|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Tak napierdzielacie o tych lakierach, że i ja się poczułam skuszona. Nie wiem tylko jeszcze na co i co ja tym ewentualnym lakierem pomaluję ( bo przecież nie te paróweczki).
Zaolejowałam sobie na noc całe dłonie- ale dzisiaj mam fajne, mięciutkie. Tak w ogóle, to gdy "wpycham" olej pod paznokieć i jakoś dziwnie mnie to po czasie ciągnie od spodu.
|
|
|
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ujowo tylko, że chyba wszystkie włosowe rzeczy w YR są z zielonym punktem, na które mój rabat-40% nie pyknie. Na moją malinową wodę też.
|
|
#3663 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3664 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Właśnie! Jak ta Avonowa mgieła zapachowo Ci odpowiada? |
|
|
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze? Nie chcę się wypowiadać, bo jeszcze do końca nie odzyskałam węchu.
![]() Ale nie martw się, ja wszystkie Avonowe mgiełki kochom. W Kaufie od jutra odżywki Schaumy za 4,44. Tak jakby któraś skorzystać chciała.
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-10-02 o 17:34 |
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
heeej, niedawno wróciłam z uczelni ale dzisiejszy dzień zaliczam do udanych z powodu zakupów, zaraz się Wam pochwalę
oczywiście poszłam szukać butów i kurtki na zimę, a wróciłam jak zwykle z czymś innym ![]() Barwa do rypanka Jantar wcierka Dwa lakiery do paznokci GR i Killys oraz Tangle Teezer wersję kompaktową, jakie było moje zdziwienie gdy zobaczyłam tą szczotkę u mnie stacjonarnie. Po ile są u Was zwykłe lakiery GR? Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-10-02 o 17:34 |
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Zależy w którym miejscu, ten ze zdjęcia u mnie raz kosztuję 6 lub 6,50 a w innym miejscu prawie 9zł
![]() Jeśli lubicie koralowe odcienie na paznokciach to zapraszam
Edytowane przez izaa29 Czas edycji: 2013-10-02 o 17:39 |
|
|
|
#3668 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też mam jakiś właśnie, na wszystkie rzeczy oprócz zielonego punktu:/ Po raz pierwszy przekarmiłam włosy
|
||
|
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w stacjonarnym zwykle ceny te same co w internetowym.
![]() Cytat:
) mam prezent za dowolne zakupy w postaci oliwki pod prysznic z olejem arganowym, -35% na 1 wybrany kosmetyk oraz -40% na 1 wybrany kosmetyk (znów oprócz zielonego punktu).
|
|
#3670 |
|
Konto usunięte
|
Byłam dzisiaj na rowerze. Jeździłam godzinę! U was też jest tak zimno?
|
|
|
|
#3671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wszystkie GR są u mnie oczywiście oprócz piaskaczy ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- a gdzie kupujecie lemaxy? |
|
|
|
|
#3672 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#3673 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Daj znać co to za urodzinowy prezent, bo w takiej sytuacji też powinnam mieć niedługo *.* |
|
|
|
|
#3674 |
|
Konto usunięte
|
Dzisiaj mnie naszło na jedzenie wafelków z nadzieniem krówkowym. Zjadłam 10
Podejrzana sprawa
|
|
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie się cieszę, że większość lakierów o jakich tutaj rozprawiacie jest: niebieskaa, zielona, różowa, brokatowa, piaskowa i nie włącza mi się chciejstwo!
![]() doz mnie w ciula zrobił. Zamowiłam wit c i wit b, żeby dobić do 20zł zamowienia, bo TŻ zamawiałam tran. Poszedł odebrać, a Pani mu mówi, że zamówił tylko witaminy, a tranu nie, bo oni tak mają na wydrukach, a u mnie jak byk w mailu stoi, że zamawiałam 3 rzeczy za 22,10zł A na pytanie TŻ jak to jest możliwe, że za kilka zł zrobił zamowienie, skoro minimalne jest na 20, to mu panią kierownik zawezwali,a ona na to, że widocznie coś pozmieniali Ale przy okazji pójścia tam, w okolicy jest taki sklepik gdzie słodycze z kończącą się datą ważności wyprzedają duuużo taniej i kupił te baranki za 25gr za sztuką
|
#3676 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wielkanocny przysmak, zawsze dzięki nim w tym okresie zwiększam swoje kształty |
|
|
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
no uwielbiam, tak samo wersje mikołajkową
![]() a za tą cenę kupił od razu 20 sztuk
|
#3678 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;43095082]Dokładnie tyle samo bym wzięła
[/QUOTE]a pupa rośnie
|
#3680 |
|
Konto usunięte
|
Ćwicz w domu to zmaleje
. Mój TŻ w zeszły weekend kupił pizzę w piątek, sobotę, niedzielę i w poniedziałek. ![]() W sobotę mu powiedziałam, że zjem 2-3 kawałki, bo mi pupa urośnie. A on :,,Nie martw się. Za chwilę wyciągniesz mnie na spacer. A po spacerze razem będziemy spalać kalorie'' |
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3682 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak sobie myślę... Isana z urea nadawałaby się do kremowania włosów?
|
|
|
|
#3683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kupiłam idealną sukienkę w SH, po raz pierwszy
Edytowane przez kascysko Czas edycji: 2013-10-02 o 19:49 |
||
|
|
|
#3684 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
10% mocznika to wartość graniczna między złuszczaniem a nawilżaniem, nie ryzykowałabym
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
Umyłam włosy alterra biotyna i kofeina, później bingacz proteiny kaszmiru i kolagen pod czepek, zaraz idę zmywać.
Wymyśliłam sobie także okazję aby zamówić sobie w końcu jakieś rosyjskie kosmetyki do włosów alee to dopiero jak "sprawa się wyjaśni i będzie potwierdzona" wtedy zaszaleje Także proszę o wasze magiczne kciuki
|
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Dziś mam dzień lenia i obżarstwa- zjadłam kanapkę, pieczone ziemniaki i pół paczki migdałów. Nie ćwiczyłam dzisiaj Chyba po Barwach Killera strzelę, bo mi smutno Kidy ja się wylaszczę ja się pytam? Od jutra z powrotem dieta i normalny tryb ćwiczeń. Kupiłam sobie sportowy stanik w chinolu. W końcu, bo w max sporcie i intersporcie wszystkie były za duże w obwodzie. Próbki perfum dzisiaj przyszły- pierwsze dziś przetestowałam. Włosowo: wczoraj zrobiłam glossa z henny, dziś chyba je wyrypię i nałożę tylko jedwab gp na końce, bo tłuste są.
WYMIANA Nie znoszę osób przemądrzałych, których ich ZAWSZE musi być na wierzchu. I do tego w ich mniemaniu ZAWSZE mają rację. Dieta cud- seks i głód. Edytowane przez Dolczi Czas edycji: 2013-10-02 o 20:17 |
|
|
|
#3689 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3690 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;43091850] Za 2 tygodnie ściągam aparat, ale się cieszę Zazdroszczę. Cytat:
Cytat:
Kupiłam dzisiaj te 2 maski Scandic I wgl dzisiaj chyba dzień zakupów. Byłam u ortodonty (wzięłam złote gumki ) i w drodze powrotnej wstąpiłam z tatą do netto, gdzie kupiliśmy ubranko i nowe posłanie dla mojego szaucerka Wgl mieliśmy też bliskie spotkanie z traktorem, który nie widział jak jedzie i prawie w nas wjechał.. tata ledwo wymanewrował i cudem nie wpadliśmy do rowu.
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.

oczywiście poszłam szukać butów i kurtki na zimę, a wróciłam jak zwykle z czymś innym 

Chyba po Barwach Killera strzelę, bo mi smutno