![]() |
#1351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
za to teraz Roszkowi emu prawdziwe =ale to dlatego ze jemu kupuje mniej bo czesc po starszakach pasuje jaką starosc? ja tez niedawno to przeczytałam ale jednak za młodu ![]()
![]() |
#1352 |
MBZ♥
|
takie:
http://www.hm.com/pl/product/10885?article=10885-A ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Nestelle gdzie kupowałaś emu dla Roszka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1353 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
fajne ![]()
![]() |
#1354 |
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Nie było mnie kilka dni, TŻ wrócił do domu na 4 dni i mieliśmy masę załatwień, a potem trochę czasu zostało Nam dla siebie ![]() Zabieram się za nadrabianie ![]()
#1355 | ||||
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() Nie dość że przystojny, to jeszcze pracowity a i obiad ugotuje- tylko pozazdrościć przyszłej narzeczonej ![]() Cytat:
![]() Co do usypiania- do niedawna u nas też w dzień były tylko ręce, trzeba było chodzić i jednocześnie bujać Marysię, kręgosłup już mi siadał. Niedawno jej się przestawiło i teraz w dzień zasypia tylko w wózku, czsasami w drodze wyjątku na łóżku podczas karmienia. Na wieczór na szczęście zasypia przy cysiu. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U nas dzisiaj pierwszy raz stópka powędrowała do buzi... Najpierw ją oglądała ze wszystkich stron, po czym szybko wpakowała do buźki i zaczęła ciumkać, uśmiałam się... Ja niestety 2 ostatnie dni zdychałam. Podczas latania w sobotę po sklepach załatwiłam zatoki od klimy. Dziś jest już lepiej ale jeszcze bolą, grunt, że coraz mniej. Tż też trochę jęczy że się źle czuje, mam nadzieję, że nas nie rozłoży bo w niedzielę chrzciny. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Zakorzenienie
|
gratuluję i zazdraszczam
![]() ![]() no ja nie mogę sobie pozwolić na plamy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hehe i dobrze, że zostało ![]() Oki-doki, lecę spać. Będę Was czytać przy karmieniach... oby dziś "tylko" czterech, bo powoli na oczy nie widzę ![]()
![]() |
#1357 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie dawaj jej na siłę, obawiam się że możesz ją tylko zniechęcić w ten sposób do jedzenia. jak boisz się biegunek to z owoców podaj banana, potem banana z jabłkiem. z kaszek ja daję Holle, ale nie do butli, tylko jako gęstą kaszkę z owocami w zamian za butlę. soczki na początek nie będą dobrym rozwiązaniem. masz jakiegoś dobrego, zaufanego pediatrę? może skonsultuj się żeby ustalić jakieś rozszerzanie diety, żeby nie próbować wszystkiego na raz i nie namieszać za bardzo. jak musicie zmienić mleko to nie masz wyjścia, zmieniaj stopniowo i obserwuj. mój synek też był na ha, najpierw nan, potem bebilon, aż w końcu hipp i dopiero to mleko dobrze tolerował, po wcześniejszych miał problemy z brzuszkiem. jak ona w ogóle je? co w ciągu dnia i ile? pisałaś o 2-3 butlach dziennie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1358 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No super pomaga mamusi. Ciekawe czy później będzie taki chętny do pomocy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas chyba idzie kolejny ząb. Nie chce spać ale trze oczka a jak zaśnie to budzi się po 20 minutach. I w załączeniu ulubiona pozycja Matiego i jak ostatnio zasypia.
![]() |
#1359 |
Kniaginia
|
![]() Piękny staż. Młodo zaczęliście ![]() ![]() Nam stuknie 11 za miesiąc. Też myślałam, że to dłuuuugo ![]() ![]() Haha!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1360 |
MBZ♥
|
Nati
![]() ![]() ![]() ![]() już myślałam, że buszuje u nas bo mata ta sama, sowa ta sama, książeczka i szczeniaczek ![]() ![]() qwerto ![]() Monicca, super, że żółtko posmakowąło ![]() Edytowane przez BYou Czas edycji: 2013-09-23 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1361 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1362 |
Raczkowanie
|
BYou
![]() 25 skończy pół roku. A co do stażu to my z tż w lutym mieliśmy 10 lat. I nawet nie wiem kiedy to zleciało. ![]()
#1363 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki ![]() ![]() widziałam już na fb - padłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bodziak z długim rękawem, spodnie dresowe i lekko ocieplana kurtka, a jak było chłodniej to zamiast niej sweterek z polarową warstwą wewnętrzną. to ![]() ![]() Wojtka wysypało na buzi - albo po kleikach albo po mm, bo nie rozrabiam mu na swoim mleku ![]()
![]() |
#1364 |
Kniaginia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1365 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja bym spróbowała posmarować. Może szybciej zejdzie. ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- ![]()
![]() |
#1366 |
Wtajemniczenie
|
A, Demeter - moim zdaniem Syn Ci super przybiera
![]()
#1367 |
Zadomowienie
|
Despa ja kupiłam na allegro i Hania w różowych muklukach pomyka.
Nawet o dziwo ich nie skopuje tak jak skarpety. Może poszukaj też tam. Jak dla mnie bez sensu wydawać kasę na butki na chwilę, jeśli dziecko nie chodzi. A na zimę i tak mamy kombinezony już z nogawkami, bo są wygodniejsze dla takiego maluszka.
#1369 |
Wtajemniczenie
|
Tasia, Pani - wszystkiego dobrego
![]() ![]() Ewelinkaa20, może po prostu taka uroda córeczki? Moja Oliwka w środę kończy 6 miesięcy a tydzień temu ważyła 5890 gram ![]() Pani, toć to Torresiątko ma sekret ![]() ![]() Brawa dla Milusia za książkową wizytę ![]() ![]() Luna, Oliwia miała okres, że piła dużo. Uczyła się też pić z niekapka. Teraz nie chce pić prawie wcale, chyba że soczki. Ale to też musi mieć "dobry dzień". Kamilek, mimo, że mało śmiejący na pewno jest kochany i Twoja mama bardzo słusznie mówi ![]() Małpko, Karolek uroczy ![]() ![]() Demeter, bardzo się cieszę, że uroczystość i wesele się udało ![]() ![]()
#1370 | |
Zakorzenienie
|
olej tą lekarkę. ewidentnie gada głupoty i miesza Ci w głowie.. teraz dzieci więcej się ruszają i stopują trochę z wagą. widziałam, że dziewczyny napisały ile powinno przybierać dziecko.
Cytat:
ja liczę na 1 karmienie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1371 |
Wtajemniczenie
|
Nati, Mati jest boski
![]() ![]() To pierwsze zdjęcie jest czadowe ![]()
#1372 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jeszcze pytanie o kaszki Holle - jaką wybrać na początek? Są mleczne, bezmleczne, zwykłe (orkiszowe, pszenne, owsiane), owocowe, musli... Aż się zakręciłam
![]() Cena 13-14 zł za 250 gr. to dużo? ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:51 ---------- No przesłodki facet!!!!! ![]() I dziękuję Wam za życzenia rocznicowe ![]()
#1373 |
Kniaginia
|
Witam
![]() Proszę o więcej zdjęć Matiego, Nati ![]() Ja Ci powiem, jakie ja kupiłam: ryżową bio i jaglaną na razie. Bezmleczne. Najlepiej od nich zacząć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1374 | ||
Zakorzenienie
|
wow
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() my płaciliśmy 15zł. mamy bezmleczke orkiszową jemy, a czeka jeszcze owsiana.
![]() |
#1375 | |||
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dołaczam do życzeń ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1376 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() nestelle - fajnie, że wróciłaś ![]() nati_85 - przesłodkiego masz syna ![]() Tasia i pani22ka - brawa za tyle lat z chłopami ![]() My wstaliśmy dziś o 6 i nie mogę się odnaleźć, bo zwykle o 8-9 wstajemy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1377 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dziewczyny ja Was od wczoraj nadrabiam i co przeczytam jedną stronę to kolejna dochodzi i tak mam 5 stron do nadrobienia. W czwartek poszłam z małą do sklepu i na spacer i dzwonie do koleżanki i gadamy gadamy i ona do mnie mówi tak "bo ja nigdy nie wyjade ciągle ktoś dzwoni" to się pytam jej gdzie znowu jedzie a ona że do mnie ![]() Ale tak się zastanawiam dziewczyny wy macie tyle czasu żeby czytać rożne fora blogi być na bieżąco tutaj na wizażu ?? Normalnie pozazdroszczę Ja organizuję chrzciny więc zaproszenia się robią sala wstępnie zarezerwowana dziś jadę dogadać co i jak ale wcześniej do kosmetyczki a korzystam z chwili czasu bo mała mi usnęła no ale my od 6 na nogach o 6:15 brałam prysznic później karmienie nawet jedno okno wymyłam i tak ciągle coś pranie się pierze mi się wydaje że w domu to ciągle coś do roboty. Despa ja od zeszłego roku używam tych wosków zapachowych tylko ja kupuję ze strony zapach domu czy jakoś tak , choć w ciąży zaprzestałam bo mnie normalnie mdliły za mocne były. ok idę nadrabiać póki mała śpi |
![]() ![]() |
![]() |
#1378 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ale dzisiaj pospalam, do 7:30 ![]() A na dzien dobry 2 razy sie przebieralismy, dwa reczniki osikane i podloga - a winny wszystkiemu maz, ktory okupowal lazienke ![]() ale opatrznosc nade mna czuwala, zalozylam pampersa 4 zamiast 3+, dzieki temu uniknelismy trzeciego przebierania z ranca ![]()
#1380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- to chyba dobra cena, w DE kosztuja pomiedzy 10-12 zl ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- o jakie ladne te buciki ![]() moze tez pomysle nad podobnymi, w H&M sa takie bezowe ![]() a na razie mamy kapcie z pieskiem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.