|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Właśnie przed chwilą skończyłam wszystko mieszać, bardzo przyjemna zabawa Gorzej było z olejkiem myjącym, bo tam miałam problem z emulgatorem i tym, że w buteleczce do której miałam go przelać był tylko bardzo mały otwór, wiec i tak trochę się wylało, a zajęło bardzo dużo czasu Co do korektorów - mogę polecić 3: - Mac ProLongwear, świetnie kryje, nadaje się pod oczy, a także na wszelakiego rodzaju niespodzianki, 70zł - wspomniany Eveline 2w1, fajnie rozświetla, ja mam akurat kolor 05, 13zł - Anabelle Minerals, Medium, dzięki żółtym tonom ładnie niweluje moje fioletowe podkówki, 7,50zł próbka, której używam od paru miesięcy |
|
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Ja polecam korektor Collection (missgoodtaste!), jeśli macie do niego dostęp. Zaskoczył mnie nadzwyczajną trwałością, nawet jak mi spływa z twarzy cały makijaż, to korektor dalej się trzyma niemal nieruszony. Jest ciężki i pudrowy, ale używam pod oczy i jestem bardzo zadowolona. Kosztuje grosze, około 4 funty, a jest naprawdę zaskakującą perełką. Rozczarował mnie jedynie kolor, naczytałam się, że odcień Fair jest "prawie biały", a tymczasem jest po prostu przyzwoicie jasny.
![]() http://www.boots.com/en/Collection-2...cealer_984434/ |
|
|
|
#4473 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo proszę o ekspresową poradę
Do północy jest zniżka - 30% a ja się waham nad tymi Hunterami. Mam już parę czarnych błyszczących, no i sama nie wiem... Pomocy! ![]() http://stendi.pl/kalosze-hunter-orig...-block-p533672 |
|
|
|
#4474 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może zrobię mimo że w życiu tylko jedną ugotowałam i to na dodatek w domu z pomocą mamy i babuszki![]() Podoba mi się, co napisałaś Czy Twój szalik z Cubusa jest z aktualnej kolekcji? Jeśli tak, to ile kosztował? Podejrzałam na instagramie![]() Cytat:
![]() Ciepły posiłek to podstawa obecnie. Szkoda, że jadam go tak rzadko, bo nie zawsze mam ochotę i przede wszystkim czas, żeby coś zrobić Ja pracując kiedyś niezależnie, czy po 6, 8, 10 czy 12 godzin jadłam tak naprawdę tylko śniadanie przed wyjściem, a w trakcie pracy popijałam jedynie jogurt pitny, wodę niegazowaną, herbatę... Bardzo wtedy schudłam. Zupa pomidorowa Narobiłyście mi ochoty na ciepłą zupkę!Też nie miałam modnych ubrań i nie potrafiłam się ubierać... Na początku studiów też zresztą popełniałam non stop modowe grzeszki Dziękuję A ja patrząc na Lindę mam ochotę pofarbować moje włosy na identyczny kolor Dziękuję za informacje Cytat:
Chodziło o przemywanie twarzy kozieradką jako tonikiem? Więc muszę zamówić żel hialuronowy! A jego zawartość w serum z BU pomaga troszkę?Ja mam mieszane uczucia co do takich butów... Cytat:
Też do mnie dotarło zamównie z BU: hydrolat z róży domasceńskiej, olej z pestek malin, olej z róży rdzawej, olej tamanu i pomarańczowy olejek do mycia. Zaraz biorę się za wymieszanie olejku do mycia i pierwsze testy Zastanawiam się, który olej zaaplikować na początku Serum z BU też używam od jakiegoś tygodnia, bo przypomniałam sobie, że je zamówiłam jakiś czas temu.
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ Edytowane przez lleenka Czas edycji: 2013-10-03 o 20:37 |
||||
|
|
|
#4475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ta dziewczyna z pierwszego zdjęcia ma bloga?---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
||
|
|
|
#4476 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4477 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem niemalże pewna, że jestem chłodnym typem, jedynie mam problem z określeniem czy lato czy zima, ale może jestem typem mieszanym ![]() Na mnie niestety woda różana w żaden sposób nie zadziałała ![]() Cytat:
Cytat:
) o wiele lepiej. Muszę też kupić kolejne opakowanie żelu hialuronowego, żeby zająć się tymi zmarszczkami pod oczami Olej tamanu miałam i też nie zauważyłam jego cudownego działania nie wiem co ze mną nie tak. Ja też często tracę rozsądek, zwłaszcza jak wpadnę w zakupowy ciąg ale też uważam, że lepiej kupić coś innego
|
|||
|
|
|
#4478 |
|
Konto usunięte
|
a ja w liceum byłam typową chłopczycą
![]() bluza i czapka z dachem to były moje must have
|
|
|
|
#4479 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() , wstyd mi było to napisać ale ja też tak robię .W zasadzie nie myję jej niczym specjalnym, zazwyczaj mydłem z aleppo. Jak wytworzy się piana, to masuję okrężnymi ruchami przez ok. 5 minut . W najbliższym czasie mam zamiar wypróbować polecaną tutaj piankę.Dzięki jej poradnikom nauczyłam się cieszyć z naprawdę małych rzeczy .Cytat:
Dziewczyny, muszę się pochwalić , dzisiaj skończyłam robienie squat'ów i efekt jest bardzo zadowalający
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli szukacie czegoś do mycia twarzy, to polecam spróbowanie żelu do mycia twarzy Physiogel. Świetnie się sprawdza wieczorem po zmyciu makijażu i rano do przemycia twarzy. Jest delikatny i nie wysusza, a daje efekt odświeżenia.
|
|
|
|
#4481 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja ją zdjęłam zgodnie z instrukcją wykonania i bez problemu przelałam emulgator do oleju słonecznikowego. Nic mi się nie wylało i łącznie zajęło mi to dosłownie kilka minut. Bez jej zdjęcia byłoby o wiele trudniej!Cytat:
![]() I co zauważyłaś? Bo ja stwierdzam, że moje młodsze koleżanki na studiach nie mają wcale lepszych cer od mojej i zmarszczki posiadają! U jednej zauważyłam większe niż moje Straszna jestem, wiem Wybaczcie![]() Z mydeł używam jedynie czarnego, a to aleppo zakupię w przyszłości, skoro polecasz ![]() Super efekt! Mój cellulit powrócił do mnieRecenzja pierwszego użycia pomarańczowego olejku myjącego (wersja zapachowa)- po pierwsze zapach boski Nałożyłam na buzię olej z róży rdzawej i zapach przypomina mi coś smażonego na zwykłym oleju i zrobiłam się automatycznie głodna Tamanu nałożyłam punktowo na jedną zmianę i jego zapach jest intensywny to prawda, ale nie odstrasza. Naczytałam się tylu negatywnych komentarzy na temat jego zapachu, a okazuje się, że nie jest tak źle![]() Kliknęłam płaszczyk Lindy na allegro Oby okazał się idealny
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olejku myjącego jeszcze nie próbowałam, bo wykańczałam żel pseudorumiankowy z Yves Rocher. Jutro już bardziej naturalnie A tak w ogóle co do wody różanej z BU - chciałam właśnie ją tam zamówić, ale zobaczyłam benzoesan sodu w składzie i zrezygnowałam. Wprawdzie ekologiczny, ale sama nie wiem, zaczynam mieć obsesję na punkcie związków chemicznych.
|
|
|
|
|
#4483 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myśle,ze prawidłowo je wykonuje,ponieważ asekurowalam sie filmikiem na YouTube, kolana mi nie wychodzą poza linie stop... Nie miałam żadnego problemu z kolanami tez..hm...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Born in Poland. Living in America. Edytowane przez lakeithia Czas edycji: 2013-10-04 o 04:25 |
|
|
|
|
#4484 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny widziałyście? http://www.lidl.pl/cps/rde/www_lidl_...erta.htm?id=75
Edytowane przez sandra8859 Czas edycji: 2013-10-04 o 09:25 |
|||||
|
|
|
#4485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
te shopery całkiem fajne
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4486 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szalik kupiłam rok temu. Kosztował 59,90 zł. Może teraz też będą podobne. Cytat:
O jakim płaszczyku piszecie?
|
|
#4487 | ||||
|
AGA :)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:Ja nakupowałam ciuchów do ćwiczeń i jestem na siebie wściekła bo złapałam ostatnio strasznego lenia ! Cytat:
Też nie mogłam się przyzwyczaić na początku ![]() Oby! Pochwal się jak przyjdzie do Ciebie
|
|
|
#4488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdjęcia zapożyczone z Pinterest. A za butami faktycznie chyba się rozejrzę.![]() Cytat:
Tak, używałam jej głównie jako tonik. |
||
|
|
|
#4489 | |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
Lecz mam teraz inne wydatki i nie mogę sobie pozwolić...Za to idę zaraz robić sobie glutka lnianego, miód, cytryna i na włosy
|
|
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;43116806]a ja w liceum byłam typową chłopczycą
![]() bluza i czapka z dachem to były moje must have [/QUOTE]![]() Dziewczyny, wiecie może czy jakoś niedługo będzie w którejś z gazet zniżka do Reserved? Muszę kupić jakąś torbę, bo nakupowałam małych, sprzedałam duże i na jesień-zimę zostałam z 1-2 większymi torebkami, które mogę wziąć na uczelnię ![]() I prośba o poradę Oprócz tego kupiłam dwie pary spodni
|
|
|
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem zachwycona
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4493 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#4495 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Spodnie też oki. Niestety na mnie spodnie z H&M kiepsko leżą :/ Zapraszam na nowy wpis na blogu
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które używacie oleju arganowego: używacie spożywczego czy kosmetycznego? Bo znalazłam takie stoisko z olejami, ale są takie i takie i nie wiem, które brać (myśle o włosach i twarzy) .
Kupiłam ten beżowy sweter z zary, ale trzeba uważać, bo jeden miał złą cene (169) i przez moment myślałam, że wziełam nie ten
|
#4497 | |
|
batonik
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4498 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co ten benzoesan robi złego? Cytat:
Co do serum z BU- z moją obsesją na punkcie zmarszczek szybko je wykończę Płaszczyk ze zdjęcia Cytat:
Pochwalę się, jak tylko do mnie dotrze. W poniedziałek pewnie ![]() Cytat:
Opisz proszę dokładniej, co robiłaś Pamiętam, że też masz jasne włosy, a to, co napisałaś daje mi nadzieję na rozjaśnienie Bo glutek lniany do picia, prawda?![]() Cytat:
Pięknie wyglądasz ![]() Wkleisz się w spodniach Jestem ciekawa, jak leżą. Nigdy nie miałam ani nawet nie mierzyłam spodni z H&M. Mnie czeka reklamacja kolejnych spodni w ZarzeChyba zacznę wstawać wcześnie w weekend! Obudziła mnie współlokatorka krzątająca się po kuchni przed 7
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
|||||
|
|
|
#4499 | |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
Piję drożdże i za picie dodatkowo glutka, to ojciec by mnie chyba do wariatkowa wysłał
|
|
|
|
|
#4500 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak długo trzymasz taką maseczkę? I najważniejsze- jakie efekty zauważyłaś? Mój tata często powtarzał, że powinnam ściąć włosy na chłopaka i wtedy mi się dopiero poprawią i często pyta, co z nią robię itp. Nawet raz stwierdziła, że od pokrzywy ściemniały mi włosy, a nawet jej wtedy nie piłam ani nie stosowałam jako płukanki Wróciłam z podkładem- pozostałam wierna EL DW Przy okazji dostałam próbki zapachu Lancome i Armaniego, a w Rossmanie skusiłam się na wypatrzony u missgoodtaste tusz do rzęs Lovely Zauważyłam też stoisko Paese w Złotych Tarasach, ale nie pamiętałam, co polecałyście, więc innym razem tam wrócę.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

Właśnie przed chwilą skończyłam wszystko mieszać, bardzo przyjemna zabawa 

Może zrobię mimo że w życiu tylko jedną ugotowałam i to na dodatek w domu z pomocą mamy i babuszki
i makaron zdecydowanie mi nie służy
tylko dwie kawy.
Ja pracując kiedyś niezależnie, czy po 6, 8, 10 czy 12 godzin jadłam tak naprawdę tylko śniadanie przed wyjściem, a w trakcie pracy popijałam jedynie jogurt pitny, wodę niegazowaną, herbatę... Bardzo wtedy schudłam. Zupa pomidorowa
Serum z BU też używam od jakiegoś tygodnia, bo przypomniałam sobie, że je zamówiłam jakiś czas temu.
nie wiem co ze mną nie tak.
ale też uważam, że lepiej kupić coś innego 

Poszukiwanie pracy czeka też i mnie...

Zdjęcia zapożyczone z Pinterest. A za butami faktycznie chyba się rozejrzę.