Początkujące włosomaniaczki :) - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-23, 14:50   #4681
Jace
Wtajemniczenie

Dot.: Początkujące włosomaniaczki :)

Cytat:
Napisane przez annakarenina123 Pokaż wiadomość
Zazwyczaj goracym...

I wlasnie sama nie wiem czy powinnam czesac mokre czy suche?
Tak jak mowilam krecily sie troche, mam duza szczotke z sephory i grzebien z szeroko rozstawionymi zabkami, tylko nie wiem nigdy czego i kiedy uzywac?
Jeśli uważasz, że możesz mieć kręcone włosy, to spróbuj wydobyć skręt. Loków nie wolno rozczesywać na sucho, więc proponuję czesać grzebieniem z szeroko rozstawionymi zębami wyłącznie na mokro. Zostaw je tak raz do samodzielnego wyschnięcia i zobacz, czy zaczną się podkręcać. Jeśli tak, to wtedy warto się zabrać za pielęgnację dla kręconowłosych.

Cytat:
Napisane przez fridiige Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim! Jestem początkującą włosomaniaczką. Moge do Was dołączyć? Moja przygoda rozpoczęła sie od bloga Anwen, stosunkowo niedawno. Jak na razie odstawiłam wszystkie produkty z silikonem, używam tylko naturalnych szamponów, maskę wax i oczywiscie olejowanie. Zapuszczam włosy . Już planuje następne zakupy ;D.

Rodzaj włosów: długie (zdecydowanie za łopatki), blond, gęste. Nigdy ich nie farbowałam. Nie używam prostownicy ani lokówki. Czasami susze. Myje, co 2-3 dni. Strasznie się puszą na końcach, chociaż podcinam je regularnie ;c.

Na początku nie znosiłam moich włosów, ale teraz powoli zaczynam się do nich przekonywać, chociaż denerwuje mnie to ich puszenie się

Dołączam zdjecie.
Pozdrawiam wszystkie włosomaniaczki!

Ojej. Piękne włoski
Piszesz, że odstawiłaś wszystkie produkty z silikonami. To znaczy, że na końce też niczego nie używasz? Bo wiesz, może by się nie puszyły, gdybyś je jakoś zabezpieczyła. Jedwabiem albo olejkiem.

Cytat:
Napisane przez Martii=* Pokaż wiadomość
I jeszcze jedno: jak używacie odżywek d/s? W sensie jak często i czy potem dajecie maskę? Myślałam, że daje się np. 2x w tygodniu maskę, a w dni, w które się maski nie nakłada, to daje się odżywkę. A co byście zrobiły, gdybyście tylko 2 razy w tygodniu myły włosy? Najpierw odżywka d/s na kilka minut, a potem maska? Tak właśnie robię i nie wiem, czy to dobry pomysł.
No nie wiem. Ja używam odżywki d/s głównie wtedy, kiedy nie chce mi się za bardzo babrać z maską. Myję włosy średnio 3-4 razy w tygodniu. Może ustal to sobie jakoś. Np. Maska, maska, odżywka, maska, maska, odżywka. Nigdy nie stosuję obu rzeczy na raz.

Edytowane przez Jace
Czas edycji: 2013-09-23 o 14:56
Jace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 15:06   #4682
Lana Del Rey
Rozeznanie

Dot.: Odp: Początkujące włosomaniaczki :)

Cytat:
Muszę się komuś wyżalić. Nie mieszkam w pl, nie bardzo się orientuję gdzie niedrogeryjne rzeczy kupić, i w związku z moim nadchodzącym przyjazdem do pl postanowiłam zrobić zamówienie i kupić:
- olejek Khadi
- jantar
- jedwab chi
- marokańską maskę do włosów
- maskę drożdżową babci Agafii
i jak policzyłam sobie, ile kasy muszę na to wydać, to mi się źle zrobiło
Ale chyba sobie podaruję Agafię, bo mogę tutaj sobie przez ebaya kupić jak coś, a resztę niespecjalnie...

I jeszcze jedno: jak używacie odżywek d/s? W sensie jak często i czy potem dajecie maskę? Myślałam, że daje się np. 2x w tygodniu maskę, a w dni, w które się maski nie nakłada, to daje się odżywkę. A co byście zrobiły, gdybyście tylko 2 razy w tygodniu myły włosy? Najpierw odżywka d/s na kilka minut, a potem maska? Tak właśnie robię i nie wiem, czy to dobry pomysł.
Według mnie nie ma sensu obu rzeczy naraz, albo odżywka, albo maska Gdybym myła włosy dwa razy w tygodniu to pewnie raz nałożyłam maskę, a raz odżywkę. Zależy to też od stanu Twoich włosów.
Lana Del Rey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 16:29   #4683
Roslina xD
Raczkowanie

Dot.: Odp: Początkujące włosomaniaczki :)

Cytat:
Ja nie używam w ogóle masek (czaję się na Lorysa, zobaczymy ale wtedy nie używałabym odżywki już) olejuję włosy i potem nakładam odżywkę na 5 minut - w sumie tylko po to, żeby włosy lepiej się rozczesywały i były bardziej gładkie.
Stary 2013-09-23, 16:49   #4684
Ephee
Raczkowanie

Odp: Początkujące włosomaniaczki :)

Ja zawsze i odżywkę i maskę na przemian staram się silikonowe i mniej silikonowe, ale różnie z tym jest powiedzcie mi dziewczyny, ja jak wysuszę włosy to jest objętość, wierzchnia warstwa oczywiście spuszona, ale są proste. Na noc albo je zwijam w ślimaczka-koczka, rano rozwijam i są wilgotne, delikatnie je jeszcze podsuszam i są fale, delikatne spirale się robią. Znowu jak wyschną samoistnie, to się końcówki wywijają i w sumie nie wiem co z nimi robić

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-23, 19:07   #4685
Blondyna66
Zadomowienie

Nowa gazetka z Drogerii Natura ; ) KLIK
Stary 2013-09-23, 19:29   #4686
kropelkaa
Zakorzenienie

skoro o gazetkach mowa to tez jest z Rossa nowa może włosomaniaczki coś znajdą potrzebnego Rossmann Gazetka
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 19:51   #4687
barylka666
Zadomowienie

Oo będę polować na olejek BDFM

barylka666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-23, 19:53   #4688
Roslina xD
Raczkowanie

Kurczę, nie macie wrażenia, że olej z pestek winogron przyciemnia włosy?
Stary 2013-09-23, 20:07   #4689
Blondyna66
Zadomowienie

Olu nie strasz, bo chciałam go kupić :P Już doczytałam o tym lopianowym, ze przyciemnia i mam dość, bo nic co dobre nie jest dla mnie, bo blondwłosa ze mnie istota
Stary 2013-09-23, 20:15   #4690
Aysell
Wtajemniczenie

Cześć

Cytat:
Napisane przez czarnylis Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny wątek bardzo obszerny!
Jestem posiadaczką włosów za łopatki i ogólnie rzecz biorąc jestem z nich zadowolona, ale...
Niestety w ostatnim czasie zaczęły mi bardzo wypadać. Wiadomo, stres (przeprowadzka, zmiana pracy, praca magisterska...). Szukam suplementu który mogłabym przyjmować i nie zawierałby skrzypu po którym boli mnie żołądek. Znacie może takie cudo? Z tego co czytam - dużo osób chwali sobie herbatki z pokrzywy, ale czy warto próbować jeśli źle reaguję na skrzyp? Z góry dzięki za pomoc
Hej

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
[...]
w ostatnim czasie też bardzo mi się przetłuszczają juz nie wiem co robić teraz myje szamponem tylko do przetłuszczających się, a i tak to nic nie daje

[...]
Nie myłabym włosów takim szamponem. Wydaje mi się, że jeszcze bardziej by wysuszał i przez to pogarszał sprawę. Nie masz takiego wrażenia? To jak z kosmetykami do cery tłustej - zdarza się, że coś wysuszającego jest właśnie temu typowi dedykowane, co jest... niepoważne.
Cytat:
Napisane przez Lana Del Rey Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, wrzucam moje włosy
Ładne
Cytat:
hej dziewczyny moge sie przylaczyc? Jakos w pierwszej albo drugiej liceum zaczela sie u mnie mania wlosomaniactwa, wlosy z krotkich i bardzo mizernych staly sie dlugie (do talii) blyszczace, troche gestsze (moze to bylo tylko zludzenie, w kazdym razie wygladaly na gestsze) i zaczely mi sie skrecac na koncach (efekt jak konce podkrecone lokowka). Pozniej wyjechalam na studia, brak czasu i porzucilam wlosomaniactwo. Czas na powrot bo wlosy nie wygladaja juz tak dobrze jak kiedys!
[...]
Hej
Cytat:
Napisane przez fridiige Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim! Jestem początkującą włosomaniaczką. Moge do Was dołączyć? Moja przygoda rozpoczęła sie od bloga Anwen, stosunkowo niedawno. Jak na razie odstawiłam wszystkie produkty z silikonem, używam tylko naturalnych szamponów, maskę wax i oczywiscie olejowanie. Zapuszczam włosy . Już planuje następne zakupy ;D.

Rodzaj włosów: długie (zdecydowanie za łopatki), blond, gęste. Nigdy ich nie farbowałam. Nie używam prostownicy ani lokówki. Czasami susze. Myje, co 2-3 dni. Strasznie się puszą na końcach, chociaż podcinam je regularnie ;c.

Na początku nie znosiłam moich włosów, ale teraz powoli zaczynam się do nich przekonywać, chociaż denerwuje mnie to ich puszenie się

Dołączam zdjecie.
Pozdrawiam wszystkie włosomaniaczki!

Hej Tak jak Jace napisała - zastanów się nad odstawieniem silikonów. Nie taki diabeł straszny, jak go malują, one są na końcówki bardzo potrzebne.

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Blondyna66 Pokaż wiadomość
Olu nie strasz, bo chciałam go kupić :P Już doczytałam o tym lopianowym, ze przyciemnia i mam dość, bo nic co dobre nie jest dla mnie, bo blondwłosa ze mnie istota
No właśnie, nie strasz... Ja go mam i nie wiem, co z nim zrobić, miałam go nałożyć na włosy

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 20:24   #4691
Roslina xD
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
No właśnie, nie strasz... Ja go mam i nie wiem, co z nim zrobić, miałam go nałożyć na włosy

W tym miesiącu tylko nim olejowalam, zrobię fotkę i zobaczymy W każdym razie w internecie nic na ten temat nie znalazłam.

Edytowane przez Roslina xD
Czas edycji: 2013-09-23 o 20:26
Roslina xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 20:40   #4692
Blondyna66
Zadomowienie

Cześć Kasiu

Ola Ja bym sie załamala jakby się moje naturalki przyciemniły :P
Nigdy w sumie też nie czytałam, że przyciemnia. Oby tak było.
Stary 2013-09-23, 22:37   #4693
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Roslina xD Pokaż wiadomość
W tym miesiącu tylko nim olejowalam, zrobię fotkę i zobaczymy W każdym razie w internecie nic na ten temat nie znalazłam.
Ja też niczego takiego nie widziałam, ale kto wie
Cytat:
Cześć Kasiu

Ola Ja bym sie załamala jakby się moje naturalki przyciemniły :P
Nigdy w sumie też nie czytałam, że przyciemnia. Oby tak było.
Hej

Ja też i tak zmieniają trochę kolor, ale nigdy w życiu bym ich świadomie nie przyciemniła.

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Puk puk, jest tam ktoś jeszcze?

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 07:41   #4694
Smerfetka22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez barylka666 Pokaż wiadomość
U mnie w ziółku można kupić Khadi, maskę drożdzową i marokańską, Jantar w aptece/SuperPharm, CHI może w jakiejś drogerii, polecam Ci też jedwab Green Pharmarcy jest dostępny w rossmanach

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Dziś przed myciem w skalp Radical,

O: Mrs Potters balsam aloesowy
M: Joanna fioletowy szampon z czarną porzeczką
O: 1,5 łyżeczki Garniera AiK + 1 łyżeczka olejeku arganowego + 0,5 łyżeczki miodu
Oh: Jedwab GP
Czy zamierzasz stosować Radical tylko przed myciem?? Na ile go nakładasz przed??

30.09.2013-tran
01.10.2013-Radical
Smerfetka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 09:07   #4695
annakarenina123
Raczkowanie

Jace, nie no teraz juz sie same z siebie nie podkrecaja. Jeszcze rok temu mi sie krecily, niestety teraz przestaly .

Dziewczyny ostatnio codziennie robie OMO, czy to z olejkiem czy to z maska czy odzywka, myslicie ze moge przesadzic?
annakarenina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 09:11   #4696
Lana Del Rey
Rozeznanie

Cytat:
Jace, nie no teraz juz sie same z siebie nie podkrecaja. Jeszcze rok temu mi sie krecily, niestety teraz przestaly .

Dziewczyny ostatnio codziennie robie OMO, czy to z olejkiem czy to z maska czy odzywka, myslicie ze moge przesadzic?
Ja bym się bała, że może obciążyć.
Dzisiaj przyszła moja szczotka Tangle Teezer Jak tylko zmyję Biovax z keratyną i włosy mi wyschną będzie pierwsza próba
Lana Del Rey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 10:33   #4697
mandarynka882
Rozeznanie

cześć
moje dziecko zajęte zajadaniem się żelkami więc mam chwilkę
mam już dobry aparat, wczoraj zrobiłam zdj moich loków po reanimacji i wyschnięciu. Używałam wczoraj maski Bingo shea i 5 alg (swoją drogą jest fantastyczna) no i jeszcze na wilgotne wgniotłam żel lniany (z tyłu są jeszcze wilgotnawe). Najbardziej mi się kręcą te od spodu a z tym z wierzchu mam duży problem bo się albo lekko falują albo proste jak druty (tył)
niestety po nocy już nie mam takich loków
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 102_1916.jpg (39,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 102_1917.jpg (36,6 KB, 16 załadowań)
mandarynka882 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 11:25   #4698
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Ja też niczego takiego nie widziałam, ale kto wie

Hej

Ja też i tak zmieniają trochę kolor, ale nigdy w życiu bym ich świadomie nie przyciemniła

Ja też bym nie przyciemniła, dlatego zanim cokolwiek nałożę na włosy sprawdzam czy nie przyciemnia
Stary 2013-09-24, 14:35   #4699
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mandarynka882 Pokaż wiadomość
wczoraj wybrałam się z mężem na miasto na butowe zakupy no i kupiłam sobie szampon GP z granatem i arganem i olejek łopianowy GP z papryczką, wmówiłam mężowi, że może pomóc na jego łysienie i wczoraj mu wmasowałam w łysinkę ciekawe czy będą jakies rezultaty??'/
ładne butowe zakupy

Cytat:
Nie myłabym włosów takim szamponem. Wydaje mi się, że jeszcze bardziej by wysuszał i przez to pogarszał sprawę. Nie masz takiego wrażenia? To jak z kosmetykami do cery tłustej - zdarza się, że coś wysuszającego jest właśnie temu typowi dedykowane, co jest... niepoważne.
właśnie już nie wiem kompletnie czym myć, bo mam wrażenie, że każdy mi przetłuszcza, już mam dość, nie będę myć codziennie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-24, 15:50   #4700
201708160922
Konto usunięte

Odp: Dot.: Początkujące włosomaniaczki :)

Cytat:
ładne butowe zakupy

właśnie już nie wiem kompletnie czym myć, bo mam wrażenie, że każdy mi przetłuszcza, już mam dość, nie będę myć codziennie
Ja tez nie wiem. A probowalas ten, o ktorym ostatnio pisalam? Bylam zadowolona, a teraz znow mam lupiez Jak moje wlosy moga wygladac ladnie, skoro pomimo tego, ze sa zdrowe, zle wygladaja, bo sa przyklapniete albo przetluszczone?
Mylas kiedys odzywka?

Edytowane przez 201708160922
Czas edycji: 2013-09-24 o 16:05
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 15:55   #4701
barylka666
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka22 Pokaż wiadomość
Czy zamierzasz stosować Radical tylko przed myciem?? Na ile go nakładasz przed??
Tak, tylko przed myciem (myję przeważnie co dwa dni), na kilka godzin, zależy ile mam czasu,myślę że minimum 3h

Stary 2013-09-24, 16:17   #4702
lolaa91
Przyczajenie

Witam

Ja również jestem początkującą włosomaniaczką najukochańszym kosmetykiem w pielęgnacji włosów jest dla mnie Jantar który używam od niedawna oraz płyn pokrzywowy. Ważne też jest regularne podcinanie końcówek oraz zabezpieczenie ich. Sama musiałam ściąć włosy miałam za łopatki a teraz mam do ramion... za długo zwlekałam.

Fajne i niedrogie perełki kosmetyczne można znaleźć w tym sklepie http://www.polskie-kosmetyki.pl/ polecam trudno dostępne i tanie kosmetyki!

Pozdrawiam
lolaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 16:29   #4703
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lolaa91 Pokaż wiadomość
Witam

Ja również jestem początkującą włosomaniaczką najukochańszym kosmetykiem w pielęgnacji włosów jest dla mnie Jantar który używam od niedawna oraz płyn pokrzywowy. Ważne też jest regularne podcinanie końcówek oraz zabezpieczenie ich. Sama musiałam ściąć włosy miałam za łopatki a teraz mam do ramion... za długo zwlekałam.

Fajne i niedrogie perełki kosmetyczne można znaleźć w tym sklepie http://www.polskie-kosmetyki.pl/ polecam trudno dostępne i tanie kosmetyki!

Pozdrawiam
no to się obkupię
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-24, 18:42   #4704
annakarenina123
Raczkowanie

Hej dziewczyny! Jestem nadal w poszukiwaniu ''rypacza'' tak jak mi poradzono w innym watku, ale nic nie znajduje. Szczerze mowiac wiekszosc szamponow robi mi z wlosow straki albo przyklap takze naprawde boje sie zmienic l'oreala, idealny byl dla mnie rozowo-zielony, ale juz go nie produkuja... Macie jakies pomysly?
Ostatnio nalozylam sobie maske alverde z maslem shea przed myciem a po myciu nic i mialam ladna objetosc, a dzis po myciu i niesamowity przyklap.
annakarenina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:12   #4705
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
Ja tez nie wiem. A probowalas ten, o ktorym ostatnio pisalam? Bylam zadowolona, a teraz znow mam lupiez Jak moje wlosy moga wygladac ladnie, skoro pomimo tego, ze sa zdrowe, zle wygladaja, bo sa przyklapniete albo przetluszczone?
Mylas kiedys odzywka?

tego szamponu nie próbowalam gdzie go kupiłaś?myślałam nad tym KLIKbardziej kiedyś go miałam i był ok może do niego wrócę
Kiedyś stosowałam odżywkę Potter's ale nie jestem przekonana do tej metody więc szukam dalej dobrego szamponu
Stary 2013-09-24, 22:28   #4706
iwonaa1993
Raczkowanie

Witajcie
Jestem początkującą włosomaniaczką. Zrobiłam dziś sobie maseczkę na włosy: 2 żółtka, łyżka oliwy z oliwek, resztka nafty kosmetycznej, resztka oleju rycynowego.

Nałożyłam to na włosy i trzymałam taki turban 2 godziny, gdy zmyłam tę maskę to miałam strasznie suche końcówki i nie wiem co jest przyczyną, czytałam tu że oliwa nawilża itd...a tu taki efekt :-( poradzicie coś?
Dodam że gdy nałożyłam odżywkę Garnier Ultra Doux z awokado to włosy były miękkie i całkiem inne niż po samej masce.

Pozdrawiam cieplutko :-*
iwonaa1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 22:52   #4707
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
tego szamponu nie próbowalam gdzie go kupiłaś?myślałam nad tym KLIKbardziej kiedyś go miałam i był ok może do niego wrócę
Kiedyś stosowałam odżywkę Potter's ale nie jestem przekonana do tej metody więc szukam dalej dobrego szamponu
W Rossmanie. W tym miesiącu nie mam jeszcze typu do spróbowania, więc może kupię ten J&J. Mam dość.
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 07:29   #4708
Smerfetka22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez barylka666 Pokaż wiadomość
Tak, tylko przed myciem (myję przeważnie co dwa dni), na kilka godzin, zależy ile mam czasu,myślę że minimum 3h
Dziękuję Ci bardzo, też tak zacznę robić. Narazie stosuję Revitax, ale po myciu. Przed też by się przydał jakiś wspomagacz.

Cytat:
Hej dziewczyny! Jestem nadal w poszukiwaniu ''rypacza'' tak jak mi poradzono w innym watku, ale nic nie znajduje. Szczerze mowiac wiekszosc szamponow robi mi z wlosow straki albo przyklap takze naprawde boje sie zmienic l'oreala, idealny byl dla mnie rozowo-zielony, ale juz go nie produkuja... Macie jakies pomysly?
Ostatnio nalozylam sobie maske alverde z maslem shea przed myciem a po myciu nic i mialam ladna objetosc, a dzis po myciu i niesamowity przyklap.
Proponuję Ci mydełko Sesa od czasu do czasu-nadaje fajną objętość, tylko trzeba się nauczyć nim posługiwać
Cytat:
Napisane przez iwonaa1993 Pokaż wiadomość
Witajcie
Jestem początkującą włosomaniaczką. Zrobiłam dziś sobie maseczkę na włosy: 2 żółtka, łyżka oliwy z oliwek, resztka nafty kosmetycznej, resztka oleju rycynowego.

Nałożyłam to na włosy i trzymałam taki turban 2 godziny, gdy zmyłam tę maskę to miałam strasznie suche końcówki i nie wiem co jest przyczyną, czytałam tu że oliwa nawilża itd...a tu taki efekt :-( poradzicie coś?
Dodam że gdy nałożyłam odżywkę Garnier Ultra Doux z awokado to włosy były miękkie i całkiem inne niż po samej masce.

Pozdrawiam cieplutko :-*
Moim zdaniem trzymałaś za długo-jajko ma tendencję do przesuszania. Ja bym taką maskę trzymała max 30min.

Dziewczyny ostatnio doznałam szoku, chciałam kupić tą wcierkę pokrzywową z Anny i wiecie co zmienili skład, dodali alkohol denat-przy czym pamiętam jak polecała ją Anwen i tam nie było takiego cuda.

30.09.2013-tran
01.10.2013-Radical
Smerfetka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 07:35   #4709
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Ja kupiłam sobie przedwczoraj olejek Fur mama w rossie :3 a teraz myślę co by nałożyć na łeb, myślę, że na skalp wodę brzozową, na to maskę drożdżową i na resztę włosów fur mama, zawinąć w folię i pod czapę.
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 14:35   #4710
barylka666
Zadomowienie

Dzień dobry wszystkim Kupiłam dziś odżywkę z GlissKura KWC, będzie dzisiaj testowanko Widziałam jeszcze maskę z tej serii i po nią jeszcze wrócę, garnier AiK mi się kończy więc też trzeba bedzie kupić, no i balsam GP z olejkiem arganowym

Widziałam kallosa color ale cena mnie przeraziła 20.99...na allegro można kupić za 8zł, nawet z przesyłką taniej wyjdzie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości