|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
2 - ja tam do zwierzakow mam luzik ,sama wychowana jestem wsrod nich (z psem jadlam lody jak bylam mala -on lizal potem ja ,potem on potem ja ) . teraz mam kameleona,rybyi 2 psy i dzieci z nimi sie bawia ,lizaly sie itp... ,czasami wchodza i na mate Roszka ,poliza go jak niezdaze podbiec ale jak nie odrobaczony to pilnuj na razie pieska , i aby nie nasiusial na mate ....
|
|
#1952 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Ale piękny!!!
![]() Cytat:
K. uwielbia czerwony, różowy czy fioletowy. Spróbuję z żółtym, bo mało rzeczy mamy w tym kolorze i nie wiem... ![]() Oj tam, 2 kg, to pewnie były 2kg na mleko akurat (2 litry)! ![]() Cytat:
I zdróweczka dla Milusia!!! Cytat:
![]() Zapomniałam Wam napisać - byłam dziś u dentysty ![]() Ostatnio byłam ze 2 lata temu, babka zrobiła mi plombę i powiedziała, że mam jeszcze 4 czy 5 zębów do zrobienia. No i potem zwlekałam, później ciąża, po ciąży... ), reszta ok. Wymieniła mi jedną z tych plomb, jeszcze 1 wizyta mnie czeka.No ale co niby się stało z tymi "4-5 zębów z dziurami"??? Naprawiły się same..? Czy tamta mnie chciała naciągnąć..? Bo ta dzisiejsza na bank skrupulatna, dokładnie oglądała.Jestem mega happy, ale nieco zdziwiona
|
|
#1953 |
|
Kniaginia
|
|
|
|
|
#1954 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
WItam!!
Podczytuję, ale naprawdę czasu brak, żeby coś skrobnąć, bo czesto sama z małym a że śpi po 15 minut dwa razy na dzień to padam czasami na pyszczek W poniedziałek byliśmy na sesji plenerowej, bo słonko ładne wyszło i w końcu trzeba było to załatwić. Nie moge się zdjęc doczekać, bo wiem, że będa piekne - dla chętnych do zobaczenia będa na FB ale musze troche poczekać...Niestety podczas sesji był straszny wiatr i zaczeło mnie coś wieczorkiem brać, już się bałam, że choróbsko przede mną i Kubcia zaraże, ale na szczęście następnego dnia było lepiej. Pomogła lampka ciepłego winka Cytat:
Ja się poddałam, ale nie żałuję z perspektywy czasu. Tzn. dalej karmię piersią, ale dokarmiam i cieszę się, że przez 5 miesięcy tak ciągnę, bo juz miałam wiele razy dawać sobie spokój z kp Chociaż Kubuś to typowy synek mamusi, nauczył się, że muszę być z nim jak zasypia, sam nie uśnie trochę się tym martwię No i za wagę Toresika, pięknie!Cytat:
Ja czekam na święta, Mikołaja ![]() Cytat:
dla Ciebie za dobre serce!Jak podrośnie to będzie się bawił z małą. My właśnie teraz mamy problem po przeprowadce z kotem jednym, bo zaczął nam obsikiwać wszystko Rzeczy małego, mata, kocyk na którym lezy i wieeeele innych Wczoraj wyczytałam, że to przez stres w związku z przeprowadzką ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1955 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Jesli chodzi o kombinezon na zimę to ja mam zamiar kupic w Textil Market - jest cały, z nóżkami i rękawiczkami teraz na promocji za 39,99 zł. Także jak ktoś ma u siebie to zobaczcie sobie w nowej gazetce jest, wygląda fajnie. Myślałam nad używanym, ale na allegro rewelacji nie ma, a z przesyłką nie wychodzi tak tanio. W miejscowym lumpku za 35 zł są kombinezony, więc się nie opłaca. |
||||||
|
|
|
#1956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Poucinało mi cytaty. Ktoś wie ile można mieć?!
Despa, nie wiem jak funkcjonuje. Tj. o ile często karmię, je i odkłada - jest OK. Ale jak przedwczoraj urządził sobie party time 2,5 godzinny w srodku nocy + częste karmienia = sajgon... Cytat:
Cytat:
a na 164? nosowska kiedyś śpiewała "ja-sowa"
|
|
|
#1957 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwna historia .... a mowilas jej ze inna lekarka widziala wiecej ubytkow? ja ostatni raz bylam u dentysty na "odkamienianiu" w 1998 . zawsze mialam mocne zeby .... czasem otworze buzie do sprawdzenia jak maz idzie (tztowi ciagle sie cos dzieje ) Cytat:
Cytat:
cytatow chyba 10 wejdzie. biedna jestes z tym karmieniem - a w nocy na spiocha nie przejdzie? bo jak pisalam moj tez czesto ale na spiocha na szczescie .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1958 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1959 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I zazdroszczę dobrych zębów ![]() Wykąpaliśmy Krzysia trochę wcześniej, bo się "nieco" okupciał, i teraz jeszcze pełza po całym łóżku, wlazł pod przewijak, walił głową w niego i się cieszył... Wie, że spanie o 21 ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Aha, i dziś po raz pierwszy położylismy K. w wanience na brzuszku Zaskoczony, ale chyba miło
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wczoraj odkrylam ,ze jak z malym sie poloze godzinke wczesniej niz zwykle to zasypia i spi tak samo dlugo
|
|
#1961 | ||
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Prześliczny Cytat:
Cytat:
za spotkanieFilm świetny Poryczałam się na nimByłyśmy dzisiaj na szczepieniu. Nastunia była bardzo dzielna, nawet się nie zakrzywiła przy wkłuciu. Pani doktor i pielęgniarka wychwaliły, że pogodna i że rzadko zdarzają się takie dzieci Jestem z niej dumna![]() Waży już 8,5 kg (już rozumiem dlaczego mi kręgosłup nawala) i ma 73cm długości. Właśnie ją uspałam i czekam na męża bo jeszcze siedzi w pracy
|
|
#1962 | |
|
Kniaginia
|
nestelle - ucięło mi wcześniej cytat - zamierzam iść na tę państwową rehabilitację. Jestem ciekawa ich oceny.
Cytat:
![]() Całkiem zapomniałam o takim kąpaniu (brakuje mi czasem emotki walącej się młotkiem po głowie). |
|
|
|
|
#1963 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja sie teleportne
![]() w sumie ten KrK tez trzeba w koncu odwiedzic, ale dupa tak bez auta ![]() a mialam okazje 10 Lat temu robic prawko - to mi sie mega bibo-popijawy na 18 zachialo ![]() Cytat:
Cytat:
nieeeee nooooo SERIO .... - JAK NIC .... ale lepiej pozniej niz wcale ![]() Cytat:
![]() i co poucinalo mi cyCaty ![]() lece na 66 i do spania. |
|||
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
Nestelle - zainspirowałaś mnie - kupiłam pełno rzepów kolorowych i doszyję do spodni od kombinezonu i tych paputków kombinezonowych. Szansa, że mała pozbędzie się ich nieco spada.
Corko Rosy - jeszcze coś miałam dla Ciebie, a bardziej Wojtka - ekologiczny, niepryskany mus gruszkowy - pasteryzowany w mojej kuchni. To niestety wcisnę Ci go następnym razem.
|
#1965 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no to tez jestem ciekawa ?????? chyba na 69 Cytat:
ehhhhhh ale wam zazdroszcze takich spotkan ,oj bardzo i w ogole chcialabym Was wszystkie zobaczyc ...... a jak sprawy z Igorem ?
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
party time znam- i ja ledwo na oczy patrze nastepnego dnia- a jak Wy macie wiecej takich pobudek to nie zazdroszczę a jak dwie, to też?
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Igor to mój uparty osioł. Trochę gada, ale praca, praca i praca.
|
|
#1968 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- jutro poszukam tego watku i wklejeniooo mam nadzieje ze to Tylko katar :0 ![]() Cytat:
buuu, no ale nast razem :PCytat:
no to nadrobilam ... lecem sie plumkac i do spania, jutro aktywny dzien .. ide zameldowac milusia - isc wypelnic wniosek o pesel polski ... cos tam mialam jeszcze na centrum i na 16 jade do Katowic na tego ''bezpiecznego malucha'' ![]() slodkich snow |
|||
|
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
eeee to nie wiem ,wczoraj polozylam sie z Roszkiem o 21? albo chwile przed ? a dzis musialam go obudzic przed 10 bo na basen ....
ale teraz spi od godziny dobranoc ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- duuuuuzo sily i cierpliwosci Ci zycze .kiedys Ci te Twoje brzdace wynagrodza .....
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane!
Piszę w związku z moją wczorajszą prośbą o pomoc ![]() Fundacja Dobro Powraca przyjęła moją mamę pod swoje skrzydła!!! Zeskanowałam wszystkie dokumenty,wypisy ze szpitala z diagnozą. Fundacja to zweryfikowała i na tej podstawie założyła mojej mamie subkonto,na które jeśli znajdą się dobre serca można wpłacać darowizny a po Nowym roku 1% zwrotu z podatku ![]() Napisałam już do Adminki AgiZ z prośbą o przypięcie mojego apelu na głównej stronie Wizażu.. Zgoda jest więc czekam na realizację ![]() Ale jeśli mogę to i tu wkleję dane,które otrzymałam od Fundacji: Dane do przelewu darowizny to: Dobro Powraca-fundacja na rzecz Chorych na stwardnienie rozsiane ul. Hłaski 34/12, 54-608 Wrocław Numer konta: 95 1140 1140 0000 2133 5400 1001 W tytule przelewu : Elżbieta Dolata Teraz wszystko jest zweryfikowane i jak najbardziej legalne i sprawdzone.. Więc jeśli ktoś, coś.... to byłabym przeogromnie wdzięczna ![]()
|
|
#1971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja by pieluchę zmienić... a kiedyś, bestyja mała, nie loobiła brzuszkowania... Cytat:
![]() ale Ty też o innej porze się kładziesz. jakbym się kładła jak Ty, to bym była zoombie. Nestelle, Tobie to, po prostu zazdroszczę... (T. śpi w swoim łóżeczku, jak go nad ranem biorę do siebie, to i tak to nic nie zmienia... tylko śpię w stresie i połamana )
|
|
|
#1972 | |||
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Ostatnio mój TŻ próbował oszacować, ile PALET mleka wyprodukowałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pamiętacie gadu gadu? Tam chyba taka była. Cytat:
|
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wczesniej nie usnę- musi byc cos w powietrzu zebym padla, niedawno padlam o 9 ale usypiałam przed kompem i głowa mnie strasznie bolała, o 3 już byłam wyspana- wiec se leżakowałam tylko zeby przed świtem usnąć jeszcze na troche
|
|
#1974 | |||
|
Kniaginia
|
Cytat:
![]() Pokaźna dziewczyna. Heh, moja pewnie też dobija do 8,5. Ale dowiem się za 2 tygodnie. Cytat:
Powodzenia! Super wiadomość ![]() Cytat:
Oj, tak, na gadu było kilka fajnych emotek. |
|||
|
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
wg mnie nie
![]() Cytat:
widziałam. tylko rozmiarówkę mają jakąś dziwną. rozmiar na 12m wygląda jak 68, trzeba większy brać. |
|
|
|
|
#1976 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
u nas ja złapałam katar Cytat:
za spotkanko super![]() a moze cos cie ugryzło? mi Julke ostatnio cos dziabło w powieke ze chodziła 3 dni ze spuchniętym okiem Cytat:
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
ahahaha ... nie powiem ze bym moze i chciala .. ale samj to tak raczej trudno
ano wolalam zrobic bibke na urodziny, i poszlo 90% kasy jaka dostalam ... a mialo byc prawko ... no ale coz - teraz jestem juz za stara :P haha. witam sie z Rana ... nie spodziewałyscie mnie sie tutaj tak wczesnie hahaMilus cisnie w bujaku - mloda wyszla na inaguracje na studnia - wiec sie siadem - i tak caly dzien mnie nie bedzie, wiec chociaz tyle mojego :d |
|
|
|
#1978 | |||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
moj nie spi teraz w ogole w swoim ,tzn spi "w swoim " bo jego to nasze ...on tak uwaza . gdybym go odkladala do swojego lozeczka to bym 1000 razy wstawala ,poza tym ten placz . jego argumenty sa silniejsze Cytat:
zdrowka Cytat:
J . N . R Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2013-10-03 o 08:51 |
|||
|
|
|
#1979 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Dziewczyny
![]() Dziękujemy bardzo za życzenia zdrówka dla Oliwki Jesteśmy już w domu, to była jakaś paskudna biegunka:/ Przy tym ani jeść ani pić nie chciała i był delikatny stan zapalny. Ale już wszystko wraca do normy Zabieram się za nadrabianie i podziwianie co nowego Małe Pociechy robiły
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to super,ze juz wszystko ok heloł
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.

ale go zdjęłam i pilnuje zeby nie właził. odrobaczony jeszcze nie jest

K. uwielbia czerwony, różowy czy fioletowy. Spróbuję z żółtym, bo mało rzeczy mamy w tym kolorze i nie wiem... 
Oj tam, 2 kg, to pewnie były 2kg na mleko akurat (2 litry)! 
), reszta ok. Wymieniła mi jedną z tych plomb, jeszcze 1 wizyta mnie czeka.
Czy tamta mnie chciała naciągnąć..? 
i chce na ręcę, do łożka - akurat tego nie chce go uczyć. Mam teraz urwanie kapelusza, tż dzisiaj do niego wstawał bo ja już "wysiadłam"
co prawda bardzo lekki, na razie obserwuję, nie wybieram się do lekarza, nic nie leci z noska, mało co można odciągnąć, ale słychać od czasu do czasu że coś tam mu charczy. Mam nadzieję, że się obejdzie bez lekarza...

buuu, no ale nast razem :P
- caly zasliniony .... a w dodatku zazyna mi Kichac ...- oby tylko na kichaniu sie skonczylo