|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
|
|
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem,że to absurdalnie brzmi ale prawie rok nie byłam w stanie zrozumieć o czym ludzie na ulicach rozmawiajá i jakoś się przyzwyczaiłam
Alice jaka to gra? Bo chyba przeoczyłam coś ![]() Co do sylwestra to ja nie będę świętować w tym roku Bożego Narodzenia mieć nie będę i sylwka bo w Chinach święta nie sá obchodzone a nowy rok majá w lutym więc spędze je w pracy...
31/40 Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2013-09-27 o 18:29 |
|
|
|
#1923 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Alice, Kasia wytańczy alko na weselach
![]() hej Sikorko odpoczywaj sobie w domku Alice za rower! szalona Ty
|
|
|
|
#1925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę świeżych grzybów ![]() o: wątróbka z cukinią i papryką p: kremowy serek z dżemem kiwi, śliwkami, kawałkiem chałwy, garstką orzeszków i dmuchanego orkiszu
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
Aga
za biegAlice za rowerja na hali 60 min jakieś i czuję mięśnie. Przerwa 4-dniowa to mimo wszystko za dużo.. nie mam sił na bieganie
|
|
|
|
#1927 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
Sikorka nacieszyć się rodzina
a jak Twoje dolegliwości?? Zjadłam o 16 jogurt di picia 200g 18:45 sałatka z połowy mozarelli, pomidory, kielkow i jog.naturalnego z odrobina przyprawy do tzatzikow. |
|
|
|
#1929 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, że mama tak zareagowała naciesz się pobytem w PL Cytat:
![]() Cytat:
ale będziemy razem duchem z Tobą Cytat:
|
||||
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Wyniki wszystkie w normie już pròcz morfologii ale wtedy miałam grypę żołádkowá więc to pewnie dlatego
@ nie mam od jakiś 70dni...biorę hormony więc mam nadzieję, że się pojawi niedługo![]() Może sama coś wymyślę chociaż święta w 2 osoby to nie święta...
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
w przyszłą sobotę w LU będzie mecz Sovii z Jastrzębskim za 3 dyszki
będę walczyć, bo to pod nosem noo
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1932 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja jak zwykle w klimacie domówkowym zapewne..Cytat:
Idę biegać. Jak wrócę to Wam powiem co wymyśliłam z tym zeszytem
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
zdublował mi się post
|
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
sikorka co Ty robisz w chinach?
![]() 100 minut na rowerku? o matko
|
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na cześć p. Wójtowicza. Kurde na pewno ludzi mnóstwo będzie chciało zdobyć bilet ale walcz!Ja będę się starała na Resovię na podpromie jak PlusLiga się zacznie, ale to będzie mega trudne zadanie Ja sobie myślałam, żeby kiedyś pojechać do Kielc do rodziny (Tomka) i pójść tam na mecz Effectora np. ze Skrą |
|
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam.
Wychodząc biegać patrzę: ULEWA. I to konkretna.. mówię "no nie, muszę iść biegać". Poszłam.. Po 1 kilometrze byłam cała mokra, nie mogłam patrzeć przed siebie biegnąc, bo deszcz lał mi prosto w oczy .Już miałam zawracać, ale mówię.. "co powiem dziewczynom z wizażu?" i biegnę dalej.. Potem 3 razy rozwiązał mi się but. W ten oto krótki sposób streściłam Wam moją walkę ze samą sobą ![]() Melduję nowy rekord. mokra, ale szczęśliwa: 10 km w 57minut i 46 sekund. Byłoby pewnie z 10 sekund mniej gdyby nie ten but Najlepsze jest to, że w ostatni kilometr już zdychałam, miałam pod konkretną górkę cały czas a był najszybciej przebiegnięty kilometr. No i dodam jeszcze, że ciągle mi gacie spadały, bo są już za duże ![]() Dodałam 50 brzuszków i 10minut strechingu
2015: 12590 min., 1324 km Edytowane przez anns_ Czas edycji: 2013-09-27 o 21:17 |
||
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
podziwiam
|
|
|
|
#1939 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale mnie wszystko boli. A jak wczoraj ćwiczyłam to mi się wydawało, że te ćwiczenia takie proste i mnie mało co męczą. To mam teraz ... ledwo się ruszam.
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1941 | ||
|
Tajka
|
Melduję, że żyję.
Jako tako. Niby dużo zajęć nie mam, a jednak wieczorem przed 22 padam i nie mam na nic siły. Nie będę ćwiczyć codziennie. W poniedziałek nie mam siły, bo jestem w domu koło 20. W czwartek nie mam siły, bo siedzę na zajęciach od 8 i w domu jestem koło 18. W piątek nie mam siły, bo nie i już ![]() Także będzie od tej pory: Wtorek, Środa, sobota i niedziela. Czyli 4 dni ćwiczeń, 3 dni wolnego. Może czasem uda mi się w day off pokręcić hula, ale wieczorem to już nawet mi się seriali nie chce oglądać. Ale te cztery dni muszą zostać aktywne. Wczoraj ani dzisiaj nie ćwiczyłam i czuję się z tym źle. Nie dlatego, że "o będziesz gruba" ale dlatego, że ćwiczenia sprawiają mi przyjemność i lubię to, a jak nie mam na nic siły, to źle mi z samą sobą, że nie mogę się rozruszać, bo głowa sama leci. Także plan taki (od jutra już. Bo nie ma "za tydzień zacznę") -Rozgrzewka- "Warm up" -Mel B ABS -Tiffany Waist Workout -Rozciąganie, jako "Cool down". -HH -Przysiady -Siłowe na nogi i ręce (hantle, ciężarki itp) Możliwe, że czasem zamiast ABS będę robić ramiona. Ale tutaj pewności nie mam. + chciałabym dorzucić zumbę (bo uwielbiam) i basen (tak samo). Postaram się to zrobić. Wrzesień dobiega końca. Z początku byłam zadowolona, później (tak chyba od 20-23 września) coś się stało i motywacja opadła. Nie mówię, że było tragicznie. Bo ćwiczyć ćwiczyłam i brzuszek się zaczął robić ładny. Ale mogło być lepiej. Zwłaszcza te ostatnie dni. Boję się, że przestanę być aktywna fizycznie i znowu tkanka tłuszczowa>tkanka mięśniowa, a jednak już zaczynałam się wyrabiać. No ale muszę uważać. Z jedzeniem jakoś się pilnuję, ale dzisiaj np. na kolację wpadł obiad. Bo zjadłam pierś z kurczaka na oliwie z oliwek + dwa jajka sadzone z pomidorkiem. A na obiad też był kurak, tylko że do tego ryż z warzywami )Co do ostatnich dni. Jadłam różnie. Nic grzesznego. I trzymam się godzin. Jem spokojnie 4-5 posiłków dziennie i wyznaczyłam sobie godziny. Tj. np. dzisiaj jadłam: śniadanie o 7:30 (przedział od 7-9) IIŚ o 11:20 (przedział od 10-12) Obiad ok. 14:30 (przedział od 13-15) Kolację ok. 18:00 (przedział 16-18) Także w miarę wyszło. Kolacja obiadowa, ale praktycznie czysto białkowa. W niedzielę chyba będą pomiary i ważenia. Mówię "chyba", ponieważ naprawdę ostatnio sił mi brak i jestem z tego powodu zła. Bo nie mam dużo na głowie. Na uczelni nie mam zbyt wiele zajęć, ale jednak takie siedzenie mnie męczy. Męczy mnie dużo bardziej niż jakbym miała cały dzień latać po domu, sprzątać, ćwiczyć + wyjść na miasto. Tak już mam i muszę to jakoś zwalczyć. Bo najpóźniej zajęcia kończę (na razie) po 18. Nie chcę wracać po szkole, wbijać się w dres i tak przesiedzieć przed komputerem, czy przy stole do wieczora. Także na dzień dzisiejszy wprowadzam system ćwiczeń 4/3 (4 ćwiczeń - 3 wolnego), ale może jak odzyskam energię itp. to znowu będzie 6/1
|
|
#1942 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
Mam staż, a ogólnie to mąż pracuje w chińskiej firmie, dlatego tam mieszkamy
|
#1944 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a daleko dojeżdżasz na uczelnie? ile CI to gdzieś czasu zajmuje? Plan masz dobry. A nie przejmuj się, niedługo poodpadają Ci jakieś zajęcia, pare przedmiotów olejesz, bo nie będą do niczego potrzebne i totalnie to zmieni układ dnia ![]() Cytat:
![]()
2015: 12590 min., 1324 km Edytowane przez anns_ Czas edycji: 2013-09-27 o 22:46 |
||||
|
|
|
#1945 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Ale każda taka bezczynność daje mi w kość ![]() Co do poodpadania zajęć...w to akurat wątpię. W moim przypadku akurat dojdą. Co do olewania...pewnie i tak. Dlatego 4 dni ćwiczeń powinny na razie wystarczyć. I tak po pierwszym Waist Workout nie mogłam się ruszać przez dwa dni, także takie wolne mi się przydało na regenerację mięśni i jutro już wracam do akcji. Słowo
|
|
#1946 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() podziwiam ![]() Cytat:
za plan ![]() powodzenia! |
|||
|
|
|
#1947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze dwóch kolegów chce iść my też chcemy coś kminić na LM a MŚ to już koniecznie, jeszcze Pl organizuje Cytat:
nie wspominając, że świetny czas ehh daleko mi do Ciebie![]() dzisiaj melduję 2 piwa. Jadłam tak oo, biegi, piwa, więc bilans ok i bez pieczywa na kolację Jutro też startuję
|
||
|
|
|
#1948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Siema z wieczora
![]() Jestem już w mieszkaniu u siebie byliśmy jeszcze u teściów na kolacji i wróciliśmy po 22 poprasowałam TŻ-towi ubrania i strój lekarski na jutro na dyżur i siadłam na chwilę poczytać co u Was i napisać co nieco ale pewnie za dużo nie napiszę, bo już mi się strasznie ziewa a trochę naspamowałyście ![]() Cytat:
zabiłabym [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43000809]Dobrze, że widziałaś. Bo ja nie wiem nawet kiedy zniknęła moja katana ![]() Ogólnie to mam obrzydzenie do owoców morza ![]() [/QUOTE] Nie odzyskałaś jej? co za ćwok Ci ją wziął ![]() Ja też mam obrzydzenie mimo, że nigdy nie próbowałam ![]() ![]() Przez weekend będzie mniej więcej to będzie kolorowo zapowiadam mam nadzieję, że będzie z kim popisać ![]() Daj spokój Cytat:
Nie każda
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#1949 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
chociaż to trochę upierd.liwe Cytat:
ale potem przechodzi. To się jutro na weselichu bawisz fajnie Ci robisz coś z włoskami? ![]() 6 odcinków serialu? ![]() No ja właśnie też nie lubię takich dzikich tłumów za to moja mama już zaprawiona w bojach i ją to nie rusza ![]() Ja też! ![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43018758]3 L wody to dużo, ale 5L to już masakra Ja staram się dziennie 1,5L wypijać, teraz jak chłodniej to już się tak nie chce nawet, dochodzą herbatki różne [/QUOTE]No dokładnie obecnie to mi 1 litr ciężko wyłoić ![]() po kolei ktoś ma urodziny w rodzinie i na wątku też ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||||
|
|
|
#1950 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj tam, Alice bardziej szaleje Cytat:
![]() A w ogóle to mogę Ci powiedzieć, że jeszcze 1,5 roku temu przy wadze 80kg nie mogłam ubiec 2 minut na siłce. I robiłam szybkie marsze.. Za bieganie na siłownii zabrałam się dopiero po jakimś roku, a w terenie zaczęłam biegać dopiero w kwietniu jakoś. Więc spokojnie, masz super wyniki Cytat:
Co do lekarza w domu to mam mamę (jak jestem w domu rodzinnym). A w jakim sensie upierdliwe? bo u mnie to właśnie mama non stop twierdzi, że ja nie choruje skoro nie mam gorączki ![]() Zjadłam makrelę na kolację . Jutro regeneruję mięśnie, więc tylko wyjdę o 8 na godzinny spacerek z psem. A tak w ogóle to tak sobie myślałam.. jak taki rekord życiowy potrafi ucieszyć. I że mimo że sapałam jak szalona, to zapieprzałam by mieć nową życiówkę . Co muszą czuć zawodowi sportowcy jak po latach treningów coś osiągają.. to musi być piękne uczucie. Dobranoc!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

anns to Twoja wina
bardzo pożyteczna ta gierka

w tym roku Bożego Narodzenia mieć nie będę i sylwka bo w Chinach święta nie sá obchodzone a nowy rok majá w lutym

i czuję mięśnie. Przerwa 4-dniowa to mimo wszystko za dużo.. nie mam sił na bieganie

ja jak zwykle w klimacie domówkowym zapewne..

.

za plan
a trochę naspamowałyście
zabiłabym 
mam nadzieję, że będzie z kim popisać 
ale potem przechodzi. To się jutro na weselichu bawisz