Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-26, 08:35   #1771
kasia77177
Wtajemniczenie

Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII

Ewciu-Blaszoku! Wszystkiego najlepszego Kochana-spełnienia najskrytszych marzeń!
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 09:05   #1772
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość
Ewciu-Blaszoku! Wszystkiego najlepszego Kochana-spełnienia najskrytszych marzeń!
baaaardzo dziękuję, Kasiu!
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 09:26   #1773
agulaaaa
Zakorzenienie

Ewaaaa najlepszego spełnienia marzeń, szalonych chwil w Twoim życiu, jakiegoś przystojniaka u boku i samych 5 w indeksie
Kurczę urodziny i przesiedzisz u lekarza

hej wczoraj na wieczór źle się czułam, ale dziś jest lepiej, za to pada na dworze.. może potem przestanie, bo chciałam pobiegać Zjadłam śniadanie, dopijam herbatę i biorę się za matmę, bo wczoraj nic..

Edytowane przez agulaaaa
Czas edycji: 2013-09-26 o 09:34
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 09:28   #1774
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

blaszok kochanie sto latek

I cześć wszystkim
Nie jestem zadowolona z siebie i dwóch dni napadu głodu (co skutkowało podjadaniem)
Mam nadzieję, że będzie lepiej, mam straszne nerwy już na wszystko i nie chce mi się siedzieć więc zaczynam zajadać stres. Liczę na to, że przekonam Tż by wyjazd był o kilka dni wcześniej
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 09:37   #1775
heroine86
Zakorzenienie

Blaszok, 100 lat! 100 lat! Wszystkiego najpiękniejszego w dniu Twoich urodzin! Spełnienia marzeń, dużo uśmiechu, radości każdego dnia, wspaniałych przyjaciół (takich masz- więc pielęgnuj te związki ), satysfakcjonujących studiów i wszystkiego co tylko sobie pragniesz no i zdrówka teraz bo bez tego to i świętowanie jakieś takie niepełne buuuuziaki!

Cześć Kochane

Nie było mnie wczoraj, bo coś komputer u mamy nie współpracuje... teraz też nie wiem kiedy wysiądzie, przerywając mi wiadomość... ciągle pojawia się niebieski ekran, restartując tym samym kompa chyba trzeba będzie zawieźć go do naprawy... coraz częściej się to pojawia na dodatek mama ma pisać jakieś projekty do szkoły na kompie, a jak tu coś pisać żeby się uchowało jak on co chwila świruje także poczytam co u Was i odpiszę co nieco jak mi pozwoli trochę naspamowałyście
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 09:39   #1776
agulaaaa
Zakorzenienie

Sikorka już w Polsce mam nadzieję, że jak bedzie miała chwilę potem napisze co i jak
Dżo jak się czujesz? lepiej ?
Anns jaka pogoda u Ciebie ?
Traxx już coraz bliżej, dasz radę
Stary 2013-09-26, 09:48   #1777
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
z zielonego groszku też można
Z zielonego groszku kiedyś jadłam, ale jakoś smak nie wrył mi się w pamięć czyli albo mi nie smakował, albo... muszę powtórzyć i przypomnieć sobie smak

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
przed momentem wybroniłam się przed kanapkami, które już zaczęłam robić() ale odłożyłam do chlebaka
brawo Dżonka ja też ograniczam pieczywo także wspierajmy się razem

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Hehe mówiłam Wam, że kochane jesteście?
Nie odzywałam się bo jakoś tak mnie dołek złapał, niby wszystko w porządku a jakoś kompletnie nie miałam energii przez ostatnie 3 dni.
Przeczytałam wątek i od razu mi się humor poprawił
Dietka bardzo dobrze, ćwiczę co drugi dzień - dziś godzinka na rowerku.
Spakowałam się w 80%, rano do pracy więc po powrocie do domku dokończę. Jutro o tej porze będę na lotnisku, cieszę się strasznie i jestem lekko poddenerwowana
No cześć Kochana Super, że zajrzałaś za dietkę i rowerek
Pewnie już jesteś w domciu jak będziesz miała chwilkę i już się ze wszystkimi przywitasz to zajrzyj do nas

Cytat:
Melduje 8 km biegu
Szaleniec

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
melduję 40 min biegu coraz lepiej z oddechem, ahhh jak fajnie się tak zmęczyć już jutrzejszego biegu nie mogę się doczekać
Kolejna wracasz na dobry tor

Cytat:
zjadłam orzeszki bez soli, teraz wieśniaka z łyżeczką kakao
Przypomniałaś mi, że kiedyś namiętnie jadłam wieśniaka z orzeszkami bez soli uwielbiam to połączenie

Cytat:
Domeldowuje 30 min stacjonarnego i spodnie w które się nie mieściłam są luźne jeszcze 1-2 kg i lądują w szafie jako za duże
Za stacjonarny i za spodnie!

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
Ja melduje tylko 30minut biegu (5km). Za szybko wystartowałam bo biegłam 12km/h i strasznie mnie łydki rozbolały. No cóż, jutro będzie lepiej
Jakie tylko? Na co dzień wymiatasz tyloma kilometrami więc jednym słabszym dniem proszę się nie przejmować ważne, że w ogóle ruszyłaś tyłek i poszłaś
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-09-26, 09:48   #1778
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
same biegaczki i fanki haha

ja dziś melduje dobry dzień, bo cztery ostatnie były do
Za dobry dzień
Stary 2013-09-26, 09:52   #1779
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Niewymierna Pokaż wiadomość

Dzisiaj 20 min biegu + 55 min fitnessu na stepie.

Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość
byłam już u lekarza, ale tylko się zapisać... na 13 mam wizytę tzn. mam przyjechać na 13 i dopiero dostanę numerek do kolejki... ciekawe ile siedzenia mnie czeka? ale wezmę ze sobą książkę i tonę chusteczek, to może wytrwam

tak w ogóle to dzień dobry
oj,aż tak Cię wzięło?zdrówka jeszcze raz!

mnie coś z prawej strony migdałek boli,muszę sie kurować na te wesela...

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
hej wczoraj na wieczór źle się czułam, ale dziś jest lepiej, za to pada na dworze.. może potem przestanie, bo chciałam pobiegać Zjadłam śniadanie, dopijam herbatę i biorę się za matmę, bo wczoraj nic..
hej
ehhh ta pogoda- u mnie też pada
dobrze,że już czujesz się lepiej
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42997080]I cześć wszystkim
Nie jestem zadowolona z siebie i dwóch dni napadu głodu (co skutkowało podjadaniem)
Mam nadzieję, że będzie lepiej, mam straszne nerwy już na wszystko i nie chce mi się siedzieć więc zaczynam zajadać stres. Liczę na to, że przekonam Tż by wyjazd był o kilka dni wcześniej [/QUOTE]
hej!
za te dwa dni
oby dziś było lepiej
do PL wracasz sama czy TŻ też?
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 10:01   #1780
tulipan1994
Zakorzenienie

blaszok wszystkiego najlepszegoooooooo i zdrowiej kochana szybciutko
Hej właśnie dzisiaj zdałam sobie sprawę, że jestem przed @ więc muszę się pilnować bo ten tydzień jest do tej pory cudowny
tulipan1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 10:05   #1781
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Ewaaaa najlepszego spełnienia marzeń, szalonych chwil w Twoim życiu, jakiegoś przystojniaka u boku i samych 5 w indeksie
Kurczę urodziny i przesiedzisz u lekarza
dziękuuuuję, Aguś a to siedzenie u lekarza i w domu, odbiję sobie w któryś weekend

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42997080]blaszok kochanie sto latek
[/QUOTE]

dziękuję bardzo, bardzo!

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Blaszok, 100 lat! 100 lat! Wszystkiego najpiękniejszego w dniu Twoich urodzin! Spełnienia marzeń, dużo uśmiechu, radości każdego dnia, wspaniałych przyjaciół (takich masz- więc pielęgnuj te związki ), satysfakcjonujących studiów i wszystkiego co tylko sobie pragniesz no i zdrówka teraz bo bez tego to i świętowanie jakieś takie niepełne buuuuziaki!
DZIĘ-KU-JĘ!

Cytat:
oj,aż tak Cię wzięło?zdrówka jeszcze raz!

mnie coś z prawej strony migdałek boli,muszę sie kurować na te wesela...
niestety tak
dzięki

noo, na wesela musisz być w pełni sił!

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość
blaszok wszystkiego najlepszegoooooooo i zdrowiej kochana szybciutko
dziękuję, kochana!
Stary 2013-09-26, 10:06   #1782
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Melduję 60 min na fitnessie (active pilates)

Rodzice przywieźli z wakacji chałwę (byli w Albanii i mieli stamtąd wycieczkę do Grecji) Będzie to grzech jak dorzucę kawałeczek do owsianki na śniadanie?
Madzia wróciła i już ciśnie pięknie

A chałwy sobie nie żałuj, zwłaszcza na śniadanko no i w końcu nie codziennie je się takie pyszności z Grecji

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
Melduję:

Warm Up z Mel B
ABS z Mel B
Tiffany Waist Workout
Cool Down z Mel B
10x 14kg na nogi
10x 14kg podciąganie na ręce
po 10x 5kg hantle na rękę
8 pompek męskich
20min HH
50 przysiadów
Pięknie

Cytat:
Napisane przez f _ c k yea Pokaż wiadomość
Jutro jadę do Warszawy z H., wracamy w czwartek wieczorem więc pewnie wtedy, albo w piątek się odezwę i zdam relację. Postaram się być grzeczna
Udanego wyjazdu nie chlej za dużo (czyt. nie nadrabiaj września )

Cytat:
zaraz nadrobię, ale nie wierzę kto nie wygrywa 3:0... ten nieeee
Daj spokój nie wierzyłam w to co się tam działo no nie wierzyłam poryczałam się jak mało kiedy

Cytat:
Napisane przez milvunia83 Pokaż wiadomość
Odbudowuję powoli formę
15 min szybki marsz ( chcę zrobić podejście do biegania numer 2)
30 min HH

Polubiłam endomondo, chcę wszystkie spacery itp tam załączać, ciekawa jestem ile wyjdzie.
Super Ci to idzie

Cytat:
z soczewicy polecam "mielone"
Mówisz? Robiłam kiedyś mielone z selera i były mega więc te może też będą smaczniusie jak możesz do podeślij przepis (najepiej do przepisowni) właśnie sobie uświadomiłam, że ja tyle rzeczy jeszcze nie jadłam i pewnie nie starczy mi życia żeby to wszystko popróbować

Cytat:
a przećwiczyłam dzisiaj:
1h - steper (35 minut), rowerek (15min), brzuszki (10 min)
i 55 minut fitnessu na stepie.
Super
Stary 2013-09-26, 10:07   #1783
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Dziewczyny znacie jakiś sposób na zmarszczki mimiczne?
Stoję wczoraj przed lustrem i zauważyłam, że jak się śmieje robią mi się zmarszczki w okolicach oczu i mówię do TZ, że zmarszczki mimiczne mi się robią, ten pyta gdzie, uśmiecham się i pokazując mówię 'tu 3 kreski takie' a on do mnie "ooo adidas"
Nie mam siły do niego
Za dwie godziny mam dostać wyniki badań, podobno prawie wszystko w normie...lekarka powiedziała, że coś tu nie gra a ja już głupieje.
TŻ wymiata
Ja też mam zmarszczki mimiczne ale nie wiem czy da się coś z tym zrobić chyba wiek robi swoje za dużo się śmiejemy
Mam nadzieję, że wyniki w porządku

Cytat:
Usnęłam po 2. Nie mogłam uwierzyć w przegraną naszych siatkarzy, naprawdę. Po pierwszych 2 setach myślałam, że w końcu na odpowiedni poziom weszli i tak już będzie im dobrze szlo do ćwierćfinału, półfinału. Już tak wybiegałam w przyszłość. A tu nie potrafili dobić rywala. No masakra ale ryczałam, nie na moje nerwy to było..

Nie poszłam dziś do szkoły, leżę w łóżku i odpoczywam cały czas, jak mi nie przejdzie ten ból to w piątek pójdę do lekarza sportowego, bo to jest masakra
To było straszne też nie mogłam w to uwierzyć... no nie mogłam... ;/

Kurcze, aż tak Cię napier.nicza? smarujesz się czymś? Oby Ci to szybko puściło no i na poprawę humoru to coś Ci powiem wiesz co mi się śniło? Że w Tele Tygodniu był artykuł zatytułowany "Boska Dżo" i było zdjęcie Twoich sexi nóg w adidaskach no i było napisane, że jesteś nie tylko utalentowaną siatkarką, ale na dodatek piękną także widzisz: wróżę Ci świetlaną przyszłość proroczy sen

Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość
heroine będę studiowała technologię żywności i żywienia człowieka
Oooo, moja siostra to skończyła

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42979026]Ja się ledwo co obudziłam bo spałam jak zabita, a nie chciałam spać dłużej bo śniło mi się, że mnie znajomy dręczy i chodzi za mną [/QUOTE]

O rany nie cierpię takich snów...
Stary 2013-09-26, 10:11   #1784
Konto usunięte

Cytat:
Traxx już coraz bliżej, dasz radę
Wiem, tylko czasami są gorsze dni i świruję z samotności
Cytat:

hej!
za te dwa dni
oby dziś było lepiej
do PL wracasz sama czy TŻ też?
Wracamy razem, jakbym miała wrócić sama to bym tutaj nie siedziała w tym momencie.

Mój dzień zaczął się dobrze, jest piękne słoneczko i humor od razu lepszy Na śniadanie zjadłam omlet z bazylią i pomidorami oraz grzanka do tego Teraz będzie kawa, ale znowu bez mleka
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 10:18   #1785
heroine86
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42979991]Ja siedzę i kicham tylko tak mi zimno. Pogoda nie zachwyca, jest ponuro i jeszcze mgła. Wczoraj wieczorem też była straszna mgła, a akurat musieliśmy wyjeżdżać autem z Tż. Boję się żeby na powrót tak nie było bo będziemy się toczyć, a nie jechać w dodatku niebezpiecznie na drodze [/QUOTE]

Pogoda jest teraz pa-sku-dna! także musicie uważać
U mnie dzisiaj znowu leje ;/ odbiera to chęci na robienie czegokolwiek

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
Dziś 2 miesiące bez alko
Na wadze dziś było 68,3kg więc do niedzieli będzie 67 z przodu a potem już ważenie co 2 tygodnie bo tak mam w planach wracać do domku
2 miesiące?! jak Ty to zrobiłaś? szacun no i za wagę!

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42982416]Jestem strasznie nerwowa ostatnio Wczoraj to bym jadła i jadła, a teraz zeżarłam całą milkę oreo i z jednej strony wiem, że oddali mnie to od celu, a z drugiej to jeszcze bym zjadła. Mam jeszcze 8 także muszę się już trzymać z dala.
Nie rozumiem, że czasami nie ma się apetytu, a innym razem się pochłania wszystko [/QUOTE]

chowaj te milki u mnie w domu są jeszcze Studentskie, ale jakoś mnie nie ruszają gorzej z ptysiami, które kupił TŻ i krówek pełno

To jest racja i też tego nie ogarniam

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Aa, i najważniejsze. Nadal mam wagę na plusie po sierpniowym morzu (+1kg), ale w Czarnogórze praktycznie nic mi nie przybyło
Superrrr

Cytat:
Kuźwa ja mam takie przesądy głupie , które sobie w głowie wytwarzam, np. jak nie dotknę prawym palcem klawiatury to stanie się coś złego, albo wczoraj miałam takie coś: jak zjem kanapkę to Polacy przegrają (qrwa nie zjadłam, a i tak przegrali) i różne inne. W ciągu dnia to kilkanaście takich wytworzeń w głowie mam. Od jakiegoś czasu i się ich trzymam
Musze zacząć ponownie to stosować do tego, żebym się od jedzenia trzymała, może pomoże, np. będe sobie coś wmawiała jak będe po zakazane rzeczy sięgała
Kurde, Dżonka ja mam tak samo właśnie sama sobie "takie coś" wymyślam, a potem w to wierzę (mimo, że to całkowicie bez sensu a i tak się nie sprawdza )

Cytat:
Także leżę sobie w łóżku z herbatą i liczę na cudowne ozdrowienie
Biedactwo zdrówka dużo życzę

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42985464]Melduję 10 min truchtu i 20 min ćwiczeń na nogi

Mieszkam na wsi, ale od zawsze bałam się krów Poza tym ta w śnie była jakaś szalona [/QUOTE]

Ja też się zawsze bałam krów
Stary 2013-09-26, 10:22   #1786
Konto usunięte

Cytat:

chowaj te milki u mnie w domu są jeszcze Studentskie, ale jakoś mnie nie ruszają gorzej z ptysiami, które kupił TŻ i krówek pełno

To jest racja i też tego nie ogarniam
No niestety milki zostały na miejscu, Tż mówił że mam nie ruszać, to mu mówię żeby schował
Postaram się być silna i nie tykać
Stary 2013-09-26, 11:01   #1787
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
Dzisiaj wybieram się wieczorkiem polatać po klubach, troszkę może poszaleć co nieco także ćwiczenia sobie odpuszczam. Miałam basen, trochę pochodziłam, pospacerowałam...nie ma co na siłę
A Ty mieszkasz na miejscu czy dojeżdżasz?
Za basen i spacer

Cytat:
nie zjdałam tortu trochę wypiłam owocowe lubelskiek i tyle idę na kolację, dziś dzień regenracji, trochę lepiej z gardłem (to pewnie po lubelskiej), a jak jutro będzie dobrze to startuję z biegami
Za niezjedzenie tortu! Lubelska dobra rzecz

Cytat:
kolbuszowa http://www.hoteldworek.pl/spacer/index.html
na górze nachodzisz myszką na ''galeria'' i wybrać trzeba ''sala balowa'' i można oglądać.
Trochę to potrwało zanim mi się otworzyła stronka, ale pięknie tam

Cytat:
Dzisiaj 20 min biegu + 55 min fitnessu na stepie.

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
wpadłam się pożegnać na dłużej... szczegóły w klubie do zobaczenia

No to powiedzmy, że Was nadrobiłam

Kasia, Ty też się kuruj

U mnie leje ciemno jak w nocy w ogóle to wczoraj byłam na ciuchach matkoboskoookooochanooo było tyle ludzióóów, że myślałam, że mnie rozdepczą byłam tam o 8.30 (a otwierają o 9) i stałam w kilometrowej kolejce przed drzwiami a co się działo po wejściu słyszałam, że to dobry ciuchland i tak jest, ale nie wiedziałam, że aż tak spędziłam tam 1,5 godziny i wyszłam z bólem głowy ale kupiłam super ciepłą kurteczkę za 12 zeta i bluzeczkę z metką za 10 zł ale prędko tam nie pojadę znów nie lubię takich spędów

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2013-09-26 o 11:02
Stary 2013-09-26, 11:11   #1788
Konto usunięte

Cytat:

U mnie leje ciemno jak w nocy w ogóle to wczoraj byłam na ciuchach matkoboskoookooochanooo było tyle ludzióóów, że myślałam, że mnie rozdepczą byłam tam o 8.30 (a otwierają o 9) i stałam w kilometrowej kolejce przed drzwiami a co się działo po wejściu słyszałam, że to dobry ciuchland i tak jest, ale nie wiedziałam, że aż tak spędziłam tam 1,5 godziny i wyszłam z bólem głowy ale kupiłam super ciepłą kurteczkę za 12 zeta i bluzeczkę z metką za 10 zł ale prędko tam nie pojadę znów nie lubię takich spędów
A ja lubię takie ,,spędy'' Hehe
Już nie raz mnie omal nie zadeptali, wchodząc na wejściu czułam się jakbym wychodziła z kościoła Raz mi zayebali moją własną katanę czy posądzili moją koleżankę o kradzież tylko dlatego, że zagapiła się z jedną rzeczą , ale jeszcze się nie zraziłam.
Stary 2013-09-26, 11:19   #1789
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Mówisz? Robiłam kiedyś mielone z selera i były mega więc te może też będą smaczniusie jak możesz do podeślij przepis (najepiej do przepisowni) właśnie sobie uświadomiłam, że ja tyle rzeczy jeszcze nie jadłam i pewnie nie starczy mi życia żeby to wszystko popróbować
mnie smakowały bardziej niż takie zwykłe
postaram się wrzucić wieczorkiem
też jeszcze tyyyyyylu rzeczy nie jadłam! np. krewetek

Cytat:
Biedactwo zdrówka dużo życzę

Cytat:

lubię szmateksy, ale takie akcje to nie dla mnie
Stary 2013-09-26, 11:35   #1790
magda_lena40
Zakorzenienie

Blaszok
Sto lat, sto lat!
Samych szczęśliwych dni spełnienia marzeń oddanych przyjaciół duuużo miłości satysfakcji ze studiów i duuuużo zdrówka oczywiście (żebyś dzisiaj nie musiała za długo stać w kolejce u lekarza )

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

Edytowane przez magda_lena40
Czas edycji: 2013-09-26 o 11:41
magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 11:47   #1791
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

blaszok - wszystkiego najlepszego, bycia fit do końca swoich dni

dzovana - sala bardzo ładna, tam masz studniówkę tak?

za wszystkie ćwiczące.

ja już jestem po rannym fitnessie, a wieczorkiem może też poćwiczę tylko jeszcze nie wiem co i czy będzie mi się chciało. z jedzenia na razie owsianka
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 11:48   #1792
magda_lena40
Zakorzenienie

Dzień dobry

dla wszystkich za wczorajsze ćwiczenia

Wczoraj na fitnessie mieliśmy boot camp (tabata) Instruktorka tak nam dała popalić, że przy stretchingu z ledwością utrzymywałam ręce w górze Za to dzisiaj w nagrodę mam zakwasy

Później w Klubie uzupełnię jadłospis (a kto jeszcze nie widział to wrzuciłam zdjęcia ).

ś: owsianka (2 łyżki płatków, 1/2 szkl mleka) ze startym jabłkiem, kawałkiem chałwy, garstką orzeszków i żurawiny i 1/2 wiejskiego

Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

Stary 2013-09-26, 12:07   #1793
heroine86
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42999058]A ja lubię takie ,,spędy'' Hehe
Już nie raz mnie omal nie zadeptali, wchodząc na wejściu czułam się jakbym wychodziła z kościoła Raz mi zayebali moją własną katanę czy posądzili moją koleżankę o kradzież tylko dlatego, że zagapiła się z jedną rzeczą , ale jeszcze się nie zraziłam.[/QUOTE]

Mi wczoraj babka chciała mój własny płaszczyk zabrać ściągnęłam go bo chciałam kurtkę przymierzyć i położyłam na koszyku, podeszłam 2 kroki do lustra, a ta już z łapami drę się, że to moje i żeby zostawiła! ja jednak wolę jak nie ma tylu ludzi...

Cytat:
mnie smakowały bardziej niż takie zwykłe
postaram się wrzucić wieczorkiem
też jeszcze tyyyyyylu rzeczy nie jadłam! np. krewetek

Ja też nie jadłam krewetek, ale do nich mnie akurat nie ciągnie bleee

Cytat:
lubię szmateksy, ale takie akcje to nie dla mnie
Ja też wolę spokojniejsze dni
Stary 2013-09-26, 12:21   #1794
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Mi wczoraj babka chciała mój własny płaszczyk zabrać ściągnęłam go bo chciałam kurtkę przymierzyć i położyłam na koszyku, podeszłam 2 kroki do lustra, a ta już z łapami drę się, że to moje i żeby zostawiła! ja jednak wolę jak nie ma tylu ludzi...

Widzisz, tak się fajnie ubierasz, że inni Twoje ubrania chcą kupować Nic tylko się cieszyć

Ale często wątpię.
Bardzo często.

Stary 2013-09-26, 12:36   #1795
Konto usunięte

Cytat:

Ja też nie jadłam krewetek, ale do nich mnie akurat nie ciągnie bleee
Dobrze, że widziałaś. Bo ja nie wiem nawet kiedy zniknęła moja katana

Co do krewetek to nasze mrożone są bleeee, ale próbowałam w Egipcie w jakimś daniu i były naprawdę pyszne
Ogólnie to mam obrzydzenie do owoców morza

Melduję 40 min aerobiku
Stary 2013-09-26, 13:11   #1796
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
Dżo jak się czujesz? lepiej ?
hmm, raczej lepiej w szkole raz mnie ból złapał taki że nauczycielka tak:
ale teraz już lepiej

Edyta tak, tam będę miała 100-dniówkę

Hero ale dałaś czadu z tym snem

witam się w ponury brzydki dzień, dziś musze ogarnąć zadania na spr z matmy, żeby jutro jakiś baboli nie napisać no i na angola się nauczyć i zapewne skończy się dzień, więc rezygnuję z nauki na polski, historię.
Jejku, jest tak brzydko, że tylko się zaszyć z gorącą herbatą pod kocem i leżeć, a tu trzeba jeszcze mózg wytężyć, żeby coś wiedzy weszło. No nic, powoli zabieram się do roboty

Ewa spełnienia najskrytszych marzeń! Dużo szczęścia, pozytywnego nastawienia do wszystkiego i wszystkich, miłości! Sto lat

Edytowane przez dzovana
Czas edycji: 2013-09-26 o 13:13
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 13:37   #1797
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:

Zrobiłam sobie szpinak na obiad ale wcześniej go nie wypłukałam

blaszok Kochana spełnienia marzeń

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
A tam deszcz, biegamy razem? anns może się dołączy

traxx za ćwiczenia

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 13:41   #1798
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
A tam deszcz, biegamy razem? anns może się dołączy
chcę pójść tylko teraz obiad i jakiś czas po kurczę mam taką fajną traskę po polnych drogach, a pewnie teraz mega błoto
coś wykomibinujemy
Stary 2013-09-26, 14:03   #1799
Konto usunięte

Cytat:
traxx za ćwiczenia
Stary 2013-09-26, 14:10   #1800
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elsay Pokaż wiadomość
No ale widziałyśmy się (w każdym razie ty mnie ) to można uznać, ze się spotkałyśmy

Oczywiście że to się liczy

Byłam wczoraj na spinningu, faaaajnie było

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości