Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł?
Trzy miesiące prawie mam, już niedługo w kość Wam dam! VII-VIII cz. 2 2 16,67%
Skok nawiedza moje dziecie niech idzie precz na swoje śmiecie! VII-VIII cz. 2 1 8,33%
Czas to śmiechów i gugania, a wnet diety rozszerzania. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013. 6 50,00%
Nasze dzieci to istne aniołki! Tylko gdyby nie te skoki, nocne wstawanie i kolki VII-VIII cz.2 3 25,00%
Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-27, 14:59   #4621
lachryma
Zakorzenienie

Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

En, teście pocisnęli z tymi chrzcinami. zachowują się jak para smarkaczy

Elaine
, a wiesz, że w październiku wychodzi nowa płyta pj?
Stary 2013-09-27, 15:05   #4622
ona8686
Zakorzenienie

Franuś się przebudził, podeszłam, spojrzałam on spojrzał na mnie uśmiechnął się i poszedł spać dalej Mój kochany Robaczek

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
En nawet nie wiem co powiedzieć. Co oni chcą osiągnąć że na te chrzciny nie pójdą tylko sobie siare robią. Ech. Pewnie TZ będzie przykro...

Kocham tę aplikacje baby connect wiem już o Mai wszystko hehe nic mi nie umknie zauważyłam jednak że niezbyt czesto zmieniam jej pieluchę na szczęście Maja ma tyłeczek z azbestu i nic jej nie rusza
Zmieniałabym częściej ale ona budzi sie na jedzenie i jak zje już spi. A przed jedzeniem nie chce bo:
1: Maja budzi sie na żarcie z WRZASKIEM i musze dawać natychmiast bo inaczej szyby w oknach pękają
2: po karmieniu uleje mi jak bedą nią przewalać, albo sie rozbudzi i znowu awantura gotowa
Hm....czy ja sie aby nie boje własnego dziecka ?
Ja to ciemna jestem ta aplikacje to na telefon ściągnęłaś? a jak to zrobiłaś? Bo niby u siebie wchodzę w sklep a tej aplikacji nie mam

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43020674]Tari kup sobie jakąś masc na początek, mi jedna-dwie aplikacje przynoszą ulgę.

Mój Mały też nie płacze 2 h, dzisiaj obejrzeliśmy już razem NDINZ i teraz oglądamy drugi odcinek Przyjaciółek Moje Słońce.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Jeszcze Artuś się wciągnie
Franek tez lubi oglądać tv, za bajkami nie przepada, ale za głupotami owszem

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 15:19   #4623
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Hej!

En współczuję akcji z teściami...

zaraz robię obiad a później ciasto http://www.mojewypieki.com/przepis/ptasia-pianka-z-malinami-i-galaretka'

a Fi kończy dziś 8 tyg, więc Panie Skoku "czekamy"

wstawiam Fiśka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_7207.jpg (55,9 KB, 36 załadowań)

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 15:51   #4624
shestiger
Rozeznanie

Madi - nie piszę bo to wątek o dzieciaczkach z tego roku i stwierdziłam że nie ma co pisać o obojgu, zresztą nie tylko ja mam tu więcej niż 1 dziecko i jakoś nie widzę aby reszta mam o nich pisała
A u małej jest ok, powtarza wszystko za każdym
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 15:52   #4625
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Franuś się przebudził, podeszłam, spojrzałam on spojrzał na mnie uśmiechnął się i poszedł spać dalej Mój kochany Robaczek

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Ja to ciemna jestem ta aplikacje to na telefon ściągnęłaś? a jak to zrobiłaś? Bo niby u siebie wchodzę w sklep a tej aplikacji nie mam

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Ja ściągnęłam na iPada ale na tel też można. Nie wiem jaki masz tel. Ja kupiłam w app store- to taki sklep z aplikacjami na iPada i iPhona
Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Hej!

zaraz robię obiad a później ciasto http://www.mojewypieki.com/przepis/ptasia-pianka-z-malinami-i-galaretka'

wstawiam Fiśka
Filipku za 8 tydzień
Też mamy takie body tylko różowe pepco

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 16:11   #4626
taribari
Zadomowienie

Cytat:
En nawet nie wiem co powiedzieć. Co oni chcą osiągnąć że na te chrzciny nie pójdą tylko sobie siare robią. Ech. Pewnie TZ będzie przykro...

Kocham tę aplikacje baby connect wiem już o Mai wszystko hehe nic mi nie umknie zauważyłam jednak że niezbyt czesto zmieniam jej pieluchę na szczęście Maja ma tyłeczek z azbestu i nic jej nie rusza
Zmieniałabym częściej ale ona budzi sie na jedzenie i jak zje już spi. A przed jedzeniem nie chce bo:
1: Maja budzi sie na żarcie z WRZASKIEM i musze dawać natychmiast bo inaczej szyby w oknach pękają
2: po karmieniu uleje mi jak bedą nią przewalać, albo sie rozbudzi i znowu awantura gotowa
Hm....czy ja sie aby nie boje własnego dziecka ?
No super jest ta apka szczegolnie te rozne statystyki
a Maja to chyba mała terrorystka

Cytat:

Ja mam androida i sciagnelam ze sklepu. Moze masz starszego androida? Wiem że wtedy się niektóre nie pokazują.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

taribari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 16:25   #4627
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Problem kupkowy również mi znany u nas zdarza się, że pojawi się nawet po 7 dniach ale jakie wtedy jest szczęście nie mówię tu o zapachu i wielkości pieluchy... Ale dziecko jest wtedy takie... inne
Kurcze mi pediatra mówił, że jak kupy nie będzie przez 4 dni to mam przyjść do niego.

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość

przeżyłam wczorajszy spinning i wcale nie było najgorzej. wypociłam się, pozbyłam negatywnych emocji i po zajęciach miałam mnóstwo energii na działanie, także polecam. były momenty, że naprawdę zaciskałam zęby, żeby dać radę, ale jestem i tak zadowolona.
te rowerki mają spory minus; siodełka są mega wąskie i twarde i tyłek mnie dziś boli niemiłosiernie a myślałam, że po takim wysiłku raczej będą mnie nogi boleć

Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
Ej nie straszcie że się płuca nie rozwijają jak dzieć nie płacze. Mój ma dni gdzie ani razu nie zapłacze.

Zobaczcie jakie super!
Fajne, muszę cos takiego poszukać

Cytat:

wstawiam Fiśka
Brawa dla FI za wiek, ale słodziak z niego

Coś mi dzisiaj nie działa aplikacja wizaz
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 16:27   #4628
dzoan
Zakorzenienie

Ale fajną drzemkę sobie z Małym trzasnęliśmy.. tak strasznie potrzebowałam snu... już myślałam, że mi nie uśnie (a poczęstowałam go cyckiem), a tu nagle brzdąc odpłynął
Tylko kurde obudziło mnie narastające pukanie do drzwi..myślałam, że to mąż, to bym go dopiero zbeształa za chwilę dzwonek..myślałam, że mnie rozniesie, wystrzeliłam z łóżka, widziałam że Mały już kuka
Patrzę a to koleżanka z parteru..po paragon przyszła, żeby prezent nasz wymienić, bo jednak rozmiar ciut nie ten.. no spoko, ale kurde nawet ostrzegawczego smsa nie napisała, że zamierza przyjść..sama ma małe dziecko, powinna wiedzieć jak się zachowywać...a nie tak chamsko się dobijać do drzwi..jak nie otwieram i nie słychać żadnych dźwięków przez drzwi, to logiczne, że albo nas nie ma (więc po co łupać?!) albo śpimy! Całe szczęście, że Mały nadal śpi..ja już nie wracam, żeby go nie obudzić

Cytat:
A w Kauflandzie zeszłam na zawał
Maja rozglądała sie po półkach aż nagle zaczęła robić osiołka. Wystraszyłam się bo wyglądała jakby powietrza nie mogła złapać (albo to tylko moja chora wyobraźnia). Zapłaciłam za zakupy i przy wyjściu zapinam jej kombinezon a ona śpi. Cieżko było zapiąć, tergam nim, szarpie, mocuje sie a Maja NIC. ZERO reakcji. Wiec z sercem w gardle próbuje dojrzeć czy oddycha, ale w tych nerwach nic nie widziałam. Łzy w oczach i zaczęłam nią potrząsać. Ona nic. Potrząsnelam jeszcze mocniej. Maja otworzyła oko, mlasnela pare razy, przeciągnęła sie i poszła dalej spać myśląc pewnie przy okazji że matka zwariowała
Poważnie, muszę sie leczyć. Kurcze ten osiołek tak mnie stresuje
Jejku, ale akcję Ci Maja zrobiła... sama bym ześwirowała w tym momencie.. jeszcze problem z kombinezonem, żeby się do dziecka dostać..rany! Jak to czytałam, to aż mi się gorąco zrobiło....

Cytat:
Teraz pytanie - Pan skok nawiedza ze skończonym 8 tyg. czy przed skończeniem? Bo nie wiem, czy przegapił wizytę u nas, czy mam się go spodziewać lada dzień?
Bardzo dobre pytanie, bo u nas trwa 8. tydzień i w sobotę się kończy..nie wiem czy Pan Skok, gdzieś mi tu łazi? i czego się spodziewać w najbliższym czasie.. pogorszenia czy poprawy

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Dzięki kochane za kciuki za wizytę u endo Wizyta udana, wszystko jak narzie w normach Kolejna kontrola grudzień-styczeń. Pytałam też o Gabrynię,czy jakieś kontrole czy coś skoro ja miałam takie zaburzenia,ale na szczęście nie ma takiej potrzeby

Edytowane przez dzoan
Czas edycji: 2013-09-27 o 16:29
dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 16:35   #4629
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość
Madi - nie piszę bo to wątek o dzieciaczkach z tego roku i stwierdziłam że nie ma co pisać o obojgu, zresztą nie tylko ja mam tu więcej niż 1 dziecko i jakoś nie widzę aby reszta mam o nich pisała
oj tu sie nie zgodze, ja prawie zawsze musze wtracic 3 gr o Marysi

A teraz cos o Mery - mowie do niej "dostaniesz po tylku" na co moje dziecko "pasem?" dziadek jak Marysia rozrabia mowi "bo wezme pasa" no to sobie dziecko zapamietalo

albo opowiadalam jak ostatnio pana stroza ze zlobka przywitała?? otoz leci, a ten wychodzi ze zlobka, spojrzala na niego, raczki wyciagnela i wola "dziadzia" po czym wczoraj biegnie do zlobka rozklada rece i krzyczy "nie ma dziadzi?" a dzis za to pan sprzatal pod zlobkiem, a ta biegnie "dziadzia, dziadzia!!!!!" wiec pan dal jej czesc, przybil piatke i zrobil pa pa.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 16:53   #4630
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
to chyba słabo nadrabiasz
Bo tu własnie pisza o dzieciach nie tylko z tego roku to jest fajne.

Marika powtarza, niedługo pewnie bedzie gadac jak najeta, fajne to jest
A jak traktuje Igorka, jest zazdrosna?

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 17:17   #4631
dzoan
Zakorzenienie

Uciekam na zakupy.. wolność!! Kupię spożywkę, popatrzę na jakieś zabawki dla Małego, w Pepco kupię lampkę z ciemnym abażurem, bo ta którą mamy za jasno jednak świeci w nocy.. popatrzę jeszcze raz na kombinezon zimowy w Smyku... A mąż niech zabawia Olka Dobrze, że jeszcze mleko modyf. ważne.. nie muszę się spieszyć z cycami

en z teściami to przerąbane... widać, że żale w nich długo wzbierały, a teraz strzelali nimi do Was na potęgę.. myślałam, że teściowa będzie spokojniejsza, a to ona chyba największego zamętu narobiła i zachowywała się przy tym strasznie dziecinnie.. dla Was za klasę.. Tż super facet, że tak ładnie się za Tobą wstawiał! Mam nadzieję, że szybko Wam zleci do tego stycznia/lutego..bo się tam umordujesz równo..

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 17:24   #4632
taribari
Zadomowienie

Cytat:
Hej!

wstawiam Fiśka
Ale słodka mordeczka kochana

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Kurcze mi pediatra mówił, że jak kupy nie będzie przez 4 dni to mam przyjść do niego.

Fajne, muszę cos takiego poszukać

Brawa dla FI za wiek, ale słodziak z niego

Też Ci wyskakuje jakiś komunikat o wersji? Nie mogę wejść do menu w ogóle. Pewnie zrobili nową wersję a jeszcze nie wrzucili aktualizacji do ściągnięcia.

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

Stary 2013-09-27, 17:30   #4633
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Tak?? A nie zawieje go ponownie?
Myślałam, że gdy dziecko przeziębiony to lepiej go nie forsować dalej.
Jeśli to tylko przeziębienie, a pogoda nie jest tragiczna to wskazane jest przewietrzyć dzieciątko na świeżym powietrzu. To pomaga.

My własnie wróciliśmy z godzinnego spacerku, ale Pan Skok nam strasznie przeszkadzał. Michaś spał 20 minut, chwilkę leżał grzecznie i oglądał drzewa, a później darł się tak, że go chyba cała wieś słyszała.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 17:44   #4634
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

My mamy taki kocyk, dostaliśmy na chrzciny: http://www.umminaylicollections.com....et-700x700.jpg

Mnie też apka nie działa...

Jejku Artuś znowu zaczął krzyczeć przy jedzeniu Zje 50 i ryk. Biorę go na ręce, tulę i daję resztę na stojąco, lulając, inaczej się nie da... Już był spokój, a tu znowu takie akcje
Teraz mi się wkurzył do tego stopnia, że mi wytrącił butelkę z ręki, nawet nie wiem, czy go gdzieś nie uderzyła, ale miał na twarzy 2 kropelki mleka, z czego jedną w oku, jak się zaczął drzeć, o mamo...... Przemyłam solą fizjologiczną.

Dopił i usnął...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 18:09   #4635
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Oj niezbyt uwaznie czytasz. I ja i Eve i Oliath i inne piszemy o starszych córkach i synkach. Dlaczego miałabym o niej nie pisać skoro jest dla mnie tak samo ważna jak Alicja?
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 18:11   #4636
tweedledee
Zakorzenienie

A ja dzisiaj miałam pierwszy spacer z syreną w ogóle alek zapadł niewdawno w pierwsza konrketną drzemkę, tak to cały dzien na kolanach telepany albo na cycu, o mamo jeszcze tż poszedł na pępkowe, normalnie mam dość tego dnia
Stary 2013-09-27, 18:18   #4637
lachryma
Zakorzenienie

muszę powiedzieć, że dziś Oliwia jest strasznie marudna, a ja chyba pierwszy raz na poważnie nie wiem o co jej chodzi na rekach źle, mało śpi, smoczek fe itd.
3 godziny walczyłam z jej marudzeniem, naprawdę pod koniec myslałam, że włożę ją do piekarnika i nastawie na 200 stopni
musiałam ją odłozyć na łóżeczka, poszłam pod prysznic i spłukałam sobie stopy lodowatą wodą i poszłam dalej walczyć.
ale ja sobie nie tłumaczę tego skokiem
po prostu ma jakieś muchy w nosie albo coś
w każdym razie pierwszy raz poczułam negatywne emocje przy niej, aż mi teraz wstyd przed sobą...
Stary 2013-09-27, 18:24   #4638
shestiger
Rozeznanie

No ok widocznie piszecie, nie spędzam tyle czasu przed kompem i czasem czytam trzy po trzy. Jednak jakoś nie czuję potrzeby o niej tu dużo pisać, od tak Jest dla mnie ważna ale to forum i ten wątek zostawiam dla Igora
Mała nie jest o niego zazdrosna, głaszcze go woła "fajna dzidzia" " Igoj" oddaje mu swoje misie
Stary 2013-09-27, 18:44   #4639
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
No super jest ta apka szczegolnie te rozne statystyki
a Maja to chyba mała terrorystka
Nie...poprostu kocha jeść

Tak czytam i chyba nie jestem sama z dzieckiem marudą hehe
2 godz marudzenia. Sama nie wiedziała czego chce. Ja juz na koniec sie poplakalam, bo robię co moge zeby ja utulil a tu dalej kweczenie i wrzaski.

No super całe 10 min drzemki
Niech mnie ktoś dobije

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 18:51   #4640
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
No ok widocznie piszecie, nie spędzam tyle czasu przed kompem i czasem czytam trzy po trzy. Jednak jakoś nie czuję potrzeby o niej tu dużo pisać, od tak Jest dla mnie ważna ale to forum i ten wątek zostawiam dla Igora
Mała nie jest o niego zazdrosna, głaszcze go woła "fajna dzidzia" " Igoj" oddaje mu swoje misie
E tam, to wątek przeznaczony dla nas, dla naszych WSZYSTKICH dzieciaków, nawet tych czworonożnych, dla wrednych teściowych, dla mniej wrednych teściowych, szefów z pracy, TŻów, lekarzy, pielęgniarek, wszystkiego co nas dotyczy: zakupów, grubych ud (to o mnie), budyniu waniliowym zjedzonego na kolację (też o mnie).

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Mąż spaceruje z Michasiem po ogrodzie, oczywiście trzymając go na rękach, bo w wózku nie poleży, a jak chwilkę odetchnę od Pana Skoka.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 18:51   #4641
shestiger
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
E tam, to wątek przeznaczony dla nas, dla naszych WSZYSTKICH dzieciaków, nawet tych czworonożnych, dla wrednych teściowych, dla mniej wrednych teściowych, szefów z pracy, TŻów, lekarzy, pielęgniarek, wszystkiego co nas dotyczy: zakupów, grubych ud (to o mnie), budyniu waniliowym zjedzonego na kolację (też o mnie).
Ja tam miałam sałatkę z pomidora i ogórka :P Co do grubości odpaliłam dziś Skalpel i nie dałam rady go ukończyć nooo ładnie zapuściłam moje mięśnie nie ma co
I ok czasem wspomnę o małej
Stary 2013-09-27, 19:07   #4642
tweedledee
Zakorzenienie

Ali spi od 1,5h jeszcze troche to zdaze dokonczyc pomidorowke
Chociaż sasiad-debil zaczał wiercic (tak, ten pajac ciagle robi remont, juz chyba 4mc i zaczyna codziennie ok 19). Ciekawe czy zdążę tą zupe zjesc bo jestem masakrycznie glodna, a nie mam na stanie nic dozwolonego
Stary 2013-09-27, 19:10   #4643
lachryma
Zakorzenienie

siedzę i pije (%).
jeśli Oliwia byłaby dzieckiem bardziej marudnym i takie akcje były częściej, na pewno zostałabym alkoholiczka.
ja to mam odskocznie :/
dobrze, że w 99% wybieram jednak pójście na fitness
Stary 2013-09-27, 19:11   #4644
tweedledee
Zakorzenienie

i obudził się
Stary 2013-09-27, 19:13   #4645
taribari
Zadomowienie

Cytat:
muszę powiedzieć, że dziś Oliwia jest strasznie marudna, a ja chyba pierwszy raz na poważnie nie wiem o co jej chodzi na rekach źle, mało śpi, smoczek fe itd.
3 godziny walczyłam z jej marudzeniem, naprawdę pod koniec myslałam, że włożę ją do piekarnika i nastawie na 200 stopni
musiałam ją odłozyć na łóżeczka, poszłam pod prysznic i spłukałam sobie stopy lodowatą wodą i poszłam dalej walczyć.
ale ja sobie nie tłumaczę tego skokiem
po prostu ma jakieś muchy w nosie albo coś
w każdym razie pierwszy raz poczułam negatywne emocje przy niej, aż mi teraz wstyd przed sobą...
chyba dziś taki dzień bo mój jak nie mój dzisiaj maruda. A myślami się nie przejmuj też nie raz tak miałam- szczególnie na początku gdzie walczyłam o kp i padałam na ryj z niewyspania. Mówiłam mu wtedy: Gdybym Cię tak nie kochała to bym Cię włożyła do pieca na 10 zdrowasiek

Albo inne dzieci dziś też takie marudne, albo wszystkim padły apki

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

Stary 2013-09-27, 19:25   #4646
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Tosiu też ma ciężkie popołudnie co się zbiore do pisania to się budzi a jak w końcu usunął to czas karmienia przyszedł :banghead:

Sent from my C2105 using Wizaz Forum mobile app
Stary 2013-09-27, 19:28   #4647
karolajn1987
Wtajemniczenie

Ej, która przyslala do mnie Pana Skoka??

Wysłane z mojego GT-I9300
Stary 2013-09-27, 19:29   #4648
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Nie ja :p

Sent from my C2105 using Wizaz Forum mobile app
Stary 2013-09-27, 19:40   #4649
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
ogólnie chyba padła, bo u mnie też nie działa
Cytat:
chyba dziś taki dzień bo mój jak nie mój dzisiaj maruda. A myślami się nie przejmuj też nie raz tak miałam- szczególnie na początku gdzie walczyłam o kp i padałam na ryj z niewyspania. Mówiłam mu wtedy: Gdybym Cię tak nie kochała to bym Cię włożyła do pieca na 10 zdrowasiek
czyli nie jestem psychiczna
chyba, że jestem i Ty też
Stary 2013-09-27, 19:43   #4650
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:

czyli nie jestem psychiczna
chyba, że jestem i Ty też
to ja chyba tez jestem.

Jezu dziś to normalnie apogeum. Nie dość, że jestem niewyspana po co godzinnym karmieniu w nocy to jeszcze lewituje po tym Clemastinie.
A ta jak na złość zero spania dziś i drze paszcze nie wiadomo o co. Juz sie oduczyła nagle spać na leżąco, bujaczek be, huśtawka be...teraz padła i pewnie pośpi do 23 i zaś karmienie. Dziś tz poda jej mm na pierwsze karmienie, bo ja nie wyrobię
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości