![]() |
#2581 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Sosnowiec
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2582 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mój twierdzi, że wizaż uzależnia ![]()
Edytowane przez Magdi555 Czas edycji: 2013-10-04 o 20:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2583 |
Zakorzenienie
|
a to niedaleko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2584 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ściema z tym jedzeniem na dzieci, mnie przy Olafie na początku odrzuciło do słodkiego, za to od połowy ciąży do końca i do kolejnej w sumie wciaż do słodkiego ciągnęło :p Jedyne co to Olafo tez słodkie lubi niestety :p Cytat:
![]() Wiesz co, moze coś w tym jest, ogólnie to Oliś najbardziej kaszle jak go odbieram ze złobka, po drodze do domu a w domu już prawie wcale (upału nie mamy, mieszkamy na 4p. i od 3 tygodni doprosić się nie można by uzupełnili wode w grzejnikach bo u nas ciepło nie dochodzi ![]() Cytat:
Co do robaków to niby do 3 roku nie można za bardzo odrobaczać? ![]() Sinecod mamy, pomaga na noc, raz poszliśmy na dyżur w weekend do obcego lekarza to przypisał coś normalnego nie same drogie homeopatyczne ![]()
![]() |
#2585 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Faktycznie teraz od ogrzewania zacznie się suche powietrze - trzeba wyjąć nawilżacz ![]()
![]() |
#2586 |
Zakorzenienie
|
a to my mamy do siebie 30km
![]() Madziuuula też mieszkamy na 4 piętrze i jak upominałam się do spółdzielni, że w kuchni kaloryfer zapowietrzony to facet powiedział że przjdzie ktoś ale on nie wie kiedy bo tyle zgłoszeń mają ![]() Także znam ten ból. Dobrze że chociaż w pokojach dobrze grzeją ![]() Zielonej w ciąży w ogóle nie można pić????? no to się przeraziłam bo piję ją 2razy dziennie, właśnie zamiast dodatkowy kaw.... To co Wy ciepłego pijecie w ciągu dnia ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2588 |
Zakorzenienie
|
polecasz jakiś konkretny? bo jesteśmy właśnie na kupnie dla Małej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja piję herbatę owocową lub słabą czarną , i wodę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wodę też piję ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2591 |
Rozeznanie
|
Kakusia, nawilżacz mamy razem z odkurzaczem więc nie pomogę
![]() Ja zieloną uwielbiam, ale w pierwszej ciąży też po jakimś czasie picia wyczytałam, że nie wolno, ale nigdy nie zapytałam lekarza ![]() ![]() Madziula, na pewno będziesz na kontroli to zapytaj lekarza co radzi w temacie robali w tym wieku ![]()
![]() |
#2592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2593 |
Wtajemniczenie
|
Ja pije przeważnie herbatkę (do 2 dziennie) i przede wszystkim soki.
#2594 | |||
Wtajemniczenie
|
wow blizniaki, moje marzenie
![]() heh, moj mąż zobaczył co napisałam i mowi: -"ty bys chciała mieć bliźniaki??? -no, zawsze o tym marzyłam. -no co ty -no za jednym razem. Ale marzyłam tak niepragmatycznie -ta. Po co mi dwójka takich samych dzieci?" -??? ![]() ![]() Cytat:
![]() moze i migrena bo trzymala mnie 3 dni dzien i noc, ciągle to samo miejsce. Mogla sie pojawic od tego lezenia i jak sie ruszylam zaaferowalam badaniami to mnie puscilo. Bede ta metode dalej testowac ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-10-04 o 21:09 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra myśl z tą cytryną ![]() to już pierwsze miejsce do spotkań wątkowych się robi ![]() O właśnie o sokach mi przypomniałyście! wypada jakieś wdrożyć w plan dnia dla dzidziusia ![]() owocowa meliska - to też nie głupi pomysł.... ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2013-10-04 o 21:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2596 |
Zadomowienie
|
Mycha Sto lat
![]() Pikaso, Kakusia, monika83 Cześć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2597 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja parzę cały dzbanek (herbata, melisa, mieta, cytryna, sok), ale tylko wtedy, jak dłużej siedzimy wieczorem, bo np. coś oglądamy - najczęściej w weekend ![]() ![]() Ok, spadam. Spokojnej nocy ![]()
![]() |
#2598 |
Wtajemniczenie
|
jak wstawiacie zdjęcia??? nie umiem dołaczyć do posta;/
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-10-04 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2599 |
BAN stały
|
Zostawić Was na kilka godzin i proszę..tyle do nadrobienia
![]() dwakolory1 przepisy czad!! dzięki ![]() Witam wszystkie nowe mamusie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2600 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2601 |
Zadomowienie
|
Dziękuję wszystkim za mile przyjęcie.
Jeżeli chodzi o jedzenie, to ja mam smaka na pomidory. Mąż już wie, że pierwsze co trzeba sprawdzić jak jedziemy na zakupy, to czy są pomidory w domu ![]() Dziecko moje wczoraj malowało sobie farbami (nie lubi jak ktoś wtrąca jej się proces twórczy ![]() Imię już z tydzień temu wymyśliła Ola, więc chyba musi być dziewczynka, choć od czasu do czasu córa wróży nam bliźniaki i mówi, że są 2 dzidzie w brzuszku ![]() Się rozpisałam z samego rana. |
![]() ![]() |
![]() |
#2602 |
Zakorzenienie
|
Na przyszłość jestem za
![]() Hope jak dajesz "cytuj" albo "odpowiedz" i wyskakuje Ci całe okienko i potem zjedziesz na dół masz dodatkowe opcje i tam "zarządzaj załącznikami" ![]() Dzień dobry. Nocka kiepska , Oskar się często budził o 2 wylądował u Nas , i chyba mnie trochę skopał bo ok 5 wstałam ze strasznym bólem brzucha. Ale na szczęście po ok 30min przeszło. Dziś dzień sprzątania - a mi się nie chce ![]() na obiad zupa jarzynowa , kotlet z piersi kurczaka +frytki + surówka z kapusty kiszonej i marchewki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2603 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witam ![]() Dziś mam TŻ w domu ![]() ![]() A wczoraj zjadłam kanapki z miodem i... to był wielki błąd ![]() ![]() W ogóle to już jestem tak zmęczona tymi moimi niekończącymi mdłościami, że już mam dość ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2604 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny.
ah kolejna na wpol nieprzespana noc za nami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2605 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry,
Dziękuję bardzo za wszystkie miłe życzenia i ciepłe przyjęcie na forum. Pisałyście o ciastach i o zakalcu, to mi się przypomniała historyjka z dzieciństwa. Poszłam do sąsiadki, a ona właśnie kroiła ciasto, część kawałków wystawiła, część odrzuciła, ale dała mi jeden spróbować. Ja zadowolona, pytam się jakie to ciasto, a sąsiadka, że to taki zakalec jej wyszedł... a ja dalej się oblizuję i pytam: A może dać mi Pani przepis, bo Mama nigdy nie robiła w domu zakalca ![]() Drugiego kawałka nie dostałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2606 | |||||
Zakorzenienie
|
Witajcie !!!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a ja mam czasem ochote na zimnego Desperadoska ![]() Cytat:
![]() hehe, mój juz to dawno stwierdził... a ja mu na to ciesz się że mam tylko takie uzaleznienia hehe / moim kolejnym są ciucholandy/ Cytat:
![]() ========================= ============ kurcze mam tak załadowany nos..... męcze się już 6 dzień.... masakra!!! ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2607 |
Wtajemniczenie
|
Witam się z rana, dopiero co wstałam, jeszcze w łóżku leżę
![]() Nie chce mi się wstawać ale głód mnie wzywa do kuchni ![]() Miłego dzionka ![]()
#2608 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dziś na obiad piekę kurczaka i zrobię surówkę z pekińskiej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja złapała się na tym, że już głaszczę brzuszek i do niego mówię ![]() ![]() ![]() Dziś pewnie zaglądnę dopiero wieczorem, bo mam chatę do ogarnięcia, a że pogoda piękna ![]() ![]() Teraz lecę na śniadanie ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#2609 | |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry wszystkim
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2610 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja skurczy nie mam, jedynie bóle jajników przy większym wysiłku ;/ no i np. jak się zerwę z łóżka szybko. Do wizyty został tydzień i dwa dni. Nie mogę już się doczekać aż zobaczę moją fasolkę, oby szybko zleciało ....
17.09.2009 - Szczęśliwie zakochana ![]() 03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka ![]() 24.09.2013 ♡ ♡ ♡ 3w1 ♡ 13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paulka0212 Czas edycji: 2013-10-05 o 08:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.