Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz.IX - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę:
Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy 0 0%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 0 0%
Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy! 1 1,75%
Wszystkie w stresie tu żyjemy, torby nasze pakujemy 0 0%
Idzie jesień, za nią zima- czas porodów się zaczyna! 16 28,07%
Tu łóżeczko, tam przewijak- wnet nadejdzie wielka chwila! 1 1,75%
Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? 29 50,88%
Spakuj torbę,kąpiel weź, czas na porodówkę już tyłek wieźć. 1 1,75%
Złota jesień,śnieżna zima czas porodów się zaczyna 8 14,04%
Jesień w pełni,zima za pasem niedługo mama będzie się cieszyć bobasem 1 1,75%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-23, 11:48   #1921
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c

Cytat:
Napisane przez sorento Pokaż wiadomość
Dzień dobry Tak ciemno za oknem , że zaspaliśmy z tż, on do pracy, ja na badania No cóż, jutro trzeba będzie się zwlec nieodwołalnie.

Margot wszystkiego najlepszego!!! dużo szczęścia i miłości!!!

chudzinko Ty!!!!

nie czytałam, zaraz zobaczę kto to i będę polować póki czas
A! I spóźnione życzenia dla męża
Dziękuję
Buziak

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Witam porannie.

W papierach będzie Witold, ale musieliśmy omówić, jakie jest ryzyko, że jako dziecko będzie "krzywdzony" używając pełnej formy imienia. Myślę, że najprędzej to w gimnazjum będzie jakieś ryzyko...

Alisa, była bardzo zaskoczona, że w brzuszku nikogo nie ma. Ale ponieważ my nie lubimy owijania, opowiedzieliśmy jej wszystko. Pokazaliśmy szycie rany, delikatnym językiem powiedzieliśmy wszystko dokładnie tak, jak było.
Powiedziała, że się martwi o mnie i o braciszka i smutno jej, że nie może go zobaczyć. Ale to szybko zleci, niedługo będzie z nami Mały.
Teraz jest bardzo ostrożna i dużo wklejona koło mnie.

Rozkręciłam mleczarnię chyba do przesady
Po nocy cycuchy kamienie, bo nie chciałam nocnie ściągać. Myślę, że muszę zmniejszyć częstotliwość odciągania. Mój Robaczek tego nie zjada na pewno..Już wczoraj powiedziałam w szpitalu, że jeśli zostaje, to mogą obdzielać inne dzieci.

Wklejam Wam 3 zdjęcia. Będzie buziaczka z maską i bez, inne porównuje wielkość dłoni maluszka z moją (znam tylko 3 osoby, które mają mniejsze dłonie ode mnie). Całego ciałka Wam oszczędzę, bo wygląda raczej dołująco .

edit:
jeśli ktoś pisał na wątku, że chce opis, a nie dostał, to proszę o PW. mogłam pominąć
Kochany kruszek ,niech sobie odpoczywa i nabiera sił

A Aliska jest/będzie na pewno super siostrą!

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 11:49   #1922
Kabriela
Zadomowienie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c

Wózek wymiata,
Dzidzia synek genialny ale Ty już to wiesz. Ściski dla Was.
Adosieńka skrót ze ślubu genialny.

A teraz idę pozałatwiać trochę rzeczy, zanim się znowu rozpada na dobre.

Dzisiaj na 19:15 mam usg i troszkę troszkę się denerwuję. Zwłaszcza, że znowu mnie mdli i dzisiaj znowu ponownie wymiotowałam...ja już nie wiem co jest grane.
Idę może jak się przejdę to mi troszkę lepiej będzie.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 11:52   #1923
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Fajnie to wymyśliłaś
dziękuję
Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Witam MAMUSIE

Ja czuje się dzisiaj tak fatalnie jabym miała zaraz urodzić.Brzuch mi się tak obniżył,ze już prawie mam go na kolanach To dopiero 34 tc.Do tego skurcze,kłucia i cuda-niewidy.

Odstawiłam Lilusię do babci i leżę.

dzidziadziumdzia piękny ten twój synek,normalnie płakać mi się zachciało jak go zobaczyłam.Mój tż to Witek i nigdy nie miał niemiłych sytuacji związanych z imieniem.
leż i odpoczywaj a w razie co ręka na telefonie żeby kogoś powiadomić albo po karetkę dzwonić bo to nie ma żartów jak tak się dzieje... niech malutek jeszcze siedzi w brzuszku

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 11:53   #1924
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Mam problem z kompem - ładowarka sie popsuła ech...

aaaale mam dziś ryczący dzień! Co obejrze to sie wzruszam...

Dzidzia Wasz maluszek jest taki wspaniały!!

No i jeszcze na to wszystko obejrzałam skrót z naszego ślubnego dnia i już ledwo na oczy widzę

Pokażę Wam też: http://www.youtube.com/watch?v=LuFw2TeXxgc
śliczny ślub

Nie wiem co się ostatnio ze mną dzieje, ale cały czas jest mi słabo, niedobrze, głowa mnie boli, nie mam na nic siły ani ochoty.. może mały mi uciska przeponę i tak się czuję z niedotlenienia?? Bo oddycha mi się niesamowicie ciężko
Stary 2013-09-23, 11:58   #1925
nemosek
Zakorzenienie

kyte To teraz tylko szaleć na allegro

Zwriowane do pupy Linomag zielony,do brodawek Maltan chyba zakupię

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-23, 11:59   #1926
Sylwiaaa88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez peppermint patty Pokaż wiadomość
do zajaczkow przyznaje sie ja no moze posrednio,bo sa autorstwa mojej mamy,a moje serducho rosnie czytajac wasze mile slowa,bo milo.

za mna chodzi jakas salatka z kuskusem,musze czegos poszukac w necie,moze cos stworzea na obiad leniwe dzis-ot tak mi sie wymyslilo

mam jeszcze pytanko,chociaz wiem,ze temat sie przewijal
chce kupic sobie ze dwa staniki do karmienia...polecacie cos?no i cenowo fajnie jakby nie bylo to jakis zabojstwo,bo narazie podchodze do nich tak sredniawo.myslalam o tych z H&M-ma ktos?
w c&a te podwojne zestawy o tyle slabe dla mnie,ze chcialabym jeden bialy jeden czarny.
Zajaczki są ekstra sama bym takiego chciała o kuskus też bym zjadła

Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
Witam
Ah, u mnie tez to byla ciezka noc uruchomila mi sie mleczarnia, wstawalam i sie przebieralam o 5
Ja dzis planuje kolejne prania, prasowanie, a na obiad cukinia, patisony i papryka faszerowana jak golabki :p i czekam na kuriera z wozeczkiem nie moge sie doczekac
Ja w piątek zamówiłam parę pierwszych rzeczy okrycie kapielowe, zestaw do paznokci, pieluszki tetrowe, szczotke i grzebyczek i aspirator do noska wszystko od tego polecanego sprzedawcy r_p77 ale dziś chyba to jeszcze nie przyjdzie.

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
ja też już chcę mieć wóz w domu a tu jeszcze się zejdzie

nie mogę nim pojeździć w domu to przynajmniej sobie popatrzyłam w internecie na niego i mi lepiej
Jak dobrze pójdzie to gdzieś w połowie października będziemy mieli wóz w domku i może też lozeczko i parę innych drobiazgów

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość

eej eej..ale się tak nie rozpędzajcie, niech któraś zostanie tutaj ze mną na wątku do listopada

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

jaa 36 tydzień..bliziutko To dziś szybciutko dopinaj torbę bo Cię zastanie i coooo???
Ja zostanę nawet do grudnia

Cytat:
Napisane przez sorento Pokaż wiadomość
ja zostanę ale zastanawiam kto będzie ze mną do końca grudnia??
Ja mam nadzieję że do połowy jeszcze tu z tobą w dwupaku będę
Dzidzia dobrze zdjęć małego nie widzę ale jak wejdę na kompa to sobie zobacze Witusia

Dzięki dziewczyny za wsparcie ale naprawdę tak mi źle było rano jak tż wychodził z domku a po za tym pierwszy raz zostałam tu na nowym mieszkaniu sama, także nie wiem co z obiadem i spaniem, chyba na noc do mamy pójdę bo jakoś tak sama się boję
Sylwiaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 12:01   #1927
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peppermint patty Pokaż wiadomość
Ty masz ten z Womaru?
takiego typu : http://allegro.pl/womar-zdrowy-kocyk...536640612.html
bo ja dzis nawet mialam pewne zamiary wlasnie z wypraniem go,ale wlasnie tak cos czulam,ze moze nabrac wagi ciekawa jestem jak on po wypraniu bedzie wygladal,te jego wloski
nie ja mam o ten kocyk http://allegro.pl/kocyk-dwuwarstwowy...393526098.html

pojechałam do sklepu tylko po wodę destylowaną a wróciłam dodatkowo jeszcze z dwoma lakierami do paznokci
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 12:01   #1928
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
też chciałam pomidorówkę z prawdziwego zdarzenia proponować, ale widziałam, że przecier już padł, jak zupka odpada, to nie wiem

jak zwykle no i ja skłądam życzenia Meżowi Nemoska, bo te to pojechane w większości dla jego kochanej Żony

jaki śliczny, kruchy mały cudzik

śliczna, ale się tak jeszcze nie śpiesz do użytkowania, bo się możemy zacząć sypać razem, a ja bym jeszcze chwilę rada była poczekać, żebym nie musiała przeć z lapkiem w ręku, bo do połowy pażdziernika muszę oddac ważne dokumenty z pracy, które przygotować mogę dopiero kilka dni po zamknięciu miesiąca, także wiesz

Buzi buzi

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-23, 12:02   #1929
Lilith890502
Zakorzenienie

witam się, u mnie dziś słoneczko

Cytat:
nowe ciuszki pokazuję
śpiworek i spodenki pzyniosła mi bratowa z ciucha a spódniczkę kupiłam jakiś czas temu już

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Witam porannie.

W papierach będzie Witold, ale musieliśmy omówić, jakie jest ryzyko, że jako dziecko będzie "krzywdzony" używając pełnej formy imienia. Myślę, że najprędzej to w gimnazjum będzie jakieś ryzyko...

Alisa, była bardzo zaskoczona, że w brzuszku nikogo nie ma. Ale ponieważ my nie lubimy owijania, opowiedzieliśmy jej wszystko. Pokazaliśmy szycie rany, delikatnym językiem powiedzieliśmy wszystko dokładnie tak, jak było.
Powiedziała, że się martwi o mnie i o braciszka i smutno jej, że nie może go zobaczyć. Ale to szybko zleci, niedługo będzie z nami Mały.
Teraz jest bardzo ostrożna i dużo wklejona koło mnie.

Rozkręciłam mleczarnię chyba do przesady
Po nocy cycuchy kamienie, bo nie chciałam nocnie ściągać. Myślę, że muszę zmniejszyć częstotliwość odciągania. Mój Robaczek tego nie zjada na pewno..Już wczoraj powiedziałam w szpitalu, że jeśli zostaje, to mogą obdzielać inne dzieci.

Wklejam Wam 3 zdjęcia. Będzie buziaczka z maską i bez, inne porównuje wielkość dłoni maluszka z moją (znam tylko 3 osoby, które mają mniejsze dłonie ode mnie). Całego ciałka Wam oszczędzę, bo wygląda raczej dołująco .

edit:
jeśli ktoś pisał na wątku, że chce opis, a nie dostał, to proszę o PW. mogłam pominąć
jaki śliczny okruszek, cudowny jest
Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Obiecana Kamilkowa fura
fajna

Lineczka ja nie prasuję kombinezonów prałaś kocyki ręcznie?

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 12:03   #1930
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Mam problem z kompem - ładowarka sie popsuła ech...

aaaale mam dziś ryczący dzień! Co obejrze to sie wzruszam...

Dzidzia Wasz maluszek jest taki wspaniały!!

No i jeszcze na to wszystko obejrzałam skrót z naszego ślubnego dnia i już ledwo na oczy widzę

Pokażę Wam też: http://www.youtube.com/watch?v=LuFw2TeXxgc
Piękne!!!!

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-23, 12:04   #1931
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
Lineczka ja nie prasuję kombinezonów prałaś kocyki ręcznie?
prałamale tylko jeden a o nim zapomniałam całkiem bo nie mam już kolorowego prania a z naszymi rzeczami wrzucać nie bardzo chcę bo się boję że zafarbuje :P
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13

Edytowane przez lineczka1989
Czas edycji: 2013-09-23 o 12:08
Stary 2013-09-23, 12:08   #1932
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Witam MAMUSIE

Ja czuje się dzisiaj tak fatalnie jabym miała zaraz urodzić.Brzuch mi się tak obniżył,ze już prawie mam go na kolanach To dopiero 34 tc.Do tego skurcze,kłucia i cuda-niewidy.

Odstawiłam Lilusię do babci i leżę.

dzidziadziumdzia piękny ten twój synek,normalnie płakać mi się zachciało jak go zobaczyłam.Mój tż to Witek i nigdy nie miał niemiłych sytuacji związanych z imieniem.
Poprawy samopoczucia życzę

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88 Pokaż wiadomość
Zajaczki są ekstra sama bym takiego chciała o kuskus też bym zjadła

Ja w piątek zamówiłam parę pierwszych rzeczy okrycie kapielowe, zestaw do paznokci, pieluszki tetrowe, szczotke i grzebyczek i aspirator do noska wszystko od tego polecanego sprzedawcy r_p77 ale dziś chyba to jeszcze nie przyjdzie.

Jak dobrze pójdzie to gdzieś w połowie października będziemy mieli wóz w domku i może też lozeczko i parę innych drobiazgów

Ja zostanę nawet do grudnia

Ja mam nadzieję że do połowy jeszcze tu z tobą w dwupaku będę
Dzidzia dobrze zdjęć małego nie widzę ale jak wejdę na kompa to sobie zobacze Witusia

Dzięki dziewczyny za wsparcie ale naprawdę tak mi źle było rano jak tż wychodził z domku a po za tym pierwszy raz zostałam tu na nowym mieszkaniu sama, także nie wiem co z obiadem i spaniem, chyba na noc do mamy pójdę bo jakoś tak sama się boję
Nie masz przynajmniej daleko

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
nie ja mam o ten kocyk http://allegro.pl/kocyk-dwuwarstwowy...393526098.html

pojechałam do sklepu tylko po wodę destylowaną a wróciłam dodatkowo jeszcze z dwoma lakierami do paznokci
Bo tak to juz jest idziesz po jedną rzecz a wracasz z siatą

Idę cos porobić,bo mam co

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-23, 12:09   #1933
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Bo tak to juz jest idziesz po jedną rzecz a wracasz z siatą
musze schować przed TŻ bo mnie z domu wygoni z lakierami i sówkami

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-23, 12:10   #1934
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Dziękujeeee dziewczyny za takie miłe słowa
Ach idę na spacer a poźniej do mamy na obiad

Miłego dnia Kochane i lepszego samopoczucia co niektórym

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 12:11   #1935
Trele_Morele
Zakorzenienie

Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13...

Dzien dobry!
Ja dzis spalam marnie, albo nie spalam prawie wcale ale to pewnie przez to ze w poludnie mialam drzemke .. Jeszcze mi cos w brzuchu cos strzelalo ale nie wiem co to ..
Dzis mam w planach doprasowac ostatnie dzidziusiowe zakupy , moze ubrania powystawiac na ebay? No I urodzic najlepiej

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Mężu Nemoska!! spóźnione życzenia:
zdrowia, uśmiechu i zrozumienia
dla żony Twojej, która tu z nami pisze i pisze wciąż godzinami!
Niechaj Ci słonko nad głową świeci, niech Ci się śnią po nocach dzieci!
Pamiętaj, Chłopie, że juz niebawem, inaczej pojmować będziesz zabawę!
Nie bój się pieluch, kąpania i płaczu, kiedy na świecie będzie Pukaczu!
Bądź wsparciem, skałą, wierną podporą, o 1 w nocy i inną porą,
Kiedy Twa żona będzie padnięta, ponoś na rękach swoje pisklęta!
Wypuść ją czasem też do fryzjera, żeby się czuła piękna jak teraz!
Co dzień powtarzaj jej, że ją kochasz, z miłości padasz, usychasz, szlochasz!

Takie trochę niezbyt ładne wyszły te życzenie, ale ledwo się obudziłam i mam nadzieję, że Mąż Nemoska zrozumie

Witam sie ogólnie- młody trochę w nocy się ruszał, trochę rano. Ogólnie on ma chyba lenia w pupie po prostu. Bo jak go mocno podźgać, to tam puknie coś.

Anoula, a może zrób danie a'la meksikana z salsą pomidorową? Np: mini kotleciki z mięsa i fasoli + coś a'la tacos z salsą?
No ! Wiedzialam ze na Ciebie mozna liczyc

Widze ze Wy tu planujecie rodzic wszystkie w jednym terminie? Ciekawe czy Wam to pojdzie tak jak mi.

LINECZKA - co do mycia okien - mi polska lekarka mowila zeby mi nie przyszla na mysl myc okien albo firan wieszac przy koncowce bo trzymanie dluzej rak wyciagnietych w gorze moze spowodowac odklejenie lozyska. Nie wiem ile w tym prawdy ja mam okna na mojej wysokosci , ale firanki I tak bym dala Tz do powieszenia

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 12:12   #1936
nasturcja7667
Zadomowienie

Hehe Lineczka, ja uwielbiam kupować lakiery do paznokci

Nemosku, gdybyś wcześniej powiedziała o urodiznahc, poemat byłby dłuższy Pozdrów Mężula

Postanowiłam zrobić mężowi zupę grzybową bo lubi I jako, ze miałam tylko pieczarki i podgrzybki, może być ciekawa
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 12:14   #1937
lineczka1989
Zakorzenienie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13..

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Widze ze Wy tu planujecie rodzic wszystkie w jednym terminie? Ciekawe czy Wam to pojdzie tak jak mi.

LINECZKA - co do mycia okien - mi polska lekarka mowila zeby mi nie przyszla na mysl myc okien albo firan wieszac przy koncowce bo trzymanie dluzej rak wyciagnietych w gorze moze spowodowac odklejenie lozyska. Nie wiem ile w tym prawdy ja mam okna na mojej wysokosci , ale firanki I tak bym dala Tz do powieszenia

ja sobie wskocze na parapet i umyję bo okna mam wysokie i nie dałabym rady inaczej :P a firanek wieszać nie będę dam TŻ albo mamie

dosyć ciekawie by było na wątku jakbyśmy wszytskie razem zaczęły rodzić

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-23, 12:16   #1938
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękujeeee dziewczyny za takie miłe słowa
Ach idę na spacer a poźniej do mamy na obiad

Miłego dnia Kochane i lepszego samopoczucia co niektórym
Dołączam się do pochwał

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 12:17   #1939
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
ja też uwielbiam a potem jak maluję paznokcie to się zdecydować nie mogę na jaki kolor pomalować :P

pokaż swoją kolekcję lakierów ja mam i cieni kupę itp bo ogólnie mam skończony kurs wizażu więc szalałam i kupowałam wcześniej się więcej malowałam niż teraz bo nie mam gdzie :P

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-23, 12:17   #1940
nemosek
Zakorzenienie

Ale się rozlało

Kociak za leżaczek i już Ci kiedyś pisałam ale się powtórzę kombinezon cudny.Przypomniałaś mi że miałam pokazać ten co zamówiłam za 35 zł z przesyłką.Jest w super stanie! Cieszę się jak dziecko
I jeszcze wkleję kocyki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20130923_115426.jpg (106,2 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20130922_112533.jpg (94,9 KB, 32 załadowań)

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-23, 12:18   #1941
motylek85
Zakorzenienie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13..

Cytat:
Dzien dobry!
Ja dzis spalam marnie, albo nie spalam prawie wcale ale to pewnie przez to ze w poludnie mialam drzemke .. Jeszcze mi cos w brzuchu cos strzelalo ale nie wiem co to ..
Dzis mam w planach doprasowac ostatnie dzidziusiowe zakupy , moze ubrania powystawiac na ebay? No I urodzic najlepiej

jesteś a ja liczyłam już na jakieś wieści z porodówki no ale widocznie malutka sama wie kiedy trzeba wyjść chce dać mamusi jeszcze chwileczkę na dopięcie wszystkiego na ostatni guzik;D

♥37/40♥
Stary 2013-09-23, 12:21   #1942
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Ale się rozlało

Kociak za leżaczek i już Ci kiedyś pisałam ale się powtórzę kombinezon cudny.Przypomniałaś mi że miałam pokazać ten co zamówiłam za 35 zł z przesyłką.Jest w super stanie! Cieszę się jak dziecko
I jeszcze wkleję kocyki.
fajne tylko szkoda że te kombinezony bez nóżek to takie nie praktyczne chyba że do wózka też mam jeden taki granatowy ładny ale do fotelika już nie pasuje

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-23, 12:23   #1943
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Ale się rozlało

I jeszcze wkleję kocyki.
śliczne

♥37/40♥
Stary 2013-09-23, 12:28   #1944
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry!

Teraz ujawniła swój talent to będzie zamówienia zbierać
Ogólnie w ciąży nie można się naciągać z rękami do góry.
Jak zbierałam wiśnie w lecie to teściowa mnie opieprzyła że się naciągam :/

Cytat:

Nemosku, gdybyś wcześniej powiedziała o urodiznahc, poemat byłby dłuższy Pozdrów Mężula

Postanowiłam zrobić mężowi zupę grzybową bo lubi I jako, ze miałam tylko pieczarki i podgrzybki, może być ciekawa
Czasu nie było myślałam że 22 dopiero dzisiaj
Spokojnie znajdę jeszcze okazję żebyś mogła się wykazać
Odzdrawia
Cytat:
ja też uwielbiam a potem jak maluję paznokcie to się zdecydować nie mogę na jaki kolor pomalować :P

pokaż swoją kolekcję lakierów ja mam i cieni kupę itp bo ogólnie mam skończony kurs wizażu więc szalałam i kupowałam wcześniej się więcej malowałam niż teraz bo nie mam gdzie :P
A mi się nie chce malować,znaczy się czasem tak.Ale nie lubię zmywać zwłaszcza ciemnych lakierów bo potem chodzę tydzień z resztkami na paznokciu.

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
fajne tylko szkoda że te kombinezony bez nóżek to takie nie praktyczne chyba że do wózka też mam jeden taki granatowy ładny ale do fotelika już nie pasuje
No ja właśnie myślałam o gondoli,zależało mi na śpiworku,a z rozpiętymi nóżkami to do fotelika właśnie

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
śliczne

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-23, 12:29   #1945
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Aaaaa! Przyszła Leośkowa fura
składam i zaraz Wam fotki wrzucę
Stary 2013-09-23, 12:30   #1946
basiula19
Zadomowienie

Cytat:
Pewnie palnęła tekstem bez zastanowienia

Tylko taki komentarz zastosuję bo dziewczyny już wszystko napisały.
Nieodpowiedzialny tatuś

O następna Hanutka dzisiaj spokojniejsza.
No nie mów że fiknęła,jutro sie upewnisz.Nie martw się

Ostatnio często tak mam nie zdarzało Ci się wcześniej?

na brzuszku..na razie

No to najlepszego na nowej drodze życia!!!!

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

On dziękuje i buziaka śle wizażowego
He he rozumie i pije za swoje i Wasze zdrówko
zdażało zdażało i to często ale to było takie napinanie co ustępowało po 30 sekundach a to wczoraj dość długo trwało dopiero po nospie przeszlo jak wziełam po jakichś 15-20 minutach a do tego bolał mnie brzuch po bokach tak dziwnie jakoś

dzidzia jaki on malutki śliczny okruszek

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 12:30   #1947
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
A mi się nie chce malować,znaczy się czasem tak.Ale nie lubię zmywać zwłaszcza ciemnych lakierów bo potem chodzę tydzień z resztkami na paznokciu.
dlatego ja zwykle nie maluję na ciemne kolory paznokci, no ewentualnie na czarno :P ale zawsze jako pierwszą warstwę kładę bezbarwny lakier albo odżywkę :P

rozmawiałam ze szwagierką przed chwilą i stwierdziła że jest zawiedziona wagą małej swojej bo liczyła na to że przy jej cukrzycy będzie większa i zrobią jej cesarkę bo ona się boi sn

ale mi Nela wypycha kończyny aż znowu mi się gulki robią

Nela 5/11/13

Edytowane przez lineczka1989
Czas edycji: 2013-09-23 o 12:31
Stary 2013-09-23, 12:35   #1948
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale się rozlało

I jeszcze wkleję kocyki.
Fajne
A te śpiowrki do wózka mają rozmiarówkę jakąś?

Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
Aaaaa! Przyszła Leośkowa fura
składam i zaraz Wam fotki wrzucę
Czekamy na foty

Lineczka ale Twoja szwagierka ma podejście do sprawy...chyba koniecznie szuka sposobu jak tu urodzic cc?

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2013-09-23 o 12:38
Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 12:37   #1949
peppermint patty
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Wózek wymiata,
Dzidzia synek genialny ale Ty już to wiesz. Ściski dla Was.
Adosieńka skrót ze ślubu genialny.

A teraz idę pozałatwiać trochę rzeczy, zanim się znowu rozpada na dobre.

Dzisiaj na 19:15 mam usg i troszkę troszkę się denerwuję. Zwłaszcza, że znowu mnie mdli i dzisiaj znowu ponownie wymiotowałam...ja już nie wiem co jest grane.
Idę może jak się przejdę to mi troszkę lepiej będzie.
spokojnie,bedzie dobrze napewno,trzymam kciuki za wizyte

Cytat:
Ale się rozlało

I jeszcze wkleję kocyki.
peppermint patty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 12:38   #1950
Trele_Morele
Zakorzenienie

Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13...

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
jesteś a ja liczyłam już na jakieś wieści z porodówki no ale widocznie malutka sama wie kiedy trzeba wyjść chce dać mamusi jeszcze chwileczkę na dopięcie wszystkiego na ostatni guzik;D
Jestem jestem )
Ja juz jestem tak zapieta na ostatni guzik ze przekladam wszystko na nowo, torbe przepakowuje . Gotuje a dwa dni a jak mnie dopadnie to pewnie będę w powijakach , z rozkopana torba , pustymi garami I syfem w mieszkaniu )

Koszulki sa genialne ja nawet mojemu nie przypominam ze jest dzien chlopaka bo nie mam ani pomyslu ani za bardzo jak gdzie wybyc zeby cos poszukac

I tak on ma zaraz urodziny a ja nie wiem co mu kupic wezcie mi pomozcie
Urodziny ma 4.10 . Moze zdarze zapakowac Majeczke w kokarde ?

Ide na laptopa zobaczyc Witusia .
Wczoraj na fb zobaczylam ze dziewczyna z mojego miasta w podobnej sytuacji jak dzidzia. Urodzila 18.09 a termin na 08.11 . Maly chyba ma sie dobrze z tego co zrozumialam ..

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości