|
|
#931 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Na dobranoc pokazuje moją akrobatkę (tutaj się już nie trzymała) i lecę lulu
|
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem ja tez ale szczerze przyznam że nie nadrobiła, w pracy doipiero kompa dostałam ale siedzę na przeciw kierowniczki więc głupio cały dzień na wizaż u przesiedzieć. W domu Mała chora i jak wracam z pracy to akurat jej się przydział dobrego humoru na dany dzień wyczerpuje i mam jęczydło.
Jeszcze co do tego vicka to lekarka mówiła że jak najbardziej smarować. Skutki tego są takie że może w nocy Oliwka oddychac bo tak to na leżąco masakra. Glutków w nosie nie przebrane ilości. A no i zębów jak nie ma tak nie ma.
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43130468]Bokeh, ciuszki zarąbiste! ja dzisiaj w SH byłam, 87 zł nie moje, ale mam 10 rzeczy
w tym nawet bluzę dla siebie i dla Agatki nowe (chociaż bez metki, ale to widać, że nówki) legginsy, bluzkę, dla Dorki 2 nowe bodziaki, bluzkę też.[/QUOTE]lubię tak jak wydam np 80 zł ale mam super ciuchy taka dumna wtedy to kupuję teraz akurat byłam i nic tylko śliniaki kupiłam.... no cóżCytat:
![]() znalazlam takie cosik że po 10 mscu, no ale nie wiem może można wcześniej? http://rodzicewkuchni.blogspot.com/2...-miesiacu.html
|
|
#934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejo.
Piszę do Was z rowerka. Aśka, jeździsz ze mną dzisiaj? Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#935 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ale że co?że paskudne kozaki, czy co
gdzie ta nózia? Ja tylko golone widzę.. Cytat:
![]() cooo??? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() BTW ja i tz też potrzebujemy butów na zime. On by chciał te trepy z nike. a ja mam wypatrzone na spacer z Małym ![]() Kurtki za bardzo ja nie mam za to on ma 3 albo 4. dwie w tamtym roku kupił po 19.90 w New Yorkerze a teraz dostał od mojego ojca jeszcze jedna z H&M ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#936 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Taaak? ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() Cytat:
Nie wiem czy nosicie takie buty? ![]() Cytat:
![]() klaski :Cytat:
Cytat:
![]() Moja TO SAMO. |
||||||||
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah, ten kombinezon w kwiatki to na 80 niby jest ale mega duży, tzn nawet jeśli beda krótsze nogawki to będzie ok jakoś się podwinie albo obetne a góra jest rozciagliwa. A spodniczka w kropki 86 na 1,5 roku. Spodnie dzinsowe też. A bluzki albo 9-12 albo 12-18 w ogole wydaje mi sie ze o ile h&m zawyza rozmiarowke to zara zaniza te 9-12 z zary już w jednej chodzi...
W ogole lubię kupować taniej rzeczy na następny sezon bo wiem ze przyda mi sie i bede się cieszyła ze kupiłam w lato coś na zimę za małe pieniądze i w zimę nie muszę wydawać kupę kasy. Wiadomo nie wszystko się da ![]() No hope widzisz jajecznica na parze smieszne :P Ja mysle czy moge dac Hani jutro takiego jednego klopsika z indyka w środku niby marchew i pietruszka trochę soli i ciutka pieprzu. Tylko dodalam całej jajko, mogłam tylko zoltko ale za późno pomyślałam. I nie wiem, z drugiej strony ile tego jest w tym jednym klopsiku. Aha i obtoczylam w mące. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Szajus, ale Agatka to chudzinka jest drobniutka
![]() Ale chyba wezmiemy ten, juz mam glowe wielka od szukania czytania testow i innych pierdół Aaaaaaaa babel mi popsul wibre w telefonie sietSzukalam fotelika a malz mlodego zabawial (tak zabawial, ze siedzial na tablecie i cos tam czytal ) ja slysze, a Piotrus lup lup lup czyms o stol, potem bach na ziemie i znowu, lup lup lup o stol i bach o ziemie, patrze a to moj telefon ![]() Debrah, na razie nie czuje zabeczka az tak, zaslania jezyczkiem, za to jak podgryza to oooooo szpileczki sa ![]() No i wlasnie, takie workery bym chciala, bo do mojego plaszczyka by pasowaly a sa wygodne Ale moja mama mowi, ze ma jakies buty ktore na nia za male a ja mam troszke mniejsza stope od niej (a kupila w wojasie za ponad 200zl) i w niedziele jade je obczaic, bo, niestety, ale OC nam dowalili w tym miesiacu i co mielismy zaoszczedzic to pojdzie na auto Bokeh, ale cudownosci A w zwiazku z awansem M.musimy mu kupic co najmniej dwie pary casualowych spodni jakas taka marynarke bo nie ma, koszul chyba ma wystarczajaco, ale kuwa, wiecie, ile takie spodnie kosztuja???!!! Nie wiem skad my kurde kase wezmiemy swoja droga stol z dwoma krzeslami kupilismy za 180zl a marynarka 300zl hahahDzisiaj mial sie dowiedziec co z podwyzka ale szefowej nie bylo bo chora Babelek plakusial przeokropnie i rasie prawie zjadal dalismy mu w koncu ibum przeciwbolowo chyba te zabeczki go tak bola? ![]() Teraz wsio bede na zeby zwalac:P Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzieki
|
|
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/romer-king-plus-20...570802297.html Debrah..ja wtedy chciałam zebys mi streszczenie napisała -co tu się dzialo od rana ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#941 |
|
Wtajemniczenie
|
Blanka już po trzech pobudkach z potwornym płaczem, nie wiem o co chodzi. Cały dzień była mega marudna ..może zęby w końcu ?
Napisałam w k. |
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Hje z tz bunguje...to kto polewa?ja mam flache..ale nie lubie LAĆ ![]() Black..jak daleko zajechalaś? Ar ju der? Pewnie jaki serial oglunda ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#943 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jejku jak mi miło, że tak napisałaś! Zawsze mi wszyscy tylko mówili, że ja taka blada i blada i że to tak głupio, pierwszy raz komuś się moja cera spodobała Cytat:
![]() A Twojemu TŻ zazdroszczę Moje dziecię chyba nie uśnie dzisiaj. Zmęczona, oczka trze, ale co chwilę się odwraca do czegoś i gada
|
||
|
|
|
#944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kaszek mlecznych nie podaję. Dla mnie one są okropne i nie smaczne. Nawet kaszki mleczne z Holle są okropne w smaku. Ola zdecydowanie woli kaszki bezmleczne robione na swoim mleku. Są smaczne i smakują jak kaszki na mleku a nie jakaś breja nie przypominająca smaku mleka a do tego jeszcze takie to drogie. ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
Pierwszy kontakt: 04.02.09 Poznaliśmy się: 14.02.09 Jesteśmy razem: 22.03.09 Zaręczyny: 16.10.10 Data zaślubin: 02.06.2012 ![]() Ola 11.12.2012 Wojtek 14.10.2015 Edytowane przez ninagg Czas edycji: 2013-10-04 o 23:56 |
||
|
|
|
#945 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() posmarowałam Emolium tym kremem super ekstra specjalnym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mój Kubuś od 19 budził się już 5 razy i to łącznie z otwieraniem oczu, co zwykle się nie zdarza, bo ma je zamknięte. Nie chce spać, ma zmienne nastroje, najpierw płacze a za chwilę się chichra ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- aaaa i historia Meduzzkowej Żulianki , która przymierzała ciuszki mamusi mnie powaliła
|
|||||
|
|
|
#946 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
jednak nie nadrobię wszystkiego, ale już tylko 6 stron zostało
![]() zrobiłam TŻowi zapiekankę, ale nie mam już siły na niego czekać, zostawiam w piekarniku i lecę spać Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() brawa za ząbka ![]() Cytat:
![]() zdrówka Cytat:
Cytat:
Cytat:
skubaniec małyu nas jak ostatnio tak dziwnie panele zaczęły trzeszczeć, to miałam schizy, że Filip wylazł z łóżeczka i zaraz się do drzwi zacznie dobijać
|
|
#947 |
|
Zadomowienie
|
Buziaczki laseczki .. Bylam na Dianie, sie poryczalam kilka razy, rozklada mnie choroba, mam nadzieje ze jutro troche wwas przelece
|
|
#948 |
|
Rozeznanie
|
Helloooo
Poczytałam trochę - zasypiam z telefonem w ręce. Mam nadzieję że docenicie moje poświęcenie ![]() idę poszukać miejsca w łóżku. Tż rozwalił się na 3/4, grr! Ale ja głupia jestem z tym niespaniem aha, Silver, Oli zazwyczaj nie śpi w dzień tyle co ostatnio (a szkoda), to był wyjątek ![]() Dobranoc |
|
|
|
#949 |
|
Wtajemniczenie
|
NATASZKA
napisz nam szybciutko coś o sobie ![]() ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Yellow a w dupkę chcesz? nie spać do 3 Ellmi dawno Cię nie było |
|
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zapomnialam powiedzieć jaka Ty fajna laska na tym ostatnim zdjeciu-to chyba z jakiegos wesela?U mnie chopaki śpia jeszcze,a ja jak zwykle nie mogę-a powinnam korzystać. Ale zamiast wstac i cos porobic to leżę...tak mi sie nie chce-poza kołdrą tak zimno-brrrrrrr ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-10-05 o 07:38 |
|
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
hej
my od 6:30 nie śpimy, w ogóle to mało dziś spaliśmy, Kubuś co trochę się budził z płaczem wielkim, trzeba było nosić, lulać a i tak było źle...nie chciał ani uu ani smoczka rano tak samo, obudził się z płaczem, ja go tulę on dalej płacze, więc stwierdziłam, że już wstajemy, poszliśmy do tż do pokoju, połozyłam Kubusia koło niego a on co? Przestał płakać... powiedziałam, że od dzisiaj Kubuś śpi z tż, a jak będzie głodny to będzie mi go przynosił, bo chyba moja facjata się mu znudziła i pewnie dlatego tak przy mnie marudzi Yellow Aśka przeczytałam, że byłaś na Dianie, z niewyspania nie zczaiłam, że to film
|
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie jesteś hardcorem ja o 22 30 już przysypiam :PA szklanko mi sie podoba bo zawsze cchcialam taka miec ! ale nie jest mi to pisane mam taka jakas przybrudzona :P Nataszko ale o co chcesz prosic?
|
|
#953 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#955 | ||||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przecież zaraz będzie podawany np, jogurt - nierealne wszystko z jednej firmy podawać masło jak dajecie do obiadków to też nabial, a inna firma? Cytat:
Ja nad czym innym się zastanawiam, czy to koniecznie na parze musi być? bo ja np. mam patelnię ceramiczną, bez tłuszczu jajecznicę robię - to co za różnica? Cytat:
;> a co chciałaś ukryć w tle? ![]() Cytat:
to już nawet dla dzieci w wieku mojej Agatki nie to się daje tylko np. pulmex baby (powyżej 6mca) Cytat:
ale ze spodniami kapa u mnie za to...Cytat:
albo takie, lasocki 249zł: http://ccc.eu/public/katalog/medium/...0530003sur.jpg Cytat:
Cytat:
i kciuki trzymam!Cytat:
w auchan francuska rozmiarówka śmieszna jest ![]() a HM... mamy bodziaka na 68 - długi jak szlag, a wąski bardzo. 5-10-15 z kolei ma małe bodziaki, a wielkie bluzki, ich 80 to raczej 92, a body to raczej 74...i bądź matko mądra ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Fajny pomysł dla malucha: http://projektczlowiek.blogspot.com/...re-basket.html |
||||||||||
|
|
|
#956 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny, jak odciągam małej gluty z nosa, to czasami z krwią poleci, troche się zmartwiłam, bo kurde co jakieś naczynko jej pękło czy śluzowka podrazniona. Może powinnam rzadziej jej odciągać. No ale jak słyszę, że jej w nosie furczy to mi jej żal i zaraz jej odciągam. I nie zawsze katarkiem, jak ma mniej to fridą. Czy przy katarze to normalne? Do przychodni ide w pon. bo wczoraj było przepełnienie i dzieci niegoroączkujących już nie przyjmowali.. ![]() tak na szybko Was przeleciałam, coby być w miarę na bieżąco.
|
|
|
#957 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odrobinę was poczytałam i piszę póki Michałek śpi, ale zaraz wstanie łobuz mały zapewne.
Ile ja bym dała, żeby Miś zjadł 50 ml czegokolwiek ![]() też go używaliśmy Cytat:
Cytat:
Cytat:
No i vick? to chyba za małe dziecko na to, są inne maści rozgrzewające dedykowane takim maluchom. Cała, zdrówka dla Julaska. Wszystkim chorowitkom zdrowia rzyczę. Postaram się być na bierząco, ale Michał daje czadu. Jeździ na brzuchu i na kolanach, froteruje podłogi, ucieka z pokoju, jęczy wspinając się na mnie, ryczy że go na ręce nie biorę, wrzeszczy w wózku na spacerach. Chyba kolejny ząb idzie
|
|
#958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tż już w pracy. Cały weekend pracuje od rana do wieczora Ale dziś przyjeżdża do mnie znajoma Więc nie będzie mi się nudzić.Cytat:
piękna! Cytat:
A co do pieluch. Daria jest bardzo drobniutka od tyg używam 4 bo te 3 już trochę ciasne były. Ale te 4 są jeszcze jakby trochę za duże ![]() Ale o co prosisz??
|
|
#959 |
|
Konto usunięte
|
Nataszka, jak mniemam, prosi o klikanie - link w stopce ma. Nie skomentuję.
---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=721056 żal.pl |
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43134059]
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=721056 żal.pl[/QUOTE] ojacieniemoge
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.

22.05.2008
14.08.2011
w tym nawet bluzę dla siebie
i dla Agatki nowe (chociaż bez metki, ale to widać, że nówki) legginsy, bluzkę, dla Dorki 2 nowe bodziaki, bluzkę też.[/QUOTE]

Piszę do Was z rowerka. Aśka, jeździsz ze mną dzisiaj? 

klask i:

siet