|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX
Dzień dobry Dziewczyny, długo mnie nie było... Ale jestem na bieżąco, cieszę się z rosnących brzuszków, trzymam kciuki za wszystkie staraczki, badania i przytulam wszystkie te zmartwione.
fiolusiek, kciuki! ![]() iza, piękny brzuszek Hosenko, piękne mieszkanko. Obraz odwala niezłą robotę, świetny efekt [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43082522]No to może to, bo u nas pomaga, jak wstaję, chodzę z nim na rękach i karmię... Chyba też za dużo rzeczy go rozprasza..[/QUOTE] Perse, my miałyśmy to samo. Przez miesiąc przeżywałam katusze przy kp. Kaja wyginała się, darła, nie chciała chwycić cyca, przy butli było podobnie. Przeszło samo. Mnie wydaje się, że to diabelskie połączenie bólu brzuszka i zbyt dużej ilość bodźców. Jak zamykałam się w ciemnym pomieszczeniu to Mała jadła spokojniej
|
|
|
|
#2972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX
Cytat:
po 3 miesiącu podczas karmienia młodemu wszystko zaczęło przeszkadzać (wił się, prężył, cudował kosmicznie....). nie może być nikogo w pokoju, radio nie może grać, musi być totalny spokój. wszystko jest bardziej interesujące niż cyc. dzieci nam dorośleją ich układ nerwowy też kumacja nadchodzi u mnie też ma to swój plus. syn się nauczył ssać i nie wisi już na cycu tylko je efektywnie - max. 8-10 minut. Cytat:
![]() ależ zleciało. nie wierzę.... Kciuki na stanowisku
|
|
|
#2973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43082290] Co do TŻa, to zrobiłam takiego focha, że następnego dnia był potulny jak baranek. I zawsze tak jest... Aż do następnej akcji.. Mam nadzieję, że się lepiej dogadają, jak Artek trochę podrośnie...[/QUOTE] Bardzo dobrze zrobiłaś ![]() Posłałam tżta wczoraj specjalnie po tą kawe karmelową ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale zleciało
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#2974 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc Dziewczyny
u mnie @ rozkrecila sie na dobre co do zebow - ostatnio wlasnie leczylam 8 moja teoria jest taka, ze poki nie trzeba leczyc 8 kanalowo to lecze - jesli juz jest tak zle to rwanie, jedna 8 miaalm rwana - byla martwa - a lekarz sie smial przed mowil ze szybko pojdzie - meczyla sie ponad pol godziny, poiwdzial ze mam bardzo mocne korzenie, druga 8 dolna, mialam polaczona korzeniami z 7, byla w dziasle - ktora mnie bolala, bylo zagrozenie ze przy rwaniu trzeba bedzie usunac 7 ale udalo sie uratowac - tez lekarze nie mogli jej wyrwac, bylo ciecie, pilowanie itp - rwania mialam w szpitalu na NFZ, oczywiscie mialam studentow do patrzenia w jape totalnie mi to nie przeszkadzalo, jeszcze sobie ogladalam w osolonce lekarskiej co oni mi tam majstruja w buzi - chyba jestem nienormalna (kiedys chcialam lekarzem zostac - jedynie teraz pracuje w srodowsku lekarski/studenckim) - generalnie jestem zadowolona ze szpitala-nic mnie nie bolao podczas rwania, potem troche, ale bylo ok ![]() ...ja nie wychodze z Mala podczas deszcze-nie lubi oslonki przeciwdeszczowej, oczywscie odrazu sie interesuje i ciagnie ja, ech ta moja ciekawska Cora ![]() Pani, Tosia miala dlugie wloski tak jak kogut - po srodku glowy, po bokach sobie wyrywala ale kurcze wiercila sie i z lekka wyszla nie rowna - ale najwazniejsze ze juz w oczka nie wchodza...---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Perse - ja tez juz pije kawe, nawet z mlekiem - gdzie ponad 8 miesiecy bylam na diecie bezmlecznej - wlasnie dzis jedna juz poszla - pije 1-2 tygodniowo z ekspressu... ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Iza super brzusio ![]() Hosenka sliczne mieszkanko i wyglada na duze - ile macie m2? skad czerpiesz inspiracje? Zeberka ja jestem przeciwniczka firan zaslon - mam plisy, wlasnie w poniedzialek beda montowane kolejne - w duzym pokoju i kuchni, ale teraz jak patrze na okna, to moze kiedys skusze sie na jakies plocienne zaslony do duzego pokoju/sypialni - ale to jak Tosia bedzie wieksza, bo tak na 100% by ciagnela je
|
|
#2975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam ale się rozpisałyście wczoraj
jak nigdy normalnie [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43080184] Dostałam od gina receptę na tabletki dla kp (ovu coś tam), ale przy naszej częstotliwości przytulanek (od porodu raz, czyli w sumie pierwszy raz od niecałego roku ) szkoda zachodu...[/QUOTE]może OVULASTAN FORTE?? brałam je niedawno co jest mała?? Cytat:
Ja też myślę o ekranach właśnie ale do 2ch małych okienek...Wachlarze też mi się podobają...no i roleta rzymska Cytat:
No i trzymam mocno ahh ta siła forum ![]() Co do pokoju to oczywiście każdy lubi to co lubi i o gustach się nie dyskutuje Dobrze że te koty się trzymają!Znaczy że dobre naklejki kupiłaś a nie byle co piękne mieszkanko! Sypialnię pamiętam jak wstawiałaś a zawsze jest tak że jak już się użytkuje to wychodzi co jest nie praktyczne! Ja po miesiącu użytkowania różnych rzeczy w mieszkaniu też chciałam wiele zmienić...no ale cóż...teraz np wiem że w kuchni powiesiłabym szafki niżej niż mam....
|
|
#2976 |
|
Wtajemniczenie
|
Paniczka od jakiego wieku sie szczepi na menigokoki?
---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Agatka dokladnie czym dluzej sie mieszka w mieszkaniu tym bardziej czlowiek zauwaza co by zrobil inaczej - ja tez tak mam aa nie pochwalilam sie mamy wkoncu oswietlenie przy lustrze w lazience tak prze z 9 miesiecy byla zarowa na kablu ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Paniczka ja tez jestem na rocznym rodzicelski, i tez mam wizje jak Twoj Tz ze Mala by plakala w zlobku w kacie i nikt by sie nia nie zalaj , ale teraz mam dylemat czy isc dalej na wychowawczy - rodzicielskim konczy mi sie w styczniu, czy wraca co pracy
|
|
#2977 | |
|
Zadomowienie
|
hej!
Cytat:
ale developerskiego-w sensie dziury w ziemi... to bym sie po tych wszytskich medialnych i niemedialnych akcjach swoja droga bala. Znajomi kupili takie mieszkanie, jeszcze przed planowaniem ciazy, dziecko sie juz urodzilo a ...Oni wyladowali u tesciowej [nie stac ich na splate kredytu za develperskie i placenie za wynajm ] ![]() ale cos za cos... nie wszystko jest tak jak ja bym zrobila, wiadomo. 'niespodzianek' jakis specjalnych nie odkrylismy [odpukac ]![]() bo to jest suuuper- zwlaszcza jak sie pomysli o sprawcy "buszowania". tylko szkoda, ze wracaja mi przez to mdlosci. dzisiaj po sniadaniu mnie pokopal i tak mnie muuuuli, ze nie wiem co ze soba zrobic ![]() chodze, gadam... jęcze, stękam ![]() a tu 'cukrzyca' wola o drugie sniadanie... Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2013-10-02 o 10:18 |
|
|
|
|
#2978 |
|
Konto usunięte
|
No to mnie uspokoiłyście z tym wyginaniem...
Za to mam nowy problem, nie wiem, czy wyimaginowany czy nie - obserwuję u Artka lekkie zasinienie nad usteczkami i na bródce, a to może oznaczać problemy z serduszkiem Iza i jak, smakuje kawa? Bo ja właśnie popijam, mmm ![]() Agatko - OVULAN. |
|
|
|
#2979 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43086074]No to mnie uspokoiłyście z tym wyginaniem...
