|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Ewciu-Blaszoku! Wszystkiego najlepszego Kochana-spełnienia najskrytszych marzeń!
|
|
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
Ewaaaa najlepszego
spełnienia marzeń, szalonych chwil w Twoim życiu, jakiegoś przystojniaka u boku i samych 5 w indeksie ![]() Kurczę urodziny i przesiedzisz u lekarza hej Zjadłam śniadanie, dopijam herbatę i biorę się za matmę, bo wczoraj nic..
Edytowane przez agulaaaa Czas edycji: 2013-09-26 o 09:34 |
|
|
|
#1774 |
|
Konto usunięte
|
blaszok kochanie sto latek
I cześć wszystkim Nie jestem zadowolona z siebie i dwóch dni napadu głodu (co skutkowało podjadaniem) Mam nadzieję, że będzie lepiej, mam straszne nerwy już na wszystko i nie chce mi się siedzieć więc zaczynam zajadać stres. Liczę na to, że przekonam Tż by wyjazd był o kilka dni wcześniej
|
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Blaszok, 100 lat! 100 lat! Wszystkiego najpiękniejszego w dniu Twoich urodzin! Spełnienia marzeń, dużo uśmiechu, radości każdego dnia, wspaniałych przyjaciół (takich masz- więc pielęgnuj te związki
no i zdrówka teraz bo bez tego to i świętowanie jakieś takie niepełne ![]() ![]() ![]() Cześć Kochane ![]() Nie było mnie wczoraj, bo coś komputer u mamy nie współpracuje... teraz też nie wiem kiedy wysiądzie, przerywając mi wiadomość... ciągle pojawia się niebieski ekran, restartując tym samym kompa chyba trzeba będzie zawieźć go do naprawy... coraz częściej się to pojawia na dodatek mama ma pisać jakieś projekty do szkoły na kompie, a jak tu coś pisać żeby się uchowało jak on co chwila świruje także poczytam co u Was i odpiszę co nieco jak mi pozwoli trochę naspamowałyście
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
Sikorka już w Polsce
mam nadzieję, że jak bedzie miała chwilę potem napisze co i jak![]() Dżo jak się czujesz? lepiej ? ![]() Anns jaka pogoda u Ciebie ? ![]() Traxx już coraz bliżej, dasz radę
|
|
|
|
#1777 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Z zielonego groszku kiedyś jadłam, ale jakoś smak nie wrył mi się w pamięć
![]() Cytat:
ja też ograniczam pieczywo ![]() Cytat:
Super, że zajrzałaś za dietkę i rowerek ![]() Pewnie już jesteś w domciu Szaleniec ![]() Cytat:
wracasz na dobry tor Przypomniałaś mi, że kiedyś namiętnie jadłam wieśniaka z orzeszkami bez soli uwielbiam to połączenie Cytat:
i za spodnie! Cytat:
Na co dzień wymiatasz tyloma kilometrami więc jednym słabszym dniem proszę się nie przejmować ważne, że w ogóle ruszyłaś tyłek i poszłaś
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1779 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() mnie coś z prawej strony migdałek boli,muszę sie kurować na te wesela... ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() ehhh ta pogoda- u mnie też pada ![]() dobrze,że już czujesz się lepiej ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42997080]I cześć wszystkim Nie jestem zadowolona z siebie i dwóch dni napadu głodu (co skutkowało podjadaniem) Mam nadzieję, że będzie lepiej, mam straszne nerwy już na wszystko i nie chce mi się siedzieć więc zaczynam zajadać stres. Liczę na to, że przekonam Tż by wyjazd był o kilka dni wcześniej [/QUOTE]hej! za te dwa dnioby dziś było lepiej ![]() do PL wracasz sama czy TŻ też? |
||
|
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
blaszok wszystkiego najlepszegoooooooo
![]() Hej właśnie dzisiaj zdałam sobie sprawę, że jestem przed @ więc muszę się pilnować bo ten tydzień jest do tej pory cudowny |
|
|
|
#1781 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42997080]blaszok kochanie sto latek [/QUOTE] dziękuję bardzo, bardzo! Cytat:
Cytat:
dzięki noo, na wesela musisz być w pełni sił! ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1782 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pięknie ![]() A chałwy sobie nie żałuj, zwłaszcza na śniadanko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie chlej za dużo (czyt. nie nadrabiaj września )Daj spokój no nie wierzyłam ![]() Cytat:
![]() Mówisz? Robiłam kiedyś mielone z selera i były mega więc te może też będą smaczniusie jak możesz do podeślij przepis (najepiej do przepisowni) właśnie sobie uświadomiłam, że ja tyle rzeczy jeszcze nie jadłam i pewnie nie starczy mi życia żeby to wszystko popróbować Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam zmarszczki mimiczne ale nie wiem czy da się coś z tym zrobić chyba wiek robi swoje Mam nadzieję, że wyniki w porządku ![]() Cytat:
też nie mogłam w to uwierzyć... no nie mogłam... ;/Kurcze, aż tak Cię napier.nicza? wiesz co mi się śniło? Że w Tele Tygodniu był artykuł zatytułowany "Boska Dżo" no i było napisane, że jesteś nie tylko utalentowaną siatkarką, ale na dodatek piękną także widzisz: wróżę Ci świetlaną przyszłość proroczy sen ![]() Oooo, moja siostra to skończyła ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42979026]Ja się ledwo co obudziłam bo spałam jak zabita, a nie chciałam spać dłużej bo śniło mi się, że mnie znajomy dręczy i chodzi za mną [/QUOTE]O rany nie cierpię takich snów...
|
||
|
|
|
#1784 | |
|
Konto usunięte
|
Wiem, tylko czasami są gorsze dni i świruję z samotności
![]() Cytat:
Mój dzień zaczął się dobrze, jest piękne słoneczko i humor od razu lepszy Na śniadanie zjadłam omlet z bazylią i pomidorami oraz grzanka do tego Teraz będzie kawa, ale znowu bez mleka
|
|
|
|
|
#1785 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42979991]Ja siedzę i kicham tylko tak mi zimno. Pogoda nie zachwyca, jest ponuro i jeszcze mgła. Wczoraj wieczorem też była straszna mgła, a akurat musieliśmy wyjeżdżać autem z Tż. Boję się żeby na powrót tak nie było bo będziemy się toczyć, a nie jechać w dodatku niebezpiecznie na drodze
[/QUOTE]Pogoda jest teraz pa-sku-dna! także musicie uważać U mnie dzisiaj znowu leje ;/ odbiera to chęci na robienie czegokolwiek Cytat:
szacun no i za wagę! ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42982416]Jestem strasznie nerwowa ostatnio Wczoraj to bym jadła i jadła, a teraz zeżarłam całą milkę oreo i z jednej strony wiem, że oddali mnie to od celu, a z drugiej to jeszcze bym zjadła. Mam jeszcze 8 także muszę się już trzymać z dala.Nie rozumiem, że czasami nie ma się apetytu, a innym razem się pochłania wszystko chowaj te milki u mnie w domu są jeszcze Studentskie, ale jakoś mnie nie ruszają gorzej z ptysiami, które kupił TŻ i krówek pełno To jest racja i też tego nie ogarniam Cytat:
Cytat:
Biedactwo ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42985464]Melduję 10 min truchtu i 20 min ćwiczeń na nogi Mieszkam na wsi, ale od zawsze bałam się krów Poza tym ta w śnie była jakaś szalona ![]() Ja też się zawsze bałam krów
|
|||
|
|
|
#1786 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Postaram się być silna i nie tykać |
|
|
|
|
#1787 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za basen i spacer ![]() Cytat:
Lubelska dobra rzecz ![]() Cytat:
![]() ![]() No to powiedzmy, że Was nadrobiłam Kasia, Ty też się kuruj U mnie leje ciemno jak w nocy w ogóle to wczoraj byłam na ciuchach matkoboskoookooochanooo było tyle ludzióóów, że myślałam, że mnie rozdepczą byłam tam o 8.30 (a otwierają o 9) i stałam w kilometrowej kolejce przed drzwiami a co się działo po wejściu słyszałam, że to dobry ciuchland i tak jest, ale nie wiedziałam, że aż tak i bluzeczkę z metką za 10 zł ale prędko tam nie pojadę znów
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2013-09-26 o 11:02 |
|||
|
|
|
#1788 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Już nie raz mnie omal nie zadeptali, wchodząc na wejściu czułam się jakbym wychodziła z kościoła , ale jeszcze się nie zraziłam.
|
|
|
|
|
#1789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
postaram się wrzucić wieczorkiem też jeszcze tyyyyyylu rzeczy nie jadłam! np. krewetek ![]() Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
Blaszok
Sto lat, sto lat! ![]() Samych szczęśliwych dni duuużo miłości ![]() ![]() i duuuużo zdrówka oczywiście (żebyś dzisiaj nie musiała za długo stać w kolejce u lekarza ) ![]() ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-09-26 o 11:41 |
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
blaszok - wszystkiego najlepszego, bycia fit do końca swoich dni
dzovana - sala bardzo ładna, tam masz studniówkę tak? za wszystkie ćwiczące.ja już jestem po rannym fitnessie, a wieczorkiem może też poćwiczę tylko jeszcze nie wiem co i czy będzie mi się chciało. z jedzenia na razie owsianka
|
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
dla wszystkich za wczorajsze ćwiczenia ![]() Wczoraj na fitnessie mieliśmy boot camp (tabata) Instruktorka tak nam dała popalić, że przy stretchingu z ledwością utrzymywałam ręce w górze Za to dzisiaj w nagrodę mam zakwasy ![]() Później w Klubie uzupełnię jadłospis (a kto jeszcze nie widział to wrzuciłam zdjęcia ).ś: owsianka (2 łyżki płatków, 1/2 szkl mleka) ze startym jabłkiem, kawałkiem chałwy, garstką orzeszków i żurawiny i 1/2 wiejskiego
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#1793 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42999058]A ja lubię takie ,,spędy''
Już nie raz mnie omal nie zadeptali, wchodząc na wejściu czułam się jakbym wychodziła z kościoła , ale jeszcze się nie zraziłam.[/QUOTE]Mi wczoraj babka chciała mój własny płaszczyk zabrać ściągnęłam go bo chciałam kurtkę przymierzyć i położyłam na koszyku, podeszłam 2 kroki do lustra, a ta już z łapami ![]() Cytat:
![]() Ja też nie jadłam krewetek, ale do nich mnie akurat nie ciągnie bleee ![]() Ja też wolę spokojniejsze dni
|
|
|
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzisz, tak się fajnie ubierasz, że inni Twoje ubrania chcą kupować Nic tylko się cieszyć
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#1795 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do krewetek to nasze mrożone są bleeee, ale próbowałam w Egipcie w jakimś daniu i były naprawdę pyszne Ogólnie to mam obrzydzenie do owoców morza ![]() Melduję 40 min aerobiku
|
|
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
hmm, raczej lepiej
![]() ale teraz już lepiej ![]() Edyta tak, tam będę miała 100-dniówkę ![]() Hero ale dałaś czadu z tym snem witam się w ponury brzydki dzień, dziś musze ogarnąć zadania na spr z matmy, żeby jutro jakiś baboli nie napisać Jejku, jest tak brzydko, że tylko się zaszyć z gorącą herbatą pod kocem i leżeć, a tu trzeba jeszcze mózg wytężyć, żeby coś wiedzy weszło. No nic, powoli zabieram się do roboty ![]() Ewa spełnienia najskrytszych marzeń! Dużo szczęścia, pozytywnego nastawienia do wszystkiego i wszystkich, miłości! Sto lat
Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-09-26 o 13:13 |
|
|
|
#1797 | ||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Zrobiłam sobie szpinak na obiad ale wcześniej go nie wypłukałam blaszok Kochana spełnienia marzeń ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() traxx za ćwiczenia
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1799 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście że to się liczy ![]() Byłam wczoraj na spinningu, faaaajnie było
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.

i samych 5 w indeksie

Zjadłam śniadanie, dopijam herbatę i biorę się za matmę, bo wczoraj nic..
ciągle pojawia się niebieski ekran, restartując tym samym kompa
chyba trzeba będzie zawieźć go do naprawy... coraz częściej się to pojawia
trochę naspamowałyście

ja też ograniczam pieczywo 
uwielbiam to połączenie 

więc te może też będą smaczniusie 
i bluzeczkę z metką za 10 zł 
duuużo miłości