|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
|
|
|
|
#302 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zazdroszczę, Blanka NIC nie mówi,tzn żadnych sylab. ![]() Cytat:
co do klopsów-zjadłabym takich w sosie koperkowym. ![]() Cytat:
Właśnie nie mam butów na teraz i na nic nie mogę się zdecydować ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam Dadola na nowym domowym hicie
![]() (Uprasza się o nie zwracanie uwagi na pranie w tle )
|
|
|
|
#304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o musze jutro wypróbować :P Cytat:
![]() a co to za pranie w tle ? nie moglam się opanować ![]() W ogóle byłam dziś na zakupach, miałam zamiar kupić spodnie. A kupiłam kolczyki, kapelusz (zawsze o takim marzyłam jest superowy) i pasek do spodni bo nigdy nie mam...No i Hani rajstopki w tesco. więc wyszło jak zwykle ale jestem zadowolona.
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam dzisiaj TŻa na zakupy, bo jechał akurat do miasta na jakieś szkolenie, no i wracając miał zajechać do Lidla po jakieś mięso na obiad jutrzejszy i napoje. I co mi przywiózł?
"Roules", czyli rurki z ciasta francuskiego z serem w środku ("ładnie wyglądało, to kupiłem"), mieloną wołowinę i bułki z sezamem ("zrób te pyszne burgery"), pudding czekoladowy, salami z orzechami, ptysie w sosie czekoladowym, piwo, jakieś słodycze i wymyślił sobie generalnie wieczór z filmem, więc kupił też chipsy i batoniki. No i obowiązkowo - colę. Przypominam, że się odchudzam.
|
|
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale z burgerami akurat trafil, ja lubię robię takie łąśnie z wołowiny z rucolą, majonezem pomidorkiem mniam mniam
|
|
#307 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nigdy nawet nie zwracała uwagi na to jak odkurzałam ![]() oszzzzzzz Ty ![]() Cytat:
SUPER!!! Cytat:
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Pola kiedyś przesypiała i chodzą tu pogłoski, że dalej przesypia, a tak nie jest ![]() Hope, dobrze, że żadne majtasy nie wiszą, zluzuj poślady
|
|
|
|
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogę się przyzwyczaić do Twojego av. Ciągle mi się wydaje że jakaś nowa mamuśka pisze
|
|
#310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
blender,odkurzacz i suszarkę ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#311 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór
![]() masakra. chłop mój chory oczywiście ma katar i to nie jakiś wielki, no ale przecież jest obłożnie chory. chodzi i stęka i mnie denerwuje już![]() Siostra mi zaoferowała, że kupi Hani kombinezon, taki o - http://www.mothercare.com/Baby-K-Qui...efault,pd.html a niechaj kupuje ![]() neti ło matko ale się zfajdolił Antonio ![]() nancy brawa dla Kubusia za maaa no i za resztę Deli cudna Amelka i brawa za lampę ![]() hje Hania też zawsze się cieszy jak przykładam tel jak Maż dzwoni hope ja byłam dzisiaj w aptece też nie było, potem Tż poszedl do następnej i też nie ma. babka mi powiedziała, że w hurtowniach jej nie ma. ale zapisuję ta Twoją i może dostanę chociaż to. i Dadol Black to i tak masz dobrze, mój by w życiu sam na zakupy nie poszedł
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), cebulka, ogóreczek, serek i tyle. Łukasz strasznie je lubi, smakują identycznie, jak BicMac, a wiadomo, że z dobrego mięsa i świeżych produktów. No i dużo taniej wychodzi. ![]() Lubisz rucolę? Ja nie trawię jej, nie podchodzi mi zupełnie, a szkoda, bo do niektórych potraw pasuje.
|
|
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
A no zapomniałam napisać. Byłam u lekarza dziś z tymi oczętami moimi. Dała mi skierowanie do alergologa( tylko gdzie tu jest najbliżej to
). Przepisała mi jakieś tabletki i powiedziała że jak po 3 dniach nie przejdzie to do okulisty (pewnie terminy długie jak szlag będą ) ehhhh
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I gumimis Twoimi oczami mnie rozwalil ![]() Bokeeeeeeeeeeh poka kapeluszzzzzz!!!!!!! Uwielbiam kapelusze ale u mnie przejda tylko i wylacznie latem :P Aska wspolczuje sytuacji z piesem, jejkus, wyobrazilam sobie co bysmy przezywali gdyby nasza kota nie akceptowala babla, nie przezylabym tego ![]() Fewciu, kochana jestes ![]() U nas tez sie zdarzy, ze przespi 4godz (ot, przedwczoraj spal jak anioleczek w lozeczku, od 20 do 24) no ale potem.... ![]() Malemu dwa (tak tak, szalone dwaaaaa ) razy sie zdarzylo, ze przespal w nocy 5godzin, i to w nocy, np od 1 do 6, czy od 2 do 7, jakos tak wtedy bylo. Ale wieceij, w zyciu. Chyba naprawde przy kolejnej wizycie u pediatry zapytam o to bo przeciez sie wykonczyc idzieDeli, orajusku, padlam, ale czad!!!!!!!!! Moj reaguje tylko na gdzie jest kotek ![]() Tak tacie pomagam ze skrecaniem stolu ![]() Sam wlazl do kartonu oczywiscie jak chcial wylezc to byl wrzask bo nie potrafil ![]() Najnowsza zabawka ![]() Aaaaaaaa moja mama kupila bablowi taka przecudowna czape z pomponem(w sumie identiko jak chcialam kupic z all) orajusku jak mlody w niej wyglada!!!!!!!!! Mohermode level 82, wlasnie ide spac ![]() Buziaki lejdis, do jutra ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#316 |
|
Wtajemniczenie
|
aaa no i zapomniałam, Hania dzisiaj zaczęła pełzać do przodu i już takie ruchy wykonuje jakby zaraz miała raczkować
i chyba mamy 4 zęba chyba bo zauważyłam jak płakała ale potem już buziaka zaciskała jak chciałam zajrzeć;p
|
#317 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mój też to uwielbia, czasem daję mu popatrzeć w komputer to normalnie się chichra do tych kaczek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A dlaczego?
|
||
|
|
|
#319 |
|
Wtajemniczenie
|
misia - sliczny ten kombinezon!
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Lady ale Pietraszko słodki!!! Zrób mu jutro fotkę w tej czapie
|
#321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
A odkurzacz to sama z nią nie mam co włączać. Ostatnio nawet jak D. z nią w pokoju siedział, drzwi zamknięte to się darła bo się bała
|
||
|
|
|
#322 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
naprawdę do leczenia wszystkie
tyle stron?????mały mój padł 19.02 w ciągu dnia drzemał tylko po 5-10 minutza to ja padam na pysk bo sobie wymyśliłam robotę- słoik na zimę zrobiłam pomidory, troszkę bakłażana i troszkę pieczonej papryki, generalnie nie mam ochoty już dziś na nic chciałam Wam jeszcze powiedzieć,że Leosiowi muszę podawać drugie danie ![]() kurcze mam nadzieję,że u nomenklatury wszytko ok pamiętam,że ona pisała o jakiś krwotokach z bożenki ![]() moze ktoras ma do niej nr? napiszecie??? Cytat:
ale powiem Ci jedno- może go boli brzuszek???? mój tak wył z zamkniętymi oczami po bananach..... Cytat:
wow ale z Ciebie bohater Cytat:
ja niestety mam bardzo przykre doświadczenia z buntu dwulatka, Samuel miał takie histerie,że kiedyś pogotowie wzywaliśmy bo myśleliśmy,że coś mu się stało finał był taki,że skończyliśmy u psychologa,ktory stwierdził wysokie IQ i prawdopodobnie nie mógł poradzić sobie z emocjami (do dziś jest problem) niestety dla mnie tamten okres to jakiś koszmar i aż drże na samą myśl,że Leo może być taki sam Psycholog nauczył nam tylko "fizycznie" radzić sobie z emocjami (min metoda holdingu stosowana rownież u dzieci autystycznych), to mocno pomogła ale niestety histerie baaardzo żadko ale wracały- ostatnia- w lipcu zeszłego roku TRA-GE-DIACytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jaką ma minke
|
||||||
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
Silver
![]() jeszcze kolczyki - black z Toba mi się kojarzą i nasza dzisiejsza stylówa
|
#324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
pójdę na pewno!
|
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ![]() ![]() klask i: to za chwilę zacznie śmigać, a Ty za nią |
|
|
|
|
#326 |
|
Wtajemniczenie
|
bo jak to On twierdzi, nie potrafi
tzn jak Mu powiem kup mleko i chleb to kupi, ale jak już jest więcej jak trzy rzeczy to
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43097154]NETI!!!
http://allegro.pl/lindex-cudna-kurte...580059449.html[/QUOTE] Szajka....spóźniłam się ![]() Insolito...ja tak myślałam że to malutki cos psoci...bo po chińsku mi podpisy dawalas...jeden po drugim ![]() Dziś Antonio wypil 500ml soku z gruszki ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#328 |
|
Konto usunięte
|
Aśka, ja bym w takiej sytuacji psa się pozbyła (w sensie: poszukała mu nowego domu). Nie wyobrażam sobie ciągłego strachu bo może rzucić się na dziecko. Ja bym już dawno mu domu poszukała.
Ewik, Dorka się budzi na kp rożnie, 1-3 razy.Co do kładzenia się na podłodze ja nie wiem, co to bunt 2latka, ale poczekajcie na bunt 3latka Ja dość długo P. musiałam tłumaczyć, że nic mu się nie stanie gdy czasem Agatce ustąpi. Po co się szarpać, jeśli ona chce myć się z mamą, nie z tatą? przecież jak on chce na piwo iść z X, to nie każę mu na siłę iść z Y ![]() Nawijko, wiesz, paradoksalnie mi przy Agatce łatwiej było ogarnąć wsio gdy zaczęła być mobilna - bo nie musiałam robić za podawaczkę ![]() Blogerko, oby pech sobie już poszedł precz! ![]() Pstryniu, też dzisiaj śpiworek wyjęłam, cieplutki taki mam, sama bym pospała ![]() Debrah, dokładnie, to jest płacz "zabrali mi zabawkę i mi smutno", a nie "jak zrobię na złość, to oddadzą" dokładnie z tego samego powodu młode płacze, gdy mama z pokoju wychodzi.Odnośnie jedzenia - Dorka wyraźnie nie lubi słoiczkowego, mdłego. A ostatnio jak zrobiłam zupkę (ziemniaczki, buraki, marchewka, pietruszka nać i korzeń, odrobina soli, kawałek indyka, masło po ugotowaniu) to pachniała bosko, wielką michę zjadła a ja... chyba dla nas taką zrobię jako krem z groszkiem ptysiowym Debrah, ja doprawiam liściem laurowym, zielem angielskim (obie rzeczy wyjmuję przed blendowaniem), odrobiną soli, pamiętaj, że jesli dasz ciut więcej pietruszki to smak będzie mocniejszy, koperek (dawałam suszony)... Lenova, po co i rajtki i skarpety i spodnie legginsy + skaperty i body z długim czy krótkim, musisz sprawdzać ciepłotę i tyle. NIC więcej. Neti, piękny kupsztal, Dorka też potrafiła tak
|
|
|
|
#329 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() współczuję chorego chłopa, toż to jak trzecie wojna światowa :/ mój tż chodzi sam na zakupy odkąd w ciąży zaczęłam rzygać, bo nie znałam dnia ani godziny, wszędzie mnie muliło także się nauczył mimo tego nawet teraz dzwoni po sto razy z pytaniami, a jaka mąka, a czy herbata taka czy sraka... ![]() Cytat:
Cytat:
dla małej zdolniachy
|
||||
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio. A kolczyki ZARĄBISTE!!!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.

w sumie u nas też kontakt wzrokowy to często za mało :/

)

ale jestem zadowolona.
"Roules", czyli rurki z ciasta francuskiego z serem w środku ("ładnie wyglądało, to kupiłem"), mieloną wołowinę i bułki z sezamem ("zrób te pyszne burgery"), pudding czekoladowy, salami z orzechami, ptysie w sosie czekoladowym, piwo, jakieś słodycze i wymyślił sobie generalnie wieczór z filmem, więc kupił też chipsy i batoniki. No i obowiązkowo - colę. Przypominam, że się odchudzam. 

Ale Pola kiedyś przesypiała i chodzą tu pogłoski, że dalej przesypia, a tak nie jest 

tyle stron?????
Jakoś odkąd jest taki bardzo mobilny nie spadł ani razu, od razu siada albo staje przy zagłówku
klask i: to za chwilę zacznie śmigać, a Ty za nią