|  2013-10-03, 22:27 | #91 | |
| perfumove love | 

Dot.: ☂☂☂ Znowu wrzesień, znowu jesień... ☂☂☂

Niestety nic dla siebie nie znalazłam. Pozdrawiam   Niestety nic. Niestety nie. Cytat:   | |
|     |   | 
|  2013-10-04, 00:10 | #92 | 
| Raczkowanie | 

Jeśli chodzi o perfumy interesują mnie damskie i meskie.Z damskich cos a'ala: *La Petite Rob Noir -Guerlain *Burrbery-klasyczny *Givenchy Ange ou Demon i wiele innych.A masz jakies jescze do zaproponowania?  A jeśli chodzi o włosy to Kerastase  ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------  ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:14 ---------- A paletki sleeka jakie masz?   
				__________________ Moja wymianaa: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post43114856 Pisz u mnie, ja u ciebie   | 
|     |   | 
|  2013-10-05, 18:06 | #93 | 
| Raczkowanie | 

Palety bardzo fajne,chetnie  bym przygarnelam ale nie za krem    
				__________________ Moja wymianaa: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post43114856 Pisz u mnie, ja u ciebie   | 
|     |   | 
|  2013-10-05, 20:39 | #94 | 
| Raczkowanie | 

Niestety  ta wymiana nie bylaby z korzyscią dla mnie ... Krem wart jest 1200zl takze dzieki za propozycje, ale nie    
|     |   | 
|  2013-10-11, 11:09 | #96 | 
| Zakorzenienie | 

Coś u mnie za Lalique pour Homme Equus    | 
|     |   | 
|  2013-10-11, 11:11 | #97 | 
| Zakorzenienie | 

Znalazłabyś coś u mnie?  Głównie zależy mi na czymś z męskich perfum  - jakiś odlewkach 
				__________________ Moje filmiki perfumowe https://www.youtube.com/watch?v=u58T0dvpxcs | 
|     |   | 
|  2013-10-11, 12:33 | #98 | 
| Zakorzenienie | 

Hathko, to ja pomyślę... ale raczej faktycznie dwóch nowych flakonów YR nie oddam za 25 ml Opium    | 
|     |   | 
|  2013-10-13, 10:03 | #100 | 
| Zakorzenienie | 

Estee Lauder Bronze Goddess Capri (ale nie odlewka) - tylko odlewkę mogę zaproponować bo uwielbiam ten zapach  Euphoria Calvin Klein edp 100ml - już nie mam Yves Rocher Tendre Jasmin edp 50ml zafoliowane - ewentualnie ten wchodziły w rachubę   | 
|     |   | 
|  2013-10-13, 13:33 | #101 | 
| Zakorzenienie | 

cos za sleek glory? Zerknj do postow z kosmetykami siostry (8,9,10,11)

| 
|     |   | 
|  2013-10-19, 11:03 | #102 | |
| perfumove love | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2013-10-19, 13:57 | #103 | 
| Wtajemniczenie | 

coś u mnie za żele pod prysznic?

__________________ "Granica tego, co możliwe, jest w Twojej głowie. Mogą Cię zatrzymać tylko te ściany, które stawiasz sam." "Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale." | 
|     |   | 
|  2013-10-19, 15:10 | #104 | 
| Zakorzenienie | 

Może coś u mnie za: The Body Shop Honey & Oat 3 in 1 scrub mask 100 ml, użyta raz, świeża. The Body Shop suchy olejek do ciała i włosów, pink grapefruit. Połowa opakowania? | 
|     |   | 
|  2013-10-19, 16:39 | #105 | |
| perfumove love | 

Niestety nic. Cytat: 
 IsisPharma, Glyco-A 12% AHA Peeling, nowy w kartoniku, tylko za coś pilnego. Domyślam się, że to pewnie Twoje wątkowe perełki, ale tylko tym jestem zainteresowana  Poza wątkiem mam kwas hialuronowy 1% ze ZSK, raz użyty - większa kropla  | |
|     |   | 
|  2013-10-19, 19:20 | #106 | 
| Zakorzenienie | 

Mogę oddać 2 rzeczy, które wybrałaś - olejek Artego i Glyco-A za: The Body Shop serum z wit. C, użyte raz w ilości małej kropli, świeże. The Body Shop Honey & Oat 3 in 1 scrub mask 100 ml, użyta raz, świeża. Co do wartości się zgadza, a z olejku jednak zrezygnuję. | 
|     |   | 
|  2013-10-21, 17:17 | #107 | 
| Kici kici miau miau | 

hej   Szulca juz potestowalam  Dziekuje  mysle ze udanie zastepuje BC  na pewno jest tanszy  niestety nic nie znalazlam w watku     | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-10-22, 19:09 | #110 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-01 Lokalizacja: Rawa Mazowiecka 
				Przekupka: 55 pkt  / 100% pozyt. | 

oddam życie za te dwa: Yves Rocher Cure Solutions Anti-Fatigue soin vitalite 24h (krem rewitalizujący 24h), 50 ml. Świeży, użyty raz, kartonik; essence puder sypki sunclub znajdziesz cos u mnie?   | 
|     |   | 
|  2013-10-22, 19:54 | #111 | 
| Zakorzenienie | 

Czyli ostatecznie - The Body Shop serum z wit. C - The Body Shop Honey & Oat 3 in 1 scrub mask - The Body Shop suchy olejek do ciała i włosów, pink grapefruit. za: - Glyco-A - ALEPIA Odżywka do włosów Alep z Aleppo - ARGILES DU SOLEIL Maseczka z Białą Glinką Kaolin Ja jestem na tak   | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-10-26, 17:04 | #114 | 
| Zakorzenienie | 

hej, znajdziesz coś u mnie za: The Body Shop Vanilla Bliss Shimmer Lotion 250 ml. Świeży, użyte ok. 5 ml, pompka. Etja Olej arganowy organiczny 50 ml z ubytkiem max 3 ml. ?   | 
|     |   | 
|  2013-10-26, 17:27 | #115 | 
| Zakorzenienie | 

widzę u Ciebie perfumy i pielęgnację, którą chętnie bym przygarnęła. Znalazłabyś sobie cokolwiek u mnie (bo nie wiem, czy w ogóle wypisywać, co mi się podoba) ?

| 
|     |   | 
|  2013-10-27, 09:01 | #116 | 
| Raczkowanie | 

- Pędzelek do pomadki/korektora TBS, nowy, folia. - Pacynka do nakładania cieni TBS, nowa, folia. Dwie paletki Sleek, w bdb stanie. Real photo. - Zestaw organicznych kosmetyków z masłem shea i olejkiem kokosowym coś za to ? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post43397232 
				__________________ Mówi się trudno i żyje się dalej  _________________________ ________ posiadam różne książki i kosmetyki na wymianę. Proszę pytać najlepiej w wątku z książkami   | 
|     |   | 
|  2013-10-27, 09:29 | #117 | |||
| perfumove love | 

Cytat: 
 Cytat: 
  Podobają mi się dwie paletki Inglot: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1382263159 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1382263159 Cytat: 
   | |||
|     |   | 
|  2013-10-27, 10:56 | #118 | 
| Zakorzenienie | 

- Calvin Klein Euphoria Blossom, ok. 50/100 ml - tester bez korka; - Dsquared She Wood edp 20-25/100 ml, tester bez korka; - Żel pod prysznic Tesori d'Oriente Jasmin di Giava. 250 ml, z minimalnym ubytkiem (przetestowany do umycia rąk). Zapach zbliżony do Muglerowego Angela; | 
|     |   | 
|  2013-10-27, 14:46 | #119 | 
| Zakorzenienie | 

coś u mnie za : Shea Moisture Coconut & Hibiscus Curl Enhancing Smoothie with coconut oil, silk protein & neem oil (moisture, body, shine) - nawilżający krem poprawiający wygląd loków, nowy (340 g); Shea Moisture Coconut & Hibiscus Curl & Style Milk with silk protein & neem oil (anti frizz, moisture, shine) - mleczko wygładzające i nawilżające, użyte kilka razy na końcówki (237 ml) - Podkład La Roche-Posay Toleriane Teint odcień 11 (jasny, żółtawy). Podkład korygujący do skóry wrażliwej, mocno kryjący, SPF 25. Użyłam kilka razy w roli korektora, więc zużycie jest niewielkie. Dla pewności - jest spokojnie 25 z 30 ml. (data ważności: 05.2014 r.). Kartonik. a) Oh So Special 658 (niewielkie zużycie, właściwie to konkretny ubytek widać tylko w jednym cieniu), b) Glory 767 (jeśli się nie mylę to limitowanka, znikome zużycie). 
				__________________ http://sekrety-naszego-piekna.blogspot.com Mój wątek wymiankowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1183156 | 
|     |   | 
|  2013-10-28, 19:24 | #120 | |
| perfumove love | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.