Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-03, 16:15   #4471
aneczka25057
Rozeznanie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Dziękuję bardzo za wszystkie opinie Jesteście Kochane!!!

Do dziewczyn, które obstawiały sukienkę nr 3 – to jak na razie moja faworytka

Sukienki wrzuciłam w takiej kolejności, w jakiej je mierzyłam, co też nie było bez znaczenia, ale o tym później…

1 ) Sukienka GALA Bride – obecnie jest na drugim miejscu na mojej liście przymierzonych sukienek. W zasadzie nie mam się do czego przyczepić, zrezygnowałabym z ramiączek bo nie bardzo się czuje z tak bardzo zabudowaną górą. No ale wtedy sukienka traci dużo na wyglądzie, bo plecy są koronkowe a ta koronka „przechodzi” z ramiączek (na zdjęciu tego nie widać, bo miałam pozwolenie tylko na jedną fotkę do każdej sukienki, sukienka w oryginale - załącznik nr 1 i 2 ), więc automatycznie po „usunięciu ramiączek” znikną koronkowe plecy. Za to dół sukienki z fantastycznego miękkiego i „lejącego” się tiulu

2) Sukienka Emmi Mariage Doreen – odpadła z powodu sztywnego tiulu, który ewidentnie mnie poszerzał, no i po przymiarce pierwszej sukienki wiedziałam już jak tiul może się fajnie układać (załącznik nr 3)

3) Sukienka Vanessa 1306 - jak na razie zdecydowana faworytka! Przy niej poczułam to coś!!! Serce zabiło mocniej jak jeszcze nie byłam do końca „związana”, a efekt końcowy bardzo mi zaskoczył – nie spodziewałam się, że mogę tak ładnie wyglądać w sukience (dobra, wiem nie było to może zbyt skromne, ale czułam wtedy naprawdę że to jest TO). W moim przypadku ta sukienka podkreśla to co ma podkreślić i tuszuje to, co powinna. Gorset w serduszko – moje marzenie, a tiul też taki lekki, miękki i fajnie układający się jak przy Bride. Na dodatek Pani zaproponowała mi do niej cudne koronkowe bolerko (zapinane na plecach – pisałam już wcześniej, ze bardzo mi się takie podobają) więc już całkiem „odpłynęłam” (załącznik nr 4)

4) Sukienka White Lady Princessa – miała pięknie zdobiony gorset i tiul na spódnicy z mieniącym brokatem co wyglądało naprawdę bardzo ładnie, ale też czułam że ta sukienka mnie poszerza, pewnie znów za sprawą sztywnego tiulu i nawet biust wydawał mi się większy niż jest w rzeczywistości, a na powiększaniu go zdecydowanie mi nie zależy (załącznik nr 5)

5) Sukienka Ms Moda Doreen – ogólnie nie zakładałam w swojej wizji sukienek falbanami, tę zmierzyłam tylko dlatego, że podobała się przyszłej szwagierce, która była ze mną na przymiarkach. No i rzeczywiście nie poczułam jakiegoś wielkiego wow! Choć muszę przyznać, że też nie za bardzo mam się do czego przyczepić. No może tylko do tego, że była cięższa od pozostałych, ale ogólnie to nie czułam się w niej źle. (załącznik nr 6)

6) Nawet nie wiem jaki to model. Pani w tym salonie jakoś nie stworzyła atmosfery, która zachęcałaby do poznawania szczegółów. Najlepiej żebym przyszła, przymierzyła pierwszą lepszą sukienkę, o nic nie pytała i wzięła - cytuję „na gorąco” (bo tak najlepiej) - bez zastanowienia pierwszą sukienkę, którą przymierzę i mało wiele mi się spodoba…
To by było na tyle jeśli chodzi o moje pierwsze przymiarki.

Na zakup się jeszcze nie zdecydowałam, bo po pierwsze już tak mam że najpierw muszę sobie wszystko dokładnie przemyśleć, w końcu to bardzo istotna kwestia jest, po drugie jak już pisałam chcę się wybrać do jeszcze jednego salonu. Nie chcę później żałować że nie pojechałam i zastanawiać się „co by było gdyby”, no i chciałabym przymierzyć sukienki Agnes. Daję sobie czas do końca roku - pani gwarantuje że ceny do końca grudnia ( w tym salonie co byłam), się nie zmienią.

Dziękuję za uwagę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Gala Bride przód.jpg (16,3 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg GALA Bride tył.jpg (37,3 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Emmi Mariage Doreen.jpg (47,7 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Vanessa 1306.jpg (51,9 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg White Lady Princessa.jpg (37,8 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg MS Moda Doreen.jpg (33,6 KB, 27 załadowań)
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014

Edytowane przez aneczka25057
Czas edycji: 2013-10-03 o 16:18
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 16:15   #4472
Anesthesia
Wtajemniczenie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Wrzucam na chwilę fotki z przymiarek. Jeśli któraś miałaby ochotę wyrazić swoje zdanie, to będzie mi bardzo miło
A później ja opiszę swoje odczucia...
Dla mnie bezapelacyjnie nr 3! Wyglądasz w niej cudnie!
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 16:16   #4473
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Hej
Jednak mam teraz trochę czasu między jedną ekipą remontową (która dzisiaj skończyła), a drugą która zjawi się we wtorek.
Podczytuję Was od rana i muszę przyznać, że całkiem ciekawy pomysł z barem i listą drinków do samodzielnego przygotowania przez gości weselnych. Myślę, że to dobra alternatywa dla barmana. Na dodatek samo przygotowanie takiego baru może sprawiać frajdę

Jakby któraś dysponowała konkretną listą ile czego potrzeba itp. to poproszę na priv

Co do spotkania rodziców, to jedno (zapoznawcze) mamy już za sobą. Nie ma się czego bać, naprawdę. Niedługo szykuje się kolejne już pewnie takie bardziej ukierunkowane na wesele.

cornflower_girl myślę, że dziewczyny dobrze Ci radzą
Kate Noir Eh... też tak mam, że zmieniają mi się poglądy i wizje na niektóre kwestie i wiem jakie to potrafi być męczące.

Chyba coś w tym jest. Ja co prawda jeszcze nie zdecydowałam się na zakup ale cały czas myślę o JEDNEJ z mierzonych w pierwszym salonie sukienek. Początkowo pod uwagę brałam nawet dwie mierzone w pierwszym salonie sukienki ale w ostateczności chyba jedna przeważa.
Byłam później jeszcze w dwóch salonach, spodobały mi się co prawda jeszcze dwie inne sukienki ale nie aż tak bardzo jak ta w pierwszym salonie.
Pojadę jeszcze do jednego salonu, na stronie którego podoba mi się wiele sukienek ale z racji tego, że jest najdalej zostawiłam go sobie na koniec. Jeśli tam nie znajdę sukienki, która spodoba mi się bardziej to wracam do pierwszego salonu i kupuję dotychczasową faworytkę.
Może powiecie, że już nie warto nigdzie jeździć skoro tak jakby wybrałam już sukienkę, ale nie chcę później żałować, że jednak nie pojechałam, a chciałam od samego początku i zachodzić potem w głowę "co by było gdyby"...
Na dzień dzisiejszy przymierzyłam 11 sukienek, niestety w jednym salonie, w którym byłam nie można było robić zdjęć.

Wrzucam na chwilę fotki z przymiarek. Jeśli któraś miałaby ochotę wyrazić swoje zdanie, to będzie mi bardzo miło

Witam nowe PM-ki

jak dla mnie 4 i 6 super czy 4 to white lady?

Edit:
Już doczytałam, że tak u nich przepięknie są gorsety ogólnie sukienki maja super

Edytowane przez kuli1986
Czas edycji: 2013-10-03 o 16:19
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 16:20   #4474
vixena
Rozeznanie

Witam nowe Pmki
aneczka dla mnie 3 (super talia) i ostatnia (jakoś tak ładnie wygląda)
Opium, nie wiem co z obrączkami. koleżanka poleca mi naszego lokalnego złotnika, Tz woli sieciówke. a tak w ogóle to jeszcze się nie zdecydowaliśmy na model. i mamy z tym spory problem.

a tak w ogóle co myślicie o połączeniu bordo i srebrnego (szarego)?
Stary 2013-10-03, 16:21   #4475
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
Aneczka25057 nie będę oryginalna: mi też najbardziej podoba się 3! Wyglądasz w niej rewelacyjnie

A przy okazji się dopytam: legalnie pozwoliły ci panie w salonie robić zdjęcia? Jak kiedyś jeździłam z koleżankami, to musiałam robić ukradkiem, bo był zakaz.
Dziękuję

Tak, legalnie, ale mogłam zrobić tylko jedno zdjęcie do jednej sukienki.
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
Stary 2013-10-03, 16:24   #4476
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Hej

Witam nowe PM-ki
Jak dla mnie nr 3! Podoba mi się również 4 i 6
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 16:32   #4477
aneczka25057
Rozeznanie

króliczek
ijaa
docik10
asia1206
swiat_katarzyny
czekooczekolada
nasturcja1308
moniczka
ananke
alucior
namisek1990
kaszuszka
enzunio
no_doubt
kuli1986
vixena
ilonuś
Anesthesia
Dziewczyny jeszcze raz serdecznie dziękuję za opinie i wszystkie miłe słowa, które od Was usłyszałam
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014

Czas edycji: 2013-10-03 o 19:06

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-03, 16:32   #4478
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Aneczko mi najbardziej podobasz się w sukience nr 3 i 6, wydaje mi się że w obydwu trzeba dopasować dekolt, ale te 2 zdecydowanie najładniejsze Trafiłam?

edit: widzę że już odpowiedziałaś
Stary 2013-10-03, 16:34   #4479
aneczka25057
Rozeznanie

Lemon_Drop

Uciekam, będę wieczorem... (wtedy usunę zdjęcia). Muszę zacząć się pakować przed tym poważniejszym remontem
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014

Czas edycji: 2013-10-03 o 16:36
Stary 2013-10-03, 16:40   #4480
Dotka90
Zakorzenienie

Ojj szkoda, nie załapałam się na wszystkie foty
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 16:45   #4481
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Do dziewczyn, które obstawiały sukienkę nr 3 – to jak na razie moja faworytka
Trafiłam.

Apropo kiecek, bo widziałam, że było o poszukiwaniach i przymiarkach to ja swoją ' znalazłam' chyba z 6 albo 7 salonie (to było wtedy moja druga konkretna wycieczka) na buszowanie po salonach.
Jak ja założyłam to od razu poczułam, że to jest ta.
Kilka dni później wróciłam do salonu i kupiłam.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-03, 17:01   #4482
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
enzunio
Biorę pod uwagę sytuacje awaryjne dlatego wódki kupuje 10 butelek więcej (na żadną bramę nie liczę bo to niemożliwe w naszym wypadku by była ale w zapasie 2 będą). Wina dokupię jeszcze 5 ale chcę jedno spróbować, które mam na oku. Jeżeli będzie dobre to je wezmę .
My mamy jeszcze taki problem, że nie wiemy ilu kolegów z klubu TŻta zrobi "obstawę" (do mnie do domu - do kościoła - na salę), może 5 a może 20... I dla każdego też musi być flaszka... więc też trzeba więcej. A z winami to sama nie wiem właśnie, bo nie chcę żeby za dużo wina mi zostało, bo o wino chcemy też prosić zamiast kwiatów...
No i wina musujące... Na 50-tkę mojego taty też liczyliśmy, że 1 na 7 osób, a trzy butelki nam zostały
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 17:01   #4483
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

uciekam może się jeszcze dziś odezwę. Jutro mam dzień wolny od uczelni a TŻ wziął wolne w pracy miłego wieczoru
Stary 2013-10-03, 17:02   #4484
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Pojadę jeszcze do jednego salonu, na stronie którego podoba mi się wiele sukienek ale z racji tego, że jest najdalej zostawiłam go sobie na koniec. Jeśli tam nie znajdę sukienki, która spodoba mi się bardziej to wracam do pierwszego salonu i kupuję dotychczasową faworytkę.
Może powiecie, że już nie warto nigdzie jeździć skoro tak jakby wybrałam już sukienkę, ale nie chcę później żałować, że jednak nie pojechałam, a chciałam od samego początku i zachodzić potem w głowę "co by było gdyby"...
Na dzień dzisiejszy przymierzyłam 11 sukienek, niestety w jednym salonie, w którym byłam nie można było robić zdjęć.

Witam nowe PM-ki
dla mnie numer 3!!!
Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
Witam nowe Pmki
aneczka dla mnie 3 (super talia) i ostatnia (jakoś tak ładnie wygląda)
Opium, nie wiem co z obrączkami. koleżanka poleca mi naszego lokalnego złotnika, Tz woli sieciówke. a tak w ogóle to jeszcze się nie zdecydowaliśmy na model. i mamy z tym spory problem.
☠a kto konkretnie? taki Pan na Zgierksiej?
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 17:06   #4485
vixena
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
dla mnie numer 3!!!

☠a kto konkretnie? taki Pan na Zgierksiej?
nie w Sieradzu.
Stary 2013-10-03, 17:18   #4486
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Właśnie zrobiłam zakupy (same ślubne pierdoły) za ponad 150 zł na Organzie... Wzięłam za pobraniem, może TŻ nie zauważy i nie ubije...
Chciałam zapytać co kupiłaś, ale już po drodze uprzedziłaś moją odpowiedź

Cytat:
Napisane przez kaszuszka Pokaż wiadomość
Ale teraz się trochę pozmieniało i kupiłam suknię!!!!! Mogłabym jej wcale nie zdejmować! Zawsze myślałam, że księżniczki są dla wysokich dziewczyn, ale jak założyłam to hmmmmmmmm mama w płacz ja też! Wiedziałam że to ta! .
Gratuluję zakupu! Pokażesz?
Cytat:
Napisane przez emilka901 Pokaż wiadomość
Ja mam ślub 2.08.14 i wczoraj już kupiłam suknie tzn. wpłaciłam całą kwotę i zamówiłam suknię w salonie.
Również gratuluję zakupu, i to samo pytanie: pokażesz?

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość

Mam do Was ważne pytanie jak postąpić w sytuacji z zaproszeniami na wesele.

Mam dwie bardzo dobre koleżanki ( z A. bardzo się przyjaźniłam, niestety teraz kontakt trochę mniejszy, z B. to taka dobra znajomość). Kiedyś byłyśmy w jednej paczce, teraz się to rozbiło z powodu faceta. B. była z nim w poważnym związku (na nieszczęście , koleżance A facet bardzo się podobał). Rozstali się z jakiegoś poważnego powodu, B. jest rozbita. Facet jest teraz w związku z A., ponoć też poważnym. Obie wypytują mnie o wesele, interesują sie przygotowaniami. Ja jestem w kropce, bo będą dantejskie sceny (ze strony B., która ma poczucie że tamta ukradła jej faceta, że ma pewność że on do niej wróci). Jak było - nie wiem, nie mam głowy szukać prawdy.
Jak rozwiązać sytuację z zaproszeniem na wesele? Przed sytuacją z facetem, chciałam zaprosić je obie z osobami towarzyszącymi. Z A. rozmawiałam, mówiła że nie chcą szukać problemów; jeśli B. będzie zaproszona, to oni tylko przyjdą do kościoła zlożyć życzenia, że wesele nie jest dla nich najważniejsze.
Ja bym raczej zaprosiła obydwie. To tak naprawdę ich problem a nie Twój. A jak zaprosisz jedną, to tak jakbyś opowiedziała się po jej stronie, a ta druga zapewne by się obraziła. Są dorosłe niech same sobie radzą z tą sytuacją.

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
alucior Ty sie nie smiej ;D
ja sie stresuje!
Powodzenia na tańcach dziewczyny! Dajcie znać jak było

Cytat:
Nie załapałam się na wszystkie zdjęcia Z tych 3 co zostały ja bym wybrała tą pierwszą

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 17:23   #4487
kaszuszka
Raczkowanie

Tak jak obiecałam wstawiam Wam moją suknię! Oczywiście jest jeszcze za duża.

Suknia usunięta, jeżeli któraś nie zdążyła zobaczyć a chce to pisać, mogę pokazać na priv.

30/40

Edytowane przez kaszuszka
Czas edycji: 2013-10-04 o 06:09
kaszuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 17:25   #4488
Opiumalfa
Zakorzenienie

Zdjecia wrzucam do klubu
Stary 2013-10-03, 17:26   #4489
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

kaszuszka - śliczna sukienka!

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-03, 17:27   #4490
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:

Załącznik 5432197
ta góra mi się bardzo podoba super !
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 17:28   #4491
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
nie w Sieradzu.
Stary 2013-10-03, 17:35   #4492
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej
Jednak mam teraz trochę czasu między jedną ekipą remontową (która dzisiaj skończyła), a drugą która zjawi się we wtorek.
Podczytuję Was od rana i muszę przyznać, że całkiem ciekawy pomysł z barem i listą drinków do samodzielnego przygotowania przez gości weselnych. Myślę, że to dobra alternatywa dla barmana. Na dodatek samo przygotowanie takiego baru może sprawiać frajdę

Jakby któraś dysponowała konkretną listą ile czego potrzeba itp. to poproszę na priv

Co do spotkania rodziców, to jedno (zapoznawcze) mamy już za sobą. Nie ma się czego bać, naprawdę. Niedługo szykuje się kolejne już pewnie takie bardziej ukierunkowane na wesele.

cornflower_girl myślę, że dziewczyny dobrze Ci radzą
Kate Noir Eh... też tak mam, że zmieniają mi się poglądy i wizje na niektóre kwestie i wiem jakie to potrafi być męczące.

Chyba coś w tym jest. Ja co prawda jeszcze nie zdecydowałam się na zakup ale cały czas myślę o JEDNEJ z mierzonych w pierwszym salonie sukienek. Początkowo pod uwagę brałam nawet dwie mierzone w pierwszym salonie sukienki ale w ostateczności chyba jedna przeważa.
Byłam później jeszcze w dwóch salonach, spodobały mi się co prawda jeszcze dwie inne sukienki ale nie aż tak bardzo jak ta w pierwszym salonie.

Witam nowe PM-ki
dla mnie 3 super, przepięknie w niej wyglądasz, nie wiem jak powyżej 3 bo nie zdążyłam na zdjęcia
Cytat:

Załącznik 5432197
ślicznie, gratulacje

dziewczyny mimo że nie mam dużo zajęć na uczelni, to ciężko mi was nadrobić.
Z nowości, to jak już wiecie mam swoją suknię powoli do mnie dociera że ten dzień coraz bardziej się zbliża..

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 17:40   #4493
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
My po prostu w zeszłym roku zrobiliśmy zapoznanie, pod pozorem moich imienin i parapetówki, bo zamieszkaliśmy wtedy razem
Było, hmm.. trochę sztywno Generalnie to moja mama to fajna kobita, mama TŻta też, ale po prostu są z różnych bajek i jakoś tak opornie to szło. Na dodatek była wtedy siostra TŻta z mężem i dzieciakami, a młodsze miało 2 m-ce i wyło na potęgę
Potem jeszcze raz robiliśmy imieniny TŻta, a w tym roku już odpuściłam moje imieniny
Haha :P u nas też jakoś mega szału nie było - przybyli na dwa dni, był wielki grill i na szczęście dużo alko haha jakoś poszło, ale dobrze, że to już za nami

Cytat:
Napisane przez springtime Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Mogę się dołączyć? Ślub 30.08.2014. Zaczęłam was dzisiaj czytać i jestem w szoku. Kupujecie już suknie ślubne? Boże, ja nawet jeszcze nie zaczęłam się interesować tym tematem. Myślałam, że to za wcześnie. Chyba muszę wybrać się do kilku salonów.
Witaj!
Nic się nie martw - ja też o sukni myślę tylko w czasie, w którym wchodzę na forum hehe :P Mamy jeszcze czas! A inspiracji zawsze można szukać w sieci na początek

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Następny raz to chyba na weselu się zobaczą
U nas też, potem chrzciny i długo długo nic

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Ja byłam w sobotę w Madonnie mierzyć suknie i ceny są stałe. Model z tego roku który mierzyłam kosztuje 2490 zł, a podobny odpowiednik z kolekcji 2011 raptem 200 zł mniej...
Też mi się wydaje, że przeceny z cenami jest różnie i nie ma jakiejś żelaznej cenowej reguły. Zresztą ja wiem, po prostu to wiem, że zakocham się w takiej, która nie będzie dla mnie osiągalna (>4000) i będę mieć depresję :P dlatego tak mi się nie spieszy na te zakupy

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Jest nas trochę z regionu Właśnie ostatnio kilka dziewczyn poratowało mnie i przesłało mi namiary na fotografów. Także jakby coś to na pewno Ciebie też poratują. ja mam dekoratorkę z dekoracje4you, może nie są rewelacyjni, ale nic lepszego nie udało mi się znaleźć Jak byś znalazła to mogłabyś dać mi znać na priv ?
Jakie są orientacyjne ceny dla dekoratorów za wystrój sali?

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
A my dziś na pierwsze spotkanie kursu dla narzeczonych u Dominikanów.
:
Też będziemy u nich robić, ale w Krk, daj znać jak wrażenia!!

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Szybko zaczynacie te kursy tańca Ja myślę, że my pójdziemy jakoś w maju, chyba 3 miesiące nam starczą Bardziej martwię się o siebie, bo tż to potrafi tańcować
.
Haha u nas to samo! Ja jestem drewno a Mój to tancerz, że hoho ostatnio byłam z koleżankami na zumbie i normalnie żal patrzeć na mnie w lustrze hahahah bierzemy się za siebie żeby wstydu nie było!
My na pierwszy taniec chcemy się nauczyć walca (nie wiem jakim cudem tego dokonam ) ale tak ogólnie muszę ogarnąć te zwykłe weselne tańce.

Cytat:

Załącznik 5432197
Ślicznie w niej wyglądasz!

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-03, 17:43   #4494
moniczka_90
Zakorzenienie

a my w poniedziałek odbieramy swoje obrączki od jubilera
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 18:14   #4495
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:

Załącznik 5432197
Super! Gratuluję wyboru, ślicznie wyglądasz A jak będzie dopasowana to juz w ogóle
Stary 2013-10-03, 18:23   #4496
enzunio
BAN stały

Cytat:

Załącznik 5432197
Śliczna, będziesz prawdziwą księżniczką
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 18:27   #4497
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:

Załącznik 5432197
Super suknia
Stary 2013-10-03, 18:34   #4498
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:

Załącznik 5432197
Pięknie!
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 18:37   #4499
mojakaren
Zakorzenienie

Szukając tych sukienkowych inspiracji w internecie, stwierdzam, że baaaardzo podobają mi się suknie Rosa Clara http://twojasuknia.pl/index.php?mod=...cers%5B%5D=180
Są proste i uszyte widać z dobrych materiałów, ale ceny pewnie powalają...
Poszukiwaczki i posiadające - orientujecie się, jakie są przedziały cenowe sukien z tej firmy?

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 18:40   #4500
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Szukając tych sukienkowych inspiracji w internecie, stwierdzam, że baaaardzo podobają mi się suknie Rosa Clara http://twojasuknia.pl/index.php?mod=...cers%5B%5D=180
Są proste i uszyte widać z dobrych materiałów, ale ceny pewnie powalają...
Poszukiwaczki i posiadające - orientujecie się, jakie są przedziały cenowe sukien z tej firmy?
Ja również chorowałam na suknie Rosa Clara (model 153 Cazorla ), a jak się dowiedziałam, że będą w moim salonie to byłam w 7 niebie - do czasu, aż zapytałam o cenę... Wyższa półka ok 10 tys w górę

Edytowane przez iLoNuS_ktl
Czas edycji: 2013-10-03 o 18:41
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości