|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Hej plotkary łobuziary
![]() Żałuję że nie mam czasu by się wczytać co piszecie ehh. A działacie, że szok Ale najważniejsze wygenerować jakiś czas na ćwiczenia ![]() Staram się bardzo by co dzień był jakiś ruch... wszystko z endo robię :P I tak ładnie to na planie miesięcznym wygląda hhihih :P Kasiu Wszystkiego wspaniałego! Niech Ci się spełnią wszystkie wielkie Marzenia.... i te małe marzeniątka też ![]() Miłego dnia
|
#1862 |
|
Konto usunięte
|
Hejka
|
|
|
|
#1863 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
za lepszy plan ![]() Cytat:
Cytat:
dzień dobry ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
za aktywność ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43015110]Hejka hej hej! ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
a ja już 2 lata się uczyłam indywidualnie, więc szkoda byłoby się cofać ![]() o paniach z budynku N słyszałam dużo i źle ( ) i nie wiem czy warto jeszcze dodatkowo tracić nerwy na razie zostanę na tym niemieckim, bo "uczyłam się" go przez liceum, więc przynajmniej coś utrwalę itp., a jak będzie bardzo źle, to albo coś pokombinuję ze zmianą, albo po prostu pomęczę się trochę chyba nie może być aż TAK źle? ![]() a może słyszałaś coś o mgr Dzianok? bo to właśnie on
Edytowane przez blaszok Czas edycji: 2013-09-27 o 09:35 |
|||||||
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie słyszałam niczego na temat lektoratów z niemieckiego I tego mgr też nie znam ![]() Aa, i nie przejmuj się tym, że jesteś na niższym poziomie z ang, bo u nas było np tak, że moja lektorka (B1) była dość wymagająca i nie można sobie było olewać jej zajęć, za to grupa z C1 często tych zajęć wgl nie miała
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#1866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słyszałam nie raz ![]() super, że masz włoski! no a z ang. to może nie będzie tak źle, bo w sumie niczego nowego z gramatyki się nie nauczę, a chodzi głównie o naukę specjalistycznego języka itp. ![]() wszyściutko wyjdzie w praniu
|
|
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Hej
![]() Kasiu spełnienia marzeń ![]() Ja już po drugim śniadaniu. Jak narazie trzymam się planu. Dołożyła do owsianki banana i winogrona, a do 2 śniadania kubek zupy mlecznej szpitalnej
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1868 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Cytat:
Nadal bierzesz te tabletki przez które waga może być wyższa? Przy diecie i ruchu to jest nie możliwe by waga wzrastała, musisz robić coś źle. Nadal pisz nam swoje jadłospisy i to ile ćwiczyłaś. Praca to też ruch i spalanie kalorii ![]() Ile dokładnie ważysz w tej chwili? |
|
|
|
|
#1869 | |
|
Zakorzenienie
|
Anulciak
Podepnę się jeszcze pod posta Traxx. Pisz nam tutaj swoje jadłospisy dokładnie, niczego nie pomijaj. Zobaczymy, może jednak coś w nich jest nie tak. Bo chyba nie da się przytyć od samych tabletek? Może w czasie gdy je zaczęłaś brać zmieniło się też coś w Twoim odżywianiu? ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]() Myślałam czy go sobie nie odpuścić (zaczęłam w poprzednim semestrze dodatkowo słowacki i mogłam go sobie zaliczyć jako drugi język) ale od dawna chciałam spróbować włoskiego, więc zostawiłam Oby tego nie żałowała ![]() Dokładnie, nie ma się co na zapas zrażać Od wczoraj boli mnie dolna część pleców Nawet się za bardzo schylać nie mogę ![]() ś: pankejki bananowe z kremowym serkiem i dżemem kiwi
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#1870 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. U nas się zarzekali na studiach, że można mieć 2 warunki, a poprzepuszczali ludzi z 5 ![]() Kasiu zdrowia, szczęścia, miłości i dużo sportu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymaj się w tym postanowieniu zrób tak jak dziewczyny piszą: pisz nam codziennie relacje co jadłaś (czy to kupne, czy domowe np. sos czosnkowy o którym wczoraj pisałaś; jeśli domowe to z czego robiłaś itp). Jeśli waga nie będzie lecieć to będzie trzeba coś zmienić np. ilość kalorii albo rozkład BWT. Na pewno w końcu ruszy Ja wróciłam z lasu ze spacerku z psem jakieś 4-5km zrobiłam, po południu znów ją wyprowadzę, bo ona musi dużo biegać, a tylko ja jestem w domu . Uwielbiam brać słuchawki, włączać jakąś fajną motywującą muzyczkę i iść przed siebie i sobie myśleć o różnych sprawach.![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
![]() Co do pleców to mnie też bolały ostatnio, ale stwierdziłam, że dzień wcześniej robiłam pompki i jakoś źle je może robiłam
|
|
|
#1871 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() banan+jajko+płatki i gotowe ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43016685]dokładnie Madzia jest przykładem, że można jeść naprawdę pyszne rzeczy i chudnąć [/QUOTE]
|
|
|
|
#1873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
korki w zamian za coś z jadłospisów myślę, że nie będziesz żałować! jakaś maść może?Cytat:
![]() za spacer też lubię spacerować z psem i rozmyślać przy dobrej muzyczce w słuchawkach
|
||
|
|
|
#1874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie na studiach zamiana grup jest niemożliwa, bo jest nas 18 osób, więc jest jedna grupa.. ciekawe ile osób to skończy ehh 14 po I roku wyleciało, a teraz 5 osób pisze poprawkę..Ja kupiłam sobie ostatnio słuchawki sportowe, wczoraj z nimi biegałam i są świetne Hej Bylam na zakupach na stancję, produkty z dłuższą datą kupiłam Kasiu spełnienia marzeń Abyś osiągnęła swoje cele w życiu, a także kogoś wyjątkowego u Twojego boku Oddanych przyjaciół i wszystkiego czego zapragniesz
|
||
|
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mama mnie nasmarowała i trochę lepiej ![]() Jak nie będzie za bardzo boleć to pod wieczór planuję bieganko, bo wczoraj nie dałam rady ![]() Tymczasem szukam inspiracji na obiad
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-09-27 o 12:23 |
|
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43016251]Hej tak czytałam Twoje wpisy i troszkę mnie dziwią bo skoro się starasz i tyjesz to coś jest nie tak. My jesteśmy po to by Ci pomóc, doradzić...
Nadal bierzesz te tabletki przez które waga może być wyższa? Przy diecie i ruchu to jest nie możliwe by waga wzrastała, musisz robić coś źle. Nadal pisz nam swoje jadłospisy i to ile ćwiczyłaś. Praca to też ruch i spalanie kalorii ![]() Ile dokładnie ważysz w tej chwili?[/QUOTE] Dziś rano 90.3. Nadal biorę leki w tym sterydy. Będę pisać wszystko co jem. Dziś: Owsianka z bananem i 10 winogron. 2 śniadanie 2 kronik grahama z 3 płatnikami sera żółtego, pomidor, pół jajka i kubek zupy mlecznej z kasza manna. Wypilam 2 kawy z mlekiem i litr wody. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1877 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja to kiedyś ,,chlapałam'' tą wodę tylko dlatego żeby ją pić. Niczego dobrego nie osiągnęłam tym
|
|
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
IIś: 1/2 grahamki, kawałeczek makreli, mala papryczka nadziana serkiem i paski papryki
Lecę do fryzjera
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1880 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1881 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też w niedzielę zjeżdżam, zajęcia zaczynam we wtorek, więc poniedziałek poświęcę na zakupy, sprzątanie mieszkania i próbny trening na nowej siłce ![]() A internet czym prędzej załatwiaj, bo musisz nam zdawać relacje biegowe ![]() Cytat:
ja na obiad mam risotto z grzybkami zebranymi w lesie Cytat:
Staraj się unikać żółtego sera, to sam tłuszcz. Na ciepło dobrym zamiennikiem jest mozarella ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43018269]Ja to kiedyś ,,chlapałam'' tą wodę tylko dlatego żeby ją pić. Niczego dobrego nie osiągnęłam tym [/QUOTE]Ja też słyszałam w różnych źródłach, że za dużo wody to też źle. Można jakieś 1,5-2,5 a nie więcej. Chociaż moja kuzynka od trenera personalnego usłyszała, że powinna pić z 5 litrów . A nie jest jakaś wysoka i gruba . Ja tam się staram z 2 litry pić no i minimum 2 kubki zielonej dziennie.Cytat:
![]() IIŚ: moje musli + jogurt grecki i łyżeczka miodu
|
|
|
#1882 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja staram się dziennie 1,5L wypijać, teraz jak chłodniej to już się tak nie chce nawet, dochodzą herbatki różne ![]() Ja muszę zrobić na obiad coś z kaszy gryczanej, ale nie wiem co. Staram się wszystkie zapasy powoli opróżniać przed powrotem do PL
|
|
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
cześć i czołem
![]() spr raczej średnio mi poszedł Kasia pozytywna osóbka, dużo dużo zdrówka (abyś kolanko wyleczyła ) szczęścia, samych radosnych dnio 15 wychodzę na tre
|
|
|
|
#1884 | ||
|
Czekoladoholik
|
Zobaczymy
---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
Chcemy potem podziwiać efekty ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Te zakładane za ucho?
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1886 | |
|
Czekoladoholik
|
Kasieńku szczęścia, zdróweczka, spełnienia najskrytszych marzeń
Urodziny za urodzinami, my tu chlać powinnyśmy ![]() Sikorko daj znać jak w PL ![]() Panno Natalko jak próbne matury? ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
![]() Czy p takich mówisz?
|
|
|
#1887 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1888 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43018758]3 L wody to dużo, ale 5L to już masakra
Ja staram się dziennie 1,5L wypijać, teraz jak chłodniej to już się tak nie chce nawet, dochodzą herbatki różne ![]() Ja muszę zrobić na obiad coś z kaszy gryczanej, ale nie wiem co. Staram się wszystkie zapasy powoli opróżniać przed powrotem do PL [/QUOTE]no więc właśnie, ile można chodzić do kibelka ![]() z kaszy gryczanej (albo z kaszą gryczaną?) są ponoć dobre naleśniki ![]() Cytat:
tylko byś chlała same alkoholiczki na wątku!![]() A ja na łeb dostaje.. wyobraźcie sobie, że mam aplikacje "Pou" i to jest takie zwierzątko(pewnie każda to zna). I od kilku dni daje mu same niezdrowe rzeczy z lodówki jego i się strasznie roztył i od teraz je ze mną tylko zdrowe produkty i się odchudzamy
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
o te mam) i nie spadają, są wygodne
zaraz zakładam i ruszam na przebieżkę
|
|
|
|
#1890 | ||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
![]() Dorosła, inteligentna kobieta a tak serio to może być dobry pomysł ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
Miłego biegania Jutro ważenie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.

ja w sumie nie mam super planu jakiegoś, ale też nie jest taki straszny:
)

a ja już 2 lata się uczyłam indywidualnie, więc szkoda byłoby się cofać 

Nawet się za bardzo schylać nie mogę 

korki w zamian za coś z jadłospisów
jakaś maść może?

. A nie jest jakaś wysoka i gruba
Ja staram się dziennie 1,5L wypijać, teraz jak chłodniej to już się tak nie chce nawet, dochodzą herbatki różne