Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-21, 19:10   #1381
blaszok
Zakorzenienie

Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość

bidulka,zdrówka
napisz,napisz,bo czekamy

tworzę

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Na wyjezdzie się załatwiłaś czy wczorajszej imprezie? Ciepła kąpiel, herbatka i do łóżka

Ja dziś znowu nie obejrze

Domeldowuje 20 min hh.
ostatni dzień wakacji; przez klimatyzację w pokoju i busie powrotnym

blaszok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 19:13   #1382
agila negra
Zadomowienie

Odp: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII

Idę grzeszyc domowym winem ^^ ale grzecznie w domu się najadlam rybki po grecku. Jak wrócę to może jeszcze wciagne salatke brokulowa także tam nie będę nic jadła
Stary 2013-09-21, 19:43   #1383
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:

Domeldowuje 20 min hh.

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
Kurczę najpóźniej w pon z całkami muszę ruszyć, bo inaczej słabo, dam radę, muszę ...
dasz radę

ja na kolację zrobiłam pastę z makreli-pierwszy raz to robiłam,matko,ale się uciapałam tą rybą,żeby nie było ości...ale pyszna wyszła i zajadałyśmy razem z mamą
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 19:53   #1384
agulaaaa
Zakorzenienie

przerwa na meczyk
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 20:18   #1385
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agila negra Pokaż wiadomość
Idę grzeszyc domowym winem ^^ ale grzecznie w domu się najadlam rybki po grecku. Jak wrócę to może jeszcze wciagne salatke brokulowa także tam nie będę nic jadła
grzesz, dziewczyno

Cytat:
ja na kolację zrobiłam pastę z makreli-pierwszy raz to robiłam,matko,ale się uciapałam tą rybą,żeby nie było ości...ale pyszna wyszła i zajadałyśmy razem z mamą
uwielbiam pastę z makreli!

Cytat:
przerwa na meczyk
u mnie też

w Klubie relacja z Czarnogóry w końcu
jutro dodam zdjęcia
Stary 2013-09-21, 21:19   #1386
Elsay
Zakorzenienie

Wczoraj była u nas koleżanka i moja siostra zrobiłą fondue. Ale byłam twarda i najadłam się samych owoców (no zanużyłam w czekoladzie tylko ten patyczek żeby sprawdzić jak smakuje bo moja siostra cos tam namieszała różnych rodzajów i śmietanki, ale to była ilość śladowa)
Dziś natomiast pół dnia znosiłam drewno. Wykończyło mnie to.

Cytat:
Elsay Twoje włosy kręcą się tak naturalnie ?
Tak, niestety nie zawsze im się zachce tak ładnie zakręcić.

Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość
przyznaję, że kolor bardzo fajny i jakie loczki Ewki to zaKręcone dziewczyny
ej bo się zawstydzę. A ja zawsze tak narzekam na swoje włosy.

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Eeeej ja też idę we wtorek na salon maturzysty!
Do Krakowa czy masz bliżej siebie jeszcze jakiś inny?

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No ja na cerę to narzekać nie mogę, bo żadnych syfków nie mam (a jak wyskoczy jeden to jest wielki lament ), tylko ta moja bladość przeraża +wory pod oczami=100% zaj.bistości i atrakcyjności także podkład to najważniejszy kosmetyk twarzowy a jak dodam tusz do rzęs to wyglądam całkiem do rzeczy
Ja też jestem strasznie biała, ale mnie to nie przeszkadza. Wręcz robię wszystko byle by się nie opalić.

Cytat:
No to nieźle się rozkręcacie ja bym chyba nie miała cierpliwości za bardzo roztrzepana jestem
Ja własnie nie mam cierpliwości, żeby sobie jakieś maseczki i inne pierdółki ciągle na twarz dawać, więc wolę przysiąść i zrobić porządny krem.

Cytat:
Śliczne masz włoski! Kolorek piękny, no i jak cudnie się kręcą!
Dziękować.

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42907015]Kupiłam lity rok temu, założyłam 2 razy, nie mam nawet kiedy ich nosić, w dodatku mam w nich jakieś 190cm wzrostu Pewnie dla innych jestem ,,wielkoludem'' [/QUOTE]
Ja to się wielkoludem czuję nawet bez obcasów.

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42907015]Sama zawaliłam wszystko gdy miałam 12 lat i od tamtej pory jestem ,,przy kości''. Wiem co robiłam źle bo jako dziecko byłam chudziną, moja mama i babcia też więc wszystko przez jedzenie [/QUOTE]
Ja niestety nigdy nie byłam chuda. W sumie to teraz mimo iż jeszcze nie schudałam to wyglądam najszczuplej.

Elsay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 21:19   #1387
Elsay
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agila negra Pokaż wiadomość
Jest 2.30, a ja nie mogę spać. Obejrzałam Fat Killers i jestem tak zmotywowana, że nie pytajcie Schudnę, ku*wa!
Mam nagrany muszę sobie obejrzeć Moze też mnie zmotywuje

Cytat:
Ooo, na grzyby się wybieram już od miesiąca, i coś mi nie po drodze ja w końcu nie wiem czy te grzyby są czy nie ma ostatnio teściowie byli i prawie nic nie nazbierali z kolei moja sąsiadka, codziennie kosz grzybów przytarga ale ona zawsze coś znajdzie, nawet jak nikt inny ma pusto w koszyku no nie wiem, ona te grzyby spod ziemi wyciąga czy co
Mój tata już był kilka razy na grzybach i sporo tego naprzywlekał.

Cytat:
Też nie wiem gdzie idę ale zaczęłam szukać kiecki na Sylwestra

śliczna

dwa dni mnie nie było a tu tyle do nadrabiania, że aż musiałam posta dzielić

Elsay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 22:20   #1388
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elsay Pokaż wiadomość
Wczoraj była u nas koleżanka i moja siostra zrobiłą fondue. Ale byłam twarda i najadłam się samych owoców (no zanużyłam w czekoladzie tylko ten patyczek żeby sprawdzić jak smakuje bo moja siostra cos tam namieszała różnych rodzajów i śmietanki, ale to była ilość śladowa)
Dziś natomiast pół dnia znosiłam drewno. Wykończyło mnie to.
w takim razie za nie ruszenie czekolady i za noszenie drewna
Stary 2013-09-21, 22:34   #1389
heroine86
Zakorzenienie

Heloł

Co za dzień dzisiaj mieliśmy niezłą bieganinę z TŻ-tem do południa załatwianie różnych spraw jest męczące później byliśmy u teściów na kawce (przyznaję się do kawałka keksa ale byłam taka głodna, bo z rana nie miałam czasu na porządne śniadanie i wpadło tylko 1/4 grahamki z powidłami ), później wspólne gotowanie obiadu i... spanie przespaliśmy 3 godziny po południu ale powiem Wam, że lepiej się poczułam no i wieczorkiem obaliliśmy winko wytrawne no i ło tak ło dzień zleciał

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42918438]
I ja, i ja Whisky i cola Nie ukrywam, że mam lekkiego kacora [/QUOTE]

Bleee, nie cierpię whiskacza sam zapach powoduje u mnie mdłości

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
wczoraj był brzydki wieczór pod względem jedzenia, cały dzień super a wieczór.. dzisiaj zamiast spać, żeby nie ziewać przy stole i na parkiecie to ja 8 rana na nogach. budzę się i mój boże ''czemu jest tak gorąco?" a oni ogrzewanie już włączyli
Zrobiłaś sobie fotkę? (dla nas ) udanej imprezy życzę w ogóle
Grzeją u Ciebie już? u mnie takie zimno, że nie wiem w co się ubrać spod kołdry nie wyłażę

Cytat:
Napisane przez milvunia83 Pokaż wiadomość
Zbłąkana owieczka wraca do stada

Planuję co dzień wieczorkiem zaglądać co w towarzystwie się dzieje i coś tam wieczorkiem skrobnę co u mnie
Bo z wagą... źle.... bardzo źle :P
No czeeeeeść super, że już jesteś
No właśnie opowiadaj co tam słychać u Ciebie jak byyyznes?
Dużo przybyło na wadze?

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
a na grzybki dzisiaj mój tata pojechał, ciekawe czy coś przywiezie ze sobą bo w tamtym tygodniu to wrócił z pustymi rękoma
Moja teściowa była dzisiaj ze swoją siostrą i jej mężem i wrócili z niczym ciotka wQrfffiona do granic możliwości
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 22:45   #1390
kisiej25
Tajka

Melduję:
ABS z Mel B
40min HH
50 przysiadów

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 22:46   #1391
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
Melduję:
ABS z Mel B
40min HH
50 przysiadów
widzę, że udało się porzucić herbatkę i kocyk na rzecz ćwiczeń
BRAWO
Stary 2013-09-21, 22:50   #1392
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Wam, że wieczorami walczę ze sobą, żeby się najeść śmieci.. Wczoraj nie dałam się, ale takie głupie myślenie się pojawia
Jesuuuu, ja też walczę przyznam się, że dzisiaj poległam... na wieczór do winka wpadły cheetosy serowe muszę się ogarnąć, bo nie mam już siły do siebie...

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
pofolgowałam sobie ostatnio z jedzeniem, ale wracam do żywych
neta mam tylko z telefonu, bo zepsuło się wifi w domu :/
No cześć chudzino skrobnęłabyś coś więcej

Cytat:
Napisane przez f _ c k yea Pokaż wiadomość
Wróciłam od siostry, myślałam, że będzie łatwo mi się tam trzymać, oj, jak bardzo się myliłam... Okazało się że siostra chomikuje wszystkie rzeczy, których nie wolno jej jeść (karmi piersią) więc wywaliła na stół tonę czekoladek, ciastek, żelek, paluszków i innych tego typu rzeczy, do tego non stop robiła nam jakieś jedzenie, np. o 22 zrobiła sałatkę i kanapki "bo Wy tutaj nic nie jecie, potem będziecie mówić że głodne siedziałyście". Gorzej niż u babci - serio Coś tam nadprogramowo wpadło, ale nie popłynęłam
A malutka jest super, bardzo spokojne dziecko i szczerzy dziąsła do wszystkiego, tylko jeszcze bezdźwięcznie, strasznie śmiesznie to wygląda
No to siostra Cię ugościła widzę nieźle ale dobrze, że nie popłynęłaś, szacun dla Ciebie
Uwielbiam takie małe szkraby gorzej jak są bardzo rozdarte

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
obyś się nie rozłożyła!
Póki co jest dobrze

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Heroine 5 stów? Wow, to faktycznie musi być cud Nie wydałabym tyle Swoją mam za 150zł ale kupiłam ją z bólem serca.
No ja za swoją poprzednią dałam 170 zł i to była górna granica już chciałam kupić tańszą, ale TŻ widział, że mi się ta podoba to kliknął i zamówił sam najlepsze jest to, że po roku się rozyyebała a ja nie wiem gdzie wsadziłam gwarancję także ten prezent spadł mi z nieba
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-09-21, 22:54   #1393
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Melduje 10 km biegu
Szalona

Cytat:
hejnie daj się chorobiemi po tej wycieczce do lasu też starsznie zimno-u cioci wypiłam kawkę i zjadłam bułkę z masełkiem i powidłami,ale strasznie słodkie zrobiła...
we 3 z mamą i kuzynką uzbierałyśmy pół koszyka podgrzybków, a kuzynka znalazła 3 prawdziwki,deszcze nas zegnał z lasu...
nie ważyłam,tylko zliczyłam pojemności słoikówbo miałam np.takie po łowiczu i tam pisało np.280 g
robiłaś już kiedyś takie przetwory bez cukru?bo moja mama mówi,że one mogą się zepsuć bez cukru,ale nie chce mi się wierzyć. Ja do dwóch słoiczków nie dałam wcale ,a do reszty wsypałam 200 g cukru-minimalnie
Nie daję się chyba wylegiwanie w łóżku mi pomogło oby
No to trochę wpadło grzybków u mnie jak pisałam wcześniej- teściowa wróciła z niczym ;/ z kolei moja sąsiadka (w rodzinnych stronach) zawsze wraca z koszem pełnych grzybów ludzie nic nie mogą znaleźć, a ona wiecznie ma pełno ja nie wiem jak ona to robi
Aha, taki myk ja jutro moje już pakuję do słoiczków, bo są mega gęste i takie słodkie jakbym nie wiadomo ile cukru do nich dodała wiesz, to mój pierwszy raz z przetworami bezcukrowymi, ale czytałam trochę o tym i nie powinny się zepsuć. Jak się słoiczek zaklei (masz wgniecenie w wieczku) to powinno być okej. Zobaczymy za kilka miesięcy zresztą jak ich nie skonsumuję wcześniej

Cytat:
musze się przeprosić z hantelkami bo z ramion zrobiły mi się firany i prawie trzepoczą na wietrze

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
zdrówka życzę a co do powidełek to też właśnie robię
Dziękuję i jak robisz powidełka? Z cukrem?

Cytat:
ja też dziś gotuję zupkę dyniową,tę z przepisu Heroinki
a tak w ogóle to zapomniałam Wam powiedzieć -wczoraj kolega zaprosił mnie na wesela...nie na wesele,a na wesela...aż 3 po kolei...od 28 września co tydzień, a 2 z nich są dwudniowe...przytyję chyba z 10 kg...muszę ładnie trzymać się w domku, bo na weselu wiadomo...chociaż zazwyczaj tak mam,że wszystko zjadłabym,ale oczami...po prostu nie ma miejsca w żołądku na tyle jedzenia
ja dostałam wczoraj kremik z dyni od teściowej też jej pyszny wyszedł, aczkolwiek ja więcej czosnku daję ale to zawsze sobie można doprawić
Ale super! Długo nic, a tu nagle 3 ale dobrze, że sukienki są, to wielkiego wydatku nie będzie
Stary 2013-09-21, 23:05   #1394
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Wróciłam z zjazdu. W domu poklocilan się z wszystkimi i siedzę i płacze...ja już nie wytrzymam dłużej...muszę podjąć jakieś kroki i wyprowadzić się gdziekolwiek...
no niestety jak się mieszka z kilkoma osobami to różnice zdań powodują spięcia... dlatego ja po ślubie od razu szukałam czegoś do wynajęcia po tygodniu już spaliśmy w swoim mieszkaniu także jeśli dałabyś radę to warto rozważysz taką możliwość ale oczywiście wszystko na spokojnie... musisz ochłonąć

Cytat:
moje postanowienie od dziś : nie jem pieczywa na kolację! bo ostatnio za często wpada..
Ja z Tobą! Bo kurde ostatnio coś mi się we łbie poprzewracało, że polubiłam się z pieczywem

Cytat:
u mnie w domu też praktycznie wszyscy pochorowani, łącznie ze mną załatwiła mnie klima na wyjeździe i teraz kaszlę :<

za 5 stów, to bym wolała się obkupić w ciuszki
U nas to TŻ ciągle jakieś syfy przynosi ze szpitala wiecznie zakatarzony i gardło Go boli ;/ a klima faktycznie bywa zdradliwa

Ja też dlatego cieszę się, że ją wygrałam

Cytat:
musisz zapuścić je od nowa
To wcale nie będzie takie trudne zwłaszcza, że skończył mi się żel do golenia

Cytat:
Siema Miałam dzisiaj od 8 rano 3h matmy w szkole Masakra Plany na dzisiaj - ogarnąć matme, potem mecz, zrobie sobie SPA :p
W szkole dzisiaj byłaś?

Cytat:
zrobiłam zupkę dyniową i zakochałam się -pyszniutka jest!!!
Cieszę się, że smakuje ja zawsze czekam na jesień by w końcu ją zrobić a w tym roku zamierzam zamrozić kilka kawałków obranej dyni i będę sobie robić w zimie

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
to teraz każda opisuje swoją wymarzoną sukienkę sylwestrową i siebie w niej w mniejszym rozmiarze pora się zmotywować i wziąć do pracy
Na pewno obcisła i krótka ale póki co to planów na Sylwestra brak

Cytat:

Domeldowuje 30 min stacjonarnego.
Jejku, jaka cudna!

Brawo za rower
Stary 2013-09-21, 23:20   #1395
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
w Klubie relacja z Czarnogóry w końcu
jutro dodam zdjęcia
Lecę

Cytat:
Napisane przez Elsay Pokaż wiadomość
Ja też jestem strasznie biała, ale mnie to nie przeszkadza. Wręcz robię wszystko byle by się nie opalić.

Ja własnie nie mam cierpliwości, żeby sobie jakieś maseczki i inne pierdółki ciągle na twarz dawać, więc wolę przysiąść i zrobić porządny krem.
No a mi trochę przeszkadza szczególnie jak ktoś wytyka mi ciągle tą bladość i wmawia choroby (choć anemię pewnie też mam...)

Podziwiam i tak

Cytat:
Melduję:
ABS z Mel B
40min HH
50 przysiadów
Brawo
Stary 2013-09-21, 23:22   #1396
kisiej25
Tajka

Cytat:
widzę, że udało się porzucić herbatkę i kocyk na rzecz ćwiczeń
BRAWO
Dało radę, jak wszyscy poszli do swoich pokoi, spać, czy cokolwiek.
W domu cisza i jakoś tak power'a dostałam

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 23:31   #1397
milvunia83
Zadomowienie

Witajcie

Ciężko teraz będzie wrócić do grupy bo już nie w temacie jestem

Klub istnieje? Bo jestem ciekawa czy mój wątek tam jest czy skasowałyście może?

W dobrym momencie dołączam bo akurat do SYLWESTRA się ogarnę

Dobra to w skrócie co u mnie:
Wywalczyłam dotację na firmę. Dwa miesiące zakupów ... masakra bo drobnica ... tylko zakupy i zakupy były :P <pracownia biżuteryjna> Już zaczęłam produkcję, niebawem sklep ruszy

Miałam super wakacje... i na jednym wyjeździe poznałam TŻta
On mnie rozleniwił swoimi komplementami :P
Będzie płakał jak mu niektóre moje krągłości zmaleją... ale trudno :P

Z jedzeniem poleciałam totalnie......
Oprócz słodyczy...z nimi w miarę się trzymałam... ot jakieś tam małe co nieco od czasu do czasu.

Ćwiczenia: raz w tygodniu w weekendy jeździłam rowerkiem i HH kręciłam o czasu do czasu i to tyle
Buty do biegania mi się rozwaliły... nie mam żadnych... muszę niedługo coś namierzyć

Dziękuję za ponowne przyjęcie

Ale będę DŻAGA na sylwku :P

PS. Jestem mega zalatana... raczej tylko wieczorkami i w weekendy będę zaglądała

W oczekiwaniu na dzidzię....

milvunia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 23:43   #1398
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
Witajcie

Ciężko teraz będzie wrócić do grupy bo już nie w temacie jestem

Klub istnieje? Bo jestem ciekawa czy mój wątek tam jest czy skasowałyście może?

W dobrym momencie dołączam bo akurat do SYLWESTRA się ogarnę

Dobra to w skrócie co u mnie:
Wywalczyłam dotację na firmę. Dwa miesiące zakupów ... masakra bo drobnica ... tylko zakupy i zakupy były :P <pracownia biżuteryjna> Już zaczęłam produkcję, niebawem sklep ruszy

Miałam super wakacje... i na jednym wyjeździe poznałam TŻta
On mnie rozleniwił swoimi komplementami :P
Będzie płakał jak mu niektóre moje krągłości zmaleją... ale trudno :P

Z jedzeniem poleciałam totalnie......
Oprócz słodyczy...z nimi w miarę się trzymałam... ot jakieś tam małe co nieco od czasu do czasu.

Ćwiczenia: raz w tygodniu w weekendy jeździłam rowerkiem i HH kręciłam o czasu do czasu i to tyle
Buty do biegania mi się rozwaliły... nie mam żadnych... muszę niedługo coś namierzyć

Dziękuję za ponowne przyjęcie

Ale będę DŻAGA na sylwku :P

PS. Jestem mega zalatana... raczej tylko wieczorkami i w weekendy będę zaglądała
Biznes, TŻ świetnie Ci się układa

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 23:52   #1399
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:
Melduję:
ABS z Mel B
40min HH
50 przysiadów
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 00:15   #1400
heroine86
Zakorzenienie

Milvunia, super, że tak Ci się wszystko ułożyło gratuluję biznesu i TŻ-ta a z kilogramami szybko się rozprawisz
Stary 2013-09-22, 01:04   #1401
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Dało radę, jak wszyscy poszli do swoich pokoi, spać, czy cokolwiek.
W domu cisza i jakoś tak power'a dostałam
no to super

Cytat:
Witajcie
heej
super, że Ci się układa!
TŻ, firma, no no no
za dietkowanie
Stary 2013-09-22, 06:58   #1402
StupidAlice
Czekoladoholik

58,8 kg wizyta w toalecie jednsak zrobiła swoje

kisiej

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2013-09-22, 08:21   #1403
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Jestem niewyspana, ale spać nie mogę położyłam się koło 2 w nocy, a od 7 kręciłam się w łóżku... nie wiem o co kamon. Pewnie będę zdychać za jakiś czas i mnie zmorzy

Cytat:
58,8 kg wizyta w toalecie jednsak zrobiła swoje
No Alice, to musiała być wielka qupa gratki!
Stary 2013-09-22, 08:32   #1404
agulaaaa
Zakorzenienie

Alice co ja bym dała za taką wagę

Milvunia widzę wielkie zmiany u Ciebie no i miłość, proszę proszę

hej ja dziś wyjątkowo po 6 wstałam, dawno po śniadaniu, idę na herbatkę i siadam do kolejnych przykładów
Stary 2013-09-22, 08:46   #1405
heroine86
Zakorzenienie

Aga, udało się wczoraj z niejedzeniem pieczywa na kolację?
Stary 2013-09-22, 08:50   #1406
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
Dzień dobry

Jestem niewyspana, ale spać nie mogę położyłam się koło 2 w nocy, a od 7 kręciłam się w łóżku... nie wiem o co kamon. Pewnie będę zdychać za jakiś czas i mnie zmorzy

No Alice, to musiała być wielka qupa gratki!
Za dużo kawy?

Ale za wage czy toalete?

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Alice co ja bym dała za taką wagę

Milvunia widzę wielkie zmiany u Ciebie no i miłość, proszę proszę

hej ja dziś wyjątkowo po 6 wstałam, dawno po śniadaniu, idę na herbatkę i siadam do kolejnych przykładów

Ja matmą a tylko czytam ile się uczysz

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2013-09-22, 08:53   #1407
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aga, udało się wczoraj z niejedzeniem pieczywa na kolację?
tak, udało się korciło mnie, ale powoli wychodzę na prosto i dzisiaj koniecznie jakaś aktywność, bo nic nie ćwiczę
czyli, jak czytałam wcześniej, dołączasz się do mnie ?
Weszłam dziś w spodnie, w ktore w marcu były deczko luźniejsze, więc mam nad czym pracować

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Ja matmą a tylko czytam ile się uczysz
nie jest taka zła, jak się siądzie to oderwać się nie można ale rozumiem, że nie każdy przepada
Stary 2013-09-22, 09:06   #1408
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Za dużo kawy?

Ale za wage czy toalete?
Nie sądzę nigdy nie miałam z tym problemów

i za to i za to

Cytat:
tak, udało się korciło mnie, ale powoli wychodzę na prosto i dzisiaj koniecznie jakaś aktywność, bo nic nie ćwiczę
czyli, jak czytałam wcześniej, dołączasz się do mnie ?
Weszłam dziś w spodnie, w ktore w marcu były deczko luźniejsze, więc mam nad czym pracować
No to super tak, dołączam do Ciebie, bo się rozdziadowałam polubiłam się z pieczywem mimo, że kiedyś przez lata nie tykałam i w ogóle mnie ono nie interesowało
No to masz motywację
Stary 2013-09-22, 09:27   #1409
agulaaaa
Zakorzenienie

to super będziemy się spowiadać sobie nawzajem

Brakuje mi Dżo
Stary 2013-09-22, 09:28   #1410
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
to super będziemy się spowiadać sobie nawzajem

Brakuje mi Dżo
Oki

No właśnie, co z nią? uczy się bidulka?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości