|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł? | |||
| Trzy miesiące prawie mam, już niedługo w kość Wam dam! VII-VIII cz. 2 |
|
2 | 16,67% |
| Skok nawiedza moje dziecie niech idzie precz na swoje śmiecie! VII-VIII cz. 2 |
|
1 | 8,33% |
| Czas to śmiechów i gugania, a wnet diety rozszerzania. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013. |
|
6 | 50,00% |
| Nasze dzieci to istne aniołki! Tylko gdyby nie te skoki, nocne wstawanie i kolki VII-VIII cz.2 |
|
3 | 25,00% |
| Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Cytat:
![]() No i brawo dla dzielnego pacjenta ![]() Cytat:
![]() Ale fajniutka mała Małgosia
|
||
|
|
|
#3332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamy ten sam model kocyka z biedry, mogli by znów jakąś promocję dziecięcą zrobić |
|
|
|
|
#3333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Piter slodziak i taki duzy !
Nigdy nie odbieraj nikomu nadziei ! Może to jedyne co mu pozostało ! 12.06.2010![]() Edytowane przez eveewe Czas edycji: 2013-09-20 o 13:39 |
|
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
Mi jest zawsze smutno po szczepieniach Młodego, że mi nie dają takiej naklejki
|
#3335 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za uśmiech i za pępuszek![]() Cytat:
ale moja mama też tak mówi że dziecko powinno sobie popłakać tak jakby dla rozrywki to robiło ojej [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;42901216] Maly spi na tarasie, ja pije kawke ![]() My odpalilismy sezon kominkowy ubielbiam kominek!!!! [/QUOTE] zazdroszczę i kominka i tarasu Cytat:
Cytat:
|
|
#3336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zazdroszczę![]() Ej idę jutro szukać sukienki na chrzciny... potrzebuje taką z masakrycznie dużym dekoltem, co by potem łatwo cycka wyciągnąć... a wszystkie co mam są zabudowane pod samą szyję i zapinane na plecach ![]() Przecież nie będę się tam do goła rozbierać
|
|
#3337 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i matka zgadzam się ze wszystkim co napisałaś![]() Cytat:
![]() co do słoiczków to mam dużo mrożonych owoców więc będę coś tam robić na bieżąco ale myślę że nie obejdzie się bez kupowania z reszta po to jest żeby kupować a nie samemu się mordować ze wszystkim spadam z maleństwem na drugi spacer dzisiaj bo taka fajna pogoda że aż żal w domu kisnąć paaaa i gratki i dla wszystkich naszych jubilatów i jubilatek
|
|
#3338 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ty wariatko ![]() Cytat:
|
|
#3339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo przecież nie przyszło mi wcześniej do głowy że kupić coś wygodnego do karmienia tylko dopiero jak trzeba było cycka wyciągnąć to się skapłam i całą górę musiałam rozpiąć ale pierwszy raz jestem matka karmiącą no
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
witam
ja tylko przyszłam podziekować za komentarze do fotek poważnie Zuzia taka do mnie podobna??? wogole to ona na zdjeciach zupelnie inaczej wychodzi niż w rzeczywistości ![]() ale ciesze się, że jest do mnie podobna- wkońcu córeczka mamusi no i na tyle mam czas papa |
|
|
|
#3341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszukam jednak czegoś wydekoltowanego Młody najedzony jednak wybijemy na spacer ![]() Tylko cos zrobimy z zawartością majtek
|
|
#3342 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Dzisiaj Mały o godzinie 16:10 będzie miał 8 tyg
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3343 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3344 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mąż w pracy, Majula zjadla i śpi w łóżeczku. Wróciło moje kochane dziecko A co do wagi dzieci to trochę się zdziwiłam wczoraj. Maja w poniedziałek ważyła 460o a w czwartek 4640 czy to możliwe żeby tak malutko przybrała? Apetyt ma, je ładnie, rzadko ulewa...
|
|
|
#3345 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zjadlam zupe, bylam sie przejsc na spacerek, zjadlam dwa ciastka, zmeczylam sie tym wszystkim.. ![]() Poki co malego ubieram na dwor normalnie, wczesnie rano ma tylko kombinezon z misia, teraz np jest w bodziaku na to ma koszulke z dlugim rekawe, spodenki i skarpetki, przykryty kocykiem z polarku.. I wiekszosc ludzi jak nas widzi to sie pyta dlaczego maly nie ma czapki... I ze zimny chów stosuje.. Przeciez w gondoli jest cieplo i ńie wieje o co im chodzi??? |
|||
|
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty wiesz, coś w tym jest, mój mąż tak samo do mnie mówi jak się wściekam na niego!
|
|
#3348 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
fakt, w trasie było ciężko, ale i z tym sobie poradziliśmy ![]() Cytat:
piękna wagaCytat:
Cytat:
ale jakby rzeczywiście działało na ząbkowanie to byłby mój I ładny jest ![]() Zaliczyliśmy prawie 5 godzinny spacer z przerwą na jedzonko i na wymianę butów, bo mi się rozwaliły a były bardzo wygodne... Czekam na kolejne jedzonko i może jeszcze wybędziemy z chałupki. Cytat:
Cytat:
![]() A sukienka to może rozpinana z przodu i będziesz mogła ją mieć pod samą szyję
|
||||||||
|
|
|
#3349 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() my już po spacerku wiatr piździ więc długo nie byłyśmy
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
https://www.youtube.com/watch?v=kuIo...e_gdata_player
Tak Fi gada z karuzela Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Cytat:
![]() Mój się nie daje nagrywać, jak zobaczy aparat to milknie ale chyba zrobię tak jak Ty z odległości, bo na to nie wpadałam
|
|
|
|
|
#3352 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Weź pod uwagę to, że Lilo jest tak naprawdę młodsza o kilka tygodni Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mamy identyczną melodyjkę w miśku, który stoi przy przewijaku
Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-09-20 o 15:56 |
||||
|
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super gada - widac ze karuzelka mu sie podoba Moj gada wlasnie na lezaczku do zabawek taka macha nogami ze sam sie buja
|
|
#3354 |
|
Zadomowienie
|
Hej, ja tylko na szybko podczytuje i czekam na tżta bo sobie poszedł robić tatuaż z peselem młodej
![]()
|
#3355 | ||||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A my byliśmy na spacerku, zdążyliśmy przed deszczem ![]() nie chce zapeszać ale chyba nas Pan skok opuszcza |
||||
|
|
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w ogole moje dziecko dzisiaj sie obudzilo ok 9 w sumie jak sie obudzilam to on juz nie spal tylko lezal i sie gapil w sufit i machal nozkami dalam mu piciu i zasnal ok 11 i spal do 14, teraz spi od po 15 ja nie chce zapeszac, ale moje dziecko od samego poczatku jest naprawde bardzo kochane, pomimo tych wszystkich skokow, w nocy budzi sie tylko na jedzonko i spi dalej, nie placze, w ogole moze kilka razy mial w sowim zyciu mega silny placz, nie chce sie chwalic :P no ale boje sie, ze jak bysmy mieli w przyszlosci drugie dziecko to ono za to da nam w kosc ![]() w ogole ostatnio bylam u gin i dal mi recepte na cerazette chyba tak to sie pisze, na tabsy anty, ale przeczytalam wiele zlych opinii i chyba ich nie bede wykupowac... oczywiscie gin zapomnialam sie zapytac czy moge cwiczyc itp, pow ze bilzna ok i polecil mi jakas masc na blizny ze jej nie bedzie widac jeszcze nie wykupilam oczywscie, ale ostatnio zauwazylam ze z dwoch miejscach leci chyba troche ropa ;/Wiecie co ta pogoda na mnie zle dziala, tesknie nadal za brzuszkiem, chcialabym byc jak kangur, wlozyc Michasia do siebie czasem. odnoscie brzucha to ja nadal mam flak! w ogole jak go wcaigne to czuje miesnie, tez tak macie? jakby takie lekkie zakwasy |
|
|
|
|
#3358 |
|
Zadomowienie
|
uwaga uwaga po raz pierwszy upublicznię zdjęcie mojej pierworodnej córki jest to dla mnie wielka chwila dlatego proszę o wyrozumiałość
a oto i Zuzanna tadaaaaam ![]() chciałam uchwycić jak się śmieje ale jak zobaczyła aparat to po śmianiu
|
#3359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w ogole wczoraj co chwile sie krztusil, juz sie zastanawiamam co mu jest, ale pewnie tak jak piszesz to slina.w ogole to czy Wasze dzieci butelkoe na laktatorach pily duzo a teraz chca mniej? bo moj od miesiaca pije chyba 150 ml i teraz jakby mniej chcial pic, w ogole jak wypije tyle to odbije mu sie i za kilkanascie minut uleje troche, ma tak od kilku dni, wczesniej nigdy nie mial porblemow z ulewaniem a teraz tak, moze za duzo jednak tego mleczka> moze jest teraz bardziej tresciwe i dlatego mniej potrzebuje? |
|
|
|
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

jeszcze to musiało się przypaletac... Nie mam siły. Jutro do giną. Poproszę o kciuki

12.06.2010
Serio masakra normalnie zawsze ma taki oddech tragiczny 

Ty wariatko 

czy to możliwe żeby tak malutko przybrała? Apetyt ma, je ładnie, rzadko ulewa...