|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
---------- Dopisano o 03:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3092 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Hej, wpadam tylko pokazać tort
![]() Skończyłam go w nocy i nieskromnie ale jestem z siebie dumna Myślę, że Karince się spodoba Tylko prawie nic oprócz torta mi się nie mieści do lodówki
|
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Dziękuje Wam Kochane! Noc faktycznie troszkę lepszą. Spalam z 5godz!
Niuni chyba leki na noc pomogły ponieważ nie kasłała w nocy. Obudziła się tylko raz na jedzenie o 2.30 i pobudka o 6. Niestety wcześnie. Ale ja uwielbiam jak Lezymy wszyscy razem w łóżku i Blanka się popisuje przed tata Lady ja staram się jeść wtedy co Blanka,czyli co trzy godziny. Jak robię jej jedzenie to przygotowuje coś małego dla siebie i jak ja nakarmię to zostawiam chwilę dłużej w krzesełku i sama jem. Meneq to Yae staje a nie siedzi? Ale agentka! ![]() E_vel przepiękny tort !!! Napisz koniecznie reakcje Karinki. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zwykle - co schemat to co innego pisza :/ Cytat:
![]() evel, super tort Ci wyszedl!!! Karinka na pewno bedzie szczesliwa!!Wiedzialam, ze wczorajszy sen bez przerw do 4:30 to przypadek ![]() Dzis wszystko wrocilo do normy - 4 pobudki i wstajemy o 6:30
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-09-21 o 07:51 |
||
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3096 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nocka masakrejszyn. Nie dośc ze Amelka poszla spac o 22 to wstała o 1 i zaczeła się zabawa do ok 3. Ok 5 znowu pobudka, musialam dac tztowi robocze ciuchy .. Jestem wykonczona;]
|
|
|
#3097 |
|
Zadomowienie
|
Ależ wy pędzicie
Bartuś ostanio potrzebuje 100% uwagi, ciagle jeczy, chyba nam górne zęby idą. W nocy miał pare pobudek ale szybko wkładałam mu smoczek i było ok. Ostatnio ciągle śpi ze mną, mógłby w łóżeczku bo lubi ale ja tak Kocham mieć go przy sobie Co zakładacie dziecią na stopy albo macie zamiar zakładać jak wychodzi a jest już dość chłodno? może któras podrzucić jakiegos linka z allegro.
|
#3098 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Idę zobaczyć tort Karinki w przegladarce Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Hmmm, ja chyba nie mam co polecić, jeśli chodzi o seriale - wszystkie tytuły, które lubię, zostały już dawno wymienione... Sama nie mam co oglądać teraz.
Czekam na jakieś olśnienie serialowe.
|
|
|
|
#3100 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej,
ale mieliśmy cudny wieczór z TZ, wyjście nam dobrze zrobiło odwaliłam się jak ta lala,założyłam najwyższe szpile, piękny make up, fryura i fajne ciuchy, tego mi było trzeba bo ostatnio wszystko co zakłądam na siebie to zaraz mam obrzygane i ciągle mam na sobie marchewkę, kaszkę, zupkę![]() TZ adorował mnie cały wieczór, wróciliśmy przed pólnocą ale poszliśmy spać gruubo po 2 ![]() ech czuję,że żyję słuchajcie moja teścowa to zaklinaczka dzieci w normalnych okolicznościach moje dziecko budzi się wieczorem od 1-4 razy a jak ona zostaje to śpi jak zabity ![]() hehhe to Twoj lepszy, mój TZ tylko do pierwszej klasy ciągnął butle Cytat:
dodam,ze mama nie pracowala cale zycie i generalnie nic nie robi tylko lezy i pachnie Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3101 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- OMG< tort zjawiskowy ![]() Dziewczyny, u nas noc ok juz i cycuś jedzony :hura: uff. Wczoraj aż do kubka odciągalam ręcznie, w minutę pół kubka zapełnilam. Z pracy piszę, odrabiamy 14 października. I poproszę ![]() Para staruszków postanowiła przypomnieć sobie, jak to wygląda życie seksualne. Zabrali się do rzeczy, ON w pewnej chwili zaczyna stękać: oooouuuuuu... ONA pyta: kochanie, ty dochodzisz czy odchodzisz? |
||||||
|
|
|
#3102 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzień dobry ![]() pogoda piękna, Hania nie śpi od 7 a teraz na dywanie bunuje ![]() dzisiaj mój Tż przyjezdza ![]()
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq zupę ryżową, bo co?
Lenova masakra z tą lekarką ... E-vel jesteś artystką Dziewczyny
|
|
|
|
#3104 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w ogóle osłonki nie miałam Tylko kocyk jak już. Mam taki fajny nie za gruby polarowy kombinezon - pajacyk. W sam raz na taką pogodę. Co z tego ze 12 - 14 stopni jak wiatr łepetynę urywa. Ale nie wyobrażam sobie zimowego kombinezonu ubierać, co bym miała zimą ubierać? ![]() Młody już za duży na naszą wanienkę, a w tym ma tyle radochy że szok ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42918539] Lenova, i to pogrubione to sedno sprawy niestety. To, ze lekarka zachowala się karygodnie (!!!) to oczywiste, ale kochana ty musisz zęby czasem zacisnąć. Powiedz, co zrobisz gdy malą musialaby zastrzyki brać? Agu miala mając 2 lata, krzyk, wyrywanie się, placz a potem niecheć do lekarzy - ale co mialam zrobić, skoro chora bylą a antybiolem rzygala więc musialbyć zastrzyk? Trzeba troszkę się opancerzować... młody w kąpieli w torbie cudny ![]() [/QUOTE] Dziękujemy ![]() Lenova, po takiej akcji też bym lekarkę zmieniła, ale mam podobne zdanie jak Szaja Trzeba mieć grubą skórę, niestety, nie ochronimy naszych dzieci przed każdym bólem czy strachem ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
Rozrabiaka jakich mało ![]() Debrah Strasznie mi przykro, że mała nie umie nic jeść czy pić z butelki. Nie pisałaś chyba, tak jak Kija proponowałam Ci spróbować podać mleko łyżeczką, albo z kubeczka maleńkimi łyczkami. Próbowałaś tak? Czy może problemem jest w ogóle mleko mm. Mojej kuzynki syn za nic w świecie się tego nie napije. |
|||
|
|
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marsi,znaczy TZ stanął na wysokości zadania ![]() Deli strasznie współczuję nocy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3106 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
hope
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Evel! Masakra tort jest przepiękny! Chyba bym sie poryczala jakby mi ktoś zrobił taki bo to tyle serca widać wlozylas w jego zrobienie.... Zguby cudo! Ostatnio na FB widziałam rewelacyjny tort potem wam wkleje. Marsi zazdroszczę wieczoru Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Dziewyny nie ma mnie na watku bo zlaplismy w srode wirusa juz jest lepiej ale masakra byla teraz roumiem co to znaczy chore dziecko naszczescie goraczka minela nocki ciut lepsze bo tak to cala przeplkna i na rekach nawet cycus nie pomagal
Mam nadzieje ze to 3dniowka i juz po wszytkim ale wczoraj doszla wysypka na cialku i nie wiem czy nie po jednym z syropkow, dzis go nie podaje zobacsymy czy cos zejdzie i licze ze mnie tez puści juz bo wkibelku siedze non stop i wszytko mnie boli:sly: Buziaki dla waszych chorowitkow Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Brazowego nie mam, a bialego nie zamierzam dawac takze jeszcze poczekam
![]() Cytat:
Przestalam patrzec na te wszystkie schematy sponsorowane (Bobovita, Hipp, itp), bo tam dane warzywo/owoc w danym miesiacu jest zalezne od tego, co producent ma w ofercie :/ [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42918539]bo wierzę, że przypadkiem szłaś... ![]() [/QUOTE] Ciiiii, tak mialo to przed TZ wygladac ![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zeby wiedzieć co robi..żeby nię robił głupot![]() więc jajosławki dobrze,zaczipowane...oby Antonia2 z tego nie było ![]() W kazdym razie przypomniałam sobie wczoraj że tak już dawno sie nie całowaliśmy ...zapomnialam że tak umiem.. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kurna, Amelka spi, a ja zamiast się ogarnąc to leze z nią w łózku. Tzt od 5 rano na nogach, robi ogrodzenie;] później jadę na działkę z Amelką. Hope- Dadi rządzi! moja Amelka wyrywała tztowi wlosy spod pachy za to o 2 w nocy hahahaha Lenova- SZOK, dobra decyzja ze zmianą lekarza. Głupie babsko... Macie jakiś dobry przepis na karkówkę? nie wiem co by ciekawego z nią by zrobić, sos odpada ;p
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-09-21 o 10:13 |
||
|
|
|
#3113 |
|
Zadomowienie
|
Hejka laski. Witamy sie z mloda w ten jakże piękny i sloneczny dzionek
![]() Jestem u rodzicow z mloda, spalam u nich ... czytalam, ze wczoraj na tapecie byly relacje miedzy dziadkami i wnukami .. ja naprawde nie moge narzekac, moi rodzice sa na mala tak nakreceni, ze nigdy w zyciu nie sadzilam, ze tak bedzie ... najbardziej zwariowal moj tata, dla mnie oschly, surowy, mloda kocha najbardziej na swiecie i chyba z wzajemnoscia. smrodek sie najbardziej do niego rwie, raczki wyciaga, tuli i zasypia mu na klacie ... ojciec zamecza wszystkich jej fotami, mama mowila ze klienci w firmie zanim ich obsluzy to musza wszystkie nowe fotki zobaczyc ![]() ![]() i z taka duma mowi ze mloda kocha dziadka najbardziej ... rodzice codziennie sa jak mooga na 2-3 godz na zmiane .. wczoraj 1raz tata ja zabral autem (kurcze dziwnie sie czulam, mhyslalam, ze bedzie plakac czy cos, a ona wpatrzona w dziadka smiala sie, nawet na mnie nie spojrzala, jak zamykalam auto .. poitem dzwonilam jeszcze kilka razy zeby spytac jak tam, to w koncu uslyszalam ze mam nie truc i im przeszkadzam Co do tesciow ... temat dlugi, ja tez jestem nastawiona do nich negatywnie ... oni oboje pracuja, tesciowka od pon do sob od 6 do 18, wiec nie kaze jej przychodzic tak pozno, tesciu do 14 i on przychodzi zawsze w sr (od 3 tygodni
|
|
#3114 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Hej laski!
dzis moja zaba spala do 7.45 , wczoraj do 7.30, rozpiescza mnie normalnie ten moj babel ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() u nas jak poprosze to mama bez problemu zajelaby sie mlodym ale od powrotu do pracy mama siedzi z nim codziennie te kilka godz wiec mi troche glupio ja prosic zeby jeszcze zostala z nim popoludniu ale jak mus to mus, zostanie raczej bez problemu. co do wieczornych wyjsc to mlody jest na cycku wiec sprawa sama sie rozwiazuje a raczej przywiazuje ale ja narazie nie mam potrzeby ychodzenia na nocne balangi raczej. wole sie wyspac ![]() Cytat:
Cytat:
nadrabiam dalej... |
|||||
|
|
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ma być karkowna obiad? Wiesz jak ja robie na szybko..?kroje w plastry , nacieram przyprawami jakie mam, jakie lubie, kroje w plastry miecho, i cebule, w paski papryke no i obrane pieczarki tez w,plsterki.klade warstwowo (ile ci sie zmiesci na,dnie)2-3plastry karkowy na to kolejno pieczarki papryka, cebula, mieso znow i reszta i tak przekladam ile mam miesa. (ja,zawsze z kg mam jakies 7-8plastrow-nie,za grube, nie za cienkie kroje, 2 srednie cebule daje, 0,5kg pieczarek, 1papryka,czerwona). Jeśli czegoś nie masz-ja ostatnio zrobilam tylko z cebula-wszytsko zalewam woda i jak sie zagotuje to dusze na niewielkim ogniu ze 30 min(wtedy trzeba doprawic..dodaje soli pieprzu do smaku).polecam szybko i sprawnie ...aha tz uwielbia do tego kasze gryczaną i mizerie badz biała kapustę z marchewką jablkiem i majonezemPozdrawiamy ciocie..
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-09-21 o 10:18 |
|
|
|
|
#3116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko wiesz, ja ją dodałam do zupki a potem jeszcze troche przemiksowałam, że były grudki ale nie takie duże krupy ![]() Cytat:
|
|
#3117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale moge miec to zrobie, dziękuje;*Cytat:
|
|
|
#3118 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() przy odciaganiu nim cala sprawa trwa max pol minuty a nochalek czysciutki! a w trakcie i tak bedzie raczej plakac wiec moze nawet nie skapnie sie ze ten odkurzacz jest wlaczony. my odciagamy na najnizszej mocy i chodzi wtedy cichutko jak robicie pomidorowa dla maluchow? Cytat:
sprawdzila na siatce jej wage? pol kilo to wcale nie jest malo, najwazniejsze ze przybiera. mom zdaniem za duzo miesa ![]() moj je kaszki tylko bo butla jest bleee. ale my jeszcze na cycu wieczorkiem i cala nocka. |
|||
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaraz idę po szmateksach pochodzić i zostawiam Młodego TZtowi. Obiad mają, więc się nie pali
![]() Neti cudniście
|
|
|
|
#3120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-09-21 o 10:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

każdy dzieciak inaczej się rozwija, Dawid umie to, Amelki to czy to, Kubusie tamto 

Myślę, że Karince się spodoba

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)