Za to mam nowy problem, nie wiem, czy wyimaginowany czy nie - obserwuję u Artka lekkie zasinienie nad usteczkami i na bródce, a to może oznaczać problemy z serduszkiem Iza i jak, smakuje kawa? Bo ja właśnie popijam, mmm ![]() Agatko - OVULAN.[/QUOTE] Perse moja Tosia caly czas sie wygina tzn jak np chce ja polozyc na lozku/ w wozku/na podlodze - tzn nie za kazdym razem - pytalam neurologa - powiedzial ze dziecko reaguje wyginaniem jak mu cos nie pasuje np pozycja - wspomnial scenke jak dziecko w markecie nie dostanie upragnionej zabawki i rzuca sie na ziemie i wygina - jest w pewien sposob reakcje na cos czego nie moze miec...
|
|
#2980 |
|
Konto usunięte
|
Kubek my mieliśmy dziury w podłodze
![]() Zamieniliśmy się (z dopłatą) z kawalerki na 2 pokoje, jednak dopiero po zamianie wyszły tu różne niespodzianki, jak brak ciepłej wody w kuchni, dziura w podłodze w kuchni od wiecznego zalewania pralką, karnisze podwieszane na sznurówce, itd... Ile ja się tu napłakałam w tym mieszkaniu, to moje. Ale krok po kroku, kredyt po kredycie wszystko robimy. Najpierw remontowaliśmy kuchnię, potem przedpokój (zamiast podróży poślubnej...), potem mały pokój, a rok temu duży. W międzyczasie wymiana okien i ogrzewanie centralne gazowe (zamiana z węglowego). Została łazienka, która jeszcze jako tako ujdzie, są kafelki.Ale chętnie oglądam Wasze łazienki i się inspiruję Bo za jakiś czas wyremontujemy i to. Łazienka jest maleńka, chcę tu wstawić kabinę prysznicową z takim dużym, wysokim brodzikiem, umywalkę, kibelek i spodobała mi się taka szafa, jak ma Hosenka, jest chyba dość wąska, może by weszła.
|
|
|
|
#2981 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
My się zastanawialiśmy, czy kupić takie do wejścia na "już" i sukcesywnie zmieniać po swojemu (plus - od razu mieszkamy "na swoim") czy całkowicie do remontu, nie do wejścia (plus - od razu robimy po swojemu, minus - przez jakiś czas mieszkamy z rodzicami). Zdecydowaliśmy się na drugą opcję - gdybyśmy weszli do "gotowego" to w zasadzie nie wiadomo co się w ścianach dzieje, pod podłogą no i remont zwłaszcza łazienki w mieszkaniu, w którym się mieszka to katorga. Większość mieszkań było zrobionych po staremu, tapety, wykładziny itp (osobiście nie mam nic do tapet, sama nie raz narzekam, że trzeba było tapetować, bo jest przytulniej wtedy, ale wiadomo ile smrodu i brudu chłonął tapety, więc i tak trzeba by je zdzierać i robić po swojemu). Mieszkanie byłoby droższe, a i tak remontować by trzeba było. Pewnie, gdybyśmy kupili takie mieszkanie, to mieszkalibyśmy do tej pory w stanie po kimś. Cytat:
Mój kuzyn i żona prowadzą swoje biura nieruchomości i na pytania klientów, w jakim stanie sprzedawać mieszkanie kategorycznie odradzają "remontowania", bo to żaden atut dla kupującego - szansa, że trafi w ten sam gust jest bardzo mała. 65m. Początkowo było 4 pokojowe, ale poprzedni właściciele, którzy zaczęli remont i się poddali w zasadzie na początku usunęli jeden pokój na rzecz większej kuchni. Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
Moja teściowa i nawet TŻ na poczatku tez mówili o firankach, ale do głowy mi nie przyszło, żeby ich słuchać ![]() A czy zimniej jest? Mi się wydaje, że bardziej "zimność" robią malowane ściany. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 65m. Inspiracje? Znikąd w zasadzie. Co prawda przeglądałam np. dekoratornię, ale trudno inspirować się mieszkaniami w innym układzie, metrażu itp. no i z różnymi zasobami finansami ![]() Kilka rozwiązań konsultowałam z siostrą (jest architektem i zajmuje się też wnętrzami), ale np. zmniejszenie WC na rzecz łazienki od razu mi się w głowie pojawiło, rozrysowywałam sobie na kartce, czy to się w ogóle opłaci, łącznie ze zwężeniem WC o kilkanaście zaledwie cm (okazało się że tak, bo dzięki temu mogliśmy ustawić szafkę w łazience - a marzyłam o takiej, zamiast o ściennej). Układ mebli w kuchni też wymyśliłam - nie postawiliśmy w ciągu, tylko w eLkę i trzeba było blat zamawiać. Któraś z Was pytała o zdjęcia kuchni. Nic aktualnego nie mam, pokazuję więc co mam. 1, 2, 3 - Kuchnia, jaką zastaliśmy na wejściu 4, 5, 6 - w trakcie 7, 8, 9 - początek meblowania Po drugiej stronie jest stół 10 - wnęka z rurą została przerobiona na spiżarkę TŻ zrobił półeczki.Drzwiczki z lakobelu (lakobel jest też między meblami). Zrobię aktualne zdjęcia, jak wyjdzie słońce
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43086205]Ale chętnie oglądam Wasze łazienki i się inspiruję
Bo za jakiś czas wyremontujemy i to. Łazienka jest maleńka, chcę tu wstawić kabinę prysznicową z takim dużym, wysokim brodzikiem, umywalkę, kibelek i spodobała mi się taka szafa, jak ma Hosenka, jest chyba dość wąska, może by weszła.[/QUOTE]Ona ma 60 cm szerokości i 30 cm głębokości. TU są wszystkie meble z tej serii (Elita - Majus). Kupowaliśmy w "normalnym" sklepie, w niższej cenie, niż na tej stronie (zapłaciliśmy ok 450 zł). To nasza szafka. Chciałam dokupić węższą komodę z koszem, żeby był drugi kosz na pranie, ale niestety już się nie zmieści ![]() W Wc mamy szafkę wiszącą z tej samej serii.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2013-10-02 o 10:19 |
|
|
|
#2983 |
|
Konto usunięte
|
O głębokość właśnie mi chodziło
![]() Kurcze my jeszcze mamy tyle rzeczy do zrobienia... Meble do dużego pokoju, szafa (na wymiar) do przedpokoju, mebelki dla Artka, dopiero potem mogę myśleć o łazience... Ech szkoda, że nie jesteśmy Rockefellerami ![]() Dzięki za linki! Niezła cena
|
|
|
|
#2984 |
|
Wtajemniczenie
|
Hosenka - czy ta zielen na scianie to szafka??
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja "fachowców" od prostowania ścian chciałam wyrzucać, od kafelek też się do końca perfekcyjnie nie spisał. Nie mówiąc już o kosztach Tu tysiąc, tam 1,5, któryś wziął 2 tys
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2013-10-02 o 10:25 |
|
|
|
|
#2986 |
|
Wtajemniczenie
|
My kupilsimy mieszkanie w stanie developrskim - mysle ze urzadzanie bedzie trwaloz jakies 3-4 lata - no ale waidomo zalezy od srodkow f. moze 6 w totka trafimy
to wykonczy sie szybciej. Ogladalyscie ugotowanych w niedziele? byla babeczke ktorej maz wygral milion w milionerach
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak pisałam i widać na zdjęciach - tam jest taka wnętrzka na rurę i zawór - początkowo wyglądało to jak na zdj. nr 1. TZ obudował tą rurę, ładnie wyszpachlował i wymalował w środku (zdj. nr 6) , zrobił półeczki i trzymamy tam słoiki, jakieś rzeczy spożywcze "na zapas".
Drzwi są zrobione z lakobelu.
|
#2988 |
|
Zadomowienie
|
Perse- czasem dzieci maja taki "cień" od smoka czy od ssania cycka, po prostu od ucisku.
jesli sie nie meczy, przybiera na masie ciala to sie nie martw na zapas powiedz oczywiscie przy okazji pediatrze, niech go dokladnie oslucha i zbada. za pol godizny mierze cukier po owsiance. ![]() skusilam sie pierwszy raz odkad wiem o cukrzycy. ciekawam... Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2013-10-02 o 10:46 |
|
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja pediatra zaleca meningo jak dziecko do przedszkola idzie, ale my nie planujemy żłobka a nie wiem jak wtedy. __________ jemy śniadnie, Jakub w bujaczku morduje nas wzrokiem. przy nim już nic nie można zjeść, jest jak pies. pożera wzrokiem nasze jedzenie, patrzy błagalnym wzrokiem, zaraz zacznie przełykać ze mną ślinę.. a godzinę temu pochłonął miskę swojej kaszy. ostatnio chciał mi wyszarpać z ręki kabanosa. a jak wąchał.... normalnie mam wyrzuty sumienia, że jem. |
|
|
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2991 |
|
Zadomowienie
|
Witam ale dziewczyny pędzicie jest co czytać. Pomysł z tą ukrytą szafką super. Podziwiam zapał Tż do pracy. Ja też tak chcę, niestety mój jest strasznym leniem
.Powolutku zbieram się do pracy, muszę jeszcze wcześniej wyjechać ( jeśli jeszcze się uda) i pojechać wymienić akumulator w samochodzie, bo mój niestety jest już na wykończeniu. I znów dodatkowy wydatek 300 zł
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Jest bardzo przydatna ![]() Cytat:
![]() Odebrałam wyniku wymazu - Lactobacillus spp. wyszło średnio liczne. Czy jedzenie jogurtu naturalnego wystarczy, żeby było więcej? I czy może to być powód ciągłych upławów i wilgotności? Wiem, że w ciąży to "normalne" ale mi się wydaje, że w tamtej ciązy aż tak mokro nie miałam. I jeszcze paciorkowiec
|
|
#2993 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43086074] Iza i jak, smakuje kawa? Bo ja właśnie popijam, mmm ![]() [/QUOTE] Pycha Wypiłam do 1 śniadania z mlekiem.I cukru nie podniosłaCytat:
![]() Cytat:
Ja po owsiance mam ładny. My kupiliśmy mieszkanie po remoncie.Łazienka jest super w bardzo ładnych kafelkach.Przedpokój ładny kafelki na podłodze,wbudowana ogromna szafa komandor. Pokoje i przedpokój przemalowaliśmy po swojemu.W salonie został komplet do siedzenia i ława po poprzednich właścielach.Nie wymieniamy tego na razie z powodu kasy.Meblościanke do salonu kupiliśmy dopiero teraz(po 3 latach mieszkania). Najgorsza jest kuchnia Zostały tam stare meble po właścielach,nie ma stołu.W kuchnie trzeba włożyć najwięcej pieniedzy,wymienić panele,wszystkie meble ,kupić sprzęty(wymienić kochenke,kupić zmywarke).Tak myślimy czy nie wziąść na to jakiegoś kredytu jak pójde do pracy,ale to zobaczymy.Poprasowałam troche ciuchów małego i musiałam przerwać bo zaczął mi brzuch twardnieć
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#2994 |
|
MBZ♥
|
Kunegunda, my będziemy szczepić na meningo jedną dawką po skończeniu roczku
![]() Hosenko super pomysł ![]() Kubku, dziury w ziemi bym nie kupiła nigdy ![]() Kupilismy z rynku wtórnego. |
|
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
heh. wszyscy mi mówią, że wcześnie. cóż. zaufałam mojej lekarce prowadzącej (od szczepień). teraz pierwsza dawka, za dwa miesiące druga, przypominająca jak będzie miał 1,5 roku.
- hehe no jak nie skladalaś to bardzo marne ja składałam w dwóch (a zgłaszałam że od 1 X wracam do pracy) i jeszcze żaden się nie odezwał.no my też nie. w sumie wszystko na widoku, nie wiem gdzie mogłyby być mamy umywalkę w pajączki. poprzednia właścicielka bardzo to przeżywała (sic!) i przywiozła nam kiedyś taką samą na wymianę (leży w piwnicy...)ale wcześniej nie jadłaś płatków?! u mnie nie wybijalo po owsiance. częściej jednak dodawałam do jogurtu (z owocem i 3 migdałami )Cytat:
a spał po 20 minut dziennie. albo wcale straszny czas. koszmarnie wspominam upały. mój też ma oczy Shreka jak jemy. ale tylko tak patrzy. jeść nie chce (a pstrąga mu nie dam )heh. nie lubi(ę)... Berbie, jak dziś samopoczucie????
|
|
|
#2996 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I jak cukier? No właśnie po smoku ma to silniejsze. Lekarka go zawsze osluchuje dość dlugo i dokładnie, ostatnio tydzień temu. Myślisz, ze gdyby coś sie działo, to mogłoby to mi lub jej umknąć? Ze też zawsze musze sobie coś wymyślić... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- A i nie męczy sie ani przy jedzeniu ani poza tym, jest w stanie wypić 80 ml ma raz. I czasami nie śpi ciągiem 3-4 h... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2997 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cześć
trzecią noc z rzędu budzę się ok. 4 i nie mogę już zasnąć.. nie lubię tego. [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43078168] A swoją drogą dziewczyny-staraczki z problemami... Oglądam sobie taki serial teraz "Przyjaciółki" i tam jest taka postać, Patrycja i ona walczy o dziecko, in-vitro i te sprawy... Ile razy na nią patrzę, to myślę o Was... Wiem, że to głupie, bo to tylko taki głupi serialik, ale w sumie fajnie jest prowadzony ten wątek, tak dość... prawdziwie. [/QUOTE] Perse też to czasami oglądam i mam podobne myśli. Cytat:
Wywiad znam - porażający.. Cytat:
Co jest maleńka Cytat:
Cytat:
![]() kurcze już rok -ależ zleciało a jak Ty oceniasz ten rok??Hosenko piękne mieszkanie, takie czyste i przytulne. |
||||
|
|
|
#2998 |
|
Zadomowienie
|
Pani- nie jadlam, balam sie
bo kiedys upieklam pseudo muffinki- platki, otreby, chyba jablko, jajo, mleko albo jogurt (nie pamietam) i mi wywalilo a zjadlam jedna mala taka... Po owsiance pol na pol woda- mleko (Perse ) i doslownie trzema [!] migdalami [Pani ] i odrobina jablka - taramtaram----- 80! Tylko zalewalam wrzatkiem do napęcznienia, później tyle samo mleka dolalam, nie gotowalam, bo sie balam ![]() Perse- malo, baaaaaaaaaaardzo maloprawdopodobne. Zwlaszcza ze Artus byl w szpitalu monitorowany. jako wczesniak byl pewnie mega dokladnie osluchiwany. Poza tym we wszystkich polskich szpitalach jest [od jakiegos roku?] obowiazek wykonania przesiewowego badania w kierunku wad wrodzonych serca. spokojnie! BY- Plac Zbawiciela, mocny film Ogladalam napewno dwa razy, teraz w ciazy nie dalabym rady... W ogole nic sensownego [w sensie przejmujacego] obejrzec nie moge, bo bardzo przezywam i mi dziecka szkoda ![]() Hosenko, tego paciorkowca nie da sie pozbyc. Mozna sobie leczyc i leczyc... i tak "wroci". to takie stale 'nosicielstwo'. Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2013-10-02 o 12:22 |
|
|
|
#2999 |
|
Konto usunięte
|
Będę prowadzić u pauliny przbylskiej
A my cały czas wynajmujemy jak urodze to pewno coś kupimy bo ciężko się będzie pomieścić w 1 pokoju a wynajem 2 pokojowego jest za drogi i już lepiej coś kupić |
|
|
|
#3000 |
|
Zadomowienie
|
Hope daj znać jak wieści po wczorajszej wizycie
![]() Jana jak się dzisiaj czujesz? lepiej?? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

po 3 miesiącu podczas karmienia młodemu wszystko zaczęło przeszkadzać (wił się, prężył, cudował kosmicznie....). nie może być nikogo w pokoju, radio nie może grać, musi być totalny spokój. wszystko jest bardziej interesujące niż cyc.
kumacja nadchodzi 

piękne mieszkanko! Sypialnię pamiętam jak wstawiałaś 

Moja teściowa i nawet TŻ na poczatku tez mówili o firankach, ale do głowy mi nie przyszło, żeby ich słuchać 
Tu tysiąc, tam 1,5, któryś wziął 2 tys 
Wypiłam do 1 śniadania z mlekiem.I cukru nie podniosła