|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
![]() Widziałam, że są trzy formuły, ja wzięłabym kryjącą Jestem chłodnym typem, ale nie umiem określić kolorytu mojej skóry, zawsze mam z tym problem ale chyba celowałabym w beże. Ostatnio nie mam jakoś suchej skóry kiedyś miałam z tym problem, mam AZS, ale chyba udało mi się to opanować, teraz wręcz przeciwnie - przetłuszcza mi się ostatnie podkłady, które miałam albo strasznie ciemniały na twarzy albo z niej spływały, twarz się świeciła nieziemsko... jakaś tragedia
|
|
|
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
![]() co myślicie o tym swetrze? http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sw...0p1507535.html przymierzyłam go dzisiaj i miałam mieszane uczucia, a teraz o nim myśle ciągle, bo wydaje się być na prawdę ciepły... jest jeszcze taki granatowy, ale nie widziałam go
|
|
#4443 | ||||
|
AGA :)
|
Cytat:
Cytat:
Powodzenia! Ja piję, choć niestety ostatnio troche mniej systematycznie :/ Cytat:
Miałam bardzo podobny płaszczyk z RI, ale właśnie w piątek go wyrzuciłam bo już był znoszony :/ Mam nadzieję że znajdę godnego następcę. Ostatnio niestety w ogóle nie poświecam czasu na naukę języka (ani na ćwiczenia) :/ Wraz z nadejściem jesieni odeszły wszystkie moje zapały i chęci :/ Zaszywam się w domu i tak sobie siedzę i marnuję czas :/ Cytat:
) i bardzo go sobie chwalę
|
|
|
#4444 | |
|
batonik
|
Cytat:
![]() I te są jeszcze świetne Edytowane przez sskers Czas edycji: 2013-10-02 o 08:31 |
|
|
|
|
#4445 |
|
|
Zaraz chyba lubi robić takie grube swetry z rękawami 3/4. Moj też takie ma :/
|
|
#4446 | |
|
batonik
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
chyba przymierze go jeszcze raz, bo rękawy mi nie przeszkadzają w sumie...
Po ile jest ten biały? bo nie moge znaleźć na stronie ![]() Ten z dzieciaka też fajny http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/dzi...1p1296094.html
|
#4449 | |
|
batonik
|
Cytat:
Za 169zł Więc ten zakup na listopad odłożę a teraz te dwa sobie sprawię.http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sw...8p1408068.html |
|
|
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś się interesowałam tematem, jak sama wybierałam podkład. I trafiłam za pierwszym razem. Skoro podejrzewasz Beige, to wzięłabym także Natural, bo równie dobrze może się okazać, że najlepiej dobrany jest miks tych dwóch. Goldeny są zdecydowanie żółte, więc raczej sobie odpuść. Aaaa, co do Fairest i Fair są dosyć jasne, ale już kolejny w kolejce - Medium - u mnie mógłby robić za delikatny bronzer właściwie |
|
|
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisane przez Agnessa* Jeśli czujesz, że Twoje problemy Cię przerastają i sama sobie z nimi nie poradzisz, to wizyta u specjalisty jest dobrym rozwiązaniem Najważniejsze, abyś trafiła na fachowca, który zna się na rzeczy, przed którym będziesz umiała się otworzyć i nie będziesz czuła się skrępowana.Moja przyjaciółka znalazła tak świetną terapeutkę, że po pierwszej wizycie wyszła z jej gabinetu niesamowicie odmieniona Czasami jeden impuls wystarczy, aby zmienić nastawienie do wielu spraw i spojrzeć na wszystko w pozytywnych barwach ![]() Masz rację! Mi sprawdzonego fachowca ma polecić znajomy, więc jestem pewna, że będzie świetny. A tę terapeutkę w jakim mieście ma Twoja przyjaciółka?![]() Ileenka, ta terapeutka jest z Łodzi ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- ten różowy wymiata! |
|
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecałam wstawić zdjęcia moich zakupów. Wybaczcie marną jakość - zdjęcia robię telefonem (w bliższej nieokreślonej przyszłości planuję kupić aparat fotograficzny). Wszystkie rzeczy z wyjątkiem torebki-mydelniczki są skórzane. Ta czarna torba jest identyczna w kroju jak torba z Zary chyba z zeszłego sezonu.
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś byłam na kursie wizażu, wiedziałam jaki kolor korektora maskuje naczynka, sińce, itd. itp., a teraz... wstyd się przyznać, ale zaniechałam moje hobby muszę znaleźć na to czas. Na pewno jak będę zamawiać to wykorzystam Twoje rady i zgrzeszyłam kilkoma innymi rzeczami ![]() Cytat:
spodnie wyglądają ciekawie, pokażesz się w nich?
|
||
|
|
|
#4455 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Mam dokładnie to samo!, moja mama twierdzi, że mam obsesję i żebym w końcu przestała ![]() ![]() Trzymam kciuki żebyś wyszła na prostą , ja też mam ostatnio fatalny okres, zostałam bez pracy, a poszukiwania póki co idą z marnym skutkiem :/.Co prawda nie wiem jak poważne są Twoje problemy, ale polecam książki B. Pawlikowskiej, jej poradniki naprawdę w jakimś stopniu podnoszą na duchu .Cytat:
.
Edytowane przez emely Czas edycji: 2013-10-02 o 21:40 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4456 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki! Miło mi. Dodałam nowy. Z przepisem na rozgrzewającą zupę. Idealna dla zmarzluchów
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
W każdym razie głowa do góry
|
|
#4457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
. Dodałam Cię do obserwowanych na insta ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
||
|
|
|
#4458 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też moja samoocena wiążę się z wagą... Od zawsze byłam duża: kilka/kilkanaście kg nadwagi, jedna z najwyższych dziewczyn za czasów szkoły podstawowej, a za czasów liceum- szara mysz: nie dość, że z nadwagą to strasznie wstydziłam się moich krzywych zębów (mimo że wcale takie nie były), bardzo rzadko się malowałam, z krótkimi włosami, w okularach... Okres liceum był dla mnie najgorszy! Potem radykalna zmiana wyglądu na studiach. Często jednak czuję, jak przed tę zmianą... ![]() Cytat:
![]() Też muszę poszukać podobnego, bo ten zarowy kosztuje za dużo Ja o dziwo zaczynam znowu się motywować do pewnych rzeczy Cytat:
Dziękuję za informację Cytat:
Żałuję, że nie kupiłam tej zarowej podczas ostatniej zimowej wyprzedaży.Cytat:
![]() Cytat:
a w szybie autobusu zerkałam na własne zastanawiając się, czy bardzo są widoczne i czy każdy je też dostrzega Po powrocie i zmyciu buzi szybko nałożyłam serum flavo C z BU z nadzieją, że jeszcze da się je jakoś usunąć i przeciwdziałać nowym Zaraz dołożę olejek arganowy!Jak myjesz buzię i czym? ![]() Dziękuję Kochana Też trzymam mocno kciuki za Ciebie Poszukiwanie pracy czeka też i mnie...Przyjrzę się jej książkom Fajne te sweterki, które wklejacie Ale ja planuję kupić jakieś w sh tańsze![]() Muszę pomyśleć nad organizacją posiłków w ciągu dnia. Dziś np. zjadłam tylko jeden posiłek: omlet z płatków owsianych z jogurtem naturalnym i owocami około godziny 13-14, bo wstałam późno. Podczas wykładów (16-20) podjadałam tik-taki i piłam wodę niegazowaną, a po powrocie do mieszkania wypiłam tylko zieloną herbatę i siemię lniane. Czuję się głodna, ale nic już nie zjem. Jak znajdę pracę i będę pracowała od rana do załóżmy 14 czy 15, żeby zdążyć później na uczelnię to pewnie wprowadzę więcej posiłków, ale już myślę nad jutrem, bo czekają mnie zajęcia od 12 do 20
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
||||||
|
|
|
#4459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ten podkład Bell, szamponetkę Joanny hebanowa czerń (włosy wcale czarne nie wyszły ), odżywkę z olejkiem arganowym z Marion i dwie kredki-cienie z Essence - jedna rozświetlająca, beżowa, a druga głęboki brąz. Aaa no i w Pepco zestaw dwóch cieni z Revlona Ja ostatnio miałam maraton w pracy, ciągle od 14-22, a że potrzebuję dużo snu, to ciężko było mi znaleźć czas, żeby przygotować sobie przed wyjściem ciepły posiłek i tak jadłam sobie po dwie kanapki + owoce w ciągu dnia i czułam się super... Teraz mam przez 3 dni zupę pomidorową i makaron zdecydowanie mi nie służy Ciężko za to z piciem wody, dzisiaj chyba nie wypiłam nawet szklanki tylko dwie kawy.Ja z kolei w liceum schudłam, a właściwie między gimnazjum a liceum. Ale stało się to samoczynnie, nie wiem ile dokładnie zrzuciłam ale pewnie z 5-7 kg, a przy moim wzroście to nie jest mało. Znajomi widzieli różnicę, ja potem na zdjęciach też... Ale oprócz tego nie miałam modnych ubrań, i tak z resztą nie umiałam się dobrze ubrać. Moja twarz mi się też nie podobała... Nie żebym teraz się sobą zachwycała, ale czasem jak cera się uspokoi, a ja się fajnie pomaluję to nawet się sobie podobam ![]() Może warto, żebyś przejrzała sobie jakieś stare i nowe zdjęcia, żeby przypomnieć sobie, że teraz jesteś ładną, zadbaną kobietą, która nie przypomina tej szarej myszki? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak tylko rozmiar M, ale o dziwo nie czułam się jak w worku, rękawy są dość wąskie
Nadal myślimy nad tym, co kupujemy Piękno rodzi się w bólach niestety ![]() 290cc anatomy 29.04.2017 piękna data Edytowane przez nikisa Czas edycji: 2013-10-03 o 01:12 |
|
|
|
|
#4461 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie będę się już na niego oglądać!![]() Co do kozaków...nie ma ich na stronie, nie wiem czemu Piszecie o swetrach,też muszę zakupić, jeden cieńszy a drugi jakiś grubszy...ale jakoś nic mi się nie podoba ![]() A ja mam pytanko co do korektorów pod oczy, aby maskowały sińce? Polecacie coś szczególnie? A jakiś krem albo żel, który te sińce trochę minimalizuje? Stwierdziłam, że w wieku 25 lat muszę zająć się skórą pod oczami aby za 10 lat nie płakać ja będę patrzeć w lustro
|
|
|
#4462 | |
|
|
Cytat:
![]() Patrzę na Lindę i zachciało mi się ściąć włosy
|
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Użwywam eveline art scenic (nr. 4) i jestem bardzo zadowolona
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
Sandra, też miałam pisać o tym Eveline art scenic (polecała go mm111111
|
|
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tu jednak niespodzianka i chociaż byłam pewna, że jestem zimnym typem, to jest dokładnie na odwrót Zielony na naczynka, żółty na sińce Między innymi dzięki wizażowi się tak doedukowałam ![]() Właśnie doszła do mnie przesyłka z Biochemii Urody z serum z witaminą C oraz olejkiem myjącym, zobaczymy, jak się będą spisywać. Oprócz tego ja również polecam wodę różaną, idealna na poranną, zaspaną twarz Przemywam nią twarz dopiero od paru dni, ale już jestem zachwycona. Na wieczór zaś tonik z olejkiem pichtowym własnej roboty i ewentualnie olejek arganowy, jeśli mam jakieś suche miejsca.
Edytowane przez Fionaaa Czas edycji: 2013-10-03 o 12:42 |
|
|
|
|
#4467 |
|
|
Fiona daj znać jak to serum z BU
Do mnie wczoraj dotarły odżywki z baleii z olejkiem arganowym
|
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Piszę, ponieważ myślałam że zamaskowaniem problem załatwie, a to nie taka prosta sprawa
Edytowane przez Phoebee Czas edycji: 2013-10-03 o 20:27 |
||
|
|
|
#4470 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
.Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuje .
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.

)
kiedyś miałam z tym problem, mam AZS, ale chyba udało mi się to opanować, teraz wręcz przeciwnie - przetłuszcza mi się
ostatnie podkłady, które miałam albo strasznie ciemniały na twarzy albo z niej spływały, twarz się świeciła nieziemsko... jakaś tragedia 

Rozumiem na studiach niestacjonarnych wieczorowych, ale na zaocznych
Aaa do co zaocznych- planowałam się na nie przenieść teraz, ale chyba dopiero od przyszłego roku... Zastanawiam się jeszcze... Dziś też byłam na mojej pierwszej uczelni, złożyłam podanie i czekam na decyzję. Trzymajcie kciuki, bo wreszcie chyba mam odwagę zmierzyć się z przeszłością...

muszę znaleźć na to czas. Na pewno jak będę zamawiać to wykorzystam Twoje rady 
Zaraz dołożę olejek arganowy!