|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie pij![]() Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#1832 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w dzień jakoś mi przeszło, zazwyczaj z rana mam trochę chrypkę...oby to nie była oznaka czegoś co może nadejść...ehh,u mnie prawie cały dzień lało...ciemno było,ponuro...obejrzałyśm y z koleżanką w pracy 6 odcinków serialu ![]() wow,ja lubię chodzić na ciuszki,ale nie lubię takich spędów... [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43000809] Melduję 40 min aerobiku [/QUOTE]
|
|
|
|
|
#1833 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() za pierwsze pierogi-nigdy nie robiłam ze szpinakiem...zazwyczaj to są ruskie,czasem z kapustą i grzybamino to teraz musisz zapisywać wszystko w tym zeszyciku-tyle kosztował,to nie może się zmarnować
|
||
|
|
|
#1834 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za galaretkiw takiej pracy to Ty spalasz sporo kcal hmmm,ale waga nadal rośnie? Cytat:
za biega piwa nie tykaj bo Cytat:
za biegCytat:
za to,że znowu pokonałaś chleb---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- przecież to sporo,głowa do góry,włącz pozytywne myślenie za rowerek
|
||||
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Tak Kasiu niestety rośnie...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1836 | |
|
Czekoladoholik
|
Dot.: Odp: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Cytat:
Może jednak robisz coś źle? Zobaczymy jak któraś z was coś wypije ![]() Sikorka pewnie już podjada polskie smakołyki
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1838 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Dziś na 10 było 53.59 ![]() Kiedyś pobiegłam poniżej 45 minut
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
Rozkręcisz się i znowu będziesz biegać w takim czasie.
Melduję: - Total Body Warm Up by FitnessBlender.com - Warm Up Cardio Workout - Fat Burning Cardio Workout for Butt and Thighs with Yoga Cool Down - 27 Min Interval Cardio Training razem około 35min
|
#1840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
schował się Twój post na samym dole strony![]() to pięknie biegasz ja bym chciała dyszkę właśnie tak w 55 minut przebiec, ale do tego jeszcze trochę potrzeba czasu..egzamin mam jakoś w przyszłym tygodniu
|
|
|
|
|
#1841 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Brawo za ćwiczenia ![]() A Ty nie masz próbnych matur jak Natalka? Czy szkoły robią je kiedy chcą?
28.08.2015 - 54,9 kg 28.08.2016 - 55,2 kg 28.08.2017 - 52,6 kg Edytowane przez StupidAlice Czas edycji: 2013-09-26 o 20:23 |
|
|
|
|
#1842 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1844 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i tak ładnie, kochana! ![]() Cytat:
nigdy nie lubiłam opuszczać lekcji i potem nadrabiać ![]() to jaki nosisz rozmiar? ja mam na szczęście 39/40 ![]() Cytat:
dziękuję ![]() Cytat:
![]() mam już rozpiskę języków: pierwszy język: chciałam z angielskiego poziom C1 -> wylądowałam na B2 (ale podobno z fajną babką) drugi język: chciałam włoski B1 -> wylądowałam na niemieckim A2 ... genialnie ;/ czyli włoski muszę w swoim zakresie ogarniać.. a ten niemiecki mam mieć z podobno najgorszym kolesiem EVER.. także tego ale jak sprawdzałam opinię o wykładowcach i ćwiczeniowcach z innych rzeczy, to generalnie każdy jest miło opisywany |
|||||
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
poliglotka
|
|
|
|
#1846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja z katarem też często chodziłam, bo miałam katar alergiczny. I niby byłam w szkole ale nie wiedziałam co się dzieje dookoła i modliłam się, żeby te lekcje się skończyły bo umierałam. :/ 42/43 (raczej w kierunku 43) Cytat:
|
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ło kuurde, to chyba serio masz przekichane z butami ... masakra :C współczuję Ci ![]() ja bym ten niemiecki jeszcze jakoś przeżyła, gdyby było w miarę spoko z prowadzącym... ale nie dość, że język średnio lubię, to jeszcze mi mają dupę truć niemiłosiernie... luuudzie złoci ![]() zabiję ich za ten brak włoskiego, obiecuję |
|
|
|
|
#1848 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam jestem beznadziejna jeśli chodzi o gramatykę, ortogratię i w ogóle, ale jak ktoś mówi, ze "tam cos pisze" to zawsze mówię jest napisane. ![]() Cytat:
I ja jeszcze skąpię na buty. ![]() Cytat:
|
|
#1849 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Madzia zapisywałam, ale potem był wirus i nie mogłam się odżywiać zdrowo, bo nie mogłam dojść do siebie. Później była sesja poprawkowa i nie miałam na to kompletnie czasu. A teraz w sumie mogłabym do tego wrócić, ale myślę o takiej samej formie, tylko w zeszycie
![]() Alice ![]() Cytat:
![]() Cytat:
, też je lubię ![]() Cytat:
pozmieniaj trochę, pokombinuj i na pewno ruszy za wagę i chleb ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja jutro mam dzień wolny więc rozplanuję całe jedzonko na 2 tygodnie.
|
|
|
#1850 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Nie tylko
dodaj ruch w pracy !Cytat:
![]() Cytat:
ja mam fajny przepis: oddzielam żółtka od białek (2 jajka duże), ubijam białka, dodaję żółtka i łyżkę mąki razowej, mieszam to łyżeczką i na patelnię bez tłuszczu. Kiedyś dawałam 2 łyżki mąki(taki był przepis), ale to zredukowałam i jest i zdrowiej i pyszniej Cytat:
![]() A ja nie poszłam biegać najgorzej jak człowiek chce, a nie może.... Umówiłam się z TŻ, że pojedzie o 20, maks 21 do domu, a ja pójdę biegać. Moja siostra włączyła hobbita w tv i TŻ pojechał przed chwilą dosłownie. Wkurzyłam się, bo bardzo chciałam iść biegać a nie chciałam go wyganiać, bo niestety w niedzielę wracam do MS i będę się z nim widywać 2 razy w miesiącu na 3dni . Kurde porażka.. A nie pójdę biegać przed północą jak jestem już zmęczona..Jedzeniowo nie było źle. Niech już będzie ten październik, jestem w MS to mam wszystkie treningi rozplanowane i nic mi nie staje na przeszkodzie, a tu ciągle coś.
|
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
Anns jutro pójdziesz za to
i ja smigam, podobno ma mniej padać, bo dziś momentami się ślizgalam po tym błocie ![]() ja wstępnie widzialam, że codziennie na 8 mam mieć i do 16,17, a nawet 18 ciągiem, tak, że nawet nie pojadę do domu na obiad... zayyyebiście, ale jeszcze parę dni, to pewnie coś się zmieni w planie... |
|
|
|
#1852 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
brzmi strasznie niefajnie ![]() ja mam w miarę okej: w poniedziałek tylko lektoraty (od 10 do 13), wtorek od 8 do 15, środa od 10 do 19 (ale z 2 godzinnym okienkiem), czwartek wolny, piątek od 12 do 17 chociaż mam tygodnie a i b, więc każdy tydzień trochę się różni oby coś Ci się jeszcze zmieniło
|
|||
|
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to masz w miarę ok plan ![]() może i ciut się zmieni, ale na bank będę mieć na rano..i jak mam na 8, to muszę godzinę przed już siedzieć w mpk zanim dojadę, to nie wiem o której ja będę wstawać.. zaczyna się powoli.. i przeraziły mnie przedmioty jakie będę mieć.. przepraszam, że tak tu piszę o tym, ale naprawdę mam obawy
Edytowane przez agulaaaa Czas edycji: 2013-09-27 o 00:03 |
|
|
|
|
#1854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no z planu to jestem w sumie zadowolona doskonale Cię rozumiem z dojazdami... też tak mam/będę miała chyba, że autem podjadę, to trochę czasu zaoszczędzę trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze! dasz radę ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- - powodzenia oraz spełnienia w życiu osobistym i zawodowym - samych słonecznych dni - prawdziwych przyjaciół przy Twoim boku - znalezienia prawdziwej miłości - mało zmartwień i trosk - pieniędzy - uśmiechu i odnajdywania szczęścia w drobnych sprawach - zdrówka! - spełnienia marzeń: tych malutkich i duuuużych - osiągnięcia celów dietkowych
Edytowane przez blaszok Czas edycji: 2013-09-27 o 00:16 |
|
|
|
|
#1855 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja w sumie nie mam super planu jakiegoś, ale też nie jest taki straszny: poniedziałek 8-17 lub 11-17 (co 2 tyg) z godzinnym okienkiem wtorek 13-17 środa 11-17 czwartek 8-18 (od 10 same wykłady )piątek wolny (ale u nas tylko 1 rok ma coś w piątki) Więc nie ma tragedii. W plan uwzględniłam wykłady, które czasem można olać, aczkolwiek będę starała się chodzić ![]() Cytat:
naucz się brać obiady na wynos. Co prawda na zimno to nie to samo co na ciepło, ale zawsze jakieś sałatki albo ryż z kurczakiem da się zjeść. Czasem można zjeść na stołówce też, u mnie można często spotkać dania fit ![]() wstaję o 8 więc dobranoc
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Wyslalam z nowym zapałem. Zjadłam owsianke, wypilam kawę i lecę do pracy. Zwazylam się i startuje od 90.3. Jutro mam wolne to się zmierze i napisze w klubie. Będę się starała trzymać planu jedzenia dziś który zaplanowanym.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś tu ma dziś urodzinki? wszystkiego najlepszego
rano nie mogę spać, a po południu ziewam jak szalona ja też już mam plan, niestety nie umieścili póki co list z podziałem na grupy więc nie wiem na który mam patrzeć, ale trzymajcie kciuki, żebym była w tej super grupie z planem bo niektóre nie są za fajne.. |
|
|
|
#1858 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma co się załamywać. waż się co tydzień, centymetry mierz co miesiąc i będzie super za motywację i wytrwałość ![]() Dzień dobry Ładne słoneczko, więc fajnie tak rozpocząć dzień
2015: 12590 min., 1324 km Edytowane przez anns_ Czas edycji: 2013-09-27 o 08:50 |
|||
|
|
|
#1859 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale dzisiaj ziąb, byłam na zakupach to myślałam, że zamarznę
|
|||||
|
|
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale jak Ci zależy to warto próbować ![]() Kasiu Spełnienia marzeń Dzień dobry
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

Nie pij
chłodniej to i pić się chce mniej
nie wiem ile, ale 45 min dzisiaj 
ciemno jak w nocy
w ogóle to wczoraj byłam na ciuchach
i bluzeczkę z metką za 10 zł
za galaretki
musze urozmaicić swoją dietę

, też je lubię 
. Kurde porażka.. A nie pójdę biegać przed północą jak jestem już zmęczona..