|
|
#4381 | |
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
2. 200 ml kremówki szklanka cukru 3/4 kostki masła cukier waniliowy wykonanie i wariacje na temat są tu z boku na stronie pod hasłem zrób to sama chociaż moim zdaniem można spokojnie dać nie 3/4 kostki masła a pół i wystarczy i nie opłaca się robić z pojedynczej porcji tylko od razu z podwójnej
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4383 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A co do peelingu czekoladowego to fajny jest ziajki ja uwielbiam go
|
|
|
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
oł noł, nie kuś
![]() Witam nową barowiczkę A mleczko do kąpieli farmony nie tylko pachnie czekoladą, ale nawet kolor ma taki sam (boję się, ze kiedyś po powrocie po pijaku z imprezy się napiję
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-10-01 o 14:28 |
|
|
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4386 | |
|
Zakorzenienie
|
brzmi smakowicie
ja też Cytat:
|
|
|
|
|
#4387 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Dziś byłam na szkoleniu ze stylu angielskiego w Akademii tortownia,pl. I już nie chcę pracować w korporacji... Kusi mnie coraz bardziej, żeby się dofinansować z Unii i może coś swojego otworzyć?? Tylko jeden tort tygodniowo, to dość mało No i jeszcze duuuużo nauki przede mną w samej kwestii zdobienia... Przynajmniej, jeśli chodzi o styl angielski, bo takie tam lepidła, które robię teraz, to chyba oblecą, skoro się chętni zgłaszają czasem..Ale mówię, Wam, Babeczka-właścicielka tego sklepu/cukierni/szkoły, jest niesamowita. Bym chciała mieć tyle odwagi, co ona i tyle energii! Także pokazuję Wam tort styropianowy niniejszym
|
|
#4388 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a a ja bubie krichom i nie robie krowiego placka bom przekonana ze wyjdzie ciongliwo btw-ciongliwo-ciekawe suowo-prowie jak rezczownik Cytat:
łojesujesu mam awersje do focenia bo z mojego aparatu wudobyc zdjecia to cała folizofia,ale byc moze cos wrzuceu ![]() w dodatku wyszedł mi czarny blond na głowie ![]() ![]() znuf-tylko odmiana jest taka ze nie wyszło rudo tym razem
|
|
|
#4389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ciekawe słowo (też bubie tylko kruchom jeśłi 6 lub 7 to normalne że czarny blond |
|
|
|
|
#4390 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no 7 to było ![]() i jednak jest rudawy to tylko kwestia swiatła ze wydawało mi sie ze nie
|
|
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - co uczyniła i nie mam rudości skroo nie kciałam - oczywiście takie iście w popiele to balansowanie na granicy zieloności ale to już kwestia umiejętności fryzjera niemniej nie namawiam chuopa twego na żadne niebieskie barwniki, bo jak widzę na razie cały koncept to moje dziecko
|
|
|
|
|
#4392 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
?Cytat:
![]() 2.ciongliwo to jak żeliwo 3. ![]() macham znad krowiego placka , kawy , krakusowych Rewersów , Oreo , kawowych bezików , jakichś czipsów , bitej śmietany i Góralka ![]() I jak ja mam bydź smukłom i wiotkom kupiłam dziś kothom zaiste mercedesa toaletowego - zadaszonom kuwete z bimbajoncymi dżwiami z pleksi i filtrem powietrza oraz uchem na dachu , całość o rozmiarach równych naszej muszli kiblowej kotha już dwa razy poszła tam sobie poleżeć
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4394 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. Ja muszę schuść 5 kg bo w afekcie kupiłam na Allegro prawdopodobnie za mały płaszcz. Wg rozpiski brakuje mi -2 cm w biodrach, zobaczymy czy przeszycie guzików pomoże ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4395 | |
|
Panaroja
|
zwuaszcza że przedtem już tam nalała i zagrzebała a koth chyba walnął kupę
![]() a mikstura zaiste piekielna - jak się całą łyżkę tego do paszczy weźmnie i łygnie , oczy się schodzą w słup ![]() Cytat:
2.ja nie powię ile muszę schuść ale jak Ci 2 cm brakuje to to jest jakieś 2 kilo nie pięć ![]() kurde , jestem guodna ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Se nasypałam okruchów bezika za dekold i znalazłam je na brzuchu za koszulom ![]() I na fali guembokich przemyśleń doszłam do wniosku że perfumowo chuop to nieskomplikowana istota jest - wystarczy pachnieć czymś słodko-jadalnym i cały zachwycon , zlałam się po pępek Pradą Candy i małżu się szalenie podoba , podobnie jak Angel , a przecież to tylko kajmak i czekoladki a jak użyję czegoś naprawdę pięknego to wrzeszczy że śmierdzi i dusi
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-10-01 o 20:19 |
|
|
|
|
#4396 |
|
Nindżopesz
|
Ale lepszy będzie oversize
|
|
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam jakiegoś "nosa" cheba w domu - "kiosk ruchu w latach 80tych", "dropsy owocowe" więcej nie pamiętam ad hoc, ale zaiste chyba zacznę spisywać jego komentarze i zapamiętywać czego dotyczyły nie krytykuje, tylko uderza w sedes, coś czego ja nie potrafię ) mój niestety nie lubi słodyczy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-01 o 21:37 |
|
|
|
|
#4398 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jesli na allegro zestaw do prostowania moich włosów wyniesie mnie ok 150 zl to ile taki zabieg kosztuje u fryzjera?
|
|
#4399 | |||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
-O, fajny zapach, taki szamponowy, możesz nosić... O reakcji na Jubilation już Wam pisałam, więc nie będę się powtarzać ![]() Jakoś dużo "o" na początku zdania mi wyszło... A w ogóle, to zaraz mi głowa pęknie, strasznie boli... Ale jadłam grzyby na kolację, więc się boje po nich leki przeciwbólowe łykać...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4400 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawać
![]() miłego dnia |
|
|
|
#4402 |
|
|
Już wiem, dlaczego mnie łeb boli, jak mi tu po nim ktoś młotkiem daje!!
Jeżujeżu, już piąty dzień, zwariuję... Nie śpię przez to i jestem mało kumata... Ratunku (rzuciła słabnącym głosem Murszafka)...
|
#4403 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#4404 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moim zdaniem własna cukiernia to świetny pomysł, masz smykałkę Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
cichaj, kaca mam ![]() 2 litry grzańca na dwójkę to dla mnie ciut za dużo
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-10-02 o 11:20 |
|||||
|
|
|
#4405 |
|
|
Pomagają sumatryptany, ale po nich tak boli żołąd, ze nie wiem, czy to nie zasada młotka... Nieco przeszło, daję radę jakoś
|
#4406 |
|
Piers do przodu
|
Majuta - ale grzańca na czym??
Mursz
|
#4407 |
|
Nindżopesz
|
Parabelko, dzięki za linka, to wydaje się proste. A połowa masła o jakiej wadze? Bo ktoś zadał słuszne pytanie czy normalnego masła czy osełki, jak mniemam chodzi o dodanie 100 g?
Co tak cicho w Barze... To może ja zarzucę jakiś modowy temat? ![]() Otóż znowu mam wenę i będę klecić sobie biżuterię - chcę ocynować 8-centymetrowy monokryształ i nosić jako naszyjnik, ceny sklepowych mnie nie zadowoliły (200 zeta!). Jeszcze zamówiłam sobie 10-centymetrową agrafkę w kolorze ciemnego srebra stylizowaną na wyciągniętą ze śmietnika żeby spinać nią nindżopszopą chustę. I teraz się zastanawiam czy będę mieć odwagę chodzić w tym wszystkim, łącznie ze swoimi kłakami, po ulicy bo niby ekstrawaganckie to to specjalnie nie jest no ale... jakoś ludzie zazwyczaj wyglądają normalniej
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
no takiego winopodobnego, z tesco po 9,90 za litr
![]() Cytat:
(nieszczęścia chodzą parami )
|
|
#4409 |
|
Nindżopesz
|
No ja bym chętnie
![]() BTW mam wątek dla Ciebie i dla Melk (Melk uczy niemieckiego?) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=720338 |
|
|
|
#4410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludzie chcący się wyróżniać swoim stylem, tudzież po prostu naszać się po swojemu się nie boją zobaczysz będziesz zbierać komplementy a oni szczeny wyglądasz jak z lookbuka wzięta, ja bym się mogła owinąć w szmaty Armaniego a i tak będę kurpulentną rumianą dziołchą, która co drugi spyta czy jest w ciąży ![]() Red a propos naszyjników, Twój "fiolet" robi furrorę naszany na czarnych tunikach - rzadko naszam coś ciężkiego na szyi, ale do monochromatycznego stroju - to mój najczęstszy wybór ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- kurcze powiem Wam, że chciałabym żebyście sie po moich ulicach szlajały, rzadko u nas można nacieszyć oko takim widokiem
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-02 o 12:56 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

chociaż moim zdaniem można spokojnie dać nie 3/4 kostki masła a pół i wystarczy 

ja uwielbiam go
Kusi mnie coraz bardziej, żeby się dofinansować z Unii i może coś swojego otworzyć?? Tylko jeden tort tygodniowo, to dość mało
No i jeszcze duuuużo nauki przede mną w samej kwestii zdobienia... Przynajmniej, jeśli chodzi o styl angielski, bo takie tam lepidła, które robię teraz, to chyba oblecą, skoro się chętni zgłaszają czasem..

no ciekawe słowo

ale jak Ci 2 cm brakuje to to jest jakieś 2 kilo nie pięć