|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Witam się
![]() Muszę ogłosić, że najbardziej traumatyczną fazę przygotowań ślubnych mamy za sobą. W ciągu miesiąca załatwiliśmy salę, termin w kościele, fotografa, dj-a oraz kamerzystę. Bonusowo i niespodziewanie również sukienkę dla mnie. Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, macie inne patenty na dekoracje? U mnie też nie ma kwiatów w pakiecie, a finansowo nie chcę popłynąć. Początkowo chciałam bukiety z kwiatów handmade z papieru, ale to dla wielu osób zbyt awangardowy pomysł. namisek1990 Historia z salą - masakra Cytat:
![]() missmalezji Zdrówka ![]() Cytat:
A kurs tańca bardzo polecam ![]() Cytat:
Uważam, że to lepsze rozwiązanie niż stricte towarzyski. Tam nacisk jest na praktyczne umiejętności, pewne figury są zaadaptowane z towarzyskiego, inne z salsy. Co do kosztów - cieszę się, że jest multisport. Ostatnio załamałam się, ile chcą za naukę tanga w jednej szkole - za 4 zajęcia 90 min 110 zł. A jak multisport, to dopłata ok. 50 zł za miesiąc. W większości szkół w krk rzadko są dopłaty, a jak są - to rzędu 5 zł za zajęcia Cytat:
![]() Cytat:
?
|
|
#3272 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
Ja Cię pamiętam doskonale Nasz wątek ostatnio trochę zwolnił, trochę bardzo. Widać to choćby po tym że istnieje już 3 tygodnie a zapisałyśmy dopiero 2/3 gdzie przy poprzednich po 2 tyg trzeba było zakładać nowy. Możesz podjąć wyzwanie i wrócić do nas Ja jestem czerwcowa ale niestety nie mam aż tyle czasu żeby ogarniać ten wątek i oba nasze kluby. Więc przykro mi
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś tak wiosennie
|
|
#3274 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czytając to forum uświadamiam sobie ile jeszcze rzeczy mi brakuje i o ilu nawet nie pomyślałam :P Mojego TŻ nawet nie trzeba namawiać na kurs tańca, sam to zaproponował. Ale nie będziemy się uczyć choreografii, tylko chcemy, tak jak ktoś już tu wspominał, nauczyć się tańczyć lepiej za sobą i nie czuć stresu 'występując' przed gośćmi. cornflower_girl piszesz o kursach w Krakowie, możesz coś polecić? |
|
|
|
|
#3275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
drobiazgi.. drobiazgi nas pochłonią i staną się naszą traumą
|
|
#3276 |
|
Rozeznanie
|
Blondi świetny pomysły ze storczykami, piękne kwiaty
![]() Misia zdowiej! My się koniecznie na kurs tańca zapisujemy, bo ja to tylko przytulańce umiem ale liczę, że się nauczę, haha ![]() Enzunio moim zdaniem ten sweterek wygląda uroczo dodaje skromności, a i wybrała sobie w kolorze przewodnim no ale co kto lubi ![]() Cornflower_girl dobre tempo macie , co najważniejsze załatwione, gratulacje! Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Edytowane przez rabbitka Czas edycji: 2013-09-25 o 11:06 |
|
|
|
#3277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobra, ogłosiłam się, więc odsubskrybowuję Was (: Jakby co to zapraszam na priv... No a czerwcówki zapraszam wiadomo gdzie ![]() Pozdróweczki dla wszystkich PMek!!!
|
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak widać, da się to wszystko ogarniać nawet w tak krótkim czasie - trzymam kciuki za świeże panny młode. To nie jest tak, że skoro zaczynacie organizować, to będzie cięzko z wykonawcami, bo brak terminów.Mogę polecić kursy tanga argentyńskiego (to konkretne namiary na priv podam) - ale uprzedzam, że żeby były efekty trzeba dużo systematyczności i cierpliwości. Taniec użytkowy dopiero będziemy zaczynać za miesiąc, dwa i wtedy będę mogła napisac o konkretnych szkołach (mamy nadzieję, że szybko złapiemy podstawy). rabbitka Dziękuję A propos makijażystki - mam nadzieję, że znajdziesz kogoś świetnego. Ale dobre tempo mają brytyjskie PM-ki ![]() Dziewczyny, nie straszcie Jak będzie tyle stresów z pierdołami, to ja w lipcu będę wychudzona i jak zombie
|
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
news
PM Tatiana Okupnik https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...54756786_n.jpg ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() hehe ale teraz to dopiero się zacznie, wbrew pozorom te drobiazgi typu zaproszenia,winietki itd wcale nie są drobiazgami ![]() i tak mamy luksus czasowy możemy sobie wybierać do woli, rozmyślać nad różnymi wariantami a znam parę, która wszystko musiała dopiąć w mega ekspresowym tempie( dzidzius niespodzianka ) i 3 mies później stanęli przed ołtarzem wesele z poprawinami na 180 osób, do dziś uważane za jedno z lepszych
|
|
#3280 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Masz ślub wtedy co ja ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na zdjęciach z inspiracji wyglądają rewelacyjnie ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
A co do drugiego, to ja uważam że czasem takie spontaniczne akcje lepiej wychodzą niż długie przygotowania. Jak się chce to się da My sami zdecydowaliśmy się na ślub i wesele 9 miesięcy przed, i dużo ludzi nam mówiło że to tak późno, a po miesiącu mamy kościół, salę, zespół, fotografa i kamerzystę a ja zaklepany make up
|
|
#3282 |
|
Rozeznanie
|
co do tancowania....
mielismy z TZ isc na kurs teraz od wrzesnia, ale niestety koszta nas przerosly i w obliczu niespodziewanych wydatkow musielismy zrezygnowac ale... poniewaz ja kiedys troszke tanczylam, to uczymy sie razem w domu.... jak nic nie ogarniemy do choreografii slubnej to tez bedziemy razem ukladac... chociaz jest jeden problem nasze mieszkanie ma w tej chwili 30 m i chyba do slubu nie zmienimy ![]() jakas porada?
|
|
|
|
#3283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sukienka Tatiany - nie moje klimaty, ale wygląda bardzo ładnie. Pasuje do niej. Winietkami i zaproszeniami się nie martwię - sama będę robić. A i tutaj dam moim rodzicom i teściom wybór, które chcą. Z tego co widzę w kalendarzu, to jest nas trochę Mam nadzieję, że to dobra data jest ![]() Cytat:
Zawsze można jeszcze wynająć salę gimnastyczną w szkole (ponoć nie są aż tak duże koszta).
Bogini kuchennego zniszczenia Edytowane przez cornflower_girl Czas edycji: 2013-09-25 o 11:26 |
||
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
alucior a skąd jestes ?? bo ja mam taka sama oferte
|
|
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
Majowe PMki !!!
![]() a może i my założymy swój majowy wątek ? ![]() fajnie by było się dzielić postępami w przygotowaniach, inspiracjami i przydatnymi informacjami, np o dostępności kwiatów w maju itd
|
#3286 |
|
Konto usunięte
|
Paris może poszukajcie w terenie jakiejś utwardzonej nawierzchni zdala od ludzi
![]() Corn nas z 26.07 jest mało, popatrz na 16.08 ![]() misia Bielsko-Biała pewnie zbieg okoliczności bo Ty ze śląska nie?
Edytowane przez 201605100 Czas edycji: 2013-09-25 o 11:39 |
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak powstanie majowy wątek pewnie będę zaglądać ale myślę że jednak lepiej pozostać tu
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
szkola tanca FILAN
tez chcemy tam isc własnie do Bielska
|
|
|
|
#3289 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)
|
|
#3290 |
|
Konto usunięte
|
Poważnie?
ja już zmieniłam koncepcje discofox szukam. Pójdziemy na discofox a potem na naukę układu do pierwszego tańca
|
|
|
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój TŻ mieszka niedalko Bielska i tam byśmy chodzili...bo w Kato 6 lekcji kosztuje 160 zl... no to w ogole sie nie opłaca |
|
|
|
|
#3292 |
|
Rozeznanie
|
zebrałam co już mamy załatwione i załączam moje inspiracje
K. & A. zaręczyny: 21/01/2013 ślub: 18/06/2014 Sala: Balbirnie House Hotel DJ: Pin Up Nights Florystka: Lou Lou Flowers Fotograf: Karolina Kotkiewicz Kolory przewodnie: pastelowy róż, brzoskwinia, ivory. Suknia: White by Vera Wang Buty: Rainbow Club / Converse Tort: 3d Cakes Zaproszenia itp: mój A.
Edytowane przez rabbitka Czas edycji: 2013-09-25 o 12:03 |
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Justynkie, dzięki za odpowiedz
![]() Ślicznie wyglądała Tatiana ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie zawsze będzie czas dokładnie nadrabiać ![]() Na majowym byśmy tylko skupiały się na "majowych sprawach" i łatwiej by było się w tym odnaleźć
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2013-09-25 o 11:57 |
|
|
|
|
#3295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post42406727 ![]() podobnie jak wątek czerwcowych https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=597381&page=62
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2013-09-25 o 11:59 |
|
|
|
|
#3296 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno nie będzie październikowych PM bo jestem chyba jedyna
|
|
|
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3299 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
poza tym jak anka1897zauważyła, już majowy wątek jest. Funkcjonuje też dużo regionalnych wątków, w których ruch jest mniejszy. Za chwile będą powstawać wątki "blond peemki 2014" ![]() edit: anka1897 ale wątek czerwcowych, a czerwcowych 2014 to różnica, co roku w czerwcu inne kwiatki rosną : brzydal: sorry, nie mogłam się powstrzymać ![]() edit2 : o ile mnie pamięć nie mysli to powstał tu niedawno wątek wiosennych PM2014 i szybko został zamknięty Edytowane przez 201605100 Czas edycji: 2013-09-25 o 12:07 |
|
|
|
|
#3300 | ||||
|
Blond forever!
|
Cytat:
![]() My mamy motyw morza i kolory - złoto, niebieski i biel [QUOTE=poznanianka1990;429 80305]Blondi, świetny pomysł z tymi storczykami [QUOTE]Cytat:
Cytat:
![]() Ale się napaliłam ![]() Cornflower - a myślałaś może o innych kwiatach właśnie doniczkowych? Są tańsze, nie potrzebują układania, do tego jakaś doniczka w kolorze przewodnim... A tak ogólnie to przypomniało mi się - dekoracje DLA FIOLETOWYCH PM! Dziewczyna w tym filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=C1A0bmOlj2g od około 9:30 opowiada o tym jak zrobiła dekoracje z czosnku ozdobnego ![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

? załamie się bidna
16,17 czy jak już będzie zupełnie ciemno czyli 18 ?