Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-26, 21:19   #4141
pstryczek84
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
pstryczek kradziej

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 21:19   #4142
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Ojjj, a jakby sama go wlaczala?
Blendera czy odkurzacza tez sie boi?
No właśnie się nie boi odkurzacza, blendera nie mam. Zresztą ostatnio zasypia tylko przy suszarce. A tego warkotu się boi

Pstryczku niezła jesteś

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 21:21   #4143
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Pstryczku, tak doczytałam - wg mnie ABSOLUTNIE nie buty orto! stopa w tym wieku ma się uczyć naturalnie chodzić! w k. podałam namiar na Zawitkowskiego, ew. pisz tu, na większość odpowiada: http://forum.gazeta.pl/forum/f,1017,...j_dziecka.html

jak nie zawsze się z jego poglądami zgadzam tak tu facet mądrze pisze
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 21:27   #4144
pstryczek84
Zakorzenienie

ale co mnie zdziwilo? ze nie maja zadnych zabezpieczen przy kasach nic nie zapikalo, zaden alarm sie nie wlaczyl a bodziak byl normalnie z naklejka z kodem ich strata
ja jak sie skapnelam to ofkorsowo chcialam isc i to zwrocic ale malz spojrzal na mnie litosciwym wzrokiem i tylko kazal szybciej obrac kierunek samochod jako zem ja posluszna zonka to tak zrobilam

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43010621]Pstryczku, tak doczytałam - wg mnie ABSOLUTNIE nie buty orto! stopa w tym wieku ma się uczyć naturalnie chodzić! w k. podałam namiar na Zawitkowskiego, ew. pisz tu, na większość odpowiada: http://forum.gazeta.pl/forum/f,1017,...j_dziecka.html

jak nie zawsze się z jego poglądami zgadzam tak tu facet mądrze pisze[/QUOTE]

dzia!
wlasnie nie jestem pewna co do tych bucikow. na wolny czas napisze do niego bo zadzwonic sie wstydze

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

spylam bo tatus zaraz chrapaniem obudzi mi mlodego
do juterka!
spokojnej nocki!
papapa kochane!

Stary 2013-09-26, 21:28   #4145
ezzo
Zadomowienie

Cytat:
Ojjj, a jakby sama go wlaczala?
Blendera czy odkurzacza tez sie boi?

Nie przeszkadza mu maseczka?
U nas wlasnie jest z nia problem, w gre wchodzi tylko ta podluzna koncowka.
Tak zapomnialam, ze ta maske to tylko za pierwszym razem uzylismy, alenie dlatego, ze mu jakos mocno przeszkadzala, tylko wydaje mi sie, ze za duza byla na niego, bo ta para mu przy oczach uciekala i teraz aje ta koncowke do nosa do buzi i on ladnie sobie przygryza.
Dziewczyny pamietajcie, zeby podczas katarku opukiwac czesto plecki maluszkow, zwlaszcza po spaniu, po to, aby nie zaleglo to na oskrzelach
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 21:28   #4146
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
A jak niania się sprawuje?

kupiłam już legginsy i czapeczkę tylko tą co ma fewcia ale inny kolor. I myślę jeszcze o tej z misiem....tylko kolory średnie, na aukcji jest taki fajny wrzosowy na zdjęciu a w dostępnej kolorystyce nie ma....
Jakie legginsy i którą czapkę?

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/spodnie-ocieplane-...574953945.html
moje! tj Pietraszeńki

no 0-3 juz krotkie ALE 68 JESZCZE DOBRE SA

fewciu ja mam 163cm

sorry za bledy babla mam na rece

Ewulka tak bylismy, jeszcze raz przepraszam, strasznie mialam ocote na kawe z toba ale jheszcze odbijemy sobie
Fajowe!
I piękny masz kolor włosów.

Ja jutro fryzjer.

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Jak dzis tak leca zjecia to pokazemy pierwsza spineczke i spanie w kolysce
Piękna Pucusia

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Powodzenia, ja wczoraj to przechodziłam ;p

jejuuuuuuuuu nie mogę się napatrzeć jak Amelusia siedzi sama
Ja mam to samo, niesamowicie mi się to podoba

Bokeh; chcesz w tyłek? Bardzo stylowa z Ciebie i przede wszystkim śliczna kobieta!

Co do zakupów dla dziecka - chyba wszystkie widzicie, że uwielbiam to robić <3, ZARA przepiękna, ale nie stać mnie na nówki z niej niestety.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 21:30   #4147
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Padłam i nie wstanę:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=719549
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 21:38   #4148
ezzo
Zadomowienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43010846]Padłam i nie wstanę:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=719549[/QUOTE]

O rety, brak slow

My juz po pierwszej pobudce, mam nadzieje, ze nic dzisiaj w miare spokojna bedzie, bo jutro rano mam pierwsze od dlugiego czasu powazniejsze spotkanie sluzbowe z negocjacjami i takimi tak, mam stresa sporego tak wiec prosze o kciukasy

Lece szykowac stroj na jutro i spac.
Dobranoc
Stary 2013-09-26, 21:42   #4149
BlackSanctum
Zakorzenienie

Pstryku, Marcin? Też mnie wkurza, cwaniaczek. Nie lubię takich typków. Ja jestem za Piotrkiem Ogińskim, bo oglądam jego kanał na yt od daaaaaawna.

Fewciu, moja miśka ma łaskotki na stopach, bardzo mocne. Ma też pod paszkami. A co do spania, to różnie - jak jest ciepło i śpi w czymś, co nie ma zabudowanych stópek, to nie zakładam jej skarpetek. A jak chłodno, to zawsze opatulam czymś stópki.

A co do ojca, no to cóż, dziewczyny... Makaron z jajkiem to żadne jedzenie, na pewno nie było lepsze, niż moja za☠☠☠ista zupa. Jego strata.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 21:46   #4150
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Tak zapomnialam, ze ta maske to tylko za pierwszym razem uzylismy, alenie dlatego, ze mu jakos mocno przeszkadzala, tylko wydaje mi sie, ze za duza byla na niego, bo ta para mu przy oczach uciekala i teraz aje ta koncowke do nosa do buzi i on ladnie sobie przygryza.
Dziewczyny pamietajcie, zeby podczas katarku opukiwac czesto plecki maluszkow, zwlaszcza po spaniu, po to, aby nie zaleglo to na oskrzelach
O, toto! U nas to samo

ezzo, Ty masz swoja dzialalnosc, prawda? Czym sie zajmujesz?
Pewnie 100x pisalas, ale mi umknelo...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 21:46   #4151
Debrah
Zakorzenienie

Szaja : łoo kurdę, ale chora sytuacja O_O

Czapa cienka na dziecku poniżej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg czapa.jpg (38,4 KB, 25 załadowań)
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 21:48   #4152
Delicjanka
Zakorzenienie

Szajka, brak słów na teog linka co wstawiłaś;/ cholera, co sie z tymi ludzmi dzieje, bo babcia nie pozwala no qrwa, ja to bym armagedon tam zrobila.

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 21:55   #4153
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Cytat:
Szajka, brak słów na teog linka co wstawiłaś;/ cholera, co sie z tymi ludzmi dzieje, bo babcia nie pozwala no qrwa, ja to bym armagedon tam zrobila.
A mi się to dziwne wydaje tak jakoś to zrozumiałam że wcześniej lasce było na rękę takie coś, a teraz coś ja tknęło. Ale to moje odczucia. Biedny maluszek.
Albo to prowokacja

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 22:15   #4154
ezzo
Zadomowienie

Cytat:
O, toto! U nas to samo

ezzo, Ty masz swoja dzialalnosc, prawda? Czym sie zajmujesz?
Pewnie 100x pisalas, ale mi umknelo...
Transportem, internacionale
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Szaja : łoo kurdę, ale chora sytuacja O_O

Czapa cienka na dziecku poniżej.
Piekna Dama w fajnej czapie

Kieca wyszykowana, ja wymyta, lece spac
Do jutra
Stary 2013-09-26, 23:46   #4155
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Debrah, przepiekny jest ten kombinezon, zauroczyl mnie na maxa, szkoda, ze nie mam dziewczynki, chyba czas zaczac starania co by w takie cudownosci ubierac
A powiedz mi, bo robisz zakupy na tych grupach na fejs tak? I jak to dziala? Jak allegro czy bardziej jak tablica? Nie nacielas sie nigdy?

Sarah, wg mnie podjelas naprawde dobra decyzje, dasz rade kochana, madra z Ciebie babka, szybko zalapiesz jezyk i za pare mies jeszcze bedziesz nam pisac, ze jestes przeszczesliwa

Bardzo bym chciała żeby Twoje słowa się spełniły

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Dziewczyny!!
Nadejszła () wiekopomna chwila!!! Otóż...

MAMY ZĘBA!!

Dolna, prawa jedynka. Dopiero kiełkuje, ale jest!!

Przepraszam ale reszte cytatów mi zjadło

Co pamietam tp dla Bartusia

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Nuczyciele tylko dołują, wszyscy na kazdej lekcji, ze szkoda, ze Sara odchodzi. Pytaja czy wroci?? Pan od w-f zartował, ze moze zamieszkac u Niego i z Jego synem będą obiady gotować, pani od polskiego, że bardzo szkoda taka fajna dziewczyna, i że łatwiej by Jej bylo jakby od gimn, zaczeła i czy nie ma tu rodziny żeby u kogoś zamieszkać

Moglaby w sumie u mojej Tesciowej no ale wiecie tez to rozwazalismy, ale z miesoac byloby dobrze a pozniej pewnie by tesknila, no i tam chlopiec do 2 klasy chodzi dokuczalby Jej pewnie, Ona krepowalaby sie zwrocic uwagę.

Kupilismy dzis cukierki dla kasy, i dla kazdego nauczyciele takie male merci tak, zeby im pociegowac. A wychowawczyni chcemy cos kupic na pamiatke i przywieźć jak już wroci ze szpitala.

I pytanie do Szajki i Pstryczka
moze podsuniecie jakiegos pomysła??

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

pociegować czyt, podziękować
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 00:01   #4156
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Zuza obudziła się z płaczem . Cycuś nie , rączki nie . Podaliśmy nurofen ( ja za bardzo nie chciałam, mąż nalegał) i jak wypiła to i od razy cycusia pociągnęła i zasnęła.

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 00:02   #4157
aska27adopcje
Zadomowienie

dziewczynki chcialam przeprosic ze jest mnie mniej i sie nie odnosze ... obiecuje ze jutro to zmirnie ... mam jeczydlo jeczydlowate, a wolna chwile przeznaczam na przygotowanie zarcia i cwiczenia ...

Buziaki dla Silver i Darusi
Stary 2013-09-27, 03:02   #4158
meneq
Zakorzenienie

Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Czesc!
black doczekalyscie sie w koncu! Jak Twoj tata sie nie zna, toniech sie smakiem obejdzie
bokeh czyli jest szansa na wieksza pomoc mamy? Jak Hania?
debrah pochwal sie efektem po fryzjerze.
Wiem, ze newralgiczne pytanie, ale jak z jedzeniem u Amelki? Myslalam dzis o Was, bo t. przyslala mi zestaw lyzeczek do karmienia. Tak jak do tej pory karmienie przebiegalo jako tako, tak z nowa lyzeczka bosko. Zerknij, moze Cie zainteresuje
http://www.nonoji.jp/KIDS/babyfoodspoon.htm
ezzo kciuki za spotkanie, ale i tak wiem, ze dasz rade! Tomaszek spal dobrze? Lepiej juz ze zdrowiem u niego?
nawijko, lady a jak zdrowie Waszych chlopcow?
ewik Domcia zdrowieje? Dobrze, ze mezowi nic sie nie stalo.
pstryczku oj nieladnie ;-)
szaja zawsze jakas perelke dla nas wynajdziesz. Masakra!!
fewciu Yae ma laskotki na brzuszku i jak ma dobry humor, to polaskotana smieje sie do rozpuku.
meduzza Julianka slicznie sie przytula
hje to byla drzemka czy sen nocny?
neti co z Antoniem?
cala ale Julas ma psiaka fajnego!
silver mam nadzieje, ze Darii sie polepszylo i dzis wrocicie razem do domu!! Niecierpliwoscia czekam na wiesci!
aska niech Blanka da Ci do nas wrocic!

Spodziewalam sie gorszej nocy, a tu raptem byla jedna pobudka na jedzenie i dwie, kiedy wystarczylo poglaskac po glowce. Wczoraj z noska lalo sie strumieniami (najlepsza zabawa byla, jak po kichnieciu z wisialy gile i mama nie zdazyla zrobic z nimi porzadku - jak cudownie mozna bylo babrac sie raczkami), w nocy jeszcze troche furczalo w nocku, a dzis prawie nie ma sladu po katarze. To koniec? Jest zdrowa? Na cos mam zwrocic uwage?
Yae od rana przymierza sie do siadania i w koncu stopami zaczela sie bawic. Jak deli napatrzec sie nie moge...

Edytowane przez meneq
Czas edycji: 2013-09-27 o 03:30
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 03:26   #4159
YellowSheep
Rozeznanie

Cytat:
tzn no ja właśnie nie chće tych z hipp bo one słodkie są i myślę jaki by inny ciepły napój
Hipp ma też herbatkę do zaparzania, owocowa bez cukru

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Jestem w domu (sama). Tż mnie zmienił a ja, tak jak zawsze przyjechałam odpocząć, zjeść,wykąpać się... Jak weszłam do domu to zastałam na komodzie różyczkę, czekoladki i prezencik zegarek. Tż mi na all zamówił ten który kiedyś pokazywałam.
I napisał mi liścik. Aż się wzruszłam

Poza tym Daria bidulka dalej dostaje kroplówki. Lekarz mówił że jutro kontrolne usg i jak wyjdzie dobrze wszystko z tym woreczkiem żółciowym to nas wypiszą do domu
a jak nie to nie wiem....Tż ma urlop do niedzieli. Potem idzie do pracy a sama nie dam rady tam

Fajne mam urodziny - nie ma co......

To co mi się rzuciło w oczy:
Black, gratuluję ząbka!!

U nas też chyba się coś przebija bo od tygodnia takie białe widać na dolnych dziąsełkach

yellow współczuję że Wam się tak źle układa TRZYMAJ SIĘ TAM!

Szaja , Dorka

Debrah ja też zamówiłam tą czapeczkę z misiem (tą cieńszą). Przyszła. Bardzo ładna jest A jak Daria w niej wygląda

Zdrówka życzę wszystkim zakatarzonym dzieciaczkom

I bardzo bardzo bardzo dziękuję Wam za życzonka
Super niespodzianka. Mam nadzieje że dziś juz będziecie w domku świętować!

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Pisalas mu moze w liscie wszystko o co masz zal i dlaczego tak sie odnosi do Ciebie? Szkoda, ze tylko na zdjecie wygladacie na taka fajna, szczesliwa rodzinke w srodku taka niezgoda
Tak to u nas jest, super ekstra rodzinka a jak przychodzi konflikt to na śmierć i życie... ech
Pisałam, pewnie, maile... ale to bez sensu. On jest albo tak zamknięty albo tak ma mnie gdzieś. Nie umiem dotrzeć do niego, a już przy kłótniach to masakra jest.

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
moj tez spi w polspiochach, dlugim bodziau i spiworku
evel -

ogldalam wczoraj. ale mnie wkurza ten gosciu w czapce, wrrrrrrrr

przypomnialo mi sie cosik jeszcze
po wizycie u reh skoczylismy do kerfura po kaszki dla mlodego. mialo byc na szybko ale ze mlody ladnie sie zachowywal w sklepie to zrobilismy wycieczke na dzial dzieciecy "kupilismy" mlodemu 3pak bodow za 10 zeta i jednego bodziaka takiego bez opakowania, na samym wieszaczku byl. no i zeby mi sie nie pogniotl w wozku to powiesilam za wieszaczek z boku na wozku. co sie okazalo po wyjsciu ze sklepu? ze ten bodziaczek tak sobie wisial caly czas zapomielismy o nim, a i pani kasjerka tez go nie zauwazyla, nic nie zapikalo wiec niechcacy jednego bodziaka mamy gratis
Hahaha
Ja kiedyś zrobiłam podobnie, mialam wypakowany po brzegi koszyk i pod pacha nioslam koc bo się nie zmieścił. No i tak sobie go zanioslam do domu a zorientowałam się już poza sklepem że jakoś mało zapłaciłam. Ale to było przy kasach samoobsługowych.

Tradycyjnie meneq miłego dzionka! Mam nadzieje ze to juz koniec kataru.

Dziękuję kochane za wszystkie Wasze słowa dotyczące mojej sytuacji. Co ja bym bez Was zrobiła?

Tz przyszedł dziś z pracy i zachowywal się jakby nic się nie stało

Upieklam dziś muffiny bananowe wyszły pyszne. Tylko pytanie: co zrobić żeby nie opadały? Bo pięknie urosły, później wyłaczyłam piekarnik i były w środku aż nie ostygly ale i tak opadly.

Zieeeeeew. Dobranoc

Edytowane przez YellowSheep
Czas edycji: 2013-09-27 o 03:29
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 03:33   #4160
meneq
Zakorzenienie

Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Hipp ma też herbatkę do zaparzania, owocowa bez cukru

Super niespodzianka. Mam nadzieje że dziś juz będziecie w domku świętować!

Tak to u nas jest, super ekstra rodzinka a jak przychodzi konflikt to na śmierć i życie... ech
Pisałam, pewnie, maile... ale to bez sensu. On jest albo tak zamknięty albo tak ma mnie gdzieś. Nie umiem dotrzeć do niego, a już przy kłótniach to masakra jest.

Hahaha
Ja kiedyś zrobiłam podobnie, mialam wypakowany po brzegi koszyk i pod pacha nioslam koc bo się nie zmieścił. No i tak sobie go zanioslam do domu a zorientowałam się już poza sklepem że jakoś mało zapłaciłam. Ale to było przy kasach samoobsługowych.

Tradycyjnie meneq miłego dzionka! Mam nadzieje ze to juz koniec kataru.

Dziękuję kochane za wszystkie Wasze słowa dotyczące mojej sytuacji. Co ja bym bez Was zrobiła?

Tz przyszedł dziś z pracy i zachowywal się jakby nic się nie stało

Upieklam dziś muffiny bananowe wyszły pyszne. Tylko pytanie: co zrobić żeby nie opadały? Bo pięknie urosły, później wyłaczyłam piekarnik i były w środku aż nie ostygly ale i tak opadly.

Zieeeeeew. Dobranoc
Dzieki! Spij dobrze!
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 06:55   #4161
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Dziękuje Wam za odpowiedzi w prawie łaskotek i skarpet

Moja siostra dostała wizę do USA na trzy lata !!!!!!! Spełnia swoje marzenia!

Cytat:
Dziękuję Ci bardzo jakoś od czasu do czasu coś sobię kupię a jakoś nie czuję spóności w moich ciuchach.... kiedyś umiałam kupić coś fajnego a teraz, albo drogie albo nie w moim stylu, w efekcie mam pełno podobnych bluzek w szafie....

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...5p1474017.html te są piękne

Nie Marudz,jesteś taka śliczna
A te spodnie to nie Debrah kupiła?

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Fewciu ja mówiłam o Aśkowej Blance Z kolei Twoja Blanka jest przykładem, ze jak idą to po zbóju, wszystko na raz

No i super! Może Mama zobaczy, że Ty też potrzebujesz zrobić coś koło siebie

Zwracam honor- Tż zjadł obiad ze smakiem

Moja ma też gilgotki, spi w pajacu i śpiworku

Dziękuje

Cytat:
Bokeh pytałas wcześniej o nianie, jestem mega zadowolona,duzo miłości ma dla tego mojego babla i to widać, fajna kobieta i pranie mi rozwiesi czy podłogę przemyje tak wiec jest fajnie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Gdzie taka Nianię znaleźć?

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 07:10   #4162
pstryczek84
Zakorzenienie

hejka. my dzis pobudka o 5.30 synus pilnuje zeby mam nie zaspala do pracy
u nas dziwna nocka, maly co i raz popłakiwal przez sen, nie wiem o co kaman, moze zeby? albo wiem!!!! taki etap

teraz bawi sie puszka po herbatce, tzn bawil bo w tej chwili probuje staranowac bramke na schodach
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43010846]Padłam i nie wstanę:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=719549[/QUOTE]

Cytat:
O rety, brak slow

My juz po pierwszej pobudce, mam nadzieje, ze nic dzisiaj w miare spokojna bedzie, bo jutro rano mam pierwsze od dlugiego czasu powazniejsze spotkanie sluzbowe z negocjacjami i takimi tak, mam stresa sporego tak wiec prosze o kciukasy

Lece szykowac stroj na jutro i spac.
Dobranoc
powodzenia!

Cytat:
Pstryku, Marcin? Też mnie wkurza, cwaniaczek. Nie lubię takich typków. Ja jestem za Piotrkiem Ogińskim, bo oglądam jego kanał na yt od daaaaaawna.
noooooooooo, masakryczny jest, cwaniak nad cwaniakami, wrrrrrrr
ale cos podejrzewam ze bedzie dlugo w programie wlasnie ze jest wkurzajacy, jest "jakis" bo wiele wystepujacych tam osob jest takich zupelnie bez wyrazu, bez sexu jak to powiedzial ten Murzynek ha ha i jeszcze mnie ta blondi co ostatnio byla nominowana wkurza. przez te ogorki ze wszystkie zabrala

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Nuczyciele tylko dołują, wszyscy na kazdej lekcji, ze szkoda, ze Sara odchodzi. Pytaja czy wroci?? Pan od w-f zartował, ze moze zamieszkac u Niego i z Jego synem będą obiady gotować, pani od polskiego, że bardzo szkoda taka fajna dziewczyna, i że łatwiej by Jej bylo jakby od gimn, zaczeła i czy nie ma tu rodziny żeby u kogoś zamieszkać

Kupilismy dzis cukierki dla kasy, i dla kazdego nauczyciele takie male merci tak, zeby im pociegowac. A wychowawczyni chcemy cos kupic na pamiatke i przywieźć jak już wroci ze szpitala.

I pytanie do Szajki i Pstryczka
moze podsuniecie jakiegos pomysła??[COLOR="Silver"]
a wolalabys zeby nauczyciele olali sprawe i przemilczeli cala sytuacje? wtedy to dopiero mloda bylaby zdolowana... a tak opuszcza szkole z poczuciem ze byla lubiana... przykre to bo to jeszcze dziecko, zzylo sie ze wszystkimi ale coz, takie zycie niestety da sobie rade

co do prezentu to nie wiem jak Szajka ale ja ucieszylabym sie z mieszkania, ewentualnie nowego auta (to tak na poprawienie Tobie humorku )
a tak na serio to moze zdjecie z jakas fajna dedykacja/podziekowaniem?
no i moze dyrekcji tez cos by wypadalo dac....

---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ----------

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Dziękuje Wam za odpowiedzi w prawie łaskotek i skarpet

Moja siostra dostała wizę do USA na trzy lata !!!!!!! Spełnia swoje marzenia!

Nie Marudz,jesteś taka śliczna
A te spodnie to nie Debrah kupiła?

Dziękuje

Gdzie taka Nianię znaleźć?

superancko! Gratulacje!!!

a my mamy weselicho w pazdzierniku, brat meza sie zeni i jak zgadalo sie o gosciach to okazalo sie ze tacy jedni beda bez corki bo ta corka wyjechala wlasnie na kontrakt modelkowy do Japonii!!! szokens normalnie!!!!
pamietam jak tak Olka byla na naszym weselu to normalnie nie moglam wzroku od niej oderwac!!!! 0 makijazu, normalnie cud miod malina. a wlosow to miala chyba z pierdyliard tryliardow!
no i dobrze, polskie dziewczyny najladniejsze sa,niech robia kariere za granica

Edytowane przez pstryczek84
Czas edycji: 2013-09-27 o 07:05
Stary 2013-09-27, 07:14   #4163
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Pstryczku moja siostra marzy o kontrakcie w Japonii. Ale tam ciężko się dostać. Poza tym Ona ma już 25 lat,to strasznie dużo jak na początkującą modelke. ALE. To co zobaczy i przeżyje to Jej!

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 07:18   #4164
hope01
Zakorzenienie

Dzień dobry,
Dadolo wstał pół godziny temu. Zaraz zje śniadanko i pewnie pójdzie jeszcze nynać.
W nocy pojękiwał i nad ranem popłakał. Wg mnie zęby. A raczej górna jedynka, bo ma tak napuchnięte że masakra. Jakby gdzieś przywalił i rozciął to pewnie ząb by się pokazał.
Oho... czuje że niespodzianka w pampie czeka

---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------

Cytat:
Dziewczyny!!
Nadejszła () wiekopomna chwila!!! Otóż...

MAMY ZĘBA!!

Dolna, prawa jedynka. Dopiero kiełkuje, ale jest!!
gratuluję zęba

Cytat:
Pstryczku moja siostra marzy o kontrakcie w Japonii. Ale tam ciężko się dostać. Poza tym Ona ma już 25 lat,to strasznie dużo jak na początkującą modelke. ALE. To co zobaczy i przeżyje to Jej!

moja kuzynka była w Japonii (chyba) też modelka, ale chyba zmieniła zawód. A nie wiem, bo nie mam z nią kontaktu

---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

Pstryczku rozpieprzyłaś mnie ja raz wyniosłam.... łyżkę do butów z Deichmanna chodziłam z nia po sklepie w ręce i wyszłam

Edytowane przez hope01
Czas edycji: 2013-09-27 o 07:24
hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 07:39   #4165
pstryczek84
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Cytat:

świeta prawda!

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Pstryczku rozpieprzyłaś mnie ja raz wyniosłam.... łyżkę do butów z Deichmanna chodziłam z nia po sklepie w ręce i wyszłam
cieszem sie ogromnie
he he, tez niezle...

cos czuje ze zaraz na watku zaczna sie wizazowe zwierzenia pt: jak cos niechcacy wynioslam ze sklepu

zapomnialam powiedziec ze w koncu mamy dywan! od razu zrobilo sie przytulniej no i przede wszystkim ewidentnie cieplej, nawet jak nie pali sie w piecu. co prawda ten "dywan" to nawet nie lezal kolo prawdziwnego dywanu ale co tam, najwazniejsze ze mlodemu cieplo w doopencje, nozie i lapcynki

Stary 2013-09-27, 07:41   #4166
ewadylewska
Zadomowienie

A moja Mqla najlepsza zabawe ma...centymetrem wklada tez rozne zabawki lub buty do buzi i chodzi z nimi po domu

A propos wynoszenia ze sklepu, to ja malo oryginalnie, bo tylko koszyk z super marketu

Edytowane przez ewadylewska
Czas edycji: 2013-09-27 o 07:42
ewadylewska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 07:43   #4167
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Transportem, internacionale

Piekna Dama w fajnej czapie

Kieca wyszykowana, ja wymyta, lece spac
Do jutra
Ułaaa, powazna sprawa
Trzymam kciuki za dzisiejsze spotkanie!

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Czesc!
black doczekalyscie sie w koncu! Jak Twoj tata sie nie zna, toniech sie smakiem obejdzie
bokeh czyli jest szansa na wieksza pomoc mamy? Jak Hania?
debrah pochwal sie efektem po fryzjerze.
Wiem, ze newralgiczne pytanie, ale jak z jedzeniem u Amelki? Myslalam dzis o Was, bo t. przyslala mi zestaw lyzeczek do karmienia. Tak jak do tej pory karmienie przebiegalo jako tako, tak z nowa lyzeczka bosko. Zerknij, moze Cie zainteresuje
http://www.nonoji.jp/KIDS/babyfoodspoon.htm
ezzo kciuki za spotkanie, ale i tak wiem, ze dasz rade! Tomaszek spal dobrze? Lepiej juz ze zdrowiem u niego?
nawijko, lady a jak zdrowie Waszych chlopcow?
ewik Domcia zdrowieje? Dobrze, ze mezowi nic sie nie stalo.
pstryczku oj nieladnie ;-)
szaja zawsze jakas perelke dla nas wynajdziesz. Masakra!!
fewciu Yae ma laskotki na brzuszku i jak ma dobry humor, to polaskotana smieje sie do rozpuku.
meduzza Julianka slicznie sie przytula
hje to byla drzemka czy sen nocny?
neti co z Antoniem?
cala ale Julas ma psiaka fajnego!
silver mam nadzieje, ze Darii sie polepszylo i dzis wrocicie razem do domu!! Niecierpliwoscia czekam na wiesci!
aska niech Blanka da Ci do nas wrocic!

Spodziewalam sie gorszej nocy, a tu raptem byla jedna pobudka na jedzenie i dwie, kiedy wystarczylo poglaskac po glowce. Wczoraj z noska lalo sie strumieniami (najlepsza zabawa byla, jak po kichnieciu z wisialy gile i mama nie zdazyla zrobic z nimi porzadku - jak cudownie mozna bylo babrac sie raczkami), w nocy jeszcze troche furczalo w nocku, a dzis prawie nie ma sladu po katarze. To koniec? Jest zdrowa? Na cos mam zwrocic uwage?
Yae od rana przymierza sie do siadania i w koncu stopami zaczela sie bawic. Jak deli napatrzec sie nie moge...
Meneq, dziwny ten katar u nas...
Przy kp ewidentnie furczy mu cos w nosie (potem tez slychac, ze inaczej oddycha), ale jak sciagam Frida to NIC nie ma.

U Was juz przechodzi? Co za tempo, super

Zabawa gilami rozwalila mnie

kolejne postepy u Was

U nas w nocy dzis pobudki co 1h-1,5, ehhh...

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2013-09-27 o 07:52
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 08:08   #4168
Delicjanka
Zakorzenienie

Ja raz koszyk z Praktikera wyniosłam, jakos mi sie tak dobrze niosło, ze zapomniałam oddać

Witam w ten jesienny poranek....
U nas nocka ok, pare pobudek na cyca plus przytulenie
pobudka o 6.40 a teraz Amelka sobie znowu spiocha, moja malutka laleczka

Miało być słońce........ ni ma słonca...

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 08:10   #4169
aska27adopcje
Zadomowienie

Buziaczki na dzien dobry, pije kawke a tz aie mloda zajmuje ...

Silver tz cudowny, mojemu przeczytalam to mi powiedzial ze ja mu na all zadnych zegarkow nie pokazywalam .. tak jelop zrozumial przeslanie wrrrr ... dawno juz kwiatka nie dostalam

Black brawo za zebolka

Pstryku ja kiedys zjadlam bulkr na sklepie i zapomnialam o tym fakcie i wyszla w gratisie ...

Hope rozwalilas mnie lyzka do butow :d a wiesz ze my nie mamy. przydalaby sie jakas, moze sie wybiore do deichmana

u nas nocka oki, mloda przebudzala sie od 5, a o 6,30 ja budzik zerwal. mialam jakis alarm ustawiony ... nie wiem co soe z nia dzieje, jest oki do 1 drzemki. potem jak sie budzi zaczyba soe jojczenie ... na rekach tylko jest dobrzr, zaczelam uzywac znow nosidla bo juz nie mam sily ...

Szajus pyt do Ciebie jak do tuli ubrac dziecia??

Wiecie.u nas dzis 4 st
Stary 2013-09-27, 08:19   #4170
pstryczek84
Zakorzenienie

moja żaba juz spiocha to lece szczelic sobie jakiegos mejkapsa co by dzieciaki z lekcji nie uciekly
Cytat:
Napisane przez ewadylewska Pokaż wiadomość
A propos wynoszenia ze sklepu, to ja malo oryginalnie, bo tylko koszyk z super marketu
Cytat:
Ja raz koszyk z Praktikera wyniosłam, jakos mi sie tak dobrze niosło, ze zapomniałam oddać

Miało być słońce........ ni ma słonca...
ale oddalyscie?

Deli, sloneczko jest u mnie. zapraszam

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Silver tz cudowny, mojemu przeczytalam to mi powiedzial ze ja mu na all zadnych zegarkow nie pokazywalam .. tak jelop zrozumial przeslanie wrrrr ... dawno juz kwiatka nie dostalam

Pstryku ja kiedys zjadlam bulkr na sklepie i zapomnialam o tym fakcie i wyszla w gratisie ...
umarlam, jak slowo daje!
bosze, jakie te chlopy sa proste!

wyszla powiadasz?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości