|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | ||
|
Tajka
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Dzisiaj pierwszy dzień
![]() Wgl. to zaliczyłam 18 dni 30DS i powiem Wam, że mi się już nie chce Nie wiem, czy za długie te programy, czy zbyt...nie wiem. Potrzebuję jakiejś zmiany. Może mi się twarz Jillian już znudziła i muszę od niej odpocząć
Edytowane przez kisiej25 Czas edycji: 2013-09-23 o 22:48 |
||
|
|
|
#1592 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewuszki!
Dziś na minutkę... Ciężko mi ogarnąć się z żarciem ...buuuu ciężko!Ale ciasta odmówiłam ![]() 30 min HH ![]() Dobrej nocy!
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też mam tak z długimi programami lepiej mi się ćwiczy, jak mieszam ![]() ![]() idę zaraz myć głowę i spakuję się, bo jutro wczesna pobudka ![]() zamelduję się dopiero ok. 22 ![]() czyli jutro Katowice (i odbiór legitymacji sztudenciaka, hyhyhy ) i Kraków ![]() dobrej nocki |
|
|
|
|
#1594 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie zjadłam twarożek na kolację. Idę nadrobić klub i wpisać dzisiejszy jadłospis, a wzorowy nie było, bo gdzieś jeden posiłek zgubiłam i te godziny też takie z kosmosu...
|
|
|
#1595 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chociaż house też mi się taki zawsze wydawał, a mam pełno rzeczy teraz które mi z tyłka spadają stamtąd ![]() trzymaj się z tym pieczywem Cytat:
|
|
|
#1596 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do powidełek spróbowałam i są mega dobre. nie za słodkie, ale mają posmak czekolady. jeśli chodzi o kalorie to jest to znikoma ilość, bo na kilka słoiczków powideł jest tylko jedna GORZKA czekolada + 2 łyżki kakao. Więc jak zjem jakąś kanapkę, czy dodam do omleta trochę powideł to nawet 1 kostka czekolady się na to nie załapie Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a to Twój 1 rok studiów, czy który? Moim zdaniem to kwestia nawyków. Ja jak miałam uczelnię przez większość dnia to często tłumaczyłam sobie, że muszę zjeść na uczelni, a u mnie są dobre obiady, naleśniki ze szpinakiem, na słodko, pizze i różne dania-codziennie inne. Zdarzają się, też takie fit, ale nie zawsze. I te naleśniki mnie gubiły A potem nauczyłam się brać ze sobą w pudełku obiad i nie ma tłumaczenia, że zajęcia to trzeba jeść na mieście Cytat:
za ćwiczenia, ![]() Cytat:
Melduję W KOŃCU bezgrzeszny dzień! Dziś: I omlet II pierś z kurczaka, pół woreczka ryżu brązowego, pół brokuła III bułka ciemna z łososiem i jogurtem nat. IV sałatka cezar w sfinksie (dwa ostatnie dania w terenie, więc dlatego tak, a nie inaczej) ale oddałam siostrze i jestem z siebie dumna Ze sportu nie miałam czasu, ale zaliczyłam godzinę spaceru z psem.Jutro w końcu pobiegam, bo za tydzień zaczynam bieganie+chodzenie a fitness, więc nie mogę sobie zrobić wstydu brakiem formy ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- jutro tu wrzucę i do przepisownii też
|
|
|
#1597 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
![]() No ja dzisiaj też zabrałam jabłko, marchewki pokrojone cukinie, a potem skoczyłam do sklepu i sałatkę z kurczakiem kupiłam. Także nie było źle
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1598 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Twojego jedzonka rzeczywiście jest ok. Ale pewnie długo tak nie pociągniesz. Wiem po sobie, bo też kupowałam różne sałatki i mi to po prostu zbrzydło więc uprzedzam, ucz się na moich błędach
|
|
|
#1599 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Dziennie ![]() Zwłaszcza, że zaraz obok jest kebab
|
|
#1600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też miałam takie skojarzenia co do TW ale dzisiaj pochodziłam po sklepie i w sumie każdy coś tam dla siebie znajdzie ![]() Cytat:
za bezgrzeszny dzień i oddanie kinder bueno ![]() + za spacer
|
||
|
|
|
#1601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też tak myślałam, dopiero mnie siostra w tym roku uświadomiła mówiąc że zaczyna 7.10, a ja takie "cooo?? jeszcze jeden tydzień będziesz się obijać w domu podczas gdy ja się uczę" Cytat:
)![]()
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Ja już po śniadaniu za oknem piękny błękit nieba i słońce, taką jesień kocham ![]() Tak mówicie o studiach i ja niedługo większe zapasy na stancję muszę zrobić, wywiozę trochę przetworów i w spożywczym jakieś długotermionowe produkty pokupuję NA uczelni dość łatwo udaje mi się wszystko kontrolować no i dołożyłam biegi, więc pmam nadzieję pierwsze efekty będzie widać już za jakiś czas
|
|
|
|
#1603 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja pitole ja byłam pewna, że mam inaugurację 1 aż się przestraszyłam
|
|||
|
|
|
#1604 | ||
|
Konto usunięte
|
Hejka
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
Jak w sklepie wzięłam 3 serki wiejskie to się krzywo popatrzył i zaczął przeliczać, że to drogo wyjdzie Dlatego pisałam, że muszę jeszcze jakoś wytrzymać, a później wrócę do siebie i się konkretnie zabiorę za odchudzanie Od dzisiaj 17 dni jeszcze
|
||
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Madzia ![]() ja próbuję zadania robić z matmy, ale znowu idzie jak po grudzie. Ja pierdziele, zadania są z kosmosu Dziś robię znowu dzień bez ćwiczeń, żeby kręgosłup się zregenerował, bo kuźwa boli cały czas. Jakieś maści od trenera będę musiała wziąć zapewne. śniadanie i obiad za mną ( ) dawka pieczywa została już wykorzystana, więc do końca dnia omijam pieczywo szerokim łukiem
|
|
|
|
#1607 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1608 | ||
|
Tajka
|
Melduję z rana: płatki ryżowe z jabłkiem i cynamonem 2 wafle ryżowe z masłem orzechowym Słonecznie dzisiaj, ale wietrznie
|
|
#1609 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42962412] Wiem, wiem ale ciężko na wyjeździe ładnie jeść bo to jest całkiem co innego niż się miało na co dzień. W dodatku mój Tż jest zdania, że trzeba wyjadać to co zostało (mielonki, słoiczki, zupki chińskie) i tak go już wyklęłam , że mi dietę psuje tym Jak w sklepie wzięłam 3 serki wiejskie to się krzywo popatrzył i zaczął przeliczać, że to drogo wyjdzie Dlatego pisałam, że muszę jeszcze jakoś wytrzymać, a później wrócę do siebie i się konkretnie zabiorę za odchudzanie Od dzisiaj 17 dni jeszcze [/QUOTE]Nooo, TŻ-ci i rodzice wyznają często zasadę, że wystarczy ograniczyć słodkie i nie jeść po 18 to wszystko będzie super. I każą żreć te obiady wszystkie Ale ja jak jestem w domu to już ich nauczyłam, że jem coś podobnego jak oni, ale np bez sosu albo paniery heeeej, opowiadaj jak tam! Cytat:
nie wiem czy znasz ten portal, ale jest super do nauki matmy. Krok po kroku zrobione zadania i wytłumaczone jak. Ja z niego b.dużo korzystałam Cytat:
Oby się tak utrzymało do końca dnia, bo wieczorkiem bieganie.DZIEŃ DOBRY ). Omlet z tymi powidełkami z czekoladą
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1610 |
|
Zadomowienie
|
Czeeść
![]() Dopiero wstałam. A tu taka ładna pogoda. Jem owsiankę i idę się zbierać na jakiś spacer czy coś
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1612 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A tak ogólnie to musimy się same martwić o naszą dietę, nie każdy patrzy na to co je. Ja narzekałam wczoraj bo ładnie się pilnowałam, a na wieczór byłam i tak jak balon A mój facet by żarł wszystko i myśli, że na mnie to zadziała podobnie. Wczoraj ugotował grochówkę bez grochu i uwaga! (z mielonki ) zjadł 3 talerze tej zupy o godzinie 22, a o 23 mówi do mnie: nie spróbujesz mojej zupki? ![]() No to ja na niego patrze z wielkimi oczyma, a on: A zapomniałem, że już za późno i później będziesz mi marudziła, że Cię tuczę |
|
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42963925]Haj Widzę, że Milvunia wróciła i witam nową Chudzinkę Dużo naspamowałyście, chociaż spodziewałam się, że będzie gorzej ![]() Wątek trochę poczytałam, Klub nadrobiłam i postaram się już być na bieżąco ![]() Wróciłam dzisiaj, w domu byłam trochę po 8. Napiszę Wam wszystko w Klubie później, zdjęcia jakieś może też wrzucę jak je już dostanę Wyjazd udany, chociaż spodziewałam się, że będzie lepiej. Przynajmniej nie dopadła mnie popowrotowa zamuła ![]() Czemu w PL jest tak zimno? słoneczka mi brakuje ![]() Na wadze na pewno będzie wzrost. Z jedzeniem nie było tragedii (biorąc pod uwagę to, co miałam do wyboru ), trochę ruchu mieliśmy (dłuuugie spacery, a raz nawet biegałam z koleżanką pół godzinki z podbiegami po schodach ), ale wpadły też słodycze i alko.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Hej. Przepraszam że mało się udzielam ale powrót do pracy i sytuacja w domu odbiła się stanami lekowymi i znowu funkcjonuje na lekach. Staram się jak mogę...poświęcam się ale nikt tego nie docenia...
Dietę staram się trzymać, od jutra zaczynam zabiegi na kręgosłup i jeśli będzie dobrze to po 10tym wrócę na silownie. Wierzę że się w końcu ułoży ale narazie jest fatalnie... |
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść!
![]() Zrobię sobie kubeł gorącej herbaty tylko i napiszę w Klubie
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Magda
![]() Anns właśnie ta redukcję, liczę, że trochę uda mi się zmniejszą 2-3 cm ![]() Dżo odpoczywaj koniecznie widzę obie w matmie siedzimy![]() Byłam na zakupach, mam same pyszne rzeczy
|
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
magda_lena40 - a gdzie byłaś? ![]() agulaaaa - co kupiłaś? |
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jenyyy, ale jestem zaganiana właśnie Was nadrobiłam i odpiszę co nieco na początek dla wszystkich ćwiczących no i:Madziaaaa, jesteś Kochana!!!! opowiadaj jak byyyyło ![]() Gdzie jest Sikorka?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.

...buuuu ciężko!
lepiej mi się ćwiczy, jak mieszam

Niedługo wracam jak tylko sie wszystko uspokoi
A potem nauczyłam się brać ze sobą w pudełku obiad i nie ma tłumaczenia, że zajęcia to trzeba jeść na mieście 

Jak w sklepie wzięłam 3 serki wiejskie to się krzywo popatrzył i zaczął przeliczać, że to drogo wyjdzie

A mój facet by żarł wszystko i myśli, że na mnie to zadziała podobnie. Wczoraj ugotował grochówkę bez grochu i uwaga! (z mielonki 

słoneczka mi brakuje