|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Hej laski, mam wrażenie ze dzis sobota;p tzt wczoraj przyjechał, teraz pojechał na zajęcia
![]() muszę się pochwalić, laski, ostatnio nasze bunga bunga jest tak cudowwwwwne ze normalnie aaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() tzt wczoraj przyjechal po 23 i mi sie spać tak chciało, ale tak mnie nakręcił nooooo masakra;p to co się dzieje w 50twarzach greya to jest nic ;D aaaaaaaaj ide se marzyc;p i sprzątać ;p w ciązy nie mialam w ogóle ochoty na seksik, a teraz jak zajączek ..
|
|
#722 |
|
Zadomowienie
|
hej
Spałam dzisiaj z zegarkiem i wyszło, że Ola budziła się, co 1,5h ... od 6:00 nie śpimy w ogóle, o 8 zaliczyłyśmy spacerek w nosidle i komentarz jakiejś baby "ojej takie malutkie już na spacerze, w takie zimno' .. nie 'kuwa', teraz bedziemy czekać do lata ze spacerami ![]() Wiecie, co... siedzę i myślę... na uczelniach kolejne tury naborów, uj, us... siedze i myślę, co robić, czyw ogóle robić
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Evel, a bilanse są tylko we wtorki razem ze szczepieniami, czy w czwartki też?
|
|
|
|
#724 |
|
Wtajemniczenie
|
nie dodało mi
|
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lady: gratulacje! I co..nie odstawiasz jednak? ![]() Nancy : super, tylko patrzeć jak pójdzie do przodu! -- O Boże co za noc! Przeziębiona jakaś jestem, oprócz tego pisałam coś do szkoły do drugiej, pomiędzy pobudkami Małej. Po 2:00 Amelka wstała na dobre i zakończyło się to godzinnym noszeniem w Tuli. Odłożyłam do łożeczka i biegiem chociaż się ogarnąć i soczewki zdjąć, żeby spać iść..nie minęło 5 minut...obudziła się i w łożeczku wstaje! Wstaje siada, jęczy, wstaje, gada, jęczy..To ją wzięłam do łóżka naszego, już nie miałam siły przemieszczać się po mieszkaniu. Poszłyśmy spać po 3:00 a o 6:00 koniec spania. A całe spanie na mnie, z piersią w buzi. Czuję się jakbym w ogóle nie spala, a jeszcze na zajęcia jechać muszę... Dziewczyny : |
|
|
|
|
#726 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej kochane,
u nas nocka tylko z jedną tragiczną pobudką a pozostałe pobudki były małe i uważam noc za w miarę przespaną słuchacjcie co mój Dzieć dziś zrobił, myślałam,że zawału dostanę położyłam go w sypialni na drzemkę, na palcach poszłam zbierać się do pracy, wyciągnęłam sobie lusterko,szykuję sobie kosmetyki,idę w kierunku stolika i nagle podskoczylam jakbym zobaczyła ducha a to moje dziecko przy mnie skubaniec widoczne od razu się przebudził, zlazł z łóżka bo się cholera mała nauczyła, uchylil drzwi i wszedł do salonuszaleństwo a jaką miał mine![]() Cytat:
krakowiaczki a jak będę w kraku to spotkamy się? ja mam chrzesniaka i brata w krakowie, kiedyś jeździłam 2-3 razy w miesiącu teraz rzadziej ale jak coś to mialybyście ochotę?![]() Cytat:
no a jak jest Tz to wiadomo on z nim siedzi ale teraz cały tydzień sama Cytat:
o kurde Lady to co odstawiasz???? ![]() Cytat:
![]() zaglądaj do nas częściej kochana |
||||
|
|
|
#727 |
|
Wtajemniczenie
|
no to nie dodam zdjęcia bo mi pisze BŁĘDY ŁADOWANIA
![]() Hje, nie wiem ale jak poprosisz którąś z pielęgniarek - tą czarną w okularach - Panią Kasię najlepiej to w każdy dzień Ci zważy i zmierzy Polę. Ja zrobiłam przy okazji
|
|
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wy o wspomnieniach a mnie od kilku dni coś w brzuchu pluska to pewnie jelita jak u Miki ale muszę zrobić teścior![]() ciąża to piękny okres, nie mam słów, nie jestem w stanie pisać bo zaraz będę beczeć
|
|
|
|
|
#729 |
|
Wtajemniczenie
|
Marsi
ale skubaniec z Leosia bo ja Ci nie gratulowałam kroczków jeszcze, więc gratuluję ![]() I ząbkowym dzieciaczkom też gratuluję zębaków
|
|
|
|
#730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do Krakowa: noo pewnie
|
||
|
|
|
#731 |
|
Wtajemniczenie
|
Marsi a liczysz na 2 kreseszki
bo jak tak to trzymam ![]() może teraz mi fotę doda
|
|
|
|
#732 |
|
Wtajemniczenie
|
Debrah
właśnie zmniejszyłam i dodało |
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam (zwariowały)
Hje daleko od głównej drogi mieszkasz? 3mam kciuki za mamy na uczelni ![]() Jeśli chodzi o dzieci raczkujące, wstające. Mam jak meneq. Teraz więcej idzie zrobić przy Dawidzie. Chodź ma dni że ja do głowy dostaję np. dzisiaj jojczy i jojczy. Chyba ząb bo czuć na dziąśle. Ale ogólnie jest tak że łazi za mną "pomaga" mi . Do łazienki jak TZ nie ma idziemy sie myc razem. Najpierw ja, a on albo się bawi tym co se przyniesie, albo stoi przy brodziku (wysoki mamy) i czeka aż coś go chlapnie to się cieszy wtedy później ja go kąpię i idziemy jeść i spać. Wczoraj np. wszedł se do łazienki, stanął przy prysznicu (do kabiny chowam kosz na śmieci łazienkowy )ja stanęłam w drzwiach i go wołam a ten na mnie spoziera i mi papa robi i próbuje se kabinę otworzyć ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- za ząbki dla mam chorującychEvel kiedy Mai przebiłaś uszy?
|
|
|
|
#734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
JA mieszkam od drogi Sącz-Kraków jakieś 4 km, więc jakbyś się zapuściła w te tereny i wysiadła w Gno lub na Zawadzie to ja przyjadę po Ciebie i na kawę porwę
|
|
|
|
|
#735 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43117354]Hejooooo (jak teletubić
)Padam, jestem mega zmęczona, 2 dni sama a jutro P. jedzie na 3 dni na żagle, a tu mi się Agu rozkłada coś... Ale! Dorka dzisiaj pierwszy raz na brzuszku dupkę podniosła :d normalnie szok.[/QUOTE] brawa dla Dorki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() brawa za zęba ![]() zdrówka Cytat:
Cytat:
![]() współczuje nocki Cytat:
Cytat:
Cytat:
no to elegancko![]() u nas nocka piękna, bez pobudek. Hani się katar zmienil na taki mega gęsty i kaszel odrywający:/ chyba się Jej gorzej oddycha jak na początku:/ na szczęście kaszlu w nocy nie ma, tylko w dzień. właśnie gotuję zupkę ze szpinakiem no i wreszcie piątunio ![]() chociaż jak pomyślę, że jutro Tż cały dzień w domu mi będzie stękał
|
|
#736 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
oby tak dalej!!Cytat:
![]() Cytat:
Maja ma kolczyki??
|
|
#737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast pomyka bardzo pewnie trzymajć się jedną reką jakiegoś przediotu- jeżdzika, pudełka z zabawkami,przy kanapie myślę,że pierwszy kroczek u nas wcale nie oznacza,że rozpoczął już chodzenie ale widać,że doskonali tę umiejętność z każdym dniem Cytat:
mam chyyba za wysoki poziom prolaktyny i tym samym libido spadło mi bardzo, więc byłąbym zdzwiona gdyby coś byłoaczykolwiek po ostatnich wakacjach stwierdziłam,że zamykam produkcję ![]() evel ale jesteście piękne pewnie siedziala cicho jak zrobiła kolczyki bo pamiętam jeszcze temat nt przebijania uszu na poczekalni u nas w wątku m
Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-10-04 o 10:49 |
||
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit. widzę że już odpowiedziałaś
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-10-04 o 10:49 |
|
|
|
|
#739 |
|
Wtajemniczenie
|
ja pisałam na wątku, że Majusi zrobiłam kolczyki na pół roku i od razu Was o tym poinformowałam. Karinka też miała tak wcześnie i ani jedna ani druga nie łapała za uszka, nie robiła sobie krzywdy. Ja nie uważam, żeby to było coś złego
a na poczekalni to mnie chyba minęło to i pewnie zostałabym zlinczowana
|
|
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może jakoś się z elllmi skrzykniemy i nawiedzimy
|
|
|
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam już rower.
Cytat:
Każdy robi to, co uważa za słuszne. Ja jestem na nie, jeśli chodzi o kolczyki w takim wieku, ale to tylko moje zdanie. Krzywdy dziecku przecież nie zrobiłaś tym. ![]() Jeśli chodzi o mamę, to ona nie może nosić małej, ale tata może. Więc skoro oboje są jutro w domu, to mogliby sami z siebie zaproponować, że się zajmą smrodkiem... Będę musiała dzisiaj prosić, wkurza mnie to! ![]() Jakbym ja chciała wyjść nie wiem gdzie, na imprezę z Łukaszem, to okej, mogliby kręcić nosem, choć też nie wiem, dlaczego mieliby to robić, skoro nigdzie nie wychodzimy... Ale do cholery, my na studia chcemy jechać. To przecież ważne.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-10-04 o 11:04 |
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Black: strasznie mi przykro, że to tak u Ciebie wygląda
|
|
|
|
#743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
HOPE zapraszam Hje oczywiście też zgarniemy
|
|
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Hje ale pięknie u Ciebie
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#746 | ||
|
Zakorzenienie
|
YoYo ! ;D
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43117354] Ale! Dorka dzisiaj pierwszy raz na brzuszku dupkę podniosła :d normalnie szok.[/QUOTE] brawooooo! Cytat:
i do niej gada, to idę se siku, czy coś z kuchni wziąć. Ale nie zostawiam jej samej długo lub w momencie jak stoi. Chociaż nawet jak ją zostawie to idzie za mną ![]() Ale np umie ze stania uśiąść na pupę, nie puszcza się Cytat:
Wyobraziłam sobie Ciebie ![]() U nas znów noc "mamo podaj smoczek" jeszcze boli mnie trochę gardło, psikam tantum verde. Lady gratki za zębulka ! Evel, Charliz zdrówka! ![]() Ja najpierw myślałam o kolczykach..... ale chyba poczekam, ona miętosi często uszy. Hje, przepiękna okolica !! Deb. zdjęcie kombinezoniku dodaję, reszta może potem
|
|
#747 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że już nigdy żadnej kolejnej ciąży nie będę przeżywać jak tej pierwszej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a jakbyś spróbowała się z nią położyć, przytulić, tak jak przedwczoraj Lady z Pietraszkiem?
|
||||
|
|
|
#748 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do spotkania to pewno, że tak, jeszcze się pytasz Cytat:
![]() Cytat:
ale za gratulacje w sprawie Dżejkobowych ruchów dziękuję
|
|||
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcie w k.
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Kubuś spał szalone 30 min, potem się obudził, zrobił mega kupę a teraz walczę z nim na raty, żeby zjadł groszek, chociaż chyba sobie daruję
![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- hje ale u Ciebie pięknie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

... 

ale nic nam z tego nie wychodzi
skubaniec widoczne od razu się przebudził, zlazł z łóżka bo się cholera mała nauczyła, uchylil drzwi i wszedł do salonu
ja mam chrzesniaka i brata w krakowie, kiedyś jeździłam 2-3 razy w miesiącu teraz rzadziej ale jak coś to mialybyście ochotę?

później ja go kąpię i idziemy jeść i spać.
dla mam chorujących
no to elegancko
mam chyyba za wysoki poziom prolaktyny i tym samym libido spadło mi bardzo, więc byłąbym zdzwiona gdyby coś było
Więc skoro oboje są jutro w domu, to mogliby sami z siebie zaproponować, że się zajmą smrodkiem... Będę musiała dzisiaj prosić, wkurza mnie to! 

Ciągle trąbię przy rodzicach o tym, a oni tylko "No tak, no tak", nie zaproponują, że się nią zajmą...