Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-26, 15:34   #1801
blaszok
Zakorzenienie

Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Blaszok
Sto lat, sto lat!
Samych szczęśliwych dni spełnienia marzeń oddanych przyjaciół duuużo miłości satysfakcji ze studiów i duuuużo zdrówka oczywiście (żebyś dzisiaj nie musiała za długo stać w kolejce u lekarza )
dziękuję bardzo, Madziu!
(w kolejce czekałam 1h20min, a w środku byłam może z 5min )

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
blaszok - wszystkiego najlepszego, bycia fit do końca swoich dni

ja już jestem po rannym fitnessie, a wieczorkiem może też poćwiczę tylko jeszcze nie wiem co i czy będzie mi się chciało. z jedzenia na razie owsianka
dziękuję!

za fitness

Cytat:
Wczoraj na fitnessie mieliśmy boot camp (tabata) Instruktorka tak nam dała popalić, że przy stretchingu z ledwością utrzymywałam ręce w górze Za to dzisiaj w nagrodę mam zakwasy
muszę kiedyś spróbować tabaty
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 15:34   #1802
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

Ja też nie jadłam krewetek, ale do nich mnie akurat nie ciągnie bleee

Ja też wolę spokojniejsze dni
a ja bym chciała chociaż spróbować

właśnie na spokojnie, żeby można było przemyśleć decyzję, itp.

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43000809]
Melduję 40 min aerobiku [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
witam się w ponury brzydki dzień, dziś musze ogarnąć zadania na spr z matmy, żeby jutro jakiś baboli nie napisać no i na angola się nauczyć i zapewne skończy się dzień, więc rezygnuję z nauki na polski, historię.
Jejku, jest tak brzydko, że tylko się zaszyć z gorącą herbatą pod kocem i leżeć, a tu trzeba jeszcze mózg wytężyć, żeby coś wiedzy weszło. No nic, powoli zabieram się do roboty

Ewa spełnienia najskrytszych marzeń! Dużo szczęścia, pozytywnego nastawienia do wszystkiego i wszystkich, miłości! Sto lat
owocnej nauki

dziękuję, Dżo

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Zrobiłam sobie szpinak na obiad ale wcześniej go nie wypłukałam

blaszok Kochana spełnienia marzeń
hhaha, z dodatkiem ziemi dzisiaj miałaś obiad? haha

dziękuuuuję!

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj na spinningu, faaaajnie było

w przychodni czekałam prawie 1,5h, a weszłam na jakieś 5 min na szczęście to zwykłe przeziębienie, a nie tak jak moi rodzice się bali - zapalenie płuc czy coś w sumie się im nie dziwię, bo kaszlałam jak stary gruźlik wykupiłam leki i znów wylądowałam w łóżku pod kołdrą
telefon się urywa, a ja z tym głosem muszę rozmawiać ojeju
Stary 2013-09-26, 15:43   #1803
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niewymierna Pokaż wiadomość
Uwielbiam to uczucie kiedy wychodzę z treningu i jestem z siebie tak paskudnie okropnie zadowolona
A jeszcze bardziej lubię jak widzę siebie taką spoconą, zmęczoną w lustrze i myślę sobie, że właśnie taka w stroju sportowym tu i teraz wyglądam całkiem nieźle a potem wracam ważę, mierzę i już tak nie myślę, aż do kolejnej wizyty na siłowni

Dzisiaj 20 min biegu + 55 min fitnessu na stepie.

Sniadanie:
Dwi kanapki z pastą krewetkowa, pomidorki koktajlowe. kawa.

Obiad:
zupa ogórkowa

Obiadokolacja:
Spaghetti bolognese.

Kolacja:
Ciastek francuski z warzywami (pieczarkami, cukinią etc.)
Umieeeeeram, nogi mi odpadają.

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
wpadłam się pożegnać na dłużej... szczegóły w klubie do zobaczenia
idę do klubu
Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość
byłam już u lekarza, ale tylko się zapisać... na 13 mam wizytę tzn. mam przyjechać na 13 i dopiero dostanę numerek do kolejki... ciekawe ile siedzenia mnie czeka? ale wezmę ze sobą książkę i tonę chusteczek, to może wytrwam

tak w ogóle to dzień dobry
Kochana, wszystkiego co najlepsze zdrowia (zwłaszcza teraz), poznania fajnej ekipy na studiach, uśmiechu no i przede wszystkim zadowolenia z siebie, łatwej utraty kilogramów i dużo efektywnych treningów
Cytat:
Nie było mnie wczoraj, bo coś komputer u mamy nie współpracuje... teraz też nie wiem kiedy wysiądzie, przerywając mi wiadomość... ciągle pojawia się niebieski ekran, restartując tym samym kompa chyba trzeba będzie zawieźć go do naprawy... coraz częściej się to pojawia na dodatek mama ma pisać jakieś projekty do szkoły na kompie, a jak tu coś pisać żeby się uchowało jak on co chwila świruje także poczytam co u Was i odpiszę co nieco jak mi pozwoli trochę naspamowałyście
no właśnie jakoś tak mało kolorowo było tu wczoraj

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 15:43   #1804
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
Anns jaka pogoda u Ciebie ?
od rana lał deszcz, teraz słońce się przebija przez chmury i dosyć zimno. Ale jak najbardziej idziemy biegać Ja koło 20-21 (jak TŻ pojedzie)
Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość
Hej właśnie dzisiaj zdałam sobie sprawę, że jestem przed @ więc muszę się pilnować bo ten tydzień jest do tej pory cudowny
nie zmarnuj tego
Cytat:
Mi wczoraj babka chciała mój własny płaszczyk zabrać ściągnęłam go bo chciałam kurtkę przymierzyć i położyłam na koszyku, podeszłam 2 kroki do lustra, a ta już z łapami drę się, że to moje i żeby zostawiła! ja jednak wolę jak nie ma tylu ludzi...
hahaha już widzę jak tyle bab w jednym miejscu jaki jest hałas i jazgot
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43000809]Melduję 40 min aerobiku [/QUOTE]

Cytat:
witam się w ponury brzydki dzień, dziś musze ogarnąć zadania na spr z matmy, żeby jutro jakiś baboli nie napisać no i na angola się nauczyć i zapewne skończy się dzień, więc rezygnuję z nauki na polski, historię.
Jejku, jest tak brzydko, że tylko się zaszyć z gorącą herbatą pod kocem i leżeć, a tu trzeba jeszcze mózg wytężyć, żeby coś wiedzy weszło. No nic, powoli zabieram się do roboty
ja tam wolę taką pogodę na naukę niż słoneczko, wiosna, bo to od razu chcę się wychodzić na dwór a nie przy książkach siedzieć
Cytat:
A tam deszcz, biegamy razem? anns może się dołączy
no pewnie tylko mój czas dopiero 20-21

Witajcie cały czas byłam z Wamina bieżąco, ale nie miałam jak odpisać Wstałam o 9, zrobiłam sobie omleta z powidełkami czekoladowymi . Potem musiałam załatwić pare spraw, więc śmigałam samochodem (a każdego posta czytałam między sklepami) Patrzyłam też na buty zimowe, bo mam tylko takie na koturnie (są śliczne, ale wysokie i muszę mieć jakieś na zmiane-niższe), ale nic mi nie wpadło w oko. Potem wróciłam do domu i robiłam pierwszy raz w życiu sama pierogi (mama czasem ze mną kleiła by było szybciej). Zrobiłam aż 3 porcje z przepisu Więc wyszło ich mnóstwo, część już zjedzona przez rodzinkę, część w zamrażarce, a część zabieram w niedzielę do Warszawy. Ogólnie połowa jest ruskich a połowa ze szpinakiem, pychota To był debiut takich pierogów, bo zawsze były ze zwykłej mąki u mnie w domu Trochę się objadłam Także robię miejsce, za 2h zjem jogurt z moimi musli a koło 20-21 idę biegać.

A pozatym to kupiłam sobie dziś 2 lakiery golden rose: jasnoniebieski i beżowy No i kupiłam za 20zł taki zeszyt wypasiony z zakładkami itd, zastanawiam się czy go użyć na zajęcia czy to diety Za tyle kasy to może by mnie zmotywował jakbym tam miała wpisywać posiłki

361 min

Stary 2013-09-26, 15:48   #1805
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
w przychodni czekałam prawie 1,5h, a weszłam na jakieś 5 min na szczęście to zwykłe przeziębienie, a nie tak jak moi rodzice się bali - zapalenie płuc czy coś w sumie się im nie dziwię, bo kaszlałam jak stary gruźlik wykupiłam leki i znów wylądowałam w łóżku pod kołdrą
telefon się urywa, a ja z tym głosem muszę rozmawiać ojeju
Dlatego warto mieć w rodzinie lekarza Moja mama jest stomatologiem i się przyjaźni z rodzinnym lekarzem i lekarką od nas z przychodni, więc ja jeszcze nigdy nie czekałam w żadnej kolejce To samo z okulistką, ortodontką itp-wszystko znajomi A co do przeziębienia, to niby to nic strasznego, ale strasznie jest męczące Także kuruj się, bo masz być zdrowa na rozpoczęcie nowego roku akademickiego

361 min

Stary 2013-09-26, 15:50   #1806
anulciak85
Zakorzenienie

Odp: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII

Hej ale miałam dyżur...8h chodzenia ba marszobiegow plus podnoszenie ciężarów

Blaszok spełnienia marzeń

Dziś też utrzymałam się ladnie poza 5 galaretkami..

Planuje jeszcze ćwiczenia na kręgosłup i rower.

Jutro planuje jeść tylko białka i warzywa zobaczymy czy mi się uda...waga niestety ponad 90....i to sporo...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-26, 15:52   #1807
Elsay
Zakorzenienie

Cytat:
a ja leżę chora w łóżku i mogłabym spamować i
Zdrowiej szybko
Ewcia Sto lat, spełnienia wszystkich marzeń.

Cytat:
Napisane przez Niewymierna Pokaż wiadomość
Dzisiaj 20 min biegu + 55 min fitnessu na stepie.

Cytat:
TŻ wymiata
Ja też mam zmarszczki mimiczne ale nie wiem czy da się coś z tym zrobić chyba wiek robi swoje za dużo się śmiejemy
Z tego co gdzieś czytałam, to że jak sie pojawią zmarszczki to mozna je jakoś próbować wygładzić ale tak całkiem usunąć się już nie da, więc trzeba zapobiegać nie leczyć.

Cytat:
Ja też się zawsze bałam krów
Krów się boją a Milkę to by pewnie każda chciała.

Cytat:
też jeszcze tyyyyyylu rzeczy nie jadłam! np. krewetek
Jadłam, dobre są

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43000809]Melduję 40 min aerobiku [/QUOTE]

Cytat:
Oczywiście że to się liczy
Jakbyś się jeszcze wybierałą na jakieś dnie otwarte na uczeniach to daj znać, a nóż też tam będę.

Cytat:
Byłam wczoraj na spinningu, faaaajnie było

Edytowane przez Elsay
Czas edycji: 2013-09-26 o 15:53
Elsay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 15:56   #1808
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
Kochana, wszystkiego co najlepsze zdrowia (zwłaszcza teraz), poznania fajnej ekipy na studiach, uśmiechu no i przede wszystkim zadowolenia z siebie, łatwej utraty kilogramów i dużo efektywnych treningów
dziękuję ślicznie!

Cytat:
Dlatego warto mieć w rodzinie lekarza Moja mama jest stomatologiem i się przyjaźni z rodzinnym lekarzem i lekarką od nas z przychodni, więc ja jeszcze nigdy nie czekałam w żadnej kolejce To samo z okulistką, ortodontką itp-wszystko znajomi A co do przeziębienia, to niby to nic strasznego, ale strasznie jest męczące Także kuruj się, bo masz być zdrowa na rozpoczęcie nowego roku akademickiego
zazdroszczę! ja się generalnie leczę w domu zawsze, bo po pierwsze: rzadko choruję, po drugie: nie mam nerwów do lekarzy nie pamiętam kiedy ostatnio (oprócz dziś) byłam u lekarza z powodu choroby jakieś 2 lata temu może?

męczące, to prawda człowiek czuje się jak ku.pa

dzięki! do poniedziałku muszę być już zdrowa! poszalałabym już też z Jillian

Cytat:
Witajcie cały czas byłam z Wamina bieżąco, ale nie miałam jak odpisać Wstałam o 9, zrobiłam sobie omleta z powidełkami czekoladowymi . Potem musiałam załatwić pare spraw, więc śmigałam samochodem (a każdego posta czytałam między sklepami) Patrzyłam też na buty zimowe, bo mam tylko takie na koturnie (są śliczne, ale wysokie i muszę mieć jakieś na zmiane-niższe), ale nic mi nie wpadło w oko. Potem wróciłam do domu i robiłam pierwszy raz w życiu sama pierogi (mama czasem ze mną kleiła by było szybciej). Zrobiłam aż 3 porcje z przepisu Więc wyszło ich mnóstwo, część już zjedzona przez rodzinkę, część w zamrażarce, a część zabieram w niedzielę do Warszawy. Ogólnie połowa jest ruskich a połowa ze szpinakiem, pychota To był debiut takich pierogów, bo zawsze były ze zwykłej mąki u mnie w domu Trochę się objadłam Także robię miejsce, za 2h zjem jogurt z moimi musli a koło 20-21 idę biegać.

A pozatym to kupiłam sobie dziś 2 lakiery golden rose: jasnoniebieski i beżowy No i kupiłam za 20zł taki zeszyt wypasiony z zakładkami itd, zastanawiam się czy go użyć na zajęcia czy to diety Za tyle kasy to może by mnie zmotywował jakbym tam miała wpisywać posiłki
haha, wizaż non stop

ja nienawidzę kupować kozaków na zimę, bo jakiekolwiek one nie będą, to zawsze mi przemokną

dawno nie jadłam domowych pierogów
Stary 2013-09-26, 15:59   #1809
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość

w takim razie za aktywny dzień!

dziękuję za życzenia!

Cytat:
Napisane przez Elsay Pokaż wiadomość
Zdrowiej szybko
Ewcia Sto lat, spełnienia wszystkich marzeń.

Krów się boją a Milkę to by pewnie każda chciała.

Jadłam, dobre są
dziękuję, Ewuś

hahaha

no to muszę kiedyś wpaść do kogoś, kto potrafi je dobrze przyrządzić
Stary 2013-09-26, 16:16   #1810
anns_
Zakorzenienie

Cytat:

Dziś też utrzymałam się ladnie poza 5 galaretkami..

Planuje jeszcze ćwiczenia na kręgosłup i rower.

Jutro planuje jeść tylko białka i warzywa zobaczymy czy mi się uda...waga niestety ponad 90....i to sporo...

5 galaretek?
Fajnie, że w pracy możesz się ruszać, zawsze lecą kalorie
Nie jedz samego białka.. waga Ci poleci, ale szybko wróci. Węgle i tłuszcze też są niezbędne Twojemu organizmowi, zwłaszcza że się ruszasz i ćwiczysz. Nie będziesz mieć na to energii.
Cytat:
zazdroszczę! ja się generalnie leczę w domu zawsze, bo po pierwsze: rzadko choruję, po drugie: nie mam nerwów do lekarzy nie pamiętam kiedy ostatnio (oprócz dziś) byłam u lekarza z powodu choroby jakieś 2 lata temu może?

męczące, to prawda człowiek czuje się jak ku.pa

dzięki! do poniedziałku muszę być już zdrowa! poszalałabym już też z Jillian

haha, wizaż non stop

ja nienawidzę kupować kozaków na zimę, bo jakiekolwiek one nie będą, to zawsze mi przemokną

dawno nie jadłam domowych pierogów
Ja jak ostatnio miałam wirusa z całą rodziną to znajomy doktor nam wbił do domu, przywiózł leki, pośmiał się z nas trochę i robił moim rodzicom fotki jak leżą i umierają Dużo śmiechu było
Zapraszam na pierożki, dużo mam
Co do krewetek to robiłam w sobotę i dobre były Kupiłam mrożone, smażyłam je na oliwie z oliwek, dodałam soli, pieprzu, czosnku i jakiś tam przypraw jeszcze i do tego sałatkę zrobiłam i na koniec wszystko wymieszałam. Możesz sobie wypróbować. Przepisów prostych jest sporo w internecie . Albo kup sobie w biedronce krewetki w sosie koktajlowym niezbyt to zdrowe, ale dobre w tym sosiku i będziesz wiedziała czy smak krewetek Ci podchodzi.
Co do kozaków to mam takie zamszowe na koturnie z Tamaris, ale kurde mimo że je uwielbiam, to nie mogę non stop w nich śmigać, bo jak siedzę na uczelni 8h to potem je ściągam na wykładach bo nogi już bolą Miałam przez 2 lata wcześniej czarne botki i je uwielbiałam, szukam teraz czegoś w tym stylu, ale nie ma w sklepach
Takie:

361 min

Edytowane przez anns_
Czas edycji: 2013-09-26 o 16:21
Stary 2013-09-26, 16:23   #1811
anulciak85
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII

Cytat:
5 galaretek?
Fajnie, że w pracy możesz się ruszać, zawsze lecą kalorie
Nie jedz samego białka.. waga Ci poleci, ale szybko wróci. Węgle i tłuszcze też są niezbędne Twojemu organizmowi, zwłaszcza że się ruszasz i ćwiczysz. Nie będziesz mieć na to energii.
Takich cukierków galaretę ale bez czekolady.
Rozplanuje jedzenie inaczej....

Stary 2013-09-26, 17:10   #1812
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
muszę kiedyś spróbować tabaty
Polecam
Kilka krótkich rund, które robi się na max swoich możliwości. Pot się później leje strumieniami, ale za to jaka satysfakcja Podobno po tabacie organizm spala kalorie jeszcze przez dłuuugi czas, a zakwasy często pojawiają się dopiero dwa dni później

Cytat:
A to nie rozpisujesz już wszystkiego na tych kartkach, o których kiedyś nam pisałaś i ich zdjęcia tu wrzucałaś?

II 2 razowe ciastka
III spaghetti pełnz. z pomidorami, szpinakiem i plasterkiem sera
IV gruszka, 2 razowe ciastka (to już ostatnie)

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 17:58   #1813
StupidAlice
Czekoladoholik

Melduje biegową dyche

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Jak mi się chce piwa

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 18:01   #1814
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jak ostatnio miałam wirusa z całą rodziną to znajomy doktor nam wbił do domu, przywiózł leki, pośmiał się z nas trochę i robił moim rodzicom fotki jak leżą i umierają Dużo śmiechu było
Zapraszam na pierożki, dużo mam
Co do krewetek to robiłam w sobotę i dobre były Kupiłam mrożone, smażyłam je na oliwie z oliwek, dodałam soli, pieprzu, czosnku i jakiś tam przypraw jeszcze i do tego sałatkę zrobiłam i na koniec wszystko wymieszałam. Możesz sobie wypróbować. Przepisów prostych jest sporo w internecie . Albo kup sobie w biedronce krewetki w sosie koktajlowym niezbyt to zdrowe, ale dobre w tym sosiku i będziesz wiedziała czy smak krewetek Ci podchodzi.
Co do kozaków to mam takie zamszowe na koturnie z Tamaris, ale kurde mimo że je uwielbiam, to nie mogę non stop w nich śmigać, bo jak siedzę na uczelni 8h to potem je ściągam na wykładach bo nogi już bolą Miałam przez 2 lata wcześniej czarne botki i je uwielbiałam, szukam teraz czegoś w tym stylu, ale nie ma w sklepach
Takie:

hahah, udany ten Wasz doktor

czyli krewetki w sumie proste w przygotowaniu, jak widzę

a wymarzonych butów najczęściej nie da się dorwać sama kilka razy polowałam na jakiś model, a kończyłam z całkiem innym, bo tego "mojego" nie było

Cytat:
Polecam
Kilka krótkich rund, które robi się na max swoich możliwości. Pot się później leje strumieniami, ale za to jaka satysfakcja Podobno po tabacie organizm spala kalorie jeszcze przez dłuuugi czas, a zakwasy często pojawiają się dopiero dwa dni później
oo, no to fajnie, fajnie
brzmi trochę jak interwały

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
Melduje biegową dyche
Stary 2013-09-26, 18:07   #1815
anulciak85
Zakorzenienie

Plan na jutro:
1. Owsianka z bananem
2. Dwie krótkim ciemnego chleba z żółtym serem i pomidory
3. Ryba na parze i warzywa z przyprawia włoską
4. Maliny
5. Pomidory z mozzarella i sosen czosnkowym.

Plus 1.5 l wody

Stary 2013-09-26, 18:12   #1816
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Melduje biegową dyche

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Jak mi się chce piwa
elo elo a mi się odechciało piweczka już chłodniej to i pić się chce mniej

też poszłam biegać nie wiem ile, ale 45 min dzisiaj bardzo fajnie było, oddech, bez kłucia tylko zayyyebiste błotko, ale to nic, górki, doliny, fajna trasa, trochę się ubabrałam
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 18:13   #1817
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Melduje biegową dyche

Jak mi się chce piwa
Miszcz nasz
Nie pij piwa, SYLWESTER SIĘ ZBLIŻA !

Cytat:
też poszłam biegać nie wiem ile, ale 45 min dzisiaj bardzo fajnie było, oddech, bez kłucia tylko zayyyebiste błotko, ale to nic, górki, doliny, fajna trasa, trochę się ubabrałam

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 18:14   #1818
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

fajne buciki! ja też muszę jakieś kupić bo na razie chodzę w adidasach albo baletkach może w następny weekend pojadę z TŻ bo mają być jakieś wyprzedaże a buty potrzebują zatwierdzenia TŻ

ale zimno strasznie zmarzłam. ja dziś z rana kupiłam karnet, a jak byłam w cenrum handlowym to mi proponował jakiś nowy bo ''tylko dziś super oferta''. w sumie się opłacało ale musiałabym dojeżdżać (około 35min w jedną stronę, a zimą mi się to nie widzi). ale jak widziałam zdjęcia to... i najlepsze: słyszałyście żeby w szatniach/łazienkach były prostownice? suszarki ok zrozumiałe, ale prostownice?
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 18:19   #1819
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
Miszcz nasz
Nie pij piwa, SYLWESTER SIĘ ZBLIŻA !

no to nie pije jak Sylwestrem straszysz

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
elo elo a mi się odechciało piweczka już chłodniej to i pić się chce mniej

Brawo

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Chyba zrobie przez was kolejne podejście do krewetek

Mam na kolacje wędzonego łososia i awokado

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2013-09-26, 18:22   #1820
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:

Alice dla Ciebie też

Ja planuję jutro pójść biegać tzn najpierw trening swój, potem bieganie ciekawe, czy mi się uda to zrealizować

Stwierdziłam, że mój jadłospis jest monotonny może to jest przyczyną, że waga w dół spada opornie? Hmm.. muszę coś pokombinować, bo codziennie jadam niemal to samo musze urozmaicić swoją dietę
Dziś na wadze równe 65,0 kg i wiem, że jak będę się trzymać ładnie to będzie leciała w dół.
Dziś znowu pokonałam chleb
tzn. w godzinach popołudniowych, bo na I śnd standard były kanapki
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 18:27   #1821
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Alice dla Ciebie też

Ja planuję jutro pójść biegać tzn najpierw trening swój, potem bieganie ciekawe, czy mi się uda to zrealizować

Stwierdziłam, że mój jadłospis jest monotonny może to jest przyczyną, że waga w dół spada opornie? Hmm.. muszę coś pokombinować, bo codziennie jadam niemal to samo musze urozmaicić swoją dietę
Dziś na wadze równe 65,0 kg i wiem, że jak będę się trzymać ładnie to będzie leciała w dół.
65 ?? aaa i za chleb
tyle trenujesz, pilnujesz się z pieczywem i pewnie, że będzie lecieć
Stary 2013-09-26, 18:35   #1822
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
65 ?? aaa i za chleb
tyle trenujesz, pilnujesz się z pieczywem i pewnie, że będzie lecieć
wstyd powiedzieć, ale najniższa waga z tego roku to 64,3 także mam szansę złamać w końcu te cyferki na wadze i mi sie to uda!
Stary 2013-09-26, 18:42   #1823
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
wstyd powiedzieć, ale najniższa waga z tego roku to 64,3 także mam szansę złamać w końcu te cyferki na wadze i mi sie to uda!
ja nie pamiętam kiedy taką miałam.. chyba jakoś w lutym zważę się jakoś w weekend, pewnie niedziela, pomierzę się i będę wiedzieć na czym stoję plan jest długo terminowy także damy radę
Stary 2013-09-26, 18:46   #1824
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:

A jak się czujesz? Już lepiej?

Za wage i brak chleba

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
Dżo wczoraj oglądałam zdjecia Twojego brzucha z wagą chyba 64 kg i padłam

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg

Edytowane przez StupidAlice
Czas edycji: 2013-09-26 o 18:45
Stary 2013-09-26, 18:47   #1825
anulciak85
Zakorzenienie

Tylko 8 km rowerka....

Stary 2013-09-26, 18:55   #1826
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
A jak się czujesz? Już lepiej?

Za wage i brak chleba

Dżo wczoraj oglądałam zdjecia Twojego brzucha z wagą chyba 64 kg i padłam
tak, już lepiej się czuję balsam rozgrzewający działa nieźle
Powiem Ci Alice, że brzuch mój jak jem ładnie, nie obżeram się to jest w miarę płaski i ładny, widać lekko mięśnie, dziewczyny mówią w szatni, że jest zayebisty. Tyle, że jest na nim ogrom tłuszczu mimo wszystko i mam rozciągnięty żołądek, bo jak zjem za dużo to brzuch masakra wyglądam na +5 kg, serio.. Musze wzmacniać jeszcze bardziej mięśnie brzucha i pozbywać się tłuszczu
Ale w każdym razie dziękuję za miłe słowa
a Twój brzuchol to
Stary 2013-09-26, 19:10   #1827
agulaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII

Cytat:
Tylko 8 km rowerka....

ważne, że był ruch

Alice w jakim czasie zrobiłaś dyszkę ?

ja już po kolacji, sałatka z tuńczykiem, ogórkiem i jajkiem teraz herbatka i biorę się dalej za przykłady
Stary 2013-09-26, 19:14   #1828
Elsay
Zakorzenienie

Cytat:
To ja jestem u lekaża raz na miesiąc. Nie no może przesadzam, ale często choruję/ coś mi się dzieje i jestem stałym bywalcem u lekarza.

Cytat:
Mi też najczęściej przemakają. Ogólnie teraz przez moje koleżanki chodzą mi po głowie glany, ale że jestem skąpiec to trochę szkoda mi na nie kasy. Ahh te moje problemy

Cytat:
Takie:

Sliczne

Cytat:
Melduje biegową dyche

Jak mi się chce piwa
za bieg i ejejej jakei piwo ?

Cytat:
a wymarzonych butów najczęściej nie da się dorwać sama kilka razy polowałam na jakiś model, a kończyłam z całkiem innym, bo tego "mojego" nie było
Ja jak idę po buty to nigdy żeby kupić takie jak mi się podobają tylko żeby były jakiekolwiek w miarę ładne w moim rozmiarze.

Cytat:

Cytat:
Mam na kolacje wędzonego łososia i awokado
aaaa jadłabym

Cytat:

Elsay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 19:16   #1829
anulciak85
Zakorzenienie

Kurcze muszę się zmotywowac i znaleźć powód tego że tyle bo miałam do celu 14 kg a teraz mam 21...

Stary 2013-09-26, 19:35   #1830
StupidAlice
Czekoladoholik

Dot.: Odp: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII

Cytat:
Tylko 8 km rowerka....

nie tylko brawo

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
ważne, że był ruch

Alice w jakim czasie zrobiłaś dyszkę ?

ja już po kolacji, sałatka z tuńczykiem, ogórkiem i jajkiem teraz herbatka i biorę się dalej za przykłady
53.59

Kiedy masz ten egzamin?

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości