Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVII - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-06, 17:21   #2671
10d3114ef3d862beaa912023ff1278e051468e2e_611d9107d3b9e
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVII

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Świetna. Ale jak się to stało, że te włosy są tam w środku?

Szkoda, że w Polsce jej nie znajdę. jednak wole zwykłe prostownice, a nie takie cuda.
Bunny miała też taka, ja bym się bała że mi włosy wessie i nie wypuści

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
10d3114ef3d862beaa912023ff1278e051468e2e_611d9107d3b9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 17:23   #2672
akikochandesu
Raczkowanie

[1=10d3114ef3d862beaa91202 3ff1278e051468e2e_611d910 7d3b9e;43151059]Bunny miała też taka, ja bym się bała że mi włosy wessie i nie wypuści

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Ja się przeraziłam, jak Bunny powiedziała, że jak się zaplączą w tym włosy i nie wyjmie się ich szybko to od ciepła zaczną się "przypiekać"
akikochandesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 17:24   #2673
ldzlejdildz
Zakorzenienie

[1=10d3114ef3d862beaa91202 3ff1278e051468e2e_611d910 7d3b9e;43150534]Ech, wracam, mam już internet na chacie i prawie całkiem się przeprowadziłam

Na YouTube jak zwykle nie mam co oglądać, wiecie co mnie wkurza? Bardzo lubiłam kiedyś oglądać Maxineczkę i jej makijaże, ale odkąd zrobiła się super popularna i zaczęła na tym robić hajs nagrywa góra raz na tydzień, dwa a make upy to już w ogóle prawie wcale i tylko te dla senny czy innego sponsora, które zrobić musi. Wygląda to tak jakby cały zapał i pomysły poświęciła na rozkręcenie kanału i współprac, a potem to olała i tylko o sobie "przypomina" nie popieram nagrywania tysiąca filmików o niczym tak jak niektóre lasencje, ale dla kogoś z talentem do makijażu i kreatywnością chyba nie powinno być problemu... w sumie digital też już rzadko wrzuca makijaże, a szkoda...

Maxi teraz wyjechała. "Zyje stop Hiszpania piekna i sloneczna stop
w czwartek wracam do Polski i niedlugo potem do nagywania stop Pozdrowienia z PRZEPIEKNEJ Minorki ))"

I Szczerze wole jeden czy dwa na tydzień, a porządne, niż Karolci 7 dni w tygodniu o byle czym. Maxi przynajmniej zostawia niedosyt.

ldzlejdildz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 17:26   #2674
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
no jest tez metoda przecierania przez sito - ale musisz byc przy tym bardzo cierpliwa i miec sitko z bardzo drobnymi 'oczkami'
będę musiała kombinować
ale najpierw strogonowa muszę upichcić. Zna któraś sprawdzony przepis?
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 17:28   #2675
zle_emocje
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Ja pisałam, proste jak żółty włos Karolci - gotujesz kotlety jak na opakowaniu, jak trochę przestygną to dziamdziasz je w przyprawie do gyrosa, tylko tak od serca, potem trochę obtaczasz w bułce tartej, smażysz i tyle, najbardziej lubię je wtykać do burgerów
Dzięki!

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
kurtka na kurtkę mnie nie przekonuje. I te jej ukochane <i>rockowe </i>botki z ćwiekami nie służą jej nogom..<font color="Silver"><br />
<br />
<font size="1">---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------</font><br />
<br />
</font><br />
no dokładnie. Skąd to się wzięło ? Rockowe stylizacje..
Określenie? Z high fashion, a przynajmniej świata mody profesjonalnej, gdzie ludzie nie przynależą do subkultur, przemycają czasem jakieś elementy subkulturowe, ale nawet nosząc ramoneskę i buty z ćwiekami cały czas są ubrani w stylu high fashion, to wciąż jest moda górnopółkowa - tyle, że stylizowana. O ile ktoś pozostaje cały czas w swoim środowisku (wiadomo, Carine Rotfield nie chadza raczej na koncerty, gdzie się poguje) to jest ok, bo to jest stylizacja. Zabawnie się robi dopiero, gdy usiądą naprzeciw siebie w autobusie: prawdziwi rasowi metalowcy i dziewuszka wystylizowana na rock za pomocą ubrań z sieciówki - bo wtedy objawia się w pełni, jaki to bal przebierańców.

Cytat:
Napisane przez withi_as Pokaż wiadomość
Nie mam zielonego pojęcia Miałam testosteron na badaniach, ale w normie.
No ja właśnie też mam w normie, a nawet bardzo niski, ale mam objawy, jakby było odwrotnie:/ Gienia sugerowała, że przyczyną jest proporcja wolnego do wiązanego, zastanawiam się czy ktoś jeszcze tak miał.
zle_emocje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 17:32   #2676
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
glany mi pięknie wymodelowały nogi
Mi tak samo
Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Pozytywna recenzja mąki!
Stary 2013-10-06, 17:38   #2677
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ldzlejdildz Pokaż wiadomość
Maxi teraz wyjechała. "Zyje stop Hiszpania piekna i sloneczna stop
w czwartek wracam do Polski i niedlugo potem do nagywania stop Pozdrowienia z PRZEPIEKNEJ Minorki ))"

I Szczerze wole jeden czy dwa na tydzień, a porządne, niż Karolci 7 dni w tygodniu o byle czym. Maxi przynajmniej zostawia niedosyt.
Nie no, ja to wszystko rozumiem, ale kiedyś na jej kanale było tyle różnych makijaży na różne okazje, pomysłowych, a tagi i ulubieńcy to tylko takie przerywniki były. Teraz maxi swoje pomysły publikuje w zasadzie tylko na snobce i czasem nagra make up dla Senny, bo taka ma umowę, szkoda ze przy okazji nie nagrywa też innych tutoriali, osobiście uwielbiam takie filmiki oglądać, bardziej niż artykuł że zdjęciami.

10d3114ef3d862beaa912023ff1278e051468e2e_611d9107d3b9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 17:42   #2678
ldzlejdildz
Zakorzenienie

[1=10d3114ef3d862beaa91202 3ff1278e051468e2e_611d910 7d3b9e;43151231]Nie no, ja to wszystko rozumiem, ale kiedyś na jej kanale było tyle różnych makijaży na różne okazje, pomysłowych, a tagi i ulubieńcy to tylko takie przerywniki były. Teraz maxi swoje pomysły publikuje w zasadzie tylko na snobce i czasem nagra make up dla Senny, bo taka ma umowę, szkoda ze przy okazji nie nagrywa też innych tutoriali, osobiście uwielbiam takie filmiki oglądać, bardziej niż artykuł że zdjęciami.

Wiem o co chodzi bo sama lubię jej tutoriale makijaży czy filmy z poradami, ale pewnie też w dużej mierze dlatego, że nie wyskakuje mi z lodówki.

A propo muszę iść zrobić mielone i tak mi się nie chcee... Kopnijcie mnie w tyłek!

Stary 2013-10-06, 17:48   #2679
lovically
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ldzlejdildz Pokaż wiadomość
Wiem o co chodzi bo sama lubię jej tutoriale makijaży czy filmy z poradami, ale pewnie też w dużej mierze dlatego, że nie wyskakuje mi z lodówki.

A propo muszę iść zrobić mielone i tak mi się nie chcee... Kopnijcie mnie w tyłek!
kopię cię
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 17:51   #2680
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uwielbiam lakiery miss sporty z tym grubym pędzelkiem. Szybko je nakładam i z odżywką + topem trzymają mi się tydzień. Chociaż inne też trzymały mi się długo. Ale te z miss sporty mają świetny pędzelek.
Ja też bardzo je lubię. To moje ulubione drogeryjne lakiery. Ogromny minus za to, że szybko gęstnieją.
Ale dzięki nim (jako jedynym) nie mam problemy z pomalowaniem paznokci przy skórkach. Mam szerokie paznokcie i jest to wielki problem.

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość

Obejrzałam swój pierwszy filmik Szusz (), bo mnie tematyka zainteresowała. Jakież ona głupoty gada o tych lakierach... GR proteinowe w ciągu ostatnich czterech lat podrożały 40gr (kosztują 3,90), jakoś tak, natomiast rimmel salon pro w regularnej cenie kosztuje chyba 18,99 a nie 10pln . A moje ulubione z GR to te w prostokątnych buteleczkach rich color, trzymają się najdłużej, są za 6,90 . Najdroższe (piaskowe) w GR kosztują 12zł z groszami - i tak taniej niż większość drogeryjnych :P

ona DOSTAJE rzeczy, nie kupuje, to skąd ma znać ceny?

Ja kupiłam ost. u ladymakeup golden rose selective za 6.90.
Jak przyszedł byłam w szoku. On ma 16 ml!
Mam 04 milky way, czyli kolor biały. Na stopach krył po 2 warstwach, na rękach po 3, ale ja mam dziwne paznokcie. U normalnych ludzi podobno kryje po dwóch.
I ma wysokie noty na kwc: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-paznokci.html
Będę robić na nim ombre
Stary 2013-10-06, 17:51   #2681
Munkaa
Zakorzenienie

dawno nie zabladzilam na yt , jakos mi tego zabraklo
pamietacie jakies top zenady ?
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 17:51   #2682
ldzlejdildz
Zakorzenienie

Cytat:
kopię cię
Za takie kopanie to ja zostaje.
Stwierdzam, że farbowanie włosów lepsze od mielonych.

Stary 2013-10-06, 17:55   #2683
mantas
Zakorzenienie

Cytat:

i... bubble tea u chłopców z Sorted
http://www.youtube.com/watch?v=OD34wtH2Kss
Nie lubię tej grace. A wszyscy się nią zachwycają,
Shane'a Dawsona też nie lubię.
Czy ktoś mnie rozumie?
Stary 2013-10-06, 17:55   #2684
lovically
Zadomowienie

Cytat:
dawno nie zabladzilam na yt , jakos mi tego zabraklo
pamietacie jakies top zenady ?
ja się tym zażenowałam ostatnio http://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 17:56   #2685
Hadassah
Zadomowienie

Nie oglądam ani jednego, ani drugiego, a u kogoś mi nie przeszkadzają .

Ach, What does the fox say doszło i tu . Facet jest komikiem i uważam, że ta piosenka jest idealną parodią tego, co leci w radiu - rytm zwrotki, 'ow, ow, ow', 'm-o-o-o-orse', to jak brzmi refren, stylizacje, taniec, sceneria itd . Za pierwszym razem zażenowało mnie to strasznie (szczególnie zwrotka), po czym dałam posłuchać koledze, który słabo zna angielski i powiedział że 'super nuta' .

Edytowane przez Hadassah
Czas edycji: 2013-10-06 o 18:03
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 18:05   #2686
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

ona DOSTAJE rzeczy, nie kupuje, to skąd ma znać ceny?

Ja kupiłam ost. u ladymakeup golden rose selective za 6.90.
Jak przyszedł byłam w szoku. On ma 16 ml!
Mam 04 milky way, czyli kolor biały. Na stopach krył po 2 warstwach, na rękach po 3, ale ja mam dziwne paznokcie. U normalnych ludzi podobno kryje po dwóch.
I ma wysokie noty na kwc: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-paznokci.html
Będę robić na nim ombre
GR Selective Fruit Sherbet to jeden z najciekawszych kolorow jakie mam, a mam duuuuuzo polecam ten lakier, jest w zasadzie moim ulubionym lakierem - pod kazdym wzgledem. Boski kolor - na zdjeciach, jak widze, nie jest tak fenomenalny jak na zywca

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2013-10-06 o 18:28
Stary 2013-10-06, 18:06   #2687
mantas
Zakorzenienie

[1=10d3114ef3d862beaa91202 3ff1278e051468e2e_611d910 7d3b9e;43150534]Ech, wracam, mam już internet na chacie i prawie całkiem się przeprowadziłam

Na YouTube jak zwykle nie mam co oglądać, wiecie co mnie wkurza? Bardzo lubiłam kiedyś oglądać Maxineczkę i jej makijaże, ale odkąd zrobiła się super popularna i zaczęła na tym robić hajs nagrywa góra raz na tydzień, dwa a make upy to już w ogóle prawie wcale i tylko te dla senny czy innego sponsora, które zrobić musi. Wygląda to tak jakby cały zapał i pomysły poświęciła na rozkręcenie kanału i współprac, a potem to olała i tylko o sobie "przypomina" nie popieram nagrywania tysiąca filmików o niczym tak jak niektóre lasencje, ale dla kogoś z talentem do makijażu i kreatywnością chyba nie powinno być problemu... w sumie digital też już rzadko wrzuca makijaże, a szkoda...
[/QUOTE]

W polsce to jeszcze jako tako- fakt, że maxi rzadko wrzuca, no ale ona normalnie pracuje w sephorze+klientki, jestem w stanie to zrozumieć.
Ale wytłumaczcie mi do cholery, jak to jest, że brytyjscy i amerykańscy vlogerzy nagrywają swoje filmiki (na główny kanał) tylko raz w tygodniu.
To przecież jakaś kpina jest.
Pomijam fakt, że to przeważnie same tagi, czelendże (nic innego do zaoferowania nie mają).
To samo z jenną marbles. Kupiła chatę za milion dolców za hajs z youtuba, a od dawna wrzuca filmik raz w tygodniu.
Nie wiem czy zrobiłam się bardziej wymagająca, ale wpienia mnie, że ludzie, którzy zarabiają na tym naprawdę konkretną kasę, raczą nas tylko JEDNYM filmikiem na tydzień.
Tym bardziej, że:
a) nie pracują
b) ciągle jeżdzą w różne rejony świata
c) ciągle spotykają się z innymi youtuberami- głupich tagów nigdy dość.
Nie mają rodzin/dzieci/poważnej pracy.
A najbardziej mnie rozwalił MarcusButler, który ostatnio mówił, że jest tak zmęczony vlogowaniem, że musiał sobie odpocząć. Cholera. Przecież sami się na to zgodzili, nie? Poza tym pokazuje 10 minut ze swojego życia. 10 z 24 godzin. To jest takie męczące?

I te ciągłe tagi. Wiem, że już o tym pisałam, ale nie mogę na to patrzeć.
Ja chcę fajnych filmików, jakiś opowieści. A nie ciagłych kolaboracji, tagów z innymi blogerami, filmów z innymi blogerami. Jak widzę filmik z Daily Grace, filmik z Graceffą to mi słabo. Wiem, że oni sobie nabijają tym subskrybentów. Ale to takie słabee.

Wiem, że za jakiś czas wejdzie to do Polski. Tylko wydaje się, że jesteśmy trochę bardziej wybredni. Subów jest mało ( 80 tysięcy w porównaniu z milionem to jest nic), ale namachać się trzeba i filmiki robić porządne.
To mnie cieszy, że nie ma ciągłych tagów. Że RLM pokazuje swoje porady makijazowe, oleska paznokciowe rewelacje ostatnio pokazala, nawet karolina fryzury (niby ma do tego wrócić), hania tanie kosmetyki, a maxi piękne makijaże.

Ale wiem, że tera jest booom na youtube. Do Polski też to z czasem dojdzie...

Ufff..
Stary 2013-10-06, 18:09   #2688
Konto usunięte

Cytat:

Ach, What does the fox say doszło i tu . Facet jest komikiem i uważam, że ta piosenka jest idealną parodią tego, co leci w radiu - rytm zwrotki, 'ow, ow, ow', 'm-o-o-o-orse', to jak brzmi refren, stylizacje, taniec, sceneria itd . Za pierwszym razem zażenowało mnie to strasznie (szczególnie zwrotka), po czym dałam posłuchać koledze, który słabo zna angielski y
i powiedział że 'super nuta' .
Mi się podoba, ale ja w ogóle lubie takie parodie

Jeśli chodzi o żenady to kilka stron temu ktoś wrzucał linka do takiej nagrywającej dziewczynki, ja osobiście padłam kiedy przeglądając filmiki trafiłam na jakiś gdzie mama była jej "operatorką" :banghead: sama nie wiem, ale gdyby kiedyś moje dziecko chciało wrzucać filmiki urodowe do internetu w wieku 12 lat to chyba bym je siła od tego odciągała zamiast wspierać te żenadę

Stary 2013-10-06, 18:12   #2689
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja się tym zażenowałam ostatnio http://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE

a cos bardziej 'urodowego' ?
Stary 2013-10-06, 18:14   #2690
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
W polsce to jeszcze jako tako- fakt, że maxi rzadko wrzuca, no ale ona normalnie pracuje w sephorze+klientki, jestem w stanie to zrozumieć.
Ale wytłumaczcie mi do cholery, jak to jest, że brytyjscy i amerykańscy vlogerzy nagrywają swoje filmiki (na główny kanał) tylko raz w tygodniu.
Pomijam fakt, że to przeważnie same tagi, czelendże (nic innego do zaoferowania nie mają).
To samo z jenną marbles. Kupiła chatę za milion dolców za hajs z youtuba, a od dawna wrzuca filmik raz w tygodniu.
Nie wiem czy zrobiłam się bardziej wymagająca, ale wpienia mnie, że ludzie, którzy zarabiają na tym naprawdę konkretną kasę, raczą nas tylko JEDNYM filmikiem na tydzień.
Tym bardziej, że:
a) nie pracują
b) ciągle jeżdzą w różne rejony świata
c) ciągle spotykają się z innymi youtuberami- głupich tagów nigdy dość.
Nie mają rodzin/dzieci/poważnej pracy.
A najbardziej mnie rozwalił MarcusButler, który ostatnio mówił, że jest tak zmęczony vlogowaniem, że musiał sobie odpocząć. Cholera. Przecież sami się na to zgodzili, nie? Poza tym pokazuje 10 minut ze swojego życia. 10 z 24 godzin. To jest takie męczące?

Ja chcę fajnych filmików, jakiś opowieści. A nie ciagłych kolaboracji, tagów z innymi blogerami, filmów z innymi blogerami. Jak widzę filmik z Daily Grace, filmik z Graceffą to mi słabo. Wiem, że oni sobie nabijają tym subskrybentów. Ale to takie słabee.

Wiem, że za jakiś czas wejdzie to do Polski. Tylko wydaje się, że jesteśmy trochę bardziej wybredni. Subów jest mało ( 80 tysięcy w porównaniu z milionem to jest nic), ale namachać się trzeba i filmiki robić porządne.
To mnie cieszy, że nie ma ciągłych tagów. Że RLM pokazuje swoje porady makijazowe, oleska paznokciowe rewelacje ostatnio pokazala, nawet karolina fryzury (niby ma do tego wrócić), hania tanie kosmetyki, a maxi piękne makijaże.

Ufff..
Ja bym nie wyrobiła, jakby robili więcej filmików tygodniowo, a tak - jeszcze mi się nie znudzili (np. Zoella u której głównie tagi, zakupy i ulubieńcy, jakby to robiła 2, 3 razy w tygoniu na bank bym ją odsubowała, a tak to czekam na jej filmik - ale ja ją baaardzo lubię, jest niesamowicie miła, na swoim głównym kanale nie ma gorzkich żali czy za dużo prywaty. Czasami mam wrażenie, że vlogerzy z USA i UK są bardziej profesjonalni, lepiej dobierają sobie współprace i wiedzą czym z życia prywatnego się dzielić, a czym nie. Mówię tu o bandzie Jim/Tan/Zoe/Alfie/itp. Nawet jak nam się wydaje, że dużo o nich wiemy to tak na prawde - niewiele).

Jak ktoś chce więcej to idzie na ich kanały vlogowe/z bratem/babcią/chłopakiem/psem .
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 18:18   #2691
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
a cos bardziej 'urodowego' ?
http://www.youtube.com/watch?v=XRGY7ywY254
Wiem, że nieładne się śmiać z dzieci, no ale...
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 18:19   #2692
TheDocha
Dossisława I

Na YT nie ma, że siadają, 10 minut nagrywają i wrzucają do sieci.
Do każdego filmiku muszą się przygotować zaczynając od ciuchów, makijażu, kosmetyków, współprac, ustawień światła itp. aż do późniejszego obrabiania filmików. Trochę im to czasu zajmuje.
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 18:21   #2693
Konto usunięte

Ja cały czas mam w głowie pomysł, żeby zacząć cos nagrywać, szkoda tylko że nie mam nagrywającej luszczanki

W ogóle mam taki pomysł, żeby nagrywać vlogi jak wyjadę na erasmusa niedługo, takie ogólnie o życiu na wyjeździe, o kraju itd. Ale nie wiem czy ktoś w ogóle by takie filmy chciał obejrzeć.

Stary 2013-10-06, 18:22   #2694
.Lu.
Raczkowanie

Cytat:
[...]

Szczerze to nie mam zielonego pojęcia, o kim piszesz Nie pochłania mnie ten cały amerykańsko-angielsko-południowoafrykański YT. Czasem coś spojrzę, ale po 2-3 minutach wyłączam. Z powodów, które przytoczyłaś - tam się nic ciekawego nie dzieje. NIC. Nie interesuje mnie to, co pokazują, więc zupełnie nie razi mnie to, że to pokazują + że dzieje się to raz na tydzień.
A swoją drogą, to myślę, że robią to raz na tydzień, bo zrobili jakieś badania marketingowe i #kasasiezgadza najbardziej, jak robi się to raz na tydzień. Z drugiej strony, #kasetrzebakiedyswydac, a to zajmujące zajęcie...

Cytat:

Ufff..
Nie wiem czy to dojdzie do Polski. Jakby miało to mieć rację bytu, to one by to już robiły na potęgę. Ale kolaboracje, czy wspólne filmiki MUSZĄ dla polskiego widza (nie mylić z określeniem Oleski #fana) mieć jakiś sens. A nie, pitu pitu o niczym. Wtedy lecą łąpki w dół, #fejmuniema i generalnie #kasasieniezgadza

I jeszcze dodam od siebie, że wkurza mnie AdBuster. Szusce, Karolce i innym Princeskom daleko do tego, jak on podchodzi do prowadzenia kanału od kiedy wygrał ten konkurs z YT.

Mam nadzieję, że dobrze wszystko pocytowałam Od rana nadganiam wątek od początku października. Posprzątałam, pomalowałam paznokcie, wypiłam 3 kawy, zjadłam obiad, obejrzałam filmik Saruni o Turcji.....i dopiero nadgoniłam!
.Lu. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 18:24   #2695
poprostuewelinka
Zadomowienie

Cytat:

Ach, What does the fox say doszło i tu . Facet jest komikiem i uważam, że ta piosenka jest idealną parodią tego, co leci w radiu - rytm zwrotki, 'ow, ow, ow', 'm-o-o-o-orse', to jak brzmi refren, stylizacje, taniec, sceneria itd . Za pierwszym razem zażenowało mnie to strasznie (szczególnie zwrotka), po czym dałam posłuchać koledze, który słabo zna angielski i powiedział że 'super nuta' .
Ogólnie warto się zastanowić. Dla Norwegów fox to nie jest lis, tylko trawka, więc chyba po takiej analizie piosenka i teledysk nabiera innego wymiaru.

poprostuewelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 18:28   #2696
Munkaa
Zakorzenienie

trafilam na jeden z dziwniejszych, bardziej absurdalnych fragmentow, ale w filmiku 'tej ktorej imienia/ksywy nie mozna wymawiac', wiec nie wiem, czy wam to pokazywac, czy nie
Stary 2013-10-06, 18:29   #2697
poprostuewelinka
Zadomowienie

Cytat:
trafilam na jeden z dziwniejszych, bardziej absurdalnych fragmentow, ale w filmiku 'tej ktorej imienia/ksywy nie mozna wymawiac', wiec nie wiem, czy wam to pokazywac, czy nie
mi możesz na priv, bom ciekawa.

poprostuewelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 18:30   #2698
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=XRGY7ywY254
Wiem, że nieładne się śmiać z dzieci, no ale...
no mniej wiecej o tego typu rzeczy mi chodzilo
Stary 2013-10-06, 18:33   #2699
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
no mniej wiecej o tego typu rzeczy mi chodzilo
W ogóle tym tropem zaczęłam przeglądać kanały innych uczennic podstawówki i trwoga mnie ogarnia, że się tak ośmieszają
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 18:39   #2700
.Lu.
Raczkowanie

Cytat:
W ogóle tym tropem zaczęłam przeglądać kanały innych uczennic podstawówki i trwoga mnie ogarnia, że się tak ośmieszają
One nie wiedzą, rodzice też nie wiedzą....Smutne to.
.Lu. jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości