|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Cytat:
|
|
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Jak już się namęczyłam i wrzuciłam na nasze forum YC moją kolekcję, to tu wrzucę tylko serię świąteczną jej
![]() Seria Festive: Duży słój Happy Christmas, dwa woski (na zapas, kocham!), dwa samplery Gingerbread (tylko tym na razie mogę się zadowolić:P), wosk Be Jolly wosk Cranberry Peppermint wosk North Pole wosk Christmas Cookie wosk Christmas Cupcake wosk Apple & Pine Needle wosk Christmas Tree wosk Sparkling Snow wosk Holiday Home Sweet Home wosk Sparkling Cinnamon wosk Red Berry & Cedar pokrojony sampler Welcome Christmas Illuma-Lid Pinecone Winter Bird Crackle Jar Shade Reszta świątecznych zapachów dostępnych w Polsce wypalona i nie lubiana na tyle, by wejść do ścisłej kolekcji
Edytowane przez sugarfreeee Czas edycji: 2013-09-24 o 12:48 |
|
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
Piękna świąteczna kolekcja
Nie ukrywam, że jestem ciekawa co BBW nam zaproponuje w tym temacie
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3306 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
już w pierwszy dzień świąt odczuwam, że to końcówka i jakoś smutno się robi...Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() strasznie ![]() Wy też macie takie coś, że w trakcie świąt planujecie już następne?
|
||||||
|
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę. A zapach podczas pieczenia... O mamooo, ja chcę już grudzień. ![]() Normalne to chyba nie jest, ale ja też tak mam. "Na przyszłe Święta to..."- i patrzą na mnie jak na wariatkę.
|
|
#3308 | |
|
Zadomowienie
|
Taki słój chyba sporo kosztuje!! Niech mnie przygarnie która co ma blisko do kik-a!!
---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
|
|
#3309 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3310 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Re: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Cytat:
Cytat:
Ty pewnie masz TE, a ja mam TE Cytat:
I zamierzam w tym roku nakupować niemieckich słodyczy jak będę na jarmarkach A co do życzeń to ja w ogóle ich nie lubię składać. Nienawidzę. Nigdy nie wiem co powiedzieć i ograniczam się do minimum.. Cytat:
Cytat:
Wiecie co, zrobiłam sobie kakałko, wyciągnęłam kilka pierniczków z zeszłego roku, wsadziłam się pod koc, włączyłam RMF Święta iiii... mam święta! Jest cudownie Jeszcze YC brakuje!Pisałam od wczoraj do dzisiaj włącznie 5 sprawdzianów. Oby dobrze poszło... z historii powinno cudem 4 wlecieć I dostałam 4 z angielskiego z mega ważnego sprawdzianu. Pani powiedziała, że tylko Ci co dostali 4 mają szanse na zdanie matury powyżej 70% Cytat:
Przelewasz kasę, ja kupuję, wysyłam i możemy obie się cieszyć takimi gwiazdeczkami Edytowane przez Malinovva Czas edycji: 2013-09-24 o 15:33 |
||||||
|
|
|
#3311 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Od tygodnia zbieram się do ujawnienia w tym temacie, ale jakoś nie mogłam się odważyć. Moja świąteczna obsesja nie zna granic. Zawsze we wrześniu łapie mnie przeziębienie i jak siedze w domku, zaczynam mentalne przygotowania do świąt Właśnie jestem w trakcie takiego przeziębienia i oglądam już świąteczne filmy, słucham RMF Święta, gram na pianinie kolędy i nie mogę myśleć o niczym innym. Dzięki Wam odkryłam YC i dzisiaj dotarła do mnie pierwsza paczka z kominkiem i 2 woskami. Aktualnie pali się w moim pokoju Season of peace. Zapach jest przepiękny, zawsze byłam negatywnie nastawiona do świeczek zapachowych itd. a w przypadku YC już wyczuwam kolejne uzależnienie ![]() Dobrze wiedzieć, że są na tym świecie osoby, które tak jak ja kochają święta. Od razu człowiekowi raźniej
|
|
|
|
#3312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umiesz grać na pianinie?! |
|
|
|
|
#3313 | |||||
|
Bang Bang Bang
|
Dot.: Re: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Cytat:
Ja jeszcze typowo zimowe woski będę uzupełniać...Świece faktycznie są drogie, ale są tego warte Cytat:
![]() Cytat:
Kochana, ja nie tylko podczas świąt planuję już kolejne... Ja ostatnio poinformowałam męża, że mam zamiar założyć skarbonę w celu zbierania funduszy na Boże Narodzenie 2014 Cytat:
To w takim razie wrzucę chociaż zdjęcia : kikowe gwiazdki wiszące sobie na lampie i robiące klimacik wieczorem oraz jeden z kikowych, brokatowych podgrzewaczy Na żywo mienią się o wiele piękniej Cytat:
![]() A historii nie znosiłam - niby jestem humanistką, ale historia to dla mnie istna apokalipsa Za to angielski bardzo lubiłam i "wchodził" mi bez żadnych trudności , ale ostatecznie skupiłam się na rozszerzonym niemcu ![]() Ta, wiedziałam, że zapomnę o zdjęciach
Edytowane przez martyna_tina Czas edycji: 2013-09-24 o 16:05 |
|||||
|
|
|
#3314 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
Martynka świetne rzeczy
Kelis chodź tu ze swoim pianinem i mi graaaj |
|
|
|
#3316 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
![]() Podziwiam ludzi, którzy potrafią grać na pianinie ![]() Ja Season Of Peace testowałam wczoraj i też jestem nim oczarowana |
|
|
|
|
#3317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też zamówiłam YC skuszona wypowiedziami dziewczyn z tego wątku i na razie czekam na swój "pakiet startowy". Fajnie, że Season Of Peace Ci się podoba, bo ja też go zamówiłam.A możesz rzucić tytułami filmów? Może akurat masz coś fajnego, czego jeszcze nie widziałam. Zamierzam zrobić taką świąteczną listę i wszelkie propozycje będą mile widziane. ![]() Cytat:
<----- Oto moja pierwsza torba bankruta, skoro woski są tego warte, to jestem gotowa! ![]() Ale Wam zazdroszczę tych dostaw zagranicznych słodyczy... Chociaż może dla mnie to i lepiej, bo ile bym nie dostała, tyle bym zjadła.
|
|
#3318 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Drugi wosk to Snowflake cookie, a jutro powinny dotrzeć November Rain i Sparkling Snow )
|
|
|
|
|
#3319 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Matko, widzę, że Poznań, może w końcu kogos będę miała do świątecznych zakupów *_* Ojejku! Dziewczyny, pomóżcie proszę, tak z innej beczki... jak wiecie, byłam na tym festynie i teraz w czwartek mamy takie spotkanie pofestynowe i będą tam osoby mniej więcej 15-22 lata i później dorośli. Każdy ma przynieśc coś do jedzenia, a osób będzie z 30 pewnie... NIE MAM POJĘCIA CO PRZYGOTOWAĆ? Co jest szybkie tanie i łatwe w zrobieniu na taką ''imprezkę''? Sałatki odpadają, bo będzie już ich full :P
|
|
|
|
|
#3320 | ||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Oj kochana, nie Ty jedna, nie Ty jedna... ![]() Cytat:
Czyli wybrałaś dość różnorodne woski Sparkling Snow też lubię - pachnie choinką, ale w taki delikatny sposób, nie jak odświeżacz do kibelka
|
||
|
|
|
#3321 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
matura trochę psuje mi wizje świąt, bo czuję, że w grudniu będę już nieźle spanikowana. A co do Poznania, to dzięki Wam dowiedziałam się, że jest w moim mieście taki sklep jak KIK. Musze się tam koniecznie wybrać skoro mają świąteczne ozdoby Olanna podaję tytuły: "Opowieść wigilijna" - kocham te bajke w ekranizacji Disneya! "Święta Thomasa Kinkade'a" - piękny film, rzadko zdarza mi się płakać na filmach, a na tym nie mogłam się opanować. "Miasteczko Halloween" "Holiday" - pewnie już każdy widział ![]() Jest też dużo "gniotów" ale dla mnie ważne, że jest świąteczny klimat: "Gdzie jest pani Mikołajowa" "Gwiazdka z Holly" "Kolejne pierwsze wspólne święta" "Święta Last Minute" połowę tytułów oczywiście zapomniałam btw. ostatnio trafiłam na taką listę http://www.imdb.com/list/C3AR8EiUvAs/ martyna_tina Właśnie bałam się tego, że woski będą miały bardzo chemiczny zapach, ale na szczęście nie Tylko mój tata już lata po domu i mówi, że to na pewno sama chemia i że na pewno te woski są szkodliwe haha, ale można się przyzwyczaić do tego jego gadania i robić swoje
Edytowane przez Kelis95 Czas edycji: 2013-09-24 o 16:39 |
|
|
|
|
#3322 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
95' rządzi KIK jest najlepszy na świecie! Jest w galerii MM Jadę tam w weekend, nie mogę się doczekać
|
|
|
|
|
#3323 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
Kurdeeee, zbankrutuję
Zastanawiam się nad:WOSK SPICED ORANGE WOSK WARM SPICE WOSK FIRESIDE TREATS WOSK NOVEMBER RAIN WOSK HOME SWEET HOME WOSK KITCHEN SPICE WOSK MACINTOSH SPICE WOSK MANDARIN CRANBERRY WOSK MIDSUMMER'S NIGHT - zauważyłam, że jest baaardzo popularny ![]() WOSK LAKE SUNSET Niestety nie zauważyłam żadnych świątecznych zapachów
|
#3325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ach, no i żeby już na starcie pójść na całość, domówiłam jeden bardziej jesienny wosk, idąc za Twoją radą. Padło na Honey&Spice. ![]() Cytat:
Zgadzam się- dla mnie też świąteczny film nie musi być wcale "ambitny", tylko wprowadzać odpowiedni nastrój.
|
|
#3326 | ||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
![]() Mi ostatnio mężu na szybko wyliczył, że w sumie na wszystkie woski (łącznie z tymi, które ostatecznie oddałam babci) wydałam mniej więcej 800zł Nie chcę ani myśleć nad tym jakie sumy wydały dziewczyny, które kupują głównie świece ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
Ja też nie wymagam nie wiadomo czego od świątecznych filmów - chcę nacieszyć się ich klimatem i tyle
|
||
|
|
|
#3327 |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Witam dziewczyny
Mam tymczasowy dostęp do kompa, mój legł. Może w sobotę brat przyjedzie i naprawi. Stary wyłącza się w najmniej spodziewanym momencie. Jak będę już miała naprawionego, to nadrobię ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- U mnie też jesiennie, ale tak porządnie. W mieście dużo kolorowych drzew, a nie tylko gdzieniegdzie liści. Pada, wieje, jest chłodno.
|
#3328 |
|
Rozeznanie
|
ale naskrobałyście, zaraz was nadrobię jeszcze...widzę że był temat świątecznych wosków, Sugar-niezła kolekcja! Ja właśnie odebrałam moje Q4 i jedyne co odradzam to Christmas memories, chyba że ktoś lubi intesywny zapach surowego ciasta piernikowego
mi kompletnie nie podszedł- teściowej sprezentuje może, chyba że któraś chce się wymienić za to season of peace bardzo ładny, delikatny perfumowany, lekko mroźny-czuję tam śnieg pozostałych dwóch jeszcze nie paliłam, ale przez folię czuję że są ok Tak poza tym martyna tina, właśnie popijam tą Twoją hebratkę, pomarańcza z cynamonem i nie wiem co z sobą począć
|
|
#3329 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Miałam tak z kilkoma woskami - w opakowaniu jakoś mi nie podchodziły, ale w kominku było już o wiele lepiej I co, smakuje herbatka? ![]() Jak to co masz z sobą począć? Siedzieć z nami tutaj proszę
|
|
|
|
|
#3330 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no to jak rozpalisz memories to daj znac, mnie odrzucił, jeszcze ten zapach rozniósł się po całej kopercie fuuuj a hebratka szału nie robi ale dziś jestem czepialska Szkoda że u mnie nie ma nigdzie tego KIKa, chciałabym te gwiazdki ledowe, a już na pewno te błyszczące podgrzewacze
![]() Edytowane przez martuha20 Czas edycji: 2013-09-24 o 19:40 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

Słuchamy jej z mężem jadąc do domu na Święta
powoli wymieniam je na tego typu (tzn tej firmy, bo są super) 

to jezyk Yoruba, wlasnie z Nigerii

<----- Oto moja pierwsza torba bankruta, skoro woski są tego warte, to jestem gotowa!
27.03.2016 

no to jak rozpalisz memories to daj znac, mnie odrzucił, jeszcze ten zapach rozniósł się po całej kopercie fuuuj