![]() |
#1561 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Z tego co pamietam:
- kombinezon jednoczesciowy na ta zime, mysle ze to najwygodniejsza opcja dla wszystkich ale jeszcze nie kupilam, ciagle nie wiem jaki rozmiar.. - despa - dzieki za linka, przejrze z kompa bo z tel ciezko - oldzinx - podaj linka skad zamawialas - luna - dobre z troszke mniejszym Kamilkiem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1562 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Nadrabiam tylko dlatego że cały czas klepie Kamilka po pupci, właśnie przestałam żeby napisać i już jękoli
![]() ![]() haha no tak ![]() właśnie sprawdzałam tą pozycje i mały ma głowę w powietrzu a nogi na mojej szyi więc średnio wygodnie, zresztą i tak robi wtedy brzuszki zamiast leżeć ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja kremu używam nivea na każdą pogodę, w marcu/kwietniu smarowałam, pozniej BD na słońce a teraz niczym bo jeszcze nie jest tak zimno. Dziś chyba posmaruje bo wietrznie jest bardzo |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1563 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i co Karol pływa zapewne? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dołączam się do życzeń ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzieńdoberek ![]() U nas również szaro, buro i ponuro a do tego leje od rana, buuu... Z tego wszystkiego nic mi się nie chce i zamiast prasować albo coś innego robić siedzę przy kompie ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1564 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Zazdroszczę, heh u nas w nocy 3 karmienia, a 4te ostatnie o 5 rano
![]() Cytat:
![]() No to dziewczyny pełna mobilizacja i szukamy. ![]() Jak narazie mój typ to CHICCO X-PACE 9-18 (był jeszcze MaxiCosi ale za krótkie oparcie jak dla nas). Szukamy przede wszystkim sprawdzonego, bezpiecznego i żeby miał testy i atesty ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() mam to samo, tyle ze nawet jak słonce świeci. TZ z pracy wróci i będzie marudził ze obiad jeszcze nie gotowy... Agateczka z Kielc jesteś? Pytam bo potrzebna mi sprawdzona pielęgniarka/położna środowiskowa co do mamuś przychodzi o porodzie.
![]() |
#1565 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
wiem ze to hunterow sa ocieplacze ale nie mam wiec nie wiem jak sie sprawuja co do kombinezonu to dobrze jak jako calosc maja i na stopki i na raczki ocieplacze(lepiej jako calosc niz jako dopinane . dobrze tez jak niema "kicika"-futerka wkol kaptura - bo dzieciom wchodzi to do ust-memlaja to itp. ![]() kazdy ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie z Kielc a z okolic, może anika ci pomoże ![]() A to ty skąd że pytasz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1567 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzieki, sprawdziłam już i za mały będzie dla nas ten model co chciałam. Cytat:
![]() W Kielcach 5 lat mieszkałam (studia) a pochodze z okolic Staszowa (ok. 60km od Ck). Teraz na Podkarpacie wyemigrowałam ![]()
![]() |
#1568 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Leje. Szaro i ponuro. Dobrze, że korzystaliśmy w ostatnie dni ze spacerów ![]() Aaaaaa... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przyłączam się do życzeń!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A Ty już się przymierzasz? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I co to ja jeszcze miałam... A! Pokój dla dziecka. U nas ten "problem" odpada - mamy jeden pokój. Krzyś chcąc nie chcąc jest zmuszony spać z nami w pokoju (śpi od początku w swoim łóżeczku - bez problemu, ale biorę Go często do naszego łóżka, jak tż wychodzi do pracy po 6 rano, a Krzyś akurat budzi się na 1. jedzenie ![]() ![]() Dziś akurat jadł o 3.30, a potem spał do 8.30 u siebie (a ja u siebie ![]()
![]() |
#1569 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Hejka,
Cytat:
![]() Ale za to książki czyta. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() Dziś zaglądałam w buźkę, już widać ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dla mnie tylko emu - cieplutkie, nie przemakają, nie są śliskie. Idealne buty na zimę.
![]() |
#1570 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Moderna mam jeszcze do ciebie pytanie co to jest "Eisendiphosphat" znalazłam że coś z żelazem? mam 3 słoiczki firmy Bebivita z Niemiec i tam w składzie coś takiego ? nie bardzo mi sie to podoba ;/
![]() |
#1571 |
Raczkowanie
|
Oldzinx, ja jestem z Kielc, widziałam już wcześniej, że pytasz, ale niestety nie mam nikogo sprawdzonego, u mnie po porodzie była 2 razy położna z przychodni, do której zapisałam małego (pierwszy raz pofatygowała się chyba z 5 tygodni po porodzie), ale szału nie było z tą wizytą, także niestety nie mogę pomóc.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze ptaszysko powie cos wiecej, jako chemik ![]() W necie pisze, ze w naturze moze wystepowac jako wiwianit, czyli wyglada na to, ze to dosc naturalny zwiazek chemiczny . Dragusia wyslalam zapytanie do Bebivity, moze odpisza ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-09-26 o 13:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1573 | ||||
Zakorzenienie
|
my po szczepieniu wazymy 8600 67,5 cm
![]() ![]() dołączam się ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1574 |
Rozeznanie
|
Przymierzam się ale na razie nie bardzo wiem jak więc możliwe, że poczekam na Ciebie :P A jeśli zacznę wcześniej to ja Ci powiem co i jak
![]()
#1575 | ||||||||
Raczkowanie
|
[QUOTE=Tasia34;42989519
Mały przystojniak w fajnych rajtkach ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nadrabiam dalej i napisze co moje dziecko dzisiaj zrobiło. ![]()
![]() |
#1576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no ciekawe co ![]()
![]() |
#1577 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny!
u nas z rana piękna pogoda, udało mi się umyć okna.. ale jak to zazwyczaj bywa- umyte okno= deszcz więc powoli coś nadciąga ![]() dla dzisiejszych solenizantów Michałka, Emilki, Anielki i Oliwki buziaki ![]() ![]() Kasia może dopiszesz do pierwszej strony nowe mamy? ![]() ja tez poluję na jakiś kombinezon dla małej ale nie mam pojęcia jaki i w jakim rozmiarze ![]() a Hunter'y polecam, są mega wygodne! co prawda nie mam do nich skarpet i chodzę tylko jesień, wiosna ale na zimę ze skarpetami na pewno też byłoby ok.. może kupię ale 20euro za skarpety ![]() no i w przyszłości marzą mi się dla Ewci ![]() a i dziękuję jeszcze raz za wszystkie życzenia ![]() (dla tych co nie doczytały a pytały- trzecia rocznica ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1579 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Pamiętam tylko, że miałam pisać, odnośnie dyni, mroziłam i nawet już wyciągałam na zupkę i jest w porządku nic się z nią nie działo, robiłam na parze później z innymi warzywami tylko wrzucałam później bo szybko jest gotowa. Brawa za wagi, coraz więcej dzieciaczków zbliża się do 10kg ![]() Kombinezon koleżanka ma mi dać jednoczęściowy, tylko muszę podjechać do niej mam nadzieję, że będzie dobry na Filipa, to odpadnie jeden wydatek ![]() Kremu do twarzy jeszcze nie używam ale kupiłam w marcu z hippa na mróz i wiatr, więc będzie jak znalazł. Agateczka wszystkiego najlepszego Co do fotelika to też już zaczęłam szukać, chciałabym taki do 500zł, mam nadzieję, że znajdę oś sensownego w tej cenie. I wszystkiego najlepszego z okazji rocznic ślubu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1580 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do tortu ... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kochana - ja ci pisze te soscjal dyskoszjon :P to ciut nizej pod ta ''ramka'' jest UTWORZ NOWA ROZMOWE - WATEK ... klikasz tam i zakladasz ... pozniej kazda z nas bd juz mogla !wsza zawsze zaklada ''wlasciciel'' tak se mysle - bo skora ja tego nie wiedzem .. ![]() ![]() Cytat:
![]() dobra dobra ... jestem na wczoraj .... a to juz dzis ... ![]() ![]() no nic nadrabiam dalej .... :brzydal |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1581 | |
Zadomowienie
|
Kasia dzięki'
nie miałam włączonej opcji dyskusji w ogóle więc teraz jest i chyba rozpoczęłam.. jeśli coś schrzaniłam to napiszcie ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
ma dość dobre opinie i cena też nie wygórowana dla zainteresowanych: http://www.adac.de/infotestrat/tests...cePageId=31900 koleżanka polecała Romer'a ale chyba ceny wysokie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1583 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() co tu tali przestój ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 |
Wtajemniczenie
|
ale ciszaaaaaaa
![]() w takim razie ide poczytać książkę bo Oliwia poszła lulać ![]()
#1585 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
moja co drugi trzeci dzień daje koncert śpiewu kolo 4/pare minut po i tak do 7 ![]() Cytat:
Cytat:
![]() kidsme u nas hit ![]()
![]() |
#1586 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i ![]() jak tak dalej pojdzi eto tylko Milus pozostanie bezzebny ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i nadrabiam dalej ... ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1587 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chce zdjęcie tego kolosa, koniecznie w całości! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1588 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Niewiele był lepszy... W sumie jedyna godzina bez lamentu i marudzenia była, jak poszliśmy w nosidełku po TŻ i po prezent dla synka koleżanki... Zadowolony siedział sobie i oglądał świat; przedtem i potem był płaczek. Ale w ogóle jaki fart z tym wyjściem - lał deszcz cały dzień i akurat przestał, jak wychodziliśmy ![]() ![]() ![]() No i tak, jak wczoraj - kąpiel, papu i padł. Taki zmęczony ![]() A mnie kręgosłup tak napier... ekhm, boli dziś, że hej! Nosidło + noszenie na rękach, od wczoraj wyjątkowo dużo.
![]() |
#1589 |
Wtajemniczenie
|
Co dałaś do zjedzenia?
BYou, zapomniałam o przepisie! Robiłam z tego: http://www.mojewypieki.com/przepis/s...miuskich-tater z masłem, a nie z margaryny. U mnie już nawet okruszki nie zostały ![]()
#1590 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No i dobrze, że nie wiesz. Ludzie to potwory.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.