|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Ciekawe jak Sylwietta...
Lady-masz zdolnego męża. Gratuluje awansu Meneq-jak się czujesz? Nadal ciążowe objawy są? (może już pisałaś ale nigdzie nie widziałam). Ja za nie całą godzinke zwijam do fryzjera także trzymcie kciuki żebym wyszła zadowolona Do wieczora
|
#4713 | |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle, to Wam nie pisałam, jak mnie siostra ostatnio rozbawiła.
Kupiliśmy młodej ten fotelik Tango za bagatela 200 złych z hakiem. A ona wcześniej mówiła, że jej szwagierka mi chętnie odsprzeda. No ale woleliśmy nowy, no bo na przyszłość jakby co, to można A ona do mnie z tekstem, że głupia jestem, bo kupiłam TAKI DROGI fotelik, a dostałabym za grosze od tamtej! ![]() A ta szwagierka ma coś w ten deseń: http://allegro.pl/fotelik-samochodow...565942632.html, więc nawet za te 200 zł to bym go sobie mogła chyba powąchać ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
![]() Czekamy na relację
|
|
|
|
|
#4714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4715 |
|
Rozeznanie
|
Bokeh pisałaś kiedyś że sprawiłaś sobie hula hop
Chcę zamówić sobie takie http://allegro.pl/f13-hula-hop-hoop-...541463531.html a przy okazji u tego samego sprzedawcy ten twister http://allegro.pl/f104-twister-obrot...544331710.html warto ?? Marsi?
Edytowane przez bijkora Czas edycji: 2013-09-30 o 17:23 |
|
|
|
#4716 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Taki drogi???![]() Marsi Wiesz co z TŻtem to jest tak, że on jest po prostu facetem Typowym. On jest nastawiony na konkretne rozwiązywanie problemów a w sferze uczuć i emocji czuje się jak pies z kulawą nogą. Jak napiszę mu: Mała strasznie płacze, chyba coś jej jest, nie ogarniam, to on odpisze: daj kropelki. A ja bym chciała: Kochanie, teraz jest ciężko, taki etap ale na pewno dasz radę, wierzę w Ciebie. Ale od tego jesteście chyba Wy Black Juliana nie za bardzo lubi siedzieć w krzesełku... W foteliku też nie, ze wszystkiego chce wychodzić. Podłączam się do pytania Szaji. Dlaczego te cholerne, dziecięce ciuchu muszą być takie drogie?! Muszę kupić kombinezon;/
|
|||
|
|
|
#4717 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() u nas tez duzy dom, mieszkamy na wsi, bloto blotem pogania i nie wyobrazam sobie chodzenia w butach z reszta czy wies czy miasto - dla mnie chodzenie w butach odpada!Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4718 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuuuuuuuuuuuuuu popełniaś duzy blad mowiac o tym ile kasy macie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
o rety;/ ja sobie nie wyobrazam zebby mi ktos w butach po domu chodzi;/ [ Bylam z Amelka na dworku wytrzymala 2h !! :O szokens;p aaaaaaaaaaaaaa i biegłam ok 0.5KM ![]()
|
|
|
#4719 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
histerii ![]() Cytat:
Zdrówka! Cytat:
raz miałam blond-jak schodziłam z czarnego koloru dawno temu. Wygladalam jak idź stąd i nie Wracaj! ![]() Cytat:
Wprowadz może takie zasady u Was? Bo kochaną strasznie się męczysz,sprzątasz a efektów brak bo Ci chodzą i budzą ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||
|
|
|
#4720 |
|
Wtajemniczenie
|
neti jaki budyń dajesz??
hje nie zazdroszczę sytuacji z Mamą:/ u mnie i Rodzice i teście myślą, że Tż zarabia o wiele mniej jak w rzeczywistości ![]() silver cieszę się, że Mama wychodzi e-vel 8?? wow! Lady brawa dla Męża!! Tż na nadgodzinach, Dziec chory a ja mam większy porządek jak w weekend
|
#4722 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomnialo mi sie cos jeszcze...
![]() mamy to wesele za 2 tyg, mlody, mloda z reszta tez, jest muzykiem. (maja swoj swiat i swoje kredki )wczoraj godz po 21, ja jestem w lazience, maz z mlodym juz spiocha i nagle slyche jak maz rozmawia prze tel. pytam sie po skonczonej roznowie - kto to? kolega J. (mlodego) zapraszal mnie na kawalerki. gdzie? w gdansku kiedy? we wtorek cytujac klasyka - o chu.ju złoty!!!! |
|
|
|
#4724 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie wtedy, jak były 2 minuty wcześniej podłogi zmyte, to fakt ![]() Szczególnie, jeśli nie mają o tym pojęcia ![]() Cytat:
![]() Fewciu, ustalać to ja sobie mogę ![]() Ale żeby nie było, to akurat w tym poście się nie żaliłam na to, że muszę sprzątać, bo w buciorach łażą, tylko że sprzątanie w tym domu to jest syzyfowa praca ![]() A tak jak pisałam, dom jest otwarty, a butów na balkon np. nie dam "zapasowych", bo nie jest zadaszony, no i jednak mógłby ktoś zwinąć ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- http://demotywatory.pl/4212636/Przyjemne-z-pozytecznym
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-09-30 o 18:01 |
|||
|
|
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka dla Hani Hje ale jak to przez łazienkę ? Jakoś nie mogę sobie wyobrazić rozmieszczenia pomieszczeń u Was ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
Z tą łazienką dla żartu napisałam
Chodziło mi o to, że jak się już ubierzemy kiedy gdzieś wychodzimy, to zawsze jeszcze jest latanie po coś po całym domu, bo się czegoś zapomniało, albo np. do kibelka
|
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam Wam napisać o hicie zeszłego tygodnia; a mianowicie mój szef zadzwonił, że chce pogadać i od razu wiedziałam o co mu chodzi
no więc dostałam propozycję nie do odrzucenia: albo wracam najpóźniej od listopada, albo on będzie zmuszony przyjąć jeszcze jedną osobę, bo dużo pracy mają i wtedy nie wiadomo, czy będzie dla mnie miejsce w styczniuale mnie zgrzał
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
Elmi, kutasiarz z Twojego szefuńcia
|
|
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
oj kutasiarz pierwsza klasa
jak się przyjmowałam tam do pracy, to dziewczyny cały czas na jakiegoś klienta mówiły, że "gej głupi" jest, no to nie wnikałam, jak gej, to gej; potem na następnego i następnego tak zaczęły gadać, a potem szef gejosem został, więc już zgłupłam, bo zonę ma no i okazało się, że u nas w biurze każdy dupek to gejos inaczej :brzyda l: więc mój szef, to gejos pierwsza klasa
|
#4731 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, ze z tz lepiej zastanawialam sie co u Was Cytat:
Przykladowo: kroje w kostke marchewke, pietruszke, kawalek selera, kalarepe, zalewam wrzatkiem nieco ponad warzywa i gotuje chwilke do miekkosci (sprawdzam po marchewce). Pod koniec dodaje pora i np kabaczek/cukinie. Po odstawieniu z palnika dodaje natke pietruszki i selera (jak jest w zupce dynia/kabaczek/cukinia to tego nie robie). Dodaje osobno ugotowanego krolika, ciut oleju rzepakowego/oliwy z oliwek i osobno ugotowana kasze jaglana/kukurydziana (wstawiam wiecej jak gotuje dla siebie rano) i blenduje. Co 2.dzien dodaje pol zoltka. Ostatnio robilam 1.raz z ryba Dawalas juz Kubusiowi buraka? Dzieci zwykle go lubia, slodki jest Albo moze chodzi o konsystencje? Blendujesz na gladka mase? Zauwazylam, ze domowe zupki nigdy nie sa tak gladkie jak sloiczki... Cytat:
TZ ma dzis wolne, poza tym jakis zalatany dzien jest. Si, si, po zakonczeniu nawet okno otworzylam, bo goraco mi bylo ![]() Cytat:
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-09-30 o 19:09 |
||||
|
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
na 4funtv leci jakaś piosenka "sexi papi" czy jakoś tak i Filip jak zahipnotyzowany patrzy, a do tej pory w ogóle nie zwrócił uwagi na tv
wyobraźcie sobie po tytule, jaki jest teledysk
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja ma to samo ale z piosenka miley cyrus- we can't stop
|
|
|
#4734 |
|
Zadomowienie
|
Halo, mordeczki
Jak zapewne pamiętacie naszło mnie okrutnie, złapałam dola jak stąd do Kaliforni, a żeby sobie i wszystkim wokół Dwa dni spędziłam wolny czas przy komputerze szukając pomysłu na odnowienie swojego pokoju. I tu BOKEH! najlepszym dowodem na to że masz smak i talent - pierwsze co, to weszłam na Twojego bloga, by oblukać dokładnie Twoje mieszkanie. Szukałam farb i pomysłów. Stałam też przy garach przerabiając skrzynki pomidorów i worki papryki na leczo na zime Byłam u fryzjera Mylam okna Także tego... oczywiście podczytywałam co by z obiegu nie wypaść ale już brakło sił i czasu na odpisywanie. A teraz najważniejsze: Ola próbuje wstawać!! Sama siedzi bez podpierania rączkami I tu hit- od wczoraj wola MAMA Nie będę się odnosić, bo mam kuchnię do sprzątniecia, a przeca Na Wspólnej niedługo a gdzie jeszcze czas na kąpiel poza tym jakbym się miała odnosić do wszystkiego, na co bym chciała, to bym miała robotę na cały tydzień, dziękuję ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
E_vel, fajna sprawa, ale koniec końców - nie poszłam, bo się nie wyrobiłam, za późno zabraliśmy się za kąpanie małej... Pójdę w środę.
|
|
|
|
#4736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Deli, Amelka nie lepsza Charliz, bo Ci lisy na grzędę zrobią wejście i tyle będziesz miała
|
||
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze:
Lady, gratulacje dla meza! meneq, super!!! bokeh, spoznione, ale najlepsze zyczenia. Zamulilam wczoraj ![]() Gratulacje dla dzieciaczkow za nowe umiejetnosci
|
|
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
Deli, a jak z budową?
|
|
|
|
#4739 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cholera :/ pocytowałam i mi się przez przypadek stronka zamknęła
To jadę jeszcze raz, jak mi się zaś popsuje coś to dostanę szału ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jestem mega hiper niezorganizowana. Ale to też czasem wygląda tak jak w tym obrazku co na fb ostatnio krąży, że facet się szykuje, kobieta wszystko robi, a potem z niczym nie umie zdążyć ![]() Super! Cytat:
Brawo dla męża! ![]() Cytat:
Ja najczęściej robię bazę z marchewki, ziemniaka, pietruszki, kawałka selera i pora. I do tego potem w zależności od tego co mam w domu to brokuł, kalafior, cukinia, zielony groszek, szpinak. I to kroję w kawałki, gotuję, potem miksuję i dodaję troszkę masła i natkę pietruszki. Różnie, co mam pod ręką to dodaję do tego obiadku. Np. do samej bazy dużo koperku. Chyba, że daję buraka to wtedy blenduję z samym ziemniakiem i dodaję żółtko. Aha i może komuś się przyda, ale wzięłam się na sposób, żeby mi Mała zjadała żółtko. Na samą górę robię z żółtka taką jakby posypkę (przecieram przez sitko bo grudki żółtka to drażliwy temat ) i jak podaję zupkę to najpierw nabieram żółtko, potem troszkę zupki i jak Ewa nie chce zjeść całej porcji to wtedy widzę ile tego żółtka zjadła. Ale najczęściej udaje się całe żółtko zjeść Ja robiłam kisiel z Bobofruta Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4740 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
wspaniale !!!!!!! Cytat:
![]() Cytat:
A z szynką sero super takie cieńiutkie paseczki i fajne takie słonawe przełamywało smak, spróbuj Cytat:
Cytat:
mnie nie ruszają takie rzeczy, skupiam się na smaku raczej, tzn nie tknęła bym np mózgu gdyby wyglądał jak mózg, czy tego typu rzeczy![]() Wyjątkiem są flaczki jeśli są dobrze zrobione Cytat:
ona tak siada ze stania, może JUla probuje siadać z pozycji stojącejCytat:
![]() Cytat:
![]() ja też się zastanawiam :P Cytat:
Silver spytaj ona też ma ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- SZKLANKO restauracja Stare i Nowe polecam
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

A ona do mnie z tekstem, że głupia jestem, bo kupiłam TAKI DROGI fotelik, a dostałabym za grosze od tamtej! 

6 5 4 3 2 1

"To na co Wy te pieniądze wydaliście" 

:brzyda l: więc mój szef, to gejos pierwsza klasa
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

to niedobrze że śpicie osobno. Ja bym Nigdy się na takie coś nie zgodziła 
słyszałąm,że są meeega pyszna ale nie miałam okazji spróbować