarazić?, musi poczekać, mój też ma fochy ogromne jak mówie nie Ale on to ma libido, że hoho

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Ja też taki zmarzluch
A stolik dokładnie taki tylko nie ma szufladki z boku. Mega wygodny

http://stoliki.com.pl/photos/bambuso...69_orginal.jpg
No nieee jak ma miejsce na herbatkę jeszcze, to jutro M wyśle o 6 rano po niego
Teraz trzymam laptop na poduszce puchowej
Coś mam jakieś bóle owulacyjno-małpowe i leże prawie cały dzień.
Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Żegnam się kochane, bo jutro czekają mnie dwie imprezki urodzinowe. Miłej nocki, owocnej dla niektórych
dobranoc

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 23:08   #3843
maciejka1987
Zakorzenienie

a ja jutro miałam testować, ale wydaje mi się, że nie ma sensu

smutno mi.

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 23:11   #3844
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość

smutno mi.
Poczekaj lepiej na ewentualną @, szkoda się stresować. Nie smuć się.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-09-20, 23:14   #3845
sloneczko740
Rozeznanie

Kamel ja mówie mu cały czas ale czasami nie dociera do niego... i zawsze o to jest kłótnia czasami mam już dosyć..mam ochotę zamknąć się w pokoju w samotności popłakać sobie..
Stary 2013-09-20, 23:15   #3846
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
U mnie jeszcze przed pierw się wypindrzyłam, romantyczna kolacyjka zaliczona teraz sobie filmik zapuścimy i na koniec wieczoru
mnie to czeka jutro dziś mąż w pracy

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Jestem tylko na chwile

Dostałam @ ale spoko spoko- przede mną nowe możliwości
przy Twoich krótkich cyklach, to owulkę będziemy miały mniej więcej razem

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
babom chyba nie szkodzi gorzej facetom a mój zawsze trzyma na kolanach ale tak bliżej tego miejsca... musze go zacząć opieprzać

tylko kurczaczku dziś było seruchowanie bo gorącej kąpieli więc pewnie też jakieś żołnierzyki się zmarnowały
mój lubi gorące kąpiele. Lapka też trzyma wiadomo gdzie, ale zawsze daje poduszkę pod niego. Chociaż cholera wie czy to jakoś chroni
Cytat:
Postaram sie jutro zrobić teście .... Podpowiedzcie mi jeszcze Kochane o mierzeniu temperatury ... Generalnie chciałbym wiedzieć podstawowe rzeczy o której ile razy i przez jaki czas. Nie wiem czy wykonuje to prawidłowo. NIESTETY NIE ZAPISYWALAM WCZEŚNIEJSZYCH WYNIKÓW ;( wiem tylko napewno ze od 2 dni temp. Z rana 37
Objawy opisze napewno ... Mam nadzieje ze to jest to

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Zgadzam sie ... Facetom szkodzi przegrzewanie jajeczek duże znaczenie ma praca... Siedząca to podobno bardzo źle...
trzymam kciuki za test

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość

smutno mi.
zaczekaj do rana i zmierz tempke. Poza tym nie smuć się - to dopiero 1cs jeśli teraz się nie udało (a nic straconego), to zaczniecie 2 cykl, który będzie owocny

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 23:21   #3847
sloneczko740
Rozeznanie

idę spać bo jutro do pracy niestety.. dobranoc
Stary 2013-09-20, 23:50   #3848
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Kamel ja mówie mu cały czas ale czasami nie dociera do niego... i zawsze o to jest kłótnia czasami mam już dosyć..mam ochotę zamknąć się w pokoju w samotności popłakać sobie..
No to mu raz pozwól, jak zobaczy co to infekcja, albo wizyta u TEGO lekarza to wrzuci na luz

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

DebraM coś nie mogę znaleźć nic konkretnego na temat szkodliwości/utrudnieniu zagnieżdżenia zarodka podczas starań jakie wywołuje rutyna/rutinoscorbin, choć na forach coś o tym piszą, ale wolałabym znaleźć coś bardziej medycznego, bo to już ostatni lek jaki nie bałam się zażywać na przeziębienia a tu znowu coś...

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Powoli i ja uciekam, dobranoc

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-09-21, 00:39   #3849
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
No nieee jak ma miejsce na herbatkę jeszcze, to jutro M wyśle o 6 rano po niego
Teraz trzymam laptop na poduszce puchowej
No ma, lub na myszkę jak ktoś używa zamiast gładzika
Jest bardzo tani a naprawdę super

Ja już serducho zaliczyłam Tż padł a ja energii mam jeszcze sporo.
Najchętniej to bym go o 5 rano jeszcze dorwała, ale pewnie nie dam rady tak wcześnie a on tym bardziej Liczę na to, że porcja żołnierzyków z dziś dotrwa do jutra wieczora

Idę popatrzeć na tv, dobrej nocki

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

Pamiętam, że któraś pisała o koleżance która ma 6 dzieci i każde z kimś innym. Nie potępiam ani nie oceniam, bo to każdego sprawa
Ale nie mogłam się powstrzymać żeby tu tego nie wkleić jak przeczytałam

Ile Pani ma dzieci? - Pięcioro.
- Ile dziewczynek a ilu chłopców?
- Pięciu chłopców.
- Jak mają na imię?
- Józef.
- Wszyscy?
- Tak.
- Jak pani na nich woła?
- Gdy wołam na obiad, to Józef i wszyscy przybiegają.
- A jak chce pani aby jeden z nich przyszedł?
- To wołam po nazwisku.
Stary 2013-09-21, 00:48   #3850
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
No ma, lub na myszkę jak ktoś używa zamiast gładzika
Jest bardzo tani a naprawdę super

Ja już serducho zaliczyłam Tż padł a ja energii mam jeszcze sporo.
Najchętniej to bym go o 5 rano jeszcze dorwała, ale pewnie nie dam rady tak wcześnie a on tym bardziej Liczę na to, że porcja żołnierzyków z dziś dotrwa do jutra wieczora

Idę popatrzeć na tv, dobrej nocki

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

Pamiętam, że któraś pisała o koleżance która ma 6 dzieci i każde z kimś innym. Nie potępiam ani nie oceniam, bo to każdego sprawa

- Pięciu chłopców.
- Jak mają na imię?
- Józef.
- Wszyscy?
- Tak.
- Jak pani na nich woła?
- To wołam po nazwisku.
Oj Ty, ja teraz uciekam już naprawdę bo chcę zmierzyć temp o 5 więc nie wiele mi czasu zostało żeby była wiarygodna
Dobranoc

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-09-21, 06:41   #3851
krusia83
Raczkowanie

Dzień dobry

zaraz będę Was nadrabiać tylko chciałam się podzielić swoimi obserwacjami. Dziewczyny albo sobie coś wkręciłam albo nam się udało

Od wczoraj mam cały czas podwyższoną temperaturę - lekko powyżej 37 stopni a przeziębiona raczej nie jestem. Do tego w ostatnich dniach mam duuużo kremowego śluzu - wydaje mi się, że więcej niż zwykle no i dziś rano jak mierzyłam tempkę to zauważyłam lekkie plamienie na brązowo - czy to może być implantacja? No i też od wczoraj jakaś dziwnie wzdęta chodzę cały czas. Cycki mnie nie bolą w ogóle za to... Acha no i od czasu do czasu jakieś takie lekkie bóle w podbrzuszu mam.
Stary 2013-09-21, 06:57   #3852
Juliette25
Zakorzenienie

Dzień dobry

Spałam cały dzień wczoraj no i całą noc, aż głowa boli od tak długiego leniuchowania

krusia - oby się udało . Objawy o których piszesz mogą świadczyć o ciąży, też miałam dużo śluzu kremowego, aż wyciekał No i ból w podbrzuszu od owulacji i kłucie jajników. Piersi zaczęły boleć parę dni po - wtedy stały się bardzo wrażliwe na dotyk i sutki szczypały i piekły na przemian. Wspieram Cię i mam nadzieję, że to to

vioris - dobre to się uśmiałam z rana

Edytowane przez Juliette25
Czas edycji: 2013-09-21 o 06:58
Juliette25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 07:17   #3853
fifi88osw
Raczkowanie

Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Witam

U mnie dzis tempka zanotowała spadek do poziomu tej z przedwczoraj..... brzucho dzis troszke więcej boli. Zobaczymy jak to dalej pojdzie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

1cs
fifi88osw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 07:28   #3854
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez krusia83 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

zaraz będę Was nadrabiać tylko chciałam się podzielić swoimi obserwacjami. Dziewczyny albo sobie coś wkręciłam albo nam się udało

Od wczoraj mam cały czas podwyższoną temperaturę - lekko powyżej 37 stopni a przeziębiona raczej nie jestem. Do tego w ostatnich dniach mam duuużo kremowego śluzu - wydaje mi się, że więcej niż zwykle no i dziś rano jak mierzyłam tempkę to zauważyłam lekkie plamienie na brązowo - czy to może być implantacja? No i też od wczoraj jakaś dziwnie wzdęta chodzę cały czas. Cycki mnie nie bolą w ogóle za to... Acha no i od czasu do czasu jakieś takie lekkie bóle w podbrzuszu mam.
Ale byłoby super. Trzymam kciuki, zeby to była ciąża.

Juliette, ale masz fazę na sen.

Mąż poszedł do pracy, a ja wracam do łóżka.

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

Chyba @ przyjdzie wcześniej. Właśnie miałam jakiś brązowawy śluz i kłuje mnie w dole, jakby w macicy.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 07:43   #3855
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość

Juliette, ale masz fazę na sen.
To prawda, mogę spać non stop - maluch wyciąga ze mnie całą energię. Śpię całą noc, pójdę do pracy na 5 h i wracam padnięta, przed obiadem śpię, potem obiad a następnie poobiednia drzemka bo mnie ścina i głowa mi opada normalnie No i budzę się wieczorami, zazwyczaj późnymi, wykąpię się i sru znów do łóżka i tak co dzień
Stary 2013-09-21, 08:03   #3856
201606201204
Konto usunięte

Ja tak miałam ostatnie 3 dni w pracy ok. 12-15. Oczy same mi sie zamykaly.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 08:05   #3857
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
A zrobiłaś cofnij?
nie faktycznie nie pomyślałam.... miałam jakiś ciężki dzień na myślenie :P
Cytat:
hej dziewczyny u mnie coraz gorzej ciągle klotnie z tż.. o dziecko..
mam infekcję co chwilę i nie zawsze mam ochotę na coś wiecej.. ale on tego nie rozumie i zaraz foch..
on już tak bardzo chciałby być tatą ale niestety już tyle czasu nie wychodzi.. zaraz będzie rok jak się staramy o dzidzi;(
bo może jak to facet wkręca sobie że to jego wina że nie możecie zaciążyć. Pewnie sobie wkręca że jest wybrakowany itd. Niektórzy tak mają a potem właśnie emocje szaleją i kłótnia gotowa.
Cytat:

- Pięciu chłopców.
- Jak mają na imię?
- Józef.
- Wszyscy?
- Tak.
- Jak pani na nich woła?
- To wołam po nazwisku.
dobre dobre
Cytat:
Dzień dobry

może być jak najbardziej
Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
To prawda, mogę spać non stop - maluch wyciąga ze mnie całą energię. Śpię całą noc, pójdę do pracy na 5 h i wracam padnięta, przed obiadem śpię, potem obiad a następnie poobiednia drzemka bo mnie ścina i głowa mi opada normalnie No i budzę się wieczorami, zazwyczaj późnymi, wykąpię się i sru znów do łóżka i tak co dzień
ooooo ciekawe jak to będzie ze mną. Ja na razie nie mam kiedy bo ciągle pracuję. Ale jak przejdę na zwolnienie to ciekawe jak to będzie.

Zaraz wizyta. Całą noc mi się śniło że miałam mieć tą wizytę. Że czekam na lekarza. Próbuje się wcisną między pacjentki (bo nie było już numerków a do 10 szefo dał mi czas aby od tego lekarza wrócić). I takie tam głupoty.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 08:13   #3858
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

ooooo ciekawe jak to będzie ze mną. Ja na razie nie mam kiedy bo ciągle pracuję. Ale jak przejdę na zwolnienie to ciekawe jak to będzie.

Zaraz wizyta. Całą noc mi się śniło że miałam mieć tą wizytę. Że czekam na lekarza. Próbuje się wcisną między pacjentki (bo nie było już numerków a do 10 szefo dał mi czas aby od tego lekarza wrócić). I takie tam głupoty.
Daj znać po wizycie co tam u Ciebie.

Ja nie daję już rady, ciągle jestem zmęczona i nie życzę Ci tego. Mdłości całkowicie mi przeszły, a Tobie?
Stary 2013-09-21, 08:56   #3859
Carmenaa_88
Zakorzenienie

małż dziś wolne, mogę się nim nacieszyć tyle, że na razie to mi go synuś porwał do swojego pokoju i się bawią

dzisiaj mamy iść do znajomej, która też jest w ciąży. Ale to nie wiadomo. Na razie, póki nikt nie wie o mojej ciąży jesteśmy trochę ograniczeni towarzysko żeby się nikt nie zorientował. Bo jak wytłumaczę, że piwka się nie napiję, ani nie zapalę papierosa?

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Jestem palaczką i od momentu kiedy dowiedziałam się o ciąży, ani jednego papierosa nie zapaliłam i teraz powiedzcie mi proszę czy takie rzucenie z dnia na dzień jest dobre? Wiecie coś na ten temat ?
miałam ten problem w poprzedniej ciąży i w tej teraz również. Na razie się trzymam z niepaleniem, ale przekłada się to na podjadanie, a to z kolei na późniejszą wagę zobaczymy jak potem. Jestem palaczką i możecie mnie zjeść, ale jak kobieta pali w ciąży to jest jej decyzja, nic nam do tego, i jeśli będzie chciała palić to palić będzie, więc możemy sobie tylko pogadać, bo ona i tak zrobi swoje i takiej osobie się nie przegada. Mnie akurat razi jak kobieta z brzuszyskiem w ogóle się nie krępując idzie przez miasto z papierosem. No dobra chce palić i nie rzuci?nic więcej nie zrobię, okej, ale niech się tym chociaż nie afiszuje publicznie.
Kobiety, które podpalają (nie palą) w ciąży rozumiem, bo wiem co to za paskudny nałóg.

A teraz możecie mnie zjeść :brzyda l:

Cytat:
Jestem tylko na chwile

szkoda
Cytat:
W Biedronce są teraz Właśnie taki mi tż kupił. 35 zł a fajnie zrobiony, można dopasować idealnie pod każdym względem
A ja tak samo, przy stole nie siedzę bo marzną mi ręcę, stopy i nos

idę do biedronki dziś

Cytat:
Dzień dobry

no to trzymam żeby to było to

Cytat:
Napisane przez fifi88osw Pokaż wiadomość
Witam

U mnie dzis tempka zanotowała spadek do poziomu tej z przedwczoraj..... brzucho dzis troszke więcej boli. Zobaczymy jak to dalej pojdzie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
spójrz na mój wykres, u mnie też była góra dół, góra dół, albo prosta linia

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

a i Juliette, nie zacytowało mi, wierz mi wyśpij się teraz za wszystkich czasów bo potem Ci się do tego zatęskni poza tym ja w poprzedniej ciąży cierpiałam na bezsenność (do dzisiaj cierpię) i moje dziecko po porodzie było jak mini zombie, w ogóle nie spało znajome spały non stop- dzieci tylko mleko i spać, mleko i spać, pampers, mleko i spać

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 09:05   #3860
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
małż dziś wolne, mogę się nim nacieszyć tyle, że na razie to mi go synuś porwał do swojego pokoju i się bawią

dzisiaj mamy iść do znajomej, która też jest w ciąży. Ale to nie wiadomo. Na razie, póki nikt nie wie o mojej ciąży jesteśmy trochę ograniczeni towarzysko żeby się nikt nie zorientował. Bo jak wytłumaczę, że piwka się nie napiję, ani nie zapalę papierosa?

miałam ten problem w poprzedniej ciąży i w tej teraz również. Na razie się trzymam z niepaleniem, ale przekłada się to na podjadanie, a to z kolei na późniejszą wagę zobaczymy jak potem. Jestem palaczką i możecie mnie zjeść, ale jak kobieta pali w ciąży to jest jej decyzja, nic nam do tego, i jeśli będzie chciała palić to palić będzie, więc możemy sobie tylko pogadać, bo ona i tak zrobi swoje i takiej osobie się nie przegada. Mnie akurat razi jak kobieta z brzuszyskiem w ogóle się nie krępując idzie przez miasto z papierosem. No dobra chce palić i nie rzuci?nic więcej nie zrobię, okej, ale niech się tym chociaż nie afiszuje publicznie.
Kobiety, które podpalają (nie palą) w ciąży rozumiem, bo wiem co to za paskudny nałóg.

A teraz możecie mnie zjeść :brzyda l:

szkoda

idę do biedronki dziś

no to trzymam żeby to było to

spójrz na mój wykres, u mnie też była góra dół, góra dół, albo prosta linia

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

a i Juliette, nie zacytowało mi, wierz mi wyśpij się teraz za wszystkich czasów bo potem Ci się do tego zatęskni poza tym ja w poprzedniej ciąży cierpiałam na bezsenność (do dzisiaj cierpię) i moje dziecko po porodzie było jak mini zombie, w ogóle nie spało znajome spały non stop- dzieci tylko mleko i spać, mleko i spać, pampers, mleko i spać
Już myślałam, że o mnie nie pomyślisz i mnie nie zacytujesz

Tak, mam zamiar właśnie spać ile wlezie... przynajmniej teraz mogę to robić. Potem wszystko będzie się kręciło wokół dziecia

Patrzyłam właśnie na allegro naklejki do pokoju dzicięcego, fajna sprawa.
Stary 2013-09-21, 09:09   #3861
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie, która z dziewczyn mówiła, że w najbliższym czasie będzie sobie robić keratynowe prostowanie włosów? nie Ty vioris czasem? bo małż chce mi w zafundować kosmetyczkę albo fryzjera i tak myślałam o keratynowym, ale odżywianiu bo w sumie szkoda tego prostowania na zimę. masz jakiś sprawdzony salon do tego typu zabiegów?
To ja pisałam Dalej nas mylisz ?

Ja mam znalezione salon zaufany, ale tu w moich okolicach, więc ci to chyba niewiele da Moja mama sobie tak prostowała włosy ale w sumie ich nie macałam, więc nie wiem czy są bardziej odżywione, ale na pewno proste się trzymają Ja chcę sobie na urodziny zafundować taki prezent A drogie to Za moje włosy pięć stów

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
ja to jednak mam pamięć

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Sukces

Łyknęłam 2 tabletki wiesiołka, zrobiłam dwa skalpele pod rząd (ledwo żyje) i coś się ruszyło Zaznaczyłam pierwszy dzień nowego cyklu Mam nadzieję, że to nie jest chwilowe i zaraz się rozkręci
Brawo Oby ten cykl był pomyślniejszy dla was

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 09:12   #3862
Luzia
Zakorzenienie

Helou

Zaraz do pracy na 11h..

Dzisiaj z rana zalał mnie rozciągliwy śluz i to bez wiesiołka! po wiesiołku miałam ciągle mokro, a żeby znaleźć rozciągliwy to musiałam poszukać wewnątrz. A dzisiaj sam z siebie był na zewnątrz. Także ja już za wiesiołek podziękuje
Od razu zaliczyliśmy z Tżtem serduszkowanie

Nareszcie coś się dzieje, bo już nuuudno było.

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 09:26   #3863
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
Już myślałam, że o mnie nie pomyślisz i mnie nie zacytujesz

Tak, mam zamiar właśnie spać ile wlezie... przynajmniej teraz mogę to robić. Potem wszystko będzie się kręciło wokół dziecia

Patrzyłam właśnie na allegro naklejki do pokoju dzicięcego, fajna sprawa.
a tu takie zaskoczenie patrz

dokładnie śpij, a niech Ci ktoś coś tylko powie

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
To ja pisałam Dalej nas mylisz ?

Ja mam znalezione salon zaufany, ale tu w moich okolicach, więc ci to chyba niewiele da Moja mama sobie tak prostowała włosy ale w sumie ich nie macałam, więc nie wiem czy są bardziej odżywione, ale na pewno proste się trzymają Ja chcę sobie na urodziny zafundować taki prezent A drogie to Za moje włosy pięć stów
no właśnie już Was nie mylę dawno, nie wiem czemu wydawało mi się, że to vioris pisała
5 stów? no tyle nie bym nie dała, a małż to nawet tyle nie ma No może kiedyś sobie fundnę po porodzie w nagrodę
A jak długie masz włosy? bo ja mam za łopatkę, gdzieś około 60cm chyba

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Helou

Zaraz do pracy na 11h..

Dzisiaj z rana zalał mnie rozciągliwy śluz i to bez wiesiołka! po wiesiołku miałam ciągle mokro, a żeby znaleźć rozciągliwy to musiałam poszukać wewnątrz. A dzisiaj sam z siebie był na zewnątrz. Także ja już za wiesiołek podziękuje

no to jedziesz z tym koksem i no i of kors w stronę Twojej owulki

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-09-21, 09:33   #3864
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Helou

Zaraz do pracy na 11h..

No to super Trzymam kciuki i wysyłam fluidy!

Cytat:
no właśnie już Was nie mylę dawno, nie wiem czemu wydawało mi się, że to vioris pisała
5 stów? no tyle nie bym nie dała, a małż to nawet tyle nie ma No może kiedyś sobie fundnę po porodzie w nagrodę
A jak długie masz włosy? bo ja mam za łopatkę, gdzieś około 60cm chyba
Ja mam teraz trochę dłuższe niż do ramion, ale grube i mocno kręcone Nie wiem ile to cm Ja zawsze marzyłam o prostych, mój mąż też mnie w takich lubi więc jak ma się trzymać pół roku to chętnie sobie zrobię

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-09-21, 09:39   #3865
Leine
Zakorzenienie

Cześć.

Pamięta mnie tu ktoś jeszcze?
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 09:41   #3866
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Cześć.

Pamięta mnie tu ktoś jeszcze?

Witaj Opowiedz coś o sobie, ile masz lat, jak długo się staracie

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-09-21, 09:45   #3867
Leine
Zakorzenienie

Cytat:

Jestem Mieczysława, mieszkam w Laskach, mam 48 lat i staram się o 13 dziecko- taką chciałabym mieć parszywą 13stkę

Przyjmiecie mnie do swego grona? Wcześniej tylko podczytywałam
Stary 2013-09-21, 09:49   #3868
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
No to super Trzymam kciuki i wysyłam fluidy!

Ja mam teraz trochę dłuższe niż do ramion, ale grube i mocno kręcone Nie wiem ile to cm Ja zawsze marzyłam o prostych, mój mąż też mnie w takich lubi więc jak ma się trzymać pół roku to chętnie sobie zrobię
no to pewnie jak idzie i to czemu by nie skorzystać z takiej zmiany ja znowu zawsze chciałam mieć kręcone

Cytat:

rozmiar stopy i kiedy straciła dziewictwo ?

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Jestem Mieczysława, mieszkam w Laskach, mam 48 lat i staram się o 13 dziecko- taką chciałabym mieć parszywą 13stkę

Przyjmiecie mnie do swego grona? Wcześniej tylko podczytywałam
a ma pani hemoroidy po tylu porodach?

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-09-21, 09:53   #3869
Leine
Zakorzenienie

Nadrobiłam

Dojechaliśmy o 3 w nocy Temperaturę zmierzyłam owszem... po 1h snu i gdybym jej nie anulowała (a nie była jakaś pokaźna) to by mi termin owu zmieniło z 20 na 22 i się podłamałam, bo wtedy nie było serduszka... i teraz się stresuję bo wiem, że coś takiego mogłoby być... mam lekkiego dołka

Zapomniałam kwasu foliowego, oraz testu ciążowego, super

debraM
haha teraz ledwo co się ruszasz ważne, że @ wypchnęłaś na światło dzienne

Isabelle za test
Cytat:
Jestem tylko na chwile

maciejka

Przykro mi bardzo
Cytat:
Jeszcze Mnie opryszczka dopadła... Jakby mało było i jak tu całować się z mężem
no cóż... ja słyszałam legendę: "jakie usteczka, taka cipeczka" więc mąż ma wybór
Stary 2013-09-21, 09:56   #3870
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Oj szkoda, miałaś chyba niedługo testować. Ja sobie obiecałam, że w razie W nie testuję przed ostatnim możliwym dniem spodziewanej @, a wolę nawet z 2 dni po. Wtedy mnie boli. Trzymam kciuki za następny cykl.

A Wy trzymacie laptopa na brzuchu lub kolanach w łóżku?
Bo ja nagminnie na brzuchu i boję się, że to jest szkodliwe przy staraniach i w ciąży?
miałam jutro testować No szkoda, szkoda

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Kamel tu masz ten termometr taniej http://sklep.iner.pl/product.php?id_product=26

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Jakoś rano byłaś bardziej optymistyczna

W sumie teraz też jestem optymistyczna ale nie spodziewałam się tak krótkiego cyklu No ale jak moja Sis dostała @ to ja tez musiałam Zresztą wcześniejsza @ spóźniła się o 3 dni więc samo się wyregulowało

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

przy Twoich krótkich cyklach, to owulkę będziemy miały mniej więcej razem
Cytat:

szkoda
Następny cykl będzie lepszy

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości