Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł?
Trzy miesiące prawie mam, już niedługo w kość Wam dam! VII-VIII cz. 2 2 16,67%
Skok nawiedza moje dziecie niech idzie precz na swoje śmiecie! VII-VIII cz. 2 1 8,33%
Czas to śmiechów i gugania, a wnet diety rozszerzania. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013. 6 50,00%
Nasze dzieci to istne aniołki! Tylko gdyby nie te skoki, nocne wstawanie i kolki VII-VIII cz.2 3 25,00%
Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-20, 23:24   #3481
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
misiaczka za pępuszka i zdrówka dla Ciebie!
malaczarnakejt jak się dzisiaj czujesz?
kubus puchatek za awans na niemowlaka
Oliath
za 3 miesiące i dla mamusi za powera
Sam kolejne przeboje z teściówką uśmiałam się z fragmentu o zębach
Już temp spadła. No ale mam zastoje, których nie mogę laktatorem ściągnąć... Był już gorący prysznic, macie jakieś sposoby?

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Rocky- oby zabki zelzaly troche i daly Laurce spokoj..

Ja juz powoli sie wybieram do spania, bo na 8 basen. Bede musiala Hane obudzić, bo ona spi tak do 7.30

W ogole jak tak sobie z nia gadam i patrze na nia to normalnie milosc do niej i szczescie, ze ja mam mnie az rozsadzaja i troche martwi mnie, ze te czasy miną. .te pierwsze usmiechy, bezbronnosc..dzis sobie pomyślałam, ze chyba co jakiś czas bede pisac listy do Hani, w których opisze swoje uczucia i jej zachowania zapakuje gdzies i jak będzie wieksza to sobie poczyta (albo i nie) :p

Dziewczyny po cc- bola was kregoslupy??

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

mnie kręgosłup już nie boli.

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
246zl jedna dawka

Ja rumianek pije codziennie

W warszawce 330 zł

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 23:32   #3482
taribari
Zadomowienie

Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Ptyś dziś nie mógł zasnąć a potem budził się co 15 minut. Jak nie on. Jestem padnięta. Od 5 nie śpie a na dodatek zafundowałam sobie dzikie tańce w ramach spalania kalorii. Może się naoglądał tych moich wygibasów i przez to ma jakieś koszmary ? No nic...zobaczymy czy da pospać. Dobranoc!

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

taribari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 23:44   #3483
dzoan
Zakorzenienie

Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

malaczarna a robiłaś sobie też masaż przy prysznicu? żeby pomóc udrożnić kanaliki?

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

malaczarna niech mąż zrobi Ci masaż karku dla rozluźnienia.. może stresik też źle działa.. przeczytałam jeszcze, żeby zrobić pranie ręczne.. weź złap cokolwiek i pougniataj w wodzie.. może rzeczywiście pierś puści

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

i jeszcze termofor możesz przyłożyć..

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 23:45   #3484
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Cytat:
malaczarna a robiłaś sobie też masaż przy prysznicu? żeby pomóc udrożnić kanaliki?

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

malaczarna niech mąż zrobi Ci masaż karku dla rozluźnienia.. może stresik też źle działa.. przeczytałam jeszcze, żeby zrobić pranie ręczne.. weź złap cokolwiek i pougniataj w wodzie.. może rzeczywiście pierś puści
Robiłam masaż. Pranie ręczne nieświadomie też
Ale faktycznie może rozgrzeje mięśnie piersiowe

Filipiśko

Stary 2013-09-20, 23:50   #3485
dzoan
Zakorzenienie

znalazłam jeszcze coś takiego: "ja z doświadczenia dodam jeszcze: przystawiać dziecko tak aby jego broda była skierowana w kierunku zastoju (ja kładę córcię na przewijaku odwrotnie czyli głową w moją stronę w tzw pozycji 69), wcześniej ogrzewam pierś małym termoforem i trochę masuję"

tylko do tego musiałabyś obudzić Fi

Stary 2013-09-20, 23:52   #3486
Agrafka86
Wtajemniczenie

Dzoan mi w aptece powiedział sprzedawca, żeby uważać, bo dziecko może bać się dźwięku odkurzacza. Ale mój śpi jak odkurzam także luz. Podlaczasz go do rury odkurzacza. Także wymogów nie ma.

Baloniku brawo za tydzień

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 23:59   #3487
dzoan
Zakorzenienie

Agrafka mój raczej odkurzacza się nie boi.. martwiłabym się bardziej o odczucie wysysania mu czegoś z noska.. nie lubi jak mu się w kinolku grzebie .. no chyba że ma dobry humor, to da przez chwilę pogmerać
a drogi ten Katarek?

