Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-03, 11:30   #3751
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI

[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;43103842]Której z Seri użyłaś?[/QUOTE]

ja mam miód i migdały, bardzo mi odpowiada
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 11:35   #3752
fb24380c66adcd12b33e8f4bdd3c2d486418deb5_5f7f99f1ecd69
Konto usunięte

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43104601]ja mam miód i migdały, bardzo mi odpowiada [/QUOTE]

Ja mam wszystkie trzy, ale po miodowo-migdałowej miałam okropny susz Przypuszczam, że moim włosom mógł nie odpowiadać Cocamide DEA (zostawiłam Seri na 40 minut). Natomiast za drugim razem domywałam Seri olej na długości i zszedł idealnie :P Nie mogę jej zostawiać na długo.
fb24380c66adcd12b33e8f4bdd3c2d486418deb5_5f7f99f1ecd69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 12:12   #3753
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

ja jeszcze takie małe przemyślenie wczorajsze:
Dolczi porównując się ze zdjęciami modelek w idealnym świetle, z silikonami, z idealnym makijażu i w idealnym fotoszopie, nigdy nie będziesz zadowolona ze swojego wyglądu.
Nikt nie wygląda tak na żywo, na codzień...

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Włosowo to zarzuciłam olej lniany na noc. Dawno go nie używalam już.
Zaczęłam się też zastanawiać czy moje włosy z tyłu i te pod spodem są ciągle w wyproście, bo może za mało oleju dostają. Zauważyłam ostatnio, że łatwiej się jednak mizia te z przodu, po bokach twarzy (te kręcą się przyzwoicie) i pewnie nakładam na nie więcej i dokładniej przez to.
Nie wiem już co robić z tymi kłaczami. Niby lepiej, że przód wygląda lepiej niż tył, no ale mimo wszytko w taki sposób wygladają na niedorobione jakieś
Stary 2013-10-03, 12:41   #3754
Konto usunięte

[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;43104696]Ja mam wszystkie trzy, ale po miodowo-migdałowej miałam okropny susz Przypuszczam, że moim włosom mógł nie odpowiadać Cocamide DEA (zostawiłam Seri na 40 minut). Natomiast za drugim razem domywałam Seri olej na długości i zszedł idealnie :P Nie mogę jej zostawiać na długo.[/QUOTE]

mi się nic takiego nie przytrafiło

znalazłam listę z zapisami na semminarium z zeszłego roku (ale u mnie pewnie będzie bardzo podobnie ) i stres mnie złapał
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 13:36   #3755
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dolczi Pokaż wiadomość
Z kuzynką kontaktu nie mam- od kilku lat jak przychodzi to znajduję sobie zajęcie lub wychodzę. Po prostu u mnie jest patologia. Koleżanki już byłe- próbowały sterować moim życiem, np. jak mam się z chłopakiem widywać. W du.ę je kopnęłam. Wystarczy, że matka mną rządzi.
Pękają mi naczynka i mam żylaki- bańka odpada.
Skąd brak pewności siebie- z domu i z tego, że w gimnazjum mnie szykanowano z powodu ocen.
To sobie body wraping rób. A szykany przeżyłam, samoocenę też odbudowałam.

Pytanie tylko, czy chcesz.
Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak pić siemię lniane? Czytam i czytam i już kompletnie zgłupiałam Mam przeświadczenie, że zalewając siemię gorącą wodą giną te wszystkie witaminy i kwasy... A mielenie siemienia zalanego letnią wodą wytwarza cyjanogenezę.. Nie wiem ile mają tych cyjanków, ale czy ta druga metoda jest bezpieczna (2 łyżki dziennie) ?
Przepraszam, ale te rozważania o cyjanogenezie w 2ch łyżkach siemienia wywołują u mnie zawsze -

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
zaczęłam się zastanawiać jakie ja mam zapotrzebowanie przy 175 cm wzrostu inna sprawa że jak pamiętam Twój jadłospis to cholernie Ci zazdrościłam, że umiesz przekabacić tyle warzyw w diecie
Ostatnio zrobiłam się bardziej mięsożerna

Dolczi - nie wiem, ile masz lat (założyłam, że 23), ale znalazłam tego typu kalkulator (sprawdziłam go z wynikiem otrzymanym z samego wzoru, zgadza się - usuń spację):
http://vivalavita .pl/kalkulator/zalecanedziennezapotrzebo waniekaloryczne.html

Dużo ćwiczysz, więc wybrałam opcję godzina treningu dziennie. I wyszło mi prawie 2700 kcal dla Ciebie...

Może to, co policzył Twój dietetyk to było podstawowe zapotrzebowanie kaloryczne (bo wtedy by się zgadzało...)?
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 14:24   #3756
Dolczi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
ja jeszcze takie małe przemyślenie wczorajsze:
Dolczi porównując się ze zdjęciami modelek w idealnym świetle, z silikonami, z idealnym makijażu i w idealnym fotoszopie, nigdy nie będziesz zadowolona ze swojego wyglądu.
Nikt nie wygląda tak na żywo, na codzień...

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Włosowo to zarzuciłam olej lniany na noc. Dawno go nie używalam już.
Zaczęłam się też zastanawiać czy moje włosy z tyłu i te pod spodem są ciągle w wyproście, bo może za mało oleju dostają. Zauważyłam ostatnio, że łatwiej się jednak mizia te z przodu, po bokach twarzy (te kręcą się przyzwoicie) i pewnie nakładam na nie więcej i dokładniej przez to.
Nie wiem już co robić z tymi kłaczami. Niby lepiej, że przód wygląda lepiej niż tył, no ale mimo wszytko w taki sposób wygladają na niedorobione jakieś
To nie jest tak, że ja się na nie patrze. Prosiłaś o zdjęcia to wyszukałam w google, bo nie miałam wzorca. Potem wywaliłam je z kompa. Najlepiej byłoby gdybym wstawiła zdjęcia w bieliźnie, wtedy wszystko widać. Ale to publiczne forum.

Didula 10 min mel b może być? 30 DSC odpada- bóle kręgosłupa.

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Dziewczyny czy jak wrócę do domu to mogę tę dietę wstawić i zdjęcie od szyji do stóp? Byście oceniły co w niej zmienić? Bo sama nie potrafię.

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Dziewczyny czy jak wrócę do domu to mogę tę dietę wstawić i zdjęcie od szyji do stóp? Byście oceniły co w niej zmienić by była lepsza? Bo sama nie potrafię.

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
To sobie body wraping rób. A szykany przeżyłam, samoocenę też odbudowałam.

Pytanie tylko, czy chcesz.

Przepraszam, ale te rozważania o cyjanogenezie w 2ch łyżkach siemienia wywołują u mnie zawsze -

Ostatnio zrobiłam się bardziej mięsożerna

Dolczi - nie wiem, ile masz lat (założyłam, że 23), ale znalazłam tego typu kalkulator (sprawdziłam go z wynikiem otrzymanym z samego wzoru, zgadza się - usuń spację):
http://vivalavita .pl/kalkulator/zalecanedziennezapotrzebo waniekaloryczne.html

Dużo ćwiczysz, więc wybrałam opcję godzina treningu dziennie. I wyszło mi prawie 2700 kcal dla Ciebie...

Może to, co policzył Twój dietetyk to było podstawowe zapotrzebowanie kaloryczne (bo wtedy by się zgadzało...)?
Tak mam lat 23. Ćwiczę 4-5 dni ok 1.5h-2h- nie są tak intensywne, bo nie bieżni chodzę z prędkością 7.5km/h- nie umiem biegać, bo jak idiotka się czuję.
W tej redukcyjnej diecie co dostałam ponoć chodzi o to by obliczyć podst. zapotrzebowanie i by był deficyt kaloryczny. Tak na forum sfd czytałam i zrozumiałam. Mogę tę dietę pokazać, bo mam dość, ze to samo ciągle jem.

Nie znoszę osób przemądrzałych, których ich ZAWSZE musi być na wierzchu. I do tego w ich mniemaniu ZAWSZE mają rację.

Dieta cud- seks i głód.

Dolczi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 14:32   #3757
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:

Tak mam lat 23. Ćwiczę 4-5 dni ok 1.5h-2h- nie są tak intensywne, bo nie bieżni chodzę z prędkością 7.5km/h- nie umiem biegać, bo jak idiotka się czuję.
W tej redukcyjnej diecie co dostałam ponoć chodzi o to by obliczyć podst. zapotrzebowanie i by był deficyt kaloryczny. Tak na forum sfd czytałam i zrozumiałam. Mogę tę dietę pokazać, bo mam dość, ze to samo ciągle jem.
Podstawowe zapotrzebowanie kaloryczne to takie, jakiego organizm potrzebuje wtedy, gdy nic nie robi - takie zapotrzebowanie, by podtrzymać czynności życiowe.
Od CAŁKOWITEGO (chodzenie, wszystkie czynności, sport...) zapotrzebowania się odejmuje dopiero.

I co Ty chcesz redukować? Przybież ładnych kilka kilo masy mięśniowej i tyle, ale do tego trzeba jeść, i to sporo więcej, niż jesz obecnie.

Nie dziwne, że nie możesz wyrobić mięśni. Spalasz wszystko, co jesz, a dodatkowo pewnie też mięśnie, które masz obecnie.
Stary 2013-10-03, 14:44   #3758
Dolczi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Podstawowe zapotrzebowanie kaloryczne to takie, jakiego organizm potrzebuje wtedy, gdy nic nie robi - takie zapotrzebowanie, by podtrzymać czynności życiowe.
Od CAŁKOWITEGO (chodzenie, wszystkie czynności, sport...) zapotrzebowania się odejmuje dopiero.

I co Ty chcesz redukować? Przybież ładnych kilka kilo masy mięśniowej i tyle, ale do tego trzeba jeść, i to sporo więcej, niż jesz obecnie.

Nie dziwne, że nie możesz wyrobić mięśni. Spalasz wszystko, co jesz, a dodatkowo pewnie też mięśnie, które masz obecnie.
To nie wiedziałam. Jak liczyłam kalorie wg BTW co mi dietetyk napisał to wyszło że powinnam ćwicząc 1300kcal jeść (110*4+120*4+50*9). Ja mu pisałam, że ćwiczę, ile czasu, częstotliwość i co. Tylko, że ja z tej diety obcięłam trochę (z 4 posiłku ryż wywaliłam, w 2 posiłku w dni nietreningowe nie jem ryżu i wywaliłam oliwe z oliwek całkowicie)- bo myślałam, że utyję i boczki się zwiększą i cellulit się powiększy. Wiem teraz, że źle zrobiłam. Dlatego chcę ją wstawić by mi ktoś pomógł na nowo ją ułożyć. Didula to ogarnid z tego co widzę.

Nie znoszę osób przemądrzałych, których ich ZAWSZE musi być na wierzchu. I do tego w ich mniemaniu ZAWSZE mają rację.

Dieta cud- seks i głód.

Stary 2013-10-03, 15:09   #3759
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Najgorsze, co może być! Masuj brzuch okrężnymi ruchami, chodź po pokoju i do jutra przejdzie.
Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
dużo chodź, może jakieś ziółka wypij jak ktoś w akademiku ma. to też może być od stresu
W akademiku ma prawie samych facetów. Oni mogą mnie poleczyć chyba tylko wódką
Ale w nocy spałam jak kłoda na plecach i jest już dużo lepiej, choć na wykładach jak siedziałam (strasznie niewygodne te siedzenia ) to jeszcze mnie tak napadowo łapało

Dziś dzień mycia włosów, będą znowu jaja w łazience

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 15:29   #3760
izaa29
Zakorzenienie

[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;43104696]Ja mam wszystkie trzy, ale po miodowo-migdałowej miałam okropny susz Przypuszczam, że moim włosom mógł nie odpowiadać Cocamide DEA (zostawiłam Seri na 40 minut). Natomiast za drugim razem domywałam Seri olej na długości i zszedł idealnie :P Nie mogę jej zostawiać na długo.[/QUOTE]

Ooo to może i u mnie lepiej będzie działać zostawiona krócej bo jak trzymałam pod czepkiem to takie sztywne włosy później miałam ale np moja siostra i mam sobie bardzo chwalą używają jako d/s

Wróciłam z uczelnie, dziś BHD przez koczek puszy nawet kiedy mam wysuszone wcześniej włosy, i prostują się po max godzinie lepiej wyglądają wysuszone i przerzucone do tyłu na noc. Coś mnie coraz lepiej zaczyna brać od rana mam straszny katar, boli mnie głowa i szczypie mnie już nos jutro wolne a ja muszę specjalnie jechać i marznąć żeby iść do dziekanatu złożyć wniosek bo jest "moja literka"
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 15:36   #3761
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

zmyłam lniany bingo arganowym, zarzuciłam na to mixa z absolutnie wszystkiego co tam mogłam rzucić, podrzałam pod folia i wysycham po ugniataniu z żelem.
ciekawe co wyjdzie
Stary 2013-10-03, 15:51   #3762
fb24380c66adcd12b33e8f4bdd3c2d486418deb5_5f7f99f1ecd69
Konto usunięte

Cytat:
zmyłam lniany bingo arganowym, zarzuciłam na to mixa z absolutnie wszystkiego co tam mogłam rzucić, podrzałam pod folia i wysycham po ugniataniu z żelem.
ciekawe co wyjdzie
izaa29 u mnie Seri też powodowała taką sztywność i okrutną szorstkość, natomiast do mycia długości jest r.e.w.e.l.a.c.y.j.n.a
fb24380c66adcd12b33e8f4bdd3c2d486418deb5_5f7f99f1ecd69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 16:07   #3763
izaa29
Zakorzenienie

[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;43109774]izaa29 u mnie Seri też powodowała taką sztywność i okrutną szorstkość, natomiast do mycia długości jest r.e.w.e.l.a.c.y.j.n.a[/QUOTE]

chyba muszę przetestować w weekend
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 16:32   #3764
Dolczi
Zakorzenienie

Poszłam na siłownię. Bd krócej dziś, bo @ dostałam. Mogę dietę wstawić i zdjęcie jak wrócę? Chcę zmiany.

Dieta cud- seks i głód.

Stary 2013-10-03, 16:33   #3765
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

ależ mi się ślicznie pokręciły kłaczęta, chcialam Wam pokazać nawet ale... na zdjęciach wychodzą po prostu beznadziejnie, jakbym tyle co wstała i nawet nie próbowała sprawić, żeby wlosy wyglądaly jako tako

Zawsze tak mam, jak na żywo wyglądają beznadziejnie, to nie pokażę nikomu, bo na zdjęciu wyglądają spoko, a jak ewidentnie mam GHD to na zdjęciach wychodzi kupa
Stary 2013-10-03, 16:43   #3766
moooniek
Zakorzenienie

Jako, że od wczoraj leże w lóżku chora, to dzisiaj nalozylam na ponad godzinę przedmyciowego miksa, a po zmyciu nałożyłam sese, od kilku miesiecy tego nie robilam. Miałam wczoraj iść obciąć włosy, ale nie miałam siły wstać z lóżka, a co dopiero iść do fryzjera.
Ech, za 12 dni wyjeżdżamy na MŚ, a ja nie mogę stawić się na treningu...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-10-03, 17:45   #3767
miranda122
Zakorzenienie

Hej Kochane! Dzisiaj byłam tylko na 5 lekcjach, a później szliśmy na film "Sierpniowe Niebo. 63 dni chwały". Nie lubię za bardzo filmów historycznych, ale ten nie był najgorszy

Odkąd przyszłam to się uczę i już mam dość. Chyba zaraz to rzucę, bo to jest chore. Jestem na bio-chem, a z polskiego mamy więcej materiału do nauki niż human..

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 17:48   #3768
dilula
Rozeznanie

Cytat:
Poszłam na siłownię. Bd krócej dziś, bo @ dostałam. Mogę dietę wstawić i zdjęcie jak wrócę? Chcę zmiany.
Trening z Mel B jak najbardziej. Ćwiczysz aeroby, a one są na spalanie + zachowanie masy mięśniowej. Masy jeszcze nie wyrobiłaś, więc myślę, że najpierw powinnaś skupić się na ćwiczeniach rzeźbiących i budujących mięśnie, a dopiero potem dołożyć aeroby - dopóki nie zaczniesz jeść na tyle dużo, by organizm nie spalał białek z własnych mięśni.

Rozpiszę Ci ile tak ogólnie powinno się przyjmować składników odżywczych przy ćwiczeniach:

Białka - powinny stanowić 15% (maks. 20%), w tym 2/3 powinny to być białka z produktów zwierzęcych - chude mięso (pierś kurczaka, wiadomo , ryby), chude sery (twarogi, serki wiejskie). Za mało białka powoduje redukcję mięśni.

Węgle - ok. 60% (tutaj widzisz, ile w twojej dotychczasowej diecie brakowało węglowodanów, było ich nawet mniej niż białek).
250g węgli traktuję jako minimum.
Tutaj możesz szaleć i jeść różnorodnie - pieczywo pełnoziarniste, makarony, kasze, ryż, musli, płatki owsiane, zwłaszcza różne owoce i warzywa. Z tego można przygotować naprawdę wiele różnych i smacznych posiłków, które nie będą monotonne.

Tłuszcze - 50g dla ćwiczącej kilka dni w tygodniu będzie ok (chociaż mój brat się ze mną spiera, że to za dużo, ale NNKT są niezbędne, by zwiększyć wydolność organizmu). Przyjmuj tłuszcze roślinne i ogranicz zwierzęce.

Na układaniu jadłospisu się nie znam, ale powinnaś rozplanować sobie 5 posiłków dziennie. Częste jedzenie wspomaga syntezę białka w mięśniach.
Najważniejsze jest byś jadła sporo więcej węgli.

Edytowane przez dilula
Czas edycji: 2013-10-03 o 17:54
dilula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 18:20   #3769
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Wstawiając wczorajsze zdjęcia udowodniłaś, że masz bardzo zaniżoną samoocenę.

Cytat:
ależ mi się ślicznie pokręciły kłaczęta, chcialam Wam pokazać nawet ale... na zdjęciach wychodzą po prostu beznadziejnie, jakbym tyle co wstała i nawet nie próbowała sprawić, żeby wlosy wyglądaly jako tako

Zawsze tak mam, jak na żywo wyglądają beznadziejnie, to nie pokażę nikomu, bo na zdjęciu wyglądają spoko, a jak ewidentnie mam GHD to na zdjęciach wychodzi kupa
Moje też są niefotogeniczne
Dzisiaj jestem po Fitomedzie do suchych i normalnych, odżywce Garniera z liściem oliwnym i płukance z zielonej herbaty.
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 18:52   #3770
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Hej Kochane! Dzisiaj byłam tylko na 5 lekcjach, a później szliśmy na film "Sierpniowe Niebo. 63 dni chwały". Nie lubię za bardzo filmów historycznych, ale ten nie był najgorszy

Odkąd przyszłam to się uczę i już mam dość. Chyba zaraz to rzucę, bo to jest chore. Jestem na bio-chem, a z polskiego mamy więcej materiału do nauki niż human..
Po dwóch dniach wykladów zaczynam doceniać różnorodność LO tu tylko fizyka fizyka fizyka matematyka rysunek rysunek rysunek

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 19:11   #3771
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Po dwóch dniach wykladów zaczynam doceniać różnorodność LO tu tylko fizyka fizyka fizyka matematyka rysunek rysunek rysunek
nie wytrzymałabym z tyloma godzinami fizyki

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 19:13   #3772
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
To są studia właśnie.

Kłaniam się: ekonometria, ekonometria, zarządzanie, zarządzanie, finanse, finanse. Fuj.

Rozdziewiczyłam granatowego żelka od Kav i poległam, rzuciło mnie na łopaty i dupę urwało. Jutro będę się asić paznokciami tak, że każdy zobaczy i skomplementuje.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 19:43   #3773
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Kłaniam się: ekonometria, ekonometria, zarządzanie, zarządzanie, finanse, finanse. Fuj.

Rozdziewiczyłam granatowego żelka od Kav i poległam, rzuciło mnie na łopaty i dupę urwało. Jutro będę się asić paznokciami tak, że każdy zobaczy i skomplementuje.
Ja rozszerzenia mam już podzielone blokami: 4 godz. chemii, 3 godz. angielskiego i rzeczywiście fuj. Co pocznę na studiach?

Tak Ci się podoba? Aż łezka w oku się kręci mym
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 19:54   #3774
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Ja rozszerzenia mam już podzielone blokami: 4 godz. chemii, 3 godz. angielskiego i rzeczywiście fuj. Co pocznę na studiach?

Tak Ci się podoba? Aż łezka w oku się kręci mym

Fuj jak uj.

Wielkie Omnomnom!
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 19:55   #3775
aleeexandra
Rozeznanie

Hej
Ja się ciągle przyzwyczajam do studiów. Ale grupę mam całkiem fajną
Włosy dzisiaj umyłam Facelle i nałożyłam na pół godziny Baleę More Blond. Jutro mam na 8, nienawidzę wstawać o 6
aleeexandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 19:59   #3776
Konto usunięte

Niedawno dostałam telefon i w przyszłym tygodniu jadę do Wrocławia na rozmowę w sprawie stażu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-10-03, 20:06   #3777
Dolczi
Zakorzenienie

Figury nie wstawiam, bo aparatu do Tż- ta nie wzięłam.
Dieta:
Czasem posiłek IV zastąpiłam deserem z jogurtu naturalnego+ kakao + odzywka białkowa.
V posiłek- odzywka białkowa.

Z posiłku II w dni nie treningowe wyrzuciłam ryż, z posiłku IV ryż wywaliłam całkowicie.
Oliwę wywaliłam

Dieta cud- seks i głód.

Edytowane przez Dolczi
Czas edycji: 2013-10-04 o 11:48
Stary 2013-10-03, 20:08   #3778
Dolczi
Zakorzenienie

Ostatnie 2. Polecicie coś na talię i łydki?

Dieta cud- seks i głód.

Edytowane przez Dolczi
Czas edycji: 2013-10-04 o 11:47
Stary 2013-10-03, 20:11   #3779
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Fuj jak uj.
Fuj jak WChUJ! (Wydział Chemii Uniwersytetu Jagiellońskiego, oficjalny skrót ).

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Zaczynam znów drożdżową kurację, coby kudły rosły, a ja wypiękniała I by ominąć mój coroczny okres chorobowy.

Jej, niech ta @ już nadejdzie, bo ze sobą wytrzymać nie mogę...
Stary 2013-10-03, 20:13   #3780
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Włoski wyrypałam dziś barwa i rozdziewiczyłam biovaxa latte i już sobie schnę ciekawe jak się sprawdzi pazurki pomalowałam beżowym piaskiem z essence

a o jutrzejszym dniu nie chce nawet słyszeć od 8-17 w tym 4,5 godziny angielskiego
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości