|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4
Cytat:
A co do wyglądu w szpitalu to jedyny produkt który mam już kupiony na te okazje to suchy szampon żebym mogla użyć zanim będę w stanie umyć czuprynke. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Rozeznanie
|
A ja dziś się wyjątkowo wyspałam i dopiero mama mnie obudziła telefonem o 10:30
![]() Ja przyłączam się do wszystkich "leżących" mam. Ja już tak poleguję od 2 tygodni i początek był najgorszy, teraz jakoś się przyzwyczajam, ale być może mój los się odmieni o czym być może dowiem się dziś na wizycie u mojej ginki. Trzymajcie kciuki proszę ![]() Co do ślubu, to ja dowiedziałam się o ciąży na tydzień przed! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no że się napina wszystko, że dziecko może się w pępowinę zaplątać- nie wiem ile w tym prawdy a ile bajki.... może lepiej nie ryzykować
![]() |
#4805 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie dzieciak to też nowy twór ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
miałam wizję ciężarnej w kaftanie bezpieczeństwa ![]()
![]() |
#4807 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hmmm myślisz ze w lumpku dostanę jakiś?? Nie chciałabym kupować specjalnie na okres ciazy nowego. W ogóle drogie te kaftany?? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez iwantyou99 Czas edycji: 2013-10-03 o 11:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4808 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zadomowienie
|
Witam południową porą! no i jaką mamy śliczną jesień
gosia261282 łącze się z Tobą w żylakowym bólu. Ja też szukam rajtek, podobno bez nich ani rusz. bardzo Ci współczuje tego ganiania od lekarza do lekarza/ tak, moja ginka zaleciła mi zrobić to badanie na następną wizytę. Amberella polecasz może jakieś rajty na żylaki? bo u mnie nie ciekawie sprawa wygląda, a jestem zielona w tym temacie. Pisałaś o sklepach orto albo med, a co sądzisz o zakupniu ich w necie? to szybciutko zmienisz stan cywilny ![]() u mnie się zaczęło siedzenie w domu lekko nie planowo i na razie próbuje się oswoić z sytuacją. Mam nadzieję, że Tobie pójdzie łatwiej. Ja wczoraj po wizycie załapałam lekkiego dołka, więc nie chciałam swojego nastroju przenosić tutaj. Trochę się pożale: mój żylak narobił sporo spustoszenia i to nie tylko na nodze ![]() ![]() ![]() także się sypie i bardzo mnie ten temat dołuje, no i jeszcze uziemienie w domu, a ja naprawdę nienawidzę leżeć. Przepraszam za te żale. |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Rozeznanie
|
forester, współczuję. Na pewno wszystko się ułoży i dasz radę. Ja też leżę, nie jest to najlepsze rozwiązanie, ale o dziwo można się przyzwyczaić. Trzeba tylko uzbroić się w cierpliwość, książki, filmy i wizyty przyjaciół.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi sie wydaje ze te rajty warto kupować na żywo no zdaje sie ze musza byc naprawdę dobrze dopasowane. Siedzenie w domku to jeszcze nie koniec swiata. Idzie sie przyzwyczaić. Głowa do góry ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4812 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przepuklina Cię "PRAWDOPODOBNIE" dyskwalifikuje, więc trzeba być dobrej myśli. a leżenie w domu niestety trzeba przetrwać z zaciśniętymi zębami. Pomyśl, że i tak zostało już bliżej niż dalej do końca ![]() kurcze, obiecałam sobie, że będę częściej się odzywać, a jakoś wiecznie mi nie po drodze. aż mi wstyd ![]() muszę się Wam tylko pożalić. zaraz na początku pisałam Wam, że będę miała sprawę w sądzie pracy wniesioną przeciwko pracodawcy. jako, że mija pół roku zadzwoniłam do sądu i co się okazało ? najbidniej na sprawę czeka się rok. aż mi się coś robi jak pomyśle o tym czekaniu przede mną. wydaje mi się, że w przyszłym roku będę miała trochę inne zmartwienia i obowiązki niż były pracodawca i sprawa przeciw niemu. mam tylko nadzieję, że to czekanie nie pójdzie na marne. poza tym wczoraj zarejestrowałam się w końcu jako bezrobotna. zasiłek dostanę w maju za całe TRZY dni ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4815 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny, a zwijałyście skarpetki w rulonik? Bo ja tak ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4816 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Już zaczęłam dłubać kocyk, więc mam nadzieję, że nie będę narzekać na brak zajęcia ![]() Cytat:
![]() |
#4817 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry po południu hehe
Ja od wczoraj was czytam , ale coś mnie bierze i ani w humorze ani w żadnym stanie nie jestem ,żeby się produkować jakkolwiek, więc wybaczcie moją dalszą nieobecność. Leżę w łóżku pod kocem, z kubkami herbaty z cytryna i domowym sokiem z malin.Dzisiaj w De jest święto, dzień wolny więc ja nadal w łóżku a TŻ chodzi i sprząta, robi pranie, zamiata itd. Mam nadzieje ,że żadna z was nie chodzi jak ja zaśpikana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4819 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brawo ![]() a Ty kochana leż i się kuruj, mmm pyszna herbatka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to obok leżała dziewczyna, która codziennie rano układała sobie loczki, robiła pełny makijaż, zakładała kolczyki, łańcuszki itp. Tym bardziej się jej dziwiłam, bo miała przodujące łożysko, groziło jej krwawienie, a więcej łaziła i się stroiła niż leżała.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2013-10-03 o 11:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
Emolium sama używam, mimo, że nie mam skóry atopowej. Emulsję do ciała uwielbiam, podobnie jak emulsję do kąpieli. Czytałam, że u dzieci jak najbardziej się spisują, podobnie jak wszystkie tego typu produkty - np. Oilatum, Oilan (najlepiej sprawdzać, które będzie najlepsze dla dziecka).
#4823 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I ja nie mówię o typowym strojeniu jak opisałaś, tylko o zwykłej porannej toalecie.
19 maj - 20 maj - (23-24 dzień cyklu) owulacja; 29 maj - (33 dzień cyklu) zagnieżdżenie; 02 czerwiec - pierwszy test, 08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739. 26 czerwiec - beta 51800 i serduszko ![]() Wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700 Edytowane przez katarzyniak Czas edycji: 2013-10-03 o 11:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | |||
Wtajemniczenie
|
Świetne, w którym sklepie w CK takie cuda mają
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A później moja przyjaciółka chodziła i mówiła, że jej się "kulka w brzuchu" przesuwa i nie może oddychać, to jej dałam kieliszek wódki na rozluźnienie ![]() Cytat:
![]() Dziś mi się śniło, że dostałam zzo i nie miałam czucia od pasa w dół i się zesikałam w tym śnie ![]() ![]() Na szczęscie tylko we śnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- [1=830b3402b90be91bee3a8a4 ac8547146eb396896_6583840 e13f22;43105701] Dziewczyny, a zwijałyście skarpetki w rulonik? Bo ja tak ![]() ![]() [/QUOTE] robiłam to samo ![]()
![]() |
#4826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4827 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja przed porodem ogoliłam się, nalożyłam podkład i tusz, teraz jeszcze zaszaleje z różem, miałam na to mnóstwo czasu ![]() Dziewczyny używa któraś orzechów piorących, bo nie wiem czy opłaca sie inwestować? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie do pomylenia moim zdaniem.
![]() |
#4829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2013-10-03 o 11:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | |||
Rozeznanie
|
omg, nie było mnie tylko chwilkę, a Wy nastukałyście 10 stron
![]() Perfuzja, em ma, gosia, PawMaj13 - moja "wizja" finansowania państwa i przez państwo jest raczej całościowa, więc ciężko pisać tylko o jednym aspekcie (--> służba zdrowia) w oderwaniu od reszty. Nie da się zreformować jednego obszaru, bez naruszania innych. No ale to nie jest forum polityczno-ekonomiczne, więc nie będę tego rozwijać ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez kukurydzianaa Czas edycji: 2013-10-03 o 11:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.