Idę spać.. jak wlezę do łóżka Mały na bank się obudzi i udrożni mi cycka, bo lada chwila będę mogła nim zabić

malaczarna
mam nadzieję, że pozbędziesz się zastoju.. spróbuj się zrelaksować.. niech mąż Ci pomoże wtedy na pewno łatwiej pójdzie

Dobranoc i spokojnej nocy

Stary 2013-09-21, 00:15   #3488
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Małaczarna - hardkorowy sposób z czasów mojej mamy - rozgrzać pierś spirytusem. Ja raz tak zrobiłam, kąpiel, gruba warstwa kremu, spirytus na waciku, kawałek jakiejś folii, ściąganko, zimna kapusta - w 2 dni uporałam się z początkiem zapalenia, a pierś tak bolała, że nie umiałam podnieść ręki.

Kurde moje dziecko śpi od 20, na brzuszku, chwilę przysnęłam z nim, ale potem wstałam, odciągnęłam, obejrzałam Na dobre i na złe, mógłby się obudzić, poszlibyśmy normalnie spać na dłużej...

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 00:19   #3489
SaturninK
Przyczajenie

Widocznie zeżarły ją wyrzuty sumienia jak można okłamywać koleżanki z jednego forum :/ To smutne.
SaturninK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 01:38   #3490
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Wstał, poplakal, nakarmion, zasypia

---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ----------

Ed. Nie zasypia, uśmiecha sie do motylka na karuzelce. Mam nadzieję, ze po dokladce usnie.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 01:53   #3491
mela1234
Zakorzenienie

Witam przy pierwszym nocnym wymuszonym karmieniu. No taka już twardą miałam lewą pierś że dziecko z lozeczka wyciagnelam i jedz mała. No pojadła 10 min i śpi, a jeszcze mogłaby pojesc.
Idę dalej spać.

mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 03:11   #3492
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość

A tu moja pociecha
taaaaaaa daaammmmmm

Cytat:
Napisane przez luksia Pokaż wiadomość
uwaga uwaga po raz pierwszy upublicznię zdjęcie mojej pierworodnej córki jest to dla mnie wielka chwila dlatego proszę o wyrozumiałość

a oto i Zuzanna tadaaaaam

chciałam uchwycić jak się śmieje ale jak zobaczyła aparat to po śmianiu
Jaki śliczny muchomorek

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość

Tak dla ścisłości to jest Aleks i chyba mamusia nie byłaby zbyt szczęśliwa gdyby zaczął w przyszłości łamać męskie serca

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
I brat Aleksa
Następny śliczny kudlacz

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
Hejka,
podczytuje, ale nie mam czasu się udzielać. Przygotowania do jutrzejszych chrzcin trwają,a jeszcze tyle rzeczy do zrobienia
Mam nadzieję, że mała w kościele nie da koncertu

Miłej zabawy na Chrzcinach

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

p.s. Nie spałam od 36 h..no może nad ranem z 40 minut...

A ja narzekam, ze śpię po 4-5h na raty

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Adaś ma poważna wadę serca- dlatego nie przybiera na wadze.
Zwatpilam w istnienie Boga.
Odezwę sie jak trochę emocje opadna i ogarne ten cały koszmar.

Przykro mi Cynamonku.
Przytulamy Was mocno

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42913313]

Artek od paru dni odstawia straszne jazdy przy jedzeniu. Zje np 30 albo 50, przerywa i zaczyna ryczec, aż robi sie purpurowy. Muszę go uspokajac i często resztę dopija, jak ja go lulam na stojąco. Ktoś ma pomysł, o co mu chodzi? Chce potem pić, bo dopija te resztę, ale skąd ten płacz w przerwie? Odbijam go oczywiście, a mleko ma dobra temperaturę.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Moze uszko mu boli lub ma cos z gardziolkiem. Ja bym rozebrala dziecko i ogladnela cialko. Moze cos go uwiera,metka jakas cos.

Ja nie poszłam do gina rano. Mały mi nie dał. Spalam na raty masakra ze mną sie działa. Nie miałabym nawet jak sie wyszykowac. Moze na środę sie zapisze.
W ogóle do doopy dzis dzien. Spać mi sie chce. Mieliśmy z Tz iść na spacer ,ale nie poszliśmy bo złapalam dola z powodu mojego wyglądu.
Nie moge na tego flaka patrzeć
Normalnie az mnie trzacha. Musze wymienić garderobę bo niestety co z tego,ze sie żadne w spodnie sprzed ciazy jak mnie cisną w brzuch i usiąść juz nie dam rady, a ta falda skory wisi mi na kapie
Tz sie usral i zaczal lazic za mną i mnie przekonywać, ze jestem taka piękna i ze przecież dziecko urodziłam i ze po CC jestem. I gadal nawet wczoraj , ze jest lepsze moje ciało bo jest miekciejsze, a nie takie ubite
Chyba kurna zwiotczale, a nie miekciejsze. Chyba moj Tz do okulisty musi sie przejść
Do tego nie moge patrzeć na moje włosy,które sa takie suche , ze masakra. Kolor mi sie zmyl i wyglądają jak sraczka. Tęsknię za moim blondem,ale jak zaczne teraz schodzić do blondu to w ogóle mi sie polamia i bede chyba lysa.
Kurde jakim kolorem machnąć zeby nie był rudy odcień? Czym zabić te rudosc bo mnie szlak trafi i sie na węgiel kamienny walne

W ogóle przyjdzie oszalec. Wczoraj były takie tropiki, ze mało nie padlam z gorąca dzis do pol dnia tez, a teraz jest juz tak zimno, ze trzeba bluzę zakładać

Ide dalej nadrabiac.

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 03:13   #3493
Anulka_p
Zakorzenienie

Witam przy drugim karmienia: -)

09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 03:38   #3494
ita83
Wtajemniczenie

no i znow karmimy tzn juz po karmieniu ze sprzentem grajacym przy cycku
a moje nieobliczalne dziecko o 20 zjadl 180 ml - myslicie ze az do teraz spalo - gdzie o 23 juz bylo eeeeeee czylo mamo ja jestem glodny wytrabil 110 ml i laskawie dopero teraz l
Stary 2013-09-21, 03:41   #3495
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Witam z pierwszego karmienia. Znowu mieliśmy aktywny dzień, spacer 1,5 z czego większość Igi przespał (!) i była też moja mama z chrzestnym i ciocia pol dnia. Tak się ucieszyłam bo chrzestnego od ślubu nie widziałam czyli dwa lata prawie,a dość blisko jesteśmy. Galganek grzeczny tyle czasu aktywny był ze jak padł po 18tej to przegapił kąpiel i po 21 karmienie i spać dalej poszedł.

Misiaczka:wspolczuje 8mek! Mnie ostatnio jedna masakrycznie bolała kilka dni do tego migdał i słabo było...a Mai nie zarazisz,chociaż Ty butla karmisz chyba no nie?

taribani: rozwalił mnie Twój Chopin grający nóżkami

Samanta: maz tak jak twój też jak mały zaplacze to juz jakby krzywda mu się działa..ale wodze ze uczy się i przyzwyczaja..chociaz i tak rozczula mnie jak mówi przy wieczornym zasypianiu ze Igi taki smutny i samotny w łóżeczku i robi taka sama podkowke jak dziec. Kocham go normalnie strasznie!

Magolinka: za pakowanie i przeprowadzkę! Fajnie ze będziecie się urządzać - strasznie fajne uczucie

Sammi: miało być ze 3mam kciuki żeby się wszystko z małym uregulowalo)

Tweed: dość szybko kladlam do lezaczka ale mam rozkładany na płasko,dopiero kilka dni temu ustawilam pod lekkim skosem ale Igi ma 10tyg.

10stron jeszcze wg aplikacji mi zostało do doczytania,ale to przy następnym podejściu bo mały przyznał i ja też lece spać dalej

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 04:11   #3496
jakierka
Zadomowienie

Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Witam sie po dluzszej przerwie

Jakos nie mialam weny na wizaz, do tego mamy goscia - przyjechala w odwiedziny moja ciocia z Polski. W przyszlym tygodniu moja mama obchodzi 50te urodziny i to tez zajmuje nasze mysli
Edziu wczoraj skonczyl miesiac (Arrabiata i Kubusiowa, usciski dla Waszych Maluszkow )

Cynamonowa, tak mi przykro!! :/ Co za matoly z tych lekarzy, ze tego nie wykryli wczesniej i Adas biedny sie nacierpial! Trzymam aby wada nie okazala sie grozna

Kejt, aby zastoj minal

Karolajn, fajnie, ze juz na basen sie wybieracie Mnie kregoslup boli i zacczelo sie po porodzie, a rodzilam naturalnie.

Witamy nowa mame, Luksja

My po karmieniu, ide odciagne nieco mleczka, jutro wyruszamy na miasto i wole moec cos w butli na wszelki wypadek.

Stary 2013-09-21, 04:20   #3497
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
Perse a może to zęby? Mój mi tak kiedyś zapłakał po 2 łykach to zamarłam, bo myślałam że się poparzył. Sprawdziłam temp.i była ok wiec nie wiem o co chodziło. W trakcie jedzenia tak robi jak przysypia i pewnie mu się śni pobieranie krwi

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
dostałam @ chyba, przeciez odciagam pokarm, 3 razy dziennie, ale jest ok 800ml na dzien
Perse czy Ty tez juz sotalas?
Tez dostałam ,ale na 1dzien jakieś lekkie plemienia

Mam nadzieje, ze nie dostanę juz bo sie wsciekne

Mam ok. 3litrow mleka w zamrazarce z czasów kiedy miałam nawal i musiałam odciagac jak szalona. Mały miał wtedy tydzień dwa. I nie wiem? Czy jest sens trzymać takie mleko czy wyrzucić??? Bo mowilyscie, ze mleko zmienia swoj skład i te moze juz nie byc wartościowe czy cos takiego

Stary 2013-09-21, 04:26   #3498
lachryma
Zakorzenienie

Witam na pierwszym karmieniu

Stary 2013-09-21, 04:28   #3499
Samantha7
Zakorzenienie

W ogóle to jakoś nie jestem przekonana do tych aspiratorow. U nas takiego katarka nie widziałam,ale sa takie co sie ustami ciągnie.
Wyglada to jakby sie chciało mozg wyssac. Sorry,ale tak mi sie kojarzy

Póki co używam gruszki i walczę z synem i potem patyczkiem do uszu wyciągam kozuchy klamczuchy. Tego saline tez nie uzylam bo Tz użył na sobie i musze nowe kupić.

A inhalator uwielbiam. Pamietam jak ciotki mały na leżaco wlasnie miał te inhalacje i odlatywal. Smialismy sie , ze to mały cpunek. Robił takie oczy jakby miał odlot

Stary 2013-09-21, 06:26   #3500
Agrafka86
Wtajemniczenie

Dzoan mój jak mu coś przy nosie robiłam to płakał, a przy tym katarku jest tak szybko, że nawet nie kweknie My placilismy 60zl.

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 06:39   #3501
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Cytat:
znalazłam jeszcze coś takiego: "ja z doświadczenia dodam jeszcze: przystawiać dziecko tak aby jego broda była skierowana w kierunku zastoju (ja kładę córcię na przewijaku odwrotnie czyli głową w moją stronę w tzw pozycji 69), wcześniej ogrzewam pierś małym termoforem i trochę masuję"

tylko do tego musiałabyś obudzić Fi
Tylko ja Fi nie przystawie, bo od ssania mam zapalenie, nie od
zastoju.

Z mężem się nie zrelaksowalam, bo pracował przed kompem, poza tym teściowa za ścianą :P

No i witam się przy pierwszym karmieniu

Mamy karmiace mm, ile kup robią maluchy? U mnie do tej pory kupa była przy każdym karmieniu, a teraz nic. Aż przyjemnie się pampera zmieniało

Filipiśko

Edytowane przez malaczarnakejt
Czas edycji: 2013-09-21 o 06:43
Stary 2013-09-21, 06:45   #3502
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Kaolajn: daj znać jaj Hani basen się podobał

Cynamonkowa:bardzo mocno przytulam ciebie u Adasia!!

Jakierka: też mnie kręgosłup bolał dość długo po porodzie.mysle ze musi się przestawić na inny środek ciezkosci

Agrafka: najlepsze dla synka!my inhalator od 1,5mies uzywamy i Igi bardzo lubi my mamy Philips respironics Elite na all kupowałam, ma maseczkę dla dziecka i dorosłego. Koleżanka ni poleciła i jestem B.zadowolona.

Kathe: na basen id 3mies a gatki można kupić min w biedrze

Skylie: najlepszego dla malucha!

Kocuur: wspolczuje skoku,a maz jakoś odciążyć cię trochę nie może zebys podpala?

Arabiatta: powinas skierowanie od pediatry dostać.

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 06:58   #3503
karolajn1987
Wtajemniczenie

Dzień dobry!
Ja właśnie musze moje biedne, nieprzytomne dziecko na basen obudzic

Stary 2013-09-21, 07:05   #3504
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Re: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Jakierka u mnie tez pojawił sie ból kręgosłupa po porodzie. Ale u mnie to po znieczuleniu do cesarki.
Minęło po kilku tygodniach

---------- Dopisano o 06:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:01 ----------

Samanta ja mam fride do nosa, nie walczę z kozami, nie mecze sie patyczkami.
U mnie sie super sprawdza

---------- Dopisano o 06:05 ---------- Poprzedni post napisano o 06:03 ----------

Samanta mleko w zamrażarce moze być do pół roku i nie zmienia składu. Nic sie nie dzieje z nim.
Nie wyrzucaj.

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 07:24   #3505
Samantha7
Zakorzenienie

Dot.: Re: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
Jakierka u mnie tez pojawił sie ból kręgosłupa po porodzie. Ale u mnie to po znieczuleniu do cesarki.
Minęło po kilku tygodniach

---------- Dopisano o 06:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:01 ----------

Samanta ja mam fride do nosa, nie walczę z kozami, nie mecze sie patyczkami.
U mnie sie super sprawdza

---------- Dopisano o 06:05 ---------- Poprzedni post napisano o 06:03 ----------

Samanta mleko w zamrażarce moze być do pół roku i nie zmienia składu. Nic sie nie dzieje z nim.
Nie wyrzucaj.

Tak, ale mi chodzi o to czy to mleko jest odpowiednio tluste i rownie wartosciowe jak to, ktore mam teraz w cyckach?

Ja takie cos znalazlam http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00171...sbs_2?pi=SS115
Myslisz, ze dobre bedzie?

Stary 2013-09-21, 07:28   #3506
fiazo
Zakorzenienie

dzień dobry
kolejny dzień deszczkiedy to sie skonczy

wczoraj miałm mega wnerwa ale to opisze jak wrócę bo teraz zbieran sie do szkoły

nadrobie tylko co tam napisałyście

Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
Hej, ja tylko na szybko podczytuje i czekam na tżta bo sobie poszedł robić tatuaż z peselem młodej
fajny pomysł

Cytat:
Napisane przez luksia Pokaż wiadomość
uwaga uwaga po raz pierwszy upublicznię zdjęcie mojej pierworodnej córki jest to dla mnie wielka chwila dlatego proszę o wyrozumiałość

a oto i Zuzanna tadaaaaam

chciałam uchwycić jak się śmieje ale jak zobaczyła aparat to po śmianiu

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 07:37   #3507
d0tkaaa
Zakorzenienie

Witam przy kawce Zuzia wstala obudzila mnie myslalam ze jest glodna a ona chciala sobie pogugac bo jej sie nudzilo a teraz usypia hahah nagadala soe i kima

wogole wzielam ja rano do lozka i polozylam w jednym miejscu wiadomo a obudzilam sie a ona lezy po skosie z glowa pod moja glowa czyli jak lezala pionowo to lezy poziomo hahhaa...

wogole na tym z poprzedniej strony co ktos wklejal o skokach(nie popatrzylam kto przepraszam) jwst ze dzidzius 9-12powinien trzymac zabawki i pchac do buzi..a moja tego nie robi nie interesuja ja zabawki wsumie..mam sie martwic czy poczekac?

kejt a jak masujesz cycki?mi gin oatatnio pokazal zeby ucisnac tam gdzie ma sie zastoj i robic taka spiralke takie kolka nieodrywajac reki wiesz coraz wieksze najmniejsze na strodku zastoju jakby i coraz woelsze na cala piers a poNiej sciagac to mocno dosc reka w strone sutka...niewiwm czy dobrze opisalam czy rozumiesz:-P i fakt rozmasowal mi zastoj ktorwgo niw moglam sie pozbyc na wszystkie sposoby..

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 07:39   #3508
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
sliczna i jakie ma piekne wloski.

Rachunek zaplacony i nigdy wiecej takiego

A tu moja pociecha
taaaaaaa daaammmmmm

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
I brat Aleksa

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Do mnie przylazl :/
Juz dzisiaj jestem po melisce

Mozna kupic specjalne pieluchy na basen Dosyepne wszedzie tam gdzie sa zwylke pieluchy w sprzedazy

Gratki za wszystkie skonczone miesiace

Dzisoej moja maruda konczy 2 miesiace

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 07:52   #3509
d0tkaaa
Zakorzenienie

En co slychac?

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 08:03   #3510
lachryma
Zakorzenienie

Bry,

u nas mega mgła- piękna pogoda na chrzest

Kejt- u nas jest przynajmniej jedna kupka na dzień, a czasami dwie.

